Kerzu problēma
-6
Sveiki, vēlos nopirkt sev kerzas (apnicis kedās staigāt :)) Kā tur īsti ir ar to pirkšanu? Jāperk 1 izmēru lielāki, lai ar vilnas zeķi ziemā būtu forši vai kā?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+7
pērc tak šūzus!
+4
a ja godīgi, tad ar kerzām tā pat kā ar parastiem apaviem - galvenais lai ērti un nespiež!
+2
sūdīgi, ka kerzām nav kkāds iemēģināšanas laiks, jo parasti pēc kādas nedēļas konstatē, ka kājas ir dirsā un viss ir slikti.
+3
Uzvelc zeķes kādās apmēram staigāsi un ej laikot. Pie mūsu ziemām nekādas makanās vilnas zeķes nevajadzēs, vismaz man nesalst, bet rēķinies, ka paies vismaz mēnesis ar tulznām un "kājas ir dirsā un viss ir slikti" sajūtu.
+1
Atcerējos tādu hintu, ka pirmos mēnešus kerzos ievelku iekšā mazās švammītes, kur sācis berzt.
+1
Paldies par palīdzību Liega. Tulznas mani nebiedē.
+2
Likšu tev zināt, ka kerzus ar silto oderi nekad nepērc, never evr!
-7
kerzi sux
0
^ šito kāda militāristu rota izlasītu.
+2
vai skini/panki/traki metālgalvas
0
da labi! ko tik negatīvi pret kerzām?...
-4
kapec nevar normali staigat apkaart. :s
+3
Nekā negatīva.
Tiesa gan, neesmu nekad sapratis tos, kuriem kerzas zābaki ir apavi visiem gadalaikiem.
0
eh vasarā visu dienu kādā festā un kerzos... a zato mošpitā kedainie mokās!
0
Veikalos ir nopērkami speciālie silikona ieliktņi, lai neberztu papēžus. Nopērc un nekādu "kājas dirsā un viss ir slikti"
0
Kerzas visiem gadalaikiem? Tak ātri nonēsājas, ja cauru gadu valkā... Vasarā droši vien kājas svīst kā trakas ne?...
0
es visu cauru gadu ar kerzām staigāju. vasarā, tad kad karsts, tad ar basām kājām/kaut kādām iešļūcenēm. a festos kruta - pie skatuves vari nestresot, a ziemā silts. un par citiem apaviem - neesmu sapratis, ko lai valkā. jēdzīgas kurpes dārgas un reti kad kaut ko foršu var atrast. botas nekad nav patikušas, labāk svīst ādas apavos, nekā gumijas. tā viņš ir.
mazais_velns - ja taisies pirkt, ej uz Milano. Ģertrūdes/Barona stūrī, pretī Baroncentram. tur ir jēdzīgākā izvēle un cena arī.
0
Svīst vasarā gan, jā. A svīst arī citos apavos. Nezinu, kā ar nonēsāšanos - reizi gadā parasti pērku jaunas.
0
opā.... reizi gadā? Nu es esmu tāds tipiņš, kas velkā līdz pēdējam.... kamēr plīst un brūk kopā lol.... Es te redzēju smukiņus ''steel'' kerzus pie centrāltirga netālu no coca cola plaza tādā tjipa lielveikalā nu tur daudz visādas bodes iekšā. Vēl bija atlaide - 50 ls maksāja.
0
nu, jā, es arī esmu no tiem, kas valkā līdz galam. man šobrīd jau vēl ir kājās zābaki, kas pirkti divus gadus atpakaļ. padilusi zole ir, daža vīle arī atnākusi vaļā. bet šitie ir dikti valkāki. nu, reizi gadā iepērku, jo dažreiz ir pasākumi, kur vajag bišķ šikāki.
par tiem Tevis redzētajiem kerziem - cik augsti? nu, tas ir, līdz kurienei stulms. jeb, kā to mēra - cik šņorcaurumi, to tu droši vien nešķir, bet jā - līdz kurienei? 50 ls velk uz pāri potītei variantu.
0
netā atradu tādus pašus - ievērtē:
www.steel-boots.com/shop/10-eyelet-boot...

es domāju vilkt tādus ar dubulto zeķu pāri. Nu lai ziemai arī der. Bet nu būs izmēru lielāki.. anyway nu kā tev?
-5
shita var iedzivotis pamatiga seniite, infecija, pda ,,smok ,,pati savos suudps
-1
suudos
0
nu jā, 10 caurumu kerzi ir klasika. es nezinu, es tieši ar tādiem pašiem, tikai vienkārši melniem , ziemā staigāju ar parastu zeķi. 1 izmērs lielāks gan ir arī man, bet tas tā... pieradums, ka brīva kāja.

metal m, šodien, plkst. 22:50
"shita var iedzivotis pamatiga seniite, infecija, pda ,,smok ,,pati savos suudps"

ko nozīmē "iedzivotis", "infecija", "pda", "suudps" ?
0
Gribējās kaut ko atšķirīgu a to viss melns da melns kā velns lol šādus - ar 10 caurumiem var gan uz āru ar džinsām gan uz iekšu ne?...
0
lol, nu, tas ir atkarīgs no biksēm. īsti nesaprotu tavu štuku, bet, cik man ir kerzi, esmu varējis gan ar biksēm iekšā, gan ārā.
0
Nu var ta arī bez biksēm :) Vot tikai ir dzirdēts, ka džinsas ar šauriem galiem derētu a to no rītiem ar dullu galvu uz šuci maukt da vēl kamēr džinsu starus iekārtosi kerzās. Laiciņu aizņem ne..
0
uzloki tās bikses!
...kas par problēmām! :D
+4
ko tur stresot .... nopeerc normaalus armijas snjorzaabakus ,nevis tos "dekoratiivos" un staigaa laimiigs ..

pasham ir daanju armijas 1985. gada razhojums ... vnk ideali gan ziemaa gan vasaraa
0
iepriekš gribēju minēt īstos armijas zābakus, bet bija slinkums! Man ir vācu darināti - velku reti, bet nekādās tulznās neesmu iedzīvojies.
0
Kādu figņu jūs pērkat, ja katru gadu jāmaina? :D Pirms 4-5 gadiem nopirku jaunus sviedru armijas bootus, bet rādās, ka uz ziemu būs beidzot jālūkojas pēc jauniem. Biju gan domājis, ka 2reiz ilgāk izvilks, bet tāpat nav peļami.
0
Nja, te, par ko es stāstīju, runa iet par tiem Steel u.tml. ķipa dekoratīvajiem armijas zābakiem, nezinu, kā citādi lai nosauc. Īstie armijas zābaki bišķ cita lieta. Pašam gan nav sanācis iepirkt.
0
No Steel es ieteiktu izvairīties. No dekoratīvajiem laikam sūdīgākie, ar kādiem nācies saskarties.
0
Njā, "dekoratīvie" ir jāmaina gandrīz reizi sezonā, jo sāk kaut kur ūdeņus laist cauri vai āda locījuma vietā saplīst pārvēršoties par vasaras kerziem. Man mājās stāv vieni dāņu armijas zābaki, ar tiem divus gadus staigāju, joprojām velku uz mežu un neviena vīle nav attirusi
0
a kur jūs raujat tos armijas zābjus? tā šķiet, ka būs jāiegādājas.
0
dibini kontaktus ar jaunsargiem! vismaz man viens čoms dabūja jaunsargs būdams.
0
kādreiz tallinas ielas galā, ap 90tiem numuriem, bija veikals 'patriots', gan jau vēl ir.
+1
aha, uzmeklēju netā. šķiet, drīz būs šitādi jāiegādājas. lēti arī.
www.patrioti.lv/home/product/Zabaki...
0
un kvalitatīvi.
0
Tieši šādi man ir, tikai ziemā nežēlīgi slīd
+1
visi tie dekoratīvi ir visai lieli mēsli izturības ziņā, toties smukāki par armijas zābakiem, un, ja pa mežiem nebrien un ar kādām smērēm pasmērē laiku pa laikam, tad turās gana labi. man steeliem tgd iet 3ais gads, šur tur veidojas tādi mazi tā kā plīsumiņi, bet ūdeni vēl cauri nelaiž un izskatās gana labi.

a uz mežu es eju ar kkādiem padomju laika armijas zabākiem - tiem, kas bez šņorēm, fvz, kā sauc. viņi trīsreiz vecāki par mani, bet defektu pilnīgi nekādu.
+2
www.sweetboots.com/newrock/high/727.ht...

Manējie mazulīši, staigāju jau 2 gadus, nav ne vainas, ērti komfortabli utt. Un neskaiet, lūdzu, ka new rock sūkā, jo tā nu vis nav. Tas ka Dani Filth viņos staigā, nepadara uzreiz visu firmu sliktu ;)
+5
Sūkā gan :P
+1
Leišos salīdzinoši vairāk mataino staigā new rock zābjos vai arī tās kkādas podjobkas no Viļņas tirgus? LV tikai pāris purniem ir. Tā jau new rock apavi visādi interesanti, īpaši dāmām, bet cenu ziņā tur 2x ir jāpadomā.
0
Nu daudziem tieši dēļ cenas un netradicionālā izskata viņi sūkā... :)
+1
New rock? Vai, vai... Izskatās eleganti bet uz manis izskatītos vienkārši smieklīgi, tāpēc pieturēšos pie savas izvēles.
+2
ja ir vēlme pēc kerziem/zābakiem/whateva, tad labāk nopirkt parastos armijas vai arī dekoratīvos. imho, to naudu, kas aiziet kautkādos ņū-hujū-rokos var iztērēt daudz, daudz lietderīgāk.
0
Nomāliem armijniekiem tak jau pamatfunkcijas ir lai varētu purvus bradāt, un lai tās kājas tur nesvīstu.
0
Tautā saukti ''sūdneši'' ja?
0
Esmu dzirdējis dažus tā saukājot kerzas lol tas droši vien domāts negatīvā nozīmē...
+3
33 , kāpēc visai lieli sūdi ?
Man ir dekoratīvie 14 caurumu , kuri ir līdz noteiktam līmenim ir ūdens izturīgi , auksts nav , kā tikko nopirku , staigāju ērti un nekas nerīvēja. Ziemā neslīd, jo ir specifiska zole, kas ir pret slīdēšanu. Tas saucās liels sūds ? Es vienreiz nopirku īstos armijas kerzačus. Jo lielāks izmērs, jo smieklīgāk izskatās. Nav jau slikti , bet man , piemēram, besī, kad tu ej ziemā pa ielu ar čeholu rokā un spolē uz katra otrā metra.

Nevajag jau pirkt tos nekvalitatīvos STEEL , kas tiešām ir naudas izmešana vējā, bet ir taču vēl citi brendi !
0
Nu tad laikam veco labo ''Patriotu'' nekas nevar pārspēt.
0
nu es jau par izturību runāju - kā teicu, arī mani ne pārāk kvalitatīvie steel'i jau trešo gadu iet, un nav ne vainas, nesūdzos. mana doma bija, ka ar dekoratīvajiem vnk nevajag brist purvā.
+1
Vienas dienas laikā 50+ komenti... nu bļē....
0
A bet es tikai jautāju par to izmēru xD lmao Redz kā ievilkās. Thanks visiem par atsauksmi.
0
^un tie nav vērsti bobijam!
0
koments bija Deathperado
0
Kas par Bobiju? Kur? :S
+1
Ko, ar tiem nū rok zābakiem var arī pastaigāt? O_o Tas nu gan ir kas jauns.
+6
Droši vien, ka "cirkulītī" varētu pastaigāt. "Cirkulītis", ja kāds nezina, ir apmēram tāda gaita, kāda varētu būt, ja ir piedirstas bikses.
+2
Ja grib ko īpaši izturīgu, tad vajag iegādāt tos zviedru armijas "tankus" (Pariotā laikam ir). Tiesa, šie ir mazlietiņ savādāki nekā visi slavenie "new rock" (vai nu kā jamos sauc), taču izturīgi pēc velna. Zinu vairākus cilvēkus, kas tos nēsā, nekopj it nemaz, taču kalpo vairākus gadus bez kādām problēmām. Viens vēl bija pamanījies kādas 2 reizes meža darbos ar motorzāģi iebliezt zābakā...un - kāja ok un zābaks ar!
+3
Sūdīgs zāģis trāpījies :)
+1
Man vieni tie bulciņzābaki(dāņu armijas) stāv skapī...Praktiski jauni , skapī pūst...
Mazais_velnts , kāds tev izmērs vajadzīgs ? ja izlem pirkt dāņu armijas , varu savējos tev notirgot , ja tev izmērs atbilst.
Runājot par tiem dekoratīvajiem , manējiem DrMartens zābjiem tūlīt būs gads jau , bet daudzi čomi teikuši , ka izskatās, kā vakar pirkti.
+1
Sūdīgs ne sūdīgs, bet kokus ņēma.
+4
Tātad arī koki sūdīgi.
+2
Ir jau arī industriālie zābaki, ar metāla aizsargplāksnēm un tamlīdzīgi. Var zāģēt iekšā un ķieģelus uz kāju mest, pofig.

Bet vienos apovas visu laiku staigāt nav ieteicams - jāļauj ''atpūsties'' apavam.

Tā kā pagājšziemu ar parastiem ziemas zābakiem tik nedēļu nostaigāju, neredzu jēgu pirkt. Pieradis jau vasarā zandalēs / vieglās botās (kurām līst cauri) un pārējo gadu biezākās botās. Manās botās kāja svīst mazāk nekā ādas kurpēs. Sporta apavi tomēr - tiem jau galvenā fīča, lai kāja nesvīst.
0
bah tie darba zaabaki ir labi liidz zinaamam briidim tad udeni laizh baraadaas caurumi vietaa kur ir spriedze ... taa ibanutaa plaksne no zoles apakshas saak liist aaraa un kjerties asvaltaa ...
vismaz "petronio" darba apaviem taa ir
darbaa reaali van nostaigaat 2 -3 sezonas tad ibanut aaraa ..
0
Man tādi industriālie ienācās, šoziem iemēģinās.
0
industriālie = darba apavi ????? vai te par ko citu runa ?

XD
0
Tip darba, jā.
+1
Nezinu ar ko te domāti "dekoratīvie" Steel apavi, bet nu jau trešo sezonu iet šamās firmas ražojumi, pat pie visai paliela valkājuma un slodzes, nekādu sūdzību. Tiko pirkti, tos gadus atpakaļ, jaunie iestaigājās ātri un bez problēmām, un arī tagad ne kur kas plīst, ne ūdeni iekšās laiž, cik nu zole nostaigāta, bet nu tā tam vaidzētu arī būt. Staigāts i pa pilsētu, i pa čuhņām, turklāt grūti spriest kur smagāka vide, čuhņā, vai Rīgas trotuāri ziemās. Pirku centrāltirgū, cenu īsti vairs neatceros, bet nu baigi lēti nebij šķiet.
-3
Eu, kāds nezin kā var kāju sviedru smaku no šūziem dabūt ārā?
+3
^ priekš kam ?
+5
^^ Kas gan var būt labāks par zābaku, kurš ož pēc dārga', smalka franču siera? :))
+1
neviens apavs (manuprāt) pēc siera nevoņī, tā smaka iraid savādāka un beigu stadijā nedaudz amōnjaku atsit.
+3
^ Iespējams, es pārāk neaizraujos ar piesvīdušu zābīšu ostīšanu, tāpēc visas smakas nianses nepārzinu. :)
+4
Hellgar, šodien, plkst. 17:12
"Eu, kāds nezin kā var kāju sviedru smaku no šūziem dabūt ārā?"

Iemetot veļasmašīnā maigajā režīmā. Nevienam no maniem šūziem nekad tā nekas slikts nav noticis, svaigi kā maija puķītes.
Ja nav slinkums, paņem un izberz ar rokām.
0
Par DrMartin cepuri nost. Man otro gadu iet un zole nav pat sākusi dilt(atšķirība no sūda stīliem, kam pēc pusgada zole uz pusi mazaka). Vienīgi locījuma vietās sāk mazliet plaisāt.
+2
jā, veļasmašīna visu padara jaukāku un smaržīgāku.
Wewolf, TO smārdu kas nāk pēc kārtīga festa, kad samirkuši šūzi jau pirmajā pēcpusdienā... par sieram līdzīgu nenosauksi! :D:D
-1
Čau.
STEIDZAMI PĀRDODU STEEL ŠŅORZĀBAKUS!

Uzvilkti TIKAI vienreiz, tāpēc tie ir ideālā stāvoklī.
Nopirku, uzvilku, stundu pastaigāju un sapratu, ka tas tomēr nav mans stils, tāpēc steidzami pārdodu, lai varētu iegādāties to vietā kādus citus.
No apavu kastes diemžēl nācās atbrīvoties, tāpēc nezinu, kā sauc šo toni, bet zābaki ļoti skaisti. Garie. Ar rāvējslēdzēju sānā. Protams, ar varenu zoli.
41. IZMĒRS. Nopirku pa 59. 99. Pārdošu pa 50 Ls. Iedošu gan čeku, gan veikala pircēja karti, ko man iedeva līdz.

Ceru uz atsaucību.
Vislabāk zvaniet vai sūtiet sms- 22004392.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas