Darba sludinājums :)
+4
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Darbs priekš trū metālistiem! \m/ Mož, jāiet pieteikties par žmuriku gruzščiku?
0
:D
+2
Tev tak ir visādas vrednās privičkas, nederēs.
+3
Valodas zināšanas: Krievu -> ja proti Latviski, labāk nerādies ...

Bet trū metālistam neder, jo rakstīts - bez vrednih priviček ... kautgan kāda kuram daļa, ko brīvajā laikā daru.
0
Tieši tā - galvenais, lai privičkas darba laikā netraucē. :) Hmmmm... "Рост не ниже 1. 80"... laikam pie zārku staipīšanas bērēs liek.
0
Pie zārku staipīšanas bērēs nekas tāds nav, kas stiprus nervus prasītu...
+3
Nu mazums - kādam varbūt ģībonis jau paskatoties uz zārku uznāk. :)
Zinu vienu čali - šamam agrāk trū darbs bija - strādāja morgā pie līķu mazgāšanas un ģērbšanas.
0
senāk viens čoms morgā par apkopēju strādāja... 1 dienu...
0
^ ko tik švaki?
0
13 vai 14 gadu vecumā?
0
A kas ietilpa morga apkopēja darba pienākumos?
0
Eh, žēl, 2 cm pietrūkst...
Bet par tām privičkām...nu, kas priekš kura ir kaitīgs...
0
gan jau tādam sīcim nelika tās telpas "kur griež" uzkopt, tikai gaiteņi, nu taka parasts apkopējs, bet esot pieticis ar to pašu - zini, darba atmosfēra, vide.
+2
iztēle arī spilgta tajos gados... :D
0
He, he - nuja, zombīši u.c. mošķi sāk nākt naktī piesērst. :)
-2
A vispār, kāda starpība: morgs vai gaļas paviljons?
+4
pubertātes pārmocīts sīcis gar aukstām sievām vien ganīsies! :D
0
^:D
funerallady, a Tu pastrādā gan vienā, gan otrā, varēsi salīdzināt.
+1
gaļas paviljons/morgs vēl tā, bet lopu kaušana gan ir darbs. es nevarētu...
0
Zini, ar vēsajiem ļaudīm jau agrā jaunībā ir pastrādāts, nav problēmu, bet tai otrā gan ieiet riebj, tā ka priekš sevis viss skaidrs:))
bez tam man IR darbs:)
+3
Eu, a par bendi? Atrodi sludinājumu ar vakanci un ķeries klāt.
+4
citi brauc uz Īriju sēnes lasīt, citi uz pareizajiem štatiem injicēt vai vadus slēgt... :D
+1
Deram, labāk maksā...Nez, kādas tur prasības?
+2
nu ja ar elektriskajiem krēsliem darīšanas, tad būt jābūt sajēgai par elekriskajām ķēdēm, cilvēku un materiālu elektrisko pretestību, kā arī radošai pieejai darbam!
ja ar injekcijām, sapnis par mediķa karjeru.
+2
mums tiesu medicīnā piedāvāja iet uz morgu, labi ka kaut kā nesanāca :D
agrāk cik stastīja vispār bija hohma, kad uz morgu gāja, bija vel kāds laimīgais, kuram tuvāk stāvēdam - skalpeli rokās un davaij griez.
Fizkultūras institūtā padomju laikos, anatomijā laikam, vajadzēja pašam muskuļu audus ņemt nost no līķa utml. galīgs antisex, bet nu parastam tiesu medicīnas ekspertam un ārstiem tā jau tāda ikdiena vien ir.
+6
tas par medicīnisko izglītību mani šai sakarā vienmēr fascinējis...
Nulab, sekcija gatavam nomirelim ir viens, vot, tiem, kam jākasa, pimēram, no asfalta stikercilvēks, kas citreiz izritināts pārsimt metru garumā, jau tiešām ir, ko turēt...
+4
vai arī pavēlāk atrasts bez vēsts pazudušais..
+2
stikercilvēks... o jē, šitas man tagad pievienots vārdu krājumam :D
+1
Vo, vo - šitie, kurus atrod pēc kādiem mēnešiem, laikam ir vislabākie.
0
"Pie zārku staipīšanas bērēs nekas tāds nav, kas stiprus nervus prasītu... "

Toties morgaa "priekshdarbus" veicot...
+4
Es ar daudz skatos Bones, NCIS, CSI (NY / Miami) ;) Pie vakariņām pats labums m/

Vienreiz piepalīdzēju no morga vienu izstiept - gaļa kā gaļa - citi gan pēc tam šausminājās - ārprāc, ārprāc, mironīti staipīji ... ne puvis bija nekā. Tik šķidrumus drusku palaidis.
0
^ apbedīšanas kantora gruščikam jau nevajadzēs morgā priekšdarbus veikt.
+1
BOD, arī morgā piehaltūrēji? :)
+1
Da nē, slimnīcā piehaltūrējot, palūdza vienreiz morgam izpalīdzēt ;)
+4
Drošvien, ka niknu fizionomiju sataisījis vilki aiz kājas pa zemi. :)
+10
Slikti paliek (ne gluži tagad jāvemj, bet riebīgi ir gan) ne tik cik no skata, cik no smakas. Un smakas ir ļoti dažādas.. Reāli smako strutas vēderā (principā no jebkuras vietas, kur lielāka strutu kolekcija, atverot dobumu), gangrēna, izteikta smaka ir sūdiem, ja pirms tam bijusi asiņošana kuņģī, bomzis (asa urīna amonjaka smaka)un kurš novelk apavus u.t.t.
A tā...pie visiem tiem līķu, gaļas, asins, sašķaidītiem locekļiem u.t.t. skatiem pierod ātri.
Bet piekrītu- sanitāram, kurš strādā tiesu medicīnas morgā, jābūt "atsaldenim"..vismaz darba laikā.
Esmu redzējis, kā viņi tur šeptē- pzdc vnk :)
+8
varu pastāstīt.
pēc sekcijas sanitārs samet visus orgānus (un arī galvas smadzenes) vēderā atpakaļ, aizlāpa ciet. Bet galvas kausā, lai nebūtu tukšs un vnkāršāk būt aiztaisāms, sastūķē lupatas (tas var būt nelaiķa krekls vai vienalga kas..). Galvaskausa noņemto (ar parastu rokas fuksi nozāģēto) velvi pieliek atpakaļ, pāri pārvelk nomaukto skalpu un piešuj pa malām.
+2
diezgan naturāli, bet patiesi...nē, nu, bet vemt gribas ne no skata un ne no smakas...kas attiecas uz negadījumu upuriem, uz augšu parauj tieši nejēdzīgums, tas ir cita veida nelabums, gaļa ir sīka vienība:))
0
bok, a šitā ar visiem žmuriem darās sekcijā, vai tikai ar tiem, uz kuriem studenti mācās?
0
Man liekas, ka tā ir parastā procedūra. Bet Boks noteikti zinās labāk.
0
Bled, sukas, huj viņi manu miesu dabūs griezt, kad būšu beigts. :)
+3
A tev nav pohuj? Man, piemēram, ir. Man tak tas līķis tāpat vairs nebūs vajadzīgs, netakarīgi vai kaut kāda veida pēcnāves dzīve pastāv vai nē.
+6
domāju, ka tā viņiem ir parasta ikdiena un torezi, kad bijām tur kā studenti sekciju cikla laikā- neko tur lieku neizrādījās. Vnk darīja savu darbu. Darīja pabrutāli un absolūti bez emocijām. Man, piem., bija žēl par jauno pāri, kas bija nositušies ar moci ( meiča 21g.v. un čalis 25 g.v.)un gulēja tur uz blakus galdiem. Sanitārs pilnīgā pofigā zāģēja tai meitenei galvaskausu, ka `skaidas` lidoja uz visām pusēm, kā kādu malkas pagali... Meitene bija reāli smuka. Viens no gadījumiem manā medicīnas studiju/tagad darba laikā, ko spilgti atminos, kā diezgan šokējošu lietu.
Tā ir parasta procedūra. Neviens tos orgānus smuki atpakaļ secībā neliek. Tas nav iespējams un nav vajadzīgs... kuru tas tagad uztrauc galu galā ?:) Tāpat tās smadzenes.. Galvenais, lai ārējais izskats +/- pieklājīgs. Tuviniekiem jau netiek stāstīts, ka tur vēderā tagad sirds, aknas, zarnas u.t.t vienā masā un paurī vispār nekā.
0
^ tas nebija tas pāris, kas pie Siguldas kādu laiku atpakaļ nositās?
+2
mjā, man arī studiju gados bija čomaki mediķi no RSU, šitādi stāstiņi bija gana. Domāju pie tādiem skatiem, ko te boks min 99,9% visi sūrie gore grinderi/detheri/blekeri sūdus čurātu un pēc mammas ilgotos..
0
werewolf
Bija tas pats, jaa. Te par vinjiem jau vienaa vecaa teemaa bija runa. Taa meitene bija manas maasas klasesbiedrene.
+7
Priekškam avārijā mirušam cilvēkam galva jāzāģē?
0
kk:(, es viņus personīgi nepazinu, bija kopīgi čomi.
+4
Dribēju to pašu ko Liega pajautāt ...

P.S. A ja meitene nebūtu ''reāli smuka'' - tad po ? ;)
0
Man tajaa vietaa arii radaas jautaajums. Tikai savaadaaks.
Par darba specifiku, taa teikt. :D
+4
jā tas laikam bija tas pāris, kas pie Siguldas nositās. Tas bija 2005.g. Es jau biju toreiz minējis par šo lietu, tikai citā kontekstā.
Galvaskausu zāģē tāpēc, lai apskatītu smadzeņu stāvokli. Šajā gadījumā tur bija asinsizplūdumi smadzenēs, galvaskausa pamatnes lūzums...neatceros, kas vēl. Katrā ziņā gūtās traumas nebija savienojamas ar dzīvību.
Par to "reāli smuka" .Nu tas ir piekasīšanās vārdiem. Ir žēl kad aiziet bijā jauns un skaists cilvēks. Ja arī būtu neglīta..nu vienalga būtu žēl.
+2
vispār traģisks gadījums tas bija, atceros fočenes, kas bija tapušas dažas minūtes, pirms šie gāja bojā - kāds no līdzbraucējiem bija no cita moča bildējis.
+1
a vispār cik man cilvēki, kas uz morgu gājuši - tā arī ir teikuši, parasti, briesmīgākais ir nevis pats līķis, bet gan smaka. Svaigs līķis parastam cilvēkam uztversies diezgan viegli.
+4
Patanatomiskais slēdziens tagad esot maksas pakalpojums un labi, ka tā, jo agrāk (pavisam nesen vēl gadu, divus gadus atpakaļ) taisīja jebkuras kaut nedaudz neskaidras nāves (p., atrod vnk majās beigtu, bez ārējām pazīmēm par nāves cēloni) gadījumā, t.sk. visos negadījumos, pēc pašnāvībām u.t.t. pat katram bomzītim. Skats nudien nav no patīkamajiem, bet tiesu medicīna ir vēl riebīgaka. Kad medicīnas studijās līdz patanatomijai un tiesu medicīnai iekšas uztrennē, var jau paciest, bet forši tapat nav. Jāizvēlas vai pie sevis ķikināt un domāt par Zāģa filmām vai arī skriet pie loga/izlietnes vemt. A pirmie kursi - nav īpašu problēmu, tur drīzāk šķērmi metās no formalīna tvaikiem, kur preperāti tā kārtīgi izšmorēti, at tā pēc vārītas gaļas izskatās. Vienas no nepievilcīgākajām detaļām ir formalīnā izmērcēts krāniņš un atpreperāts sievietes ķermenim ar noņemto ādu atstātais kaunuma apmatojums. un tā arī taisnība - tie cilvēki, kas tur strādā ir "īpaši".

Interesentiem Herca Franka filmiņa Diagnoze. Uzņemta Rīgā. Apmēram tāpat vien tas viss vēl tagad notiek.

www.youtube.com/watch?v=V0mIc4hEViU...

+6
Heh. Savā laikā, mans kurss bija īsteni veči ! Pierunājām kurseni lai aizved mūs uz anatomikumu ekskursija. Iesākumā takā prikola pēc uzprasijāmies, a ši pa nopietno. Sarunāja ar ( pasvītroju - mums nekāda sakara ar anatomiju nekad nebija bijusi, tik cik ko uzzīmēt ) Nepietika ar to, ka pie formalīnā izmērcētā čuvaka bakstīšanas, acu atveršanas un deguna urpināšanas visi ķērāmies ņirgdami, par šoku klātesošajiem studentiem baltajois halātos, viens pavisam ne mazpazīstams metālgalva nopizģija krietnu atpreparētu ādas gabalu. To ādas gabalu šis iebāza gumijas cimdā un uzdāvināja savai māsai vārdenē vai dzimenē :D:D:D
Tak jābaidās no dzīvajiem ne mirekļiem.
+4
Te necik sen, šķiet iekš www.cv.lv redzēju sludekli - meklē liellopu kāvēju Zviedrijā. Nu hren - tām govītēm reāli asaras tek, kad viņas močī nost. Kiškas rauj ārā un daža pat vēl maut mēģina. Bļeģ ku žēl. Až pašam asaras nāk.
Jocīgi, tā vien šķiet kautkādam cilvim i roka nenoraustītos zarnas palaist.
+5
Mezinu, kā tur Zviedrijā, moš tur saskaņā ar jūdaisma pamatprincipiem tas notiek, bet vispār tagad tā lopiņu kaušana visai civilizēta. Elektrošoks, tad dūcis. Man čoms Vāczemē brauca itkā par gaļas izcirtēju haltūrēt, bet beigās dabūja kaut 2000 lopus dienā... Reiz ar elektrošoku sanācis trāpīt gurnā nevis kustonim, bet vācietim :D Bet tas jau ir cits stāsts...
+11
Varētu sev nejauši trāpīt ar to šoku, un govs tevi apēd.
+1
nu lūk tā filmiņa `diagnoze` uzskatāmi parāda to procesu. nekas īpašī nav mainījies līdz mūsdienām. vispār youtube daudz materieāla par šo tēmu
+4
+6
Uhh ! Tādai mutē bail dot būtu :D:D:D Nograuzīs i aci nepamirkšķinās.

p.s. gados kādos 90tajos, sākumā atceros veci pa teļuku rādija. Arī krievzemes ekzotika. Vipšem šis sev bija īkšķi nocirtis un zupā izvārijis. Lai bērniem nav bezgaršīga žļurga jāēd. Vāāāāhhh.
+1
a tepat pirms paars gadiem dzeks nogriezis sev daiktu un ar kkadu kanibali esot apeedushi
+1
Rīgas Laiks bija raksts par ļudojedu. Reāls storijs. Neparko vairs nebrīnos. Ir tādi, kas gūst seksuālu uzbudinājumu no tā, ka dzird, kā kukainis sašķīst zem kurpes zoles un ir tādi, kas baigo kaifu gūst no tā, ka viņus ēd nost :D:D:D

Tad nu esot visādi tādi kanibālu u.tt forumi. Caur šiem forumiem kautkāds programētājs, tipa jauks un visādi citādi pareizs pilsonis uzmeklēja ļudojedu. Pačatojuši savā starpā un norunājuši datumu, kad nu notiks dzīres. Tā nu džeks i esot skatijies, kā viņam locekli nogriež. Abi kopā cepuši un mēģinājuši ēst. Esot bijis nevisai, sīksts tāds un tā. Beigās tas apēstuzupurējušais nosprāga. Kanibālis šo sadalija pa porcijām un ledusskapī iekšā. Tiesa tik tolkam nesaprata ko darīt ar to ļodojedu - tak tas džeks pats gribēja lai viņu apēd. A kapēc gan ne ? :)
+1
atzīstos - es visticamāk pirkstiņu piedurt līķim nevarētu, kur nu vēl kaut ko preperēt..man pat vistas fileju griezt un klapēt ir nepatīkami :D
0
jani80 ^^ - kas i, neeesi Mein Teil dzirdējis?
0
un kādā ziņā tad tā fileja
nav mironis? :)
+2
Tipa - go veg! A karbonādīte tik garšīga, vai kārtīga medniekdesa, ko piekost klāt kārtīgiem vārtītiem skābiem kāpostiem. Ņifiga kou vegg...
0
A kapēc ir tā, ka ja cilvēkam nogriež daiktu- viņš nomirst?
0
funerallady, nav jau teikts, ka fileja nav mironis (tā gan parasti par mirušu cilvēka, ne dzīvnieka miesu izsakās;))
0
Viesuli - droši vien čalis noasiņoja.
+3
Nu tur smalki viņi darijās. Nogrieztā krāna pārpalikumu nosējuši esot. Ēdamais vēl vannā gājis. Esot gribējis vēl redzēt, kā ļudojeds kož viņam gaļas gabalus nost.

p.s. Mein Teil ir dzirdējis, tik neiru centies txt iek;lausīties.
+2
+2
Ja nemaldos, tad tas feinšmekers pēc tam mūža ieslodzījumu dabūja. Ble, baisi dārgi priekš vienām vakariņām un gaļas krājumiem ledusskapī. :)
+1
Nja. Laža baisākā. Gribi kari kiri uztaisīt, taisi. Bet ja nesanāks psihene 99% garantēta. Baigā demokrātija.
+2
Bloodbath gabals "Eaten" jau arī par šo pašu keisu.

A ēdājs tagad ķurķi par veģetārieti esot kļuvis :D

Te var vairāk palasīt: en.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes...
+3
Pisec ! Ēd tikai tos dārzeņus kuri paši grib lai tos apēd :D:D:D
+3
Jēēēēbal !!!!!!!! Tai filmiņā mužiks mozgas, kā maizi griež un tad ņem un paosta :D:D:D:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas