Dislocation
+3
Patīkams pārsteigums - vietējais vokāli instrumentālais ansamblis, ar mazām pretenzijām pret demo, izvaro ausis pats:

www.myspace.com/banddislocation...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Šitie vismaz agrāk pāris reizes manīti uz LV skatuvēm.. Demcis gan vietām auspisīgs, bet kopumā orientālās daļas man atgādina Nile :D

/*Atgriežas pie vecā labā Impotenta altāra*/
/* "Impotent.... Impotent...." */
+1
Nu nez nez....
+1
Nu sūdīgi nav, pat vietām visai klausāmi, prom vismaz slēgt uzreiz un ausis ar pildpsalvu izbakstīt negribas, tā ka ir labs.
+1
tiešām vietējie?
pašķidri skan instrumenti, bet pohuj par to - ir labs! savādāks un tas priecē!
+1
doma nav slikta.
izpildījums ir ciešams. ja neskaita tīro vokālu, kas ir šķībāks par Pizas torni.

songwritings ir tāds, nu tā. Bet tas, tāpat kā izpildījums, ir treniņa vaina. Stream bija tīri neko.
Bet visumā man vienā ziņā atgādina pirmo NeglFields - palēni un monotoni...

(un kas tas par orientālistu mīļotāju ansambli, kas saucas medicīniskā terminā un dzied par Ragnaroku?! stilu vajaga ieturēt, jā gan! :)
-1
tīrs veča vokāls, precīzējam.
+1
par WT beidzamo teikumu jāpiekrīt. Un piekritīšu ar, ka tīri labs vispār. Tīrais vokāls nav tik daudz šķībs, cik nedrošs.

Principā ansamblis ar cerībam uz nākotni, jā.
+1
starp citu, pirmais NF - kas ar to bij domāts? Synthinity nebij ne lēns, ne monotons.
-1
bija gan :)

Salīdzinot ar uguni, ko iekurināja Mephisto Lettonica.
+2
Synthinity ir vienkārši superīgs albums, kurš diezgan smagi ieliek gan Mephisto Lettonica gan Splenetic. nezinu, kur tu saskatīji tur monotonumu.
+2
njaa, kādam vajadzētu paklausīties synthinity vel kādu reizi (ja neierubī, vel pārīti :). Manis pēc, nākamos varēja pat neizlaist, nepieķēra nevienā vietā.
0
Nezin, kā ar to smago ielikšanu, bet nu labs jau nu bija pa nopietnam; apmēram tādā pašā līmenī kā ML, un kas attiecīgi ir vienu solīti augstāk par Splenetic.
+2
esmu diezgan pārsteigts par šādiem komentāriem, jo ilggadēji novērojumi liecina, ka sabiedriskā doma ir krietni ML pusē - un līdz šim man bija gadījies sastapt tikai divus, kas domā savādāk, un abi ir neganti Cynic and konkrēti tech-death fani, tāpēc nav brīnums.

Manā grāmatā NF demo bija satriecošs, taču Synthinity (kuru es esmu dzirdējis gana bieži :)) nekādā gadījumā nav liekams uz tā paša pakāpiena, jo "kas par daudz, tas par skādi", un vēl četri gabali, kas bija stipri uz tās pašas šnites, vienkārši mazināja triecienspēku

Savukārt Mephisto, nu, jomajo, vienkārši atspārda ar Solar un Spider's Kiss vien, un tad taču ir gan Creaturesque, gan citi.

Splenetic atrodas kaut kur pa vidu.
+2
Man NF liekas garlaicīga Carcass kopija (vismaz viens albums toč baigi Carcass atsita).
+1
^^^tikai vokāls līdzīgs, vairs pilnīgi nekas
+1
Nu ja, galvenokārt vokāla dēļ. To skaņas putru nemaz neuztvēru ...
0
Synthinity ir superīgākais, ko NF ir paveikuši :)
+4
^^^ manā uztverē NF ir "mūzika mūziķiem" nevis parastiem klaisītājiem.
+2
Spēcīgi pateici. To pašu varētu arī teikt par Meshuggah daiļradi (kā arī daudzām citām grupām). Kautgan, tas tāds love-hate varians. Var pārliecināties kautvai tai pašai Mešugai MA recenzijas palasot:

''Meshuggah have spent the past 20 years doing little more than bash out power chords at varying speeds in varying time signatures, with the rhythm section doing the whole zany time signature thing too whilst a Rottweiler is put on vocal duty. By the time they had reached 'Nothing' the band was essentially doing just that, they'd slowed down so considerably I had trouble remembering I even had the album playing and of course when 'Catch 33' came along I could leave the room to make a few slices of toast and come back without fear of being lost. At that rate of progression I was sure we'd see Meshuggah attempt drone doom which would have not only been preferable to what was released but also fucking hilarious''

LOL
+2
Sonnenmensch
"^^^ manā uztverē NF ir "mūzika mūziķiem" nevis parastiem klaisītājiem."

iespējams... :D
+2
NF ir "mūzika mūziķiem" nevis parastiem klaisītājiem.
Iespējams, grūti pateikt kāds šis albūms liktos, ja pats neturētu rokā ģitāru. Bet jebkurā gadījumā, liels paldies NF par "Synthinity", šis albūms man apmēram 5 gadus bija TOP Nr.1. un nenoliedzami atstāja milzīgu ietekmi uz manu pašu dziesmu rakstīšanu.
0
nez, es ģitāru esmu tikai turējis rokā :D
0
Izejot no tā ka ģitāru esmu tiešā vārdu nozīmē tikai paturējis rokā ... :)

+2
Esa rī principā esmu ģitāru tikai rokā paturējis, bet man vienlaga patīk gan Nf, gan Cynic pirmais albums (Traced in Air gan ne pārāk), gan vēl daži tehniski-progresīvie. NF ir star tiem, kas to muzonu prot pataisīt arī klausāmības ziņā intersantu, ne tikai skillu demonstrēt. Uzreiz ienāca prātā, ka laikam viens no visbezjēdzīgākajiem ūbertehniskajiem desiniekiem, ko nācies dzirdēt, bija Brain Drill - Apocalyptic Feasting vai kaut kā tā. Tīri kā kaut kādu etīžu atspēlēšana.
+2
Nosaukums jau visu izsaka ...

Mitrie man patīk, bet Neglītie nepatīk. HVZ kāpēc. Anatai arī, -The Conductor's Departure- patīk, bet pārējie nepatīk.
0
^^Jā, vokāls atgādina carcass, tikai izklausās, ka kāds viņam būtu uzlicis knaģi uz deguna, un viņš lielās sāpēs mēģina izdvest savas čukstošās verbālās skaņas. Bet īstenībā viņš daudz vairāk izklausās pēc tā kropļa no lord of the rings: 'šmīīīgl jums tulīt nodziedās Living structures' :))

+2
Rekur pēdējā manītā aktivitāte:

www.youtube.com/watch?v=MWDAcFu8kzc...
0

BladeOfDarkness
, vakar, plkst. 18:34
[Link]
[Profils]
[–]
[+]
0

''Man NF liekas garlaicīga Carcass kopija (vismaz viens albums toč baigi Carcass atsita).''

varbūt viens karkasiņa albums NF atsita? :)

+2
nu ok tas tur jociņš, spociņš, bet NF katrā ziņā viena no ģeniālākajām LV grupām un vismaz Synthinity stipri sit pušu jebkuru no grupām, kuras šobrīd eksistē.
+2
nu latviešu grupām, es domāju.
+2
Synthinity un Sanctimony When the Sun was God un Eternal Suffering ir labākais, kas iekš LV ir bijis
+2
the sun was god neesmu dzirdējis, bet par eternal suffering piekrītu un tiešām skumdinos, ka viņi pārgāja uz to, ko tagad spēlē. nu lai gan, ja grib normāli attīstīties, lai jau veiksme džekiem utt, bet nu paļubom dethua viņiem ahūni labi sanāca.
+2
*detuha
+2
''varbūt viens karkasiņa albums NF atsita? :)''

Tas tīri hronoloģijas pēc nav iespējams.
+5
^ Vecīt, kad pie viņiem sāka spēlēt džeks no Preternatural, NF iemācījās manipulēt ar laiktelpu :D
-2
BoD: Kā ta ne, sergejam vnk ideja moš bija un viņš par to pastāstīja karkasam, kas nopizģīja to un ielika vēl pirms NF paspēja.
+2
Ideja runāt caur degunu?
0
To jau Pfranči izgudroja ...
+3
"labākais, kas iekš LV ir bijis"

Es no savas puses sarakstam pievienotu arī Brute Chant - Killer Each of You (demo Defect God gan arī nebij zemē metams) un Dies Irae - Nine Pages From the Moonstone Book. Nu vizmaz ciktāl ir runa par detuhu.
+2
Divi pēdējie nav dzirdēti, bet Brute Chant - Killer Each of You tiešām ir viens no labākajiem ierakstiem, kas tapis Latvijā (un arī visā ex-CCCP).
+2
jā, Dies Irae piemirsu - tas ar bij spēcīgs.
+1
Brute Chant super, bet man Defect God pat labāk par Killer Each of You patīk. Backwards sākums ir ej tu no ku' masīvs!
+1
A kur to var dabūt ?
+1
^ Defect God domā?
Nezinu, man ir kasetē un uz kasetes arī uzspiests uzraksts Brute Chant - Defect God, tad jau laikam oridžinals, cik nu oridžinals šajā gadījumā var būt. Vāciņa gan nekāda nav.
Kasete senča un no seniem laikiem, bet digitālā formātā var dabūt DC++ Latvijas hubos, jo man arī uz kompja ir.
+1
O jā! BRUTE CHANT no vietējiem ir albums, ko uzlieku salīdzinoši regulāri noskanēt. Tas ir psc, cik viņi pamanījās oriģinālu muzonu uzcept. Vēljoprojām spiežot Korpsam roku, izjūtu dziļu bijību. :)
+1
Defect God bija izdots kasetē, tādā kuat kādi zili lillā krāsā bija vāciņš, man šķiet. Bet var arī novilkt, savulaik iekš DC kādam novilku.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
LaurisPo
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas