iespējams, garākais
0
Nile kā vienmēr rullē!

Dziesmas nosaukums:
"Papyrus Containing the Spell to Preserve Its Possessor Against Attacks from He Who Is in the Water"

www.youtube.com/watch?v=bq_KJnb7djY...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ē ? Nupat tik izdzirdēji ?
+2
P.S. Gothic'ā to par ''Crocospell'' nosauktu :D
-1
Mani vienkārši kaitina šitā banda un dzen agresijā. Pilnīgi bezjēdzīgi un tukli riffi, kuri ir jāmokās vēl sadzirdēt, jo sajūta tāda, it kā ieraksts būtu veikts zem kaut kāda ūenskrituma. Pugidigidubr - iztrūkst - brrbagbagbrrdagadgaa - iztrūkst - dagadagadagadaga - beigas. Un pilnīgi idiotisks vokāls. Losisms.
-1
Ja gribās eksotiskus momentus detuhā paklausīties, tad nu bled, salīdzini šitos nīkuļus kaut vai ar tiem pašiem Behemoth.
0
Priekš kam tu mani tagad uzvilki?
0
Moš Bigiju var pielauzt uz kādu instagibu? Ies uzpīpēt un tad jāiekāpj tajā 24/7
0
Ū, varēt kamēr zupa vārās :P~
0
Man baigi daudz adrenalīns saradās skatoties šo urlātu
/forum/121716/#comment143357
+1
Nu nez, ar ko ta Behemoth pakaļķēmošanās Nile ir labāks pa Nile?
0
Nezinu, cik vispār tāda ķēmošanās būtu tik pizģec oriģināla un neiedomājama ideja, ka uzreiz baigā pakaļķēmošanās būtu jāuzsver, ja arī viņi ir ietekmējušies no Nile uz tematiku, manis pēc, bet Behemoth vismaz prot radīt sakarīgus, klausāmus gabalus, kur instrumentu partijas pilda man saprotamu uzdevumu, nevis rada kaut kādu bezsakarīgu troksni, kas sastāv no gammveidīgiem, pilnīgi debīliem riffiem, ko ik pa brīdim atšķaida ar krokodiliem un palmām. Ir maz bandu, kas "prot" spēlēt nesakarīgus, bezjēdzīgus riffus. Piem., Anal Cunt, Sadistik Exekution utmldz., bet Nile toč nav starp viņiem.
0
Pēdējā laikā Nile īpaši klausījies neesmu (pirms dažām nedēļām Amongst the Catacombs... noklausījos gan), jo interese ir krietni noplakusi, bet tik traki jau ar to nesakarību gan nav. Cik atceros, uz vecumu jau šie sāka palikt tik sakarīgi, ka veco albumu cienītāji sprauslāja vien. Bet varu kļūdīties, neesmu pēdējos dažus gadus īpaši uzmanību pievērsis.
-2
beidz, es nile "nesapratu kad man bija 14" samiem slepjas ieksa krutums, tikai vajaga sadzirdet, tas nav ta, oi ble paskatisos pornu un fona nile klausisos, te ir japsezas un jaklausas un jadoma lidzi, gluzi ka lasot gramatu.
0
baigais suuds
-1
muzōns vairāk vai mazāk taka būtu klausāms, bet tas sūdīgais vokāls visu nogalina. nolīdzina līdz ar zemi
+1
nu nez :D....piekriitu Decapitated....lai saprastu ir jaaieklausaas....vinu gichists Karl Sanders ir vispaar monstrs...kautvai paklausieties vinu solo projektu...tur viss ir izštukots liidz peedeejam
+2
Atceros, kad Nile Rīgā spēlēja. Salamandrā. Vēl pirms viņiem tieši kk:( uzjautāju: kas tagad būs? Jo, redz, nezināju, kas ir Nile.
Tas bundzinieks bija zvērs, bet mūzika patiesi sūkāja. Superātri riffi ar super-ātrām bungām un viss vienā lielā superātrā bezjēgā un čau!

Kaut kas kruts varbūt tajā visā arī ir, bet mani tieši kaitina, ka viņiem visa dziesma ir vienā tempā, bez variācijām. Viņu vienveidība brīžiem rada sajūtu, ka viņi baidās lietot citus elementus, bet nu tā ir viņu darīšana. Ja jau krutums ir ēģiptes krokodilos, tad es pa taisno eju kakāt un paņemu pa alam.

Pirms viņiem Yyrkoon tieši spēlēja - tas bija zajebis priekšnesums :) žēl, ka viņi pajuka, džekiem bija potenciāls.
+1
Man jau Nile bija viena no pirmajām vijebonistu bandām kura patika. Visādi Yirkōni, Augury, Gorod necepī, bet Nile, Mythras, Psypheria un vēl daži labi aiziet. Nile jau tīri normālas tempu maiņas dziesmās.
+1
0
Uz to konci nebiju, bet tikai pēcāk iečekoju to Yyrkoon, kas ir vienkārši izcils "mūsdienīgas" detuhas paraugs. Tas ir vispār pilnīgs blakus plaukts, tur pat nav ko ar tādiem Nile salīdzināt. Ja runā par vijeboniem ar eksotiskākiem momentiem, tad vēl prātā nāk Lykathea Aflame ar "Elvenefris". Lūk to es saprotu! Tas albums vispār ir ārpus jebkādas kritikas, ja vien atskaita pāris patizlus tīros vokālus un pēdējo outro gabalu, kas ir pārāk izstiepts, neizteiksmīgs un banāls , lai nobeigtu tik pasakainu albumu.
-1
"Visādi Yirkōni, Augury, Gorod necepī, bet Nile, Mythras, Psypheria un vēl daži labi aiziet."

Manuprāt, tieši jauniņie (Yirkōni) ir tie, no kuriem kaut ko labu jāgaida, nevis kaut kādi veci pus-pensionāri, kuriem vairs nav radošās smeldzes. Bet nu tas tā, - katram jau savs.
0
Arī Soulfly pirmais albis ir 100x labāks.
0
Da jebkas ir 100x labāks.
0
nu pizgec ka sakomentejusi par NILE! :D
man gan paris gabali patik, favorita gabals skiet ir šis -
Annihilation of the wicked!

bet reali gaidu jauno Nile albi gribas redzet ko vini izlaidīs, it kā šogad jābūt laukā!

bet nu Nile vel tā, man reali kretinē tādas grupas kā Necrophagia, tas man liekas ir beztolks konkrēts! Tādām bandām japaklausās 6Feet under un jaiet gulēt, lai saprot miegā līdz kam jāaug!

un vispar ja jauztver ir kaut kas gards un dzidrs kā avotūdens tad piesaku šādu grupu Jums : OBSCURA (basists no Necrophagist)
0
a par tiem garajiem nosaukumiem jau kaut kad sen atpakal bija diskusijas man skiet... nu anyway ir viena CZ grupa ar šādu nosaukumu - M.F.O.G.C.A.Q.D-Mincing Fury Of Guttural Clamour And Qeer Decay 8)
0
Yyrkoon, ja kas, ir vecāka banda par BoD minēto Mithras. Da vispār, cik nu par jaunu var uzksatīt bandu, kas pastāv 13 gadus un ir 4 albumi. Tie Mithras gan arī Bruķikā baigi aizrāvās ar onanēšanu uz skatuves.

Nu jā, izskatās, ka Nile ir "na ļubiķeļa. bet par tempa maiņu trūkumu, vismaz senākos albumos jau nu toč sūdzēties nevarēja, tur tak brīžiem tā tika sabremzēts, ka knapi vispār uz priekšu gāja.
0
ninja
OBSCURA nav basists no necrophagist, ir bijušais ģičists un bunģieris. bet nu jā OBSCURA ir kūlio.
vel tad iesaku, ja nav zināmi, citiem, Baltkrievu Posthumous Blasphemer. un vispār pa šito tēmu, sarežģītie/modernāki metāli varētu runāt daudz...
-1
"Da vispār, cik nu par jaunu var uzksatīt bandu, kas pastāv 13 gadus un ir 4 albumi."

Kad cilvēkam ir zem 30 un banda pastāv 13 gadus ir labāk, nekā kad čubiem uz 40 un pāri velk. Runa nav par bandas vecumu, tas nemaz nav tik noteicošs faktors, bet gan par cilvēka radošo pieeju un kā tā mainās(pazūd/nepazūd) ar vecumu.
+2
Vļip očkarik :D Tu nupat pateici ko pretēju savam iepriekš teiktajam ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas