par raganām
+4
un ne tikai, bet man laikam gribas dabūt pa ribām ar mīnusiem, bet padalieties lūdzu savās domās un pieredzē par šādu mistisku jautājumu kā lāsti, raganas, pārdabiskas spējas utml.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
Otrdienas vidū jau piedzēruse - visādi gļuki sāk rādīties ?
+2
pie pilna prāta un apziņas, dārgumiņ:)
+11
Atcerējos trīs raganas pamatpazīmes, kuras jau viduslaikos praksē sevi pierādījušas:

1. Sieviete
2. Smuka
3. Rudiem matiem

Kontrolei izmanto veco labo slīcināšanas metodi - ja noslīkst pēc iemešanas H2O ar svaru pie kājām -> tātad nebija ragana.
+14
Vakars, nē - nakts, tieši gulētiešanas laiks, viss notiek kā paredzēts, viņa bez drēbēm piekļaujas manam augumam, jūtu kā viņas stingrais klitors noslīd pār manu ceļa bļodiņa, sajūtu kustību zem nabas, satveru viāns krūtsgalu un virpinu starp pirkstiem...
Jau iemigšanas fāze, tādā kā pusnomodā redzu kā vīziju, ka pie kaimiņa gultas stāv tumšs izplūdis tēls un pārliecas pār guļošo kaimiņu (toč kā japāņu šausmenē), tajā brīdī iedomājos, pag, a tas tēls pie mums neatnāks - un, hujāāākš, no mūsu plaukta, kur stāv diski (kārtīgi atstutēti pret sienu) palido pa visu istabu, nevis uz vienu pusi, bet toč pa visu istabu, viņa bailēs piebļauj spilvenu, es tāds manāmi pārbijies, bet tomēr ar smaidu uz sejas, jo kamōn, prikolīgi.
Savācam diskus un vel kārtīgāk piestutējam pie sienas, nomierinu viņu un izdodas azimigt.
Un huju - diski pēc pāris stundām palido vēlreiz, viņa aiz bailēm kliedz un ķeras man apkārt, es - sajūsmā kliedzu, nē, nu tas ir kas vienreizējs... joprojām tīksmīga zosene atcerosties ceļas.
Njā, ar šo pasākumu spokošanās mūsu hātā arī beidzās, jo visi mazie aksidenti manī bailes nomainīja pret sajūsmu, laikam melnajam tēlam tas ne pārāk patika.
Es laizīju viņas slapjo caurumu kā izbadējies izvarotājs, kurš atradis savu kārtējo upuri, es nekautrējos ieslidināt īkšķi viņas anālajā atverē un skaļi šņākdams izkliedzu nesaprotamus vārdu salikumus...
+12
^ Rausti?
+1
+1
Par lāstiem runājot - tomēr dodu priekšroku teorijai, ka tādu lāstu nav, ir tikai cilvēka iedomas, ja cilvēks domā - vot, man neveicās, esmu nolādēts, man ir uzlikts lāsts, - tādā veidā viņš tikai pievelk visas nelaimes un axidentus ar domu spēku..
0
domu materializēšanās attiecībā uz sevi ir jau cits storijs. drīzāk es no tā skatu punkta, ko var izdarīt citiem, cik apzināti vai vnk neapzināti enerģētikas uzliesmojumi ir lāsti. un tas cilvēks tic vai netic ir pilnīgi po.. lāsta licējs pats var neticēt, ka viņš to var vispār izdarīt.
+8
Man mājās ir pīzdinga rūķīši, kuri pārslēpj lietas citās vietās. Kāds no tiem sukuļiem arī šancē iemitinājies.
+2
^ galveno kārt sieriņus?
+5
ā, tas ir Kuzja:)
+1
Vot jā, mani arī šamie apsēduši. Noķeršu kādu pīzdinga rūķīti - riktīgu pīzdingu maita ierausies. :D
+3
videnē gāja meitene, kas redzēja gaistošus lokus apkārt cilvēkiem (auras?) Teica, ka pārsvarā visiem ir pelēkas un ap 5 cm attālumā, bet atsevišķiem cilvēkiem esot arī ļoti lielas un krāsainas. Esot bijusi pārsteigta bērnībā uzzinot, ka visi tos lokus neredz :D

Bet nu bulšits ir visas tās pārdabiskās "zinātnes". Labāk palasīt ko par astrofiziku - lūk tās ir lietas, kas pilnībā norauj jumtu! Visi ufologi/parapsihologi savās zāles pīpēšānas sesijās ko tādu neizfantazēs!
+4
Mjā, lielākā daļa jau ir blēņas tās taganas, lāsti utt :D Atceros, kā reiz universitātē, tika runāts par fiziķu veikto eksperimentu ar skaņu un tās iedarbību uz apkārtējo vidi (matēriju), 10 gadu laikā tika izpētīti cik nu tur tūkstošiem vārdu, zilbju utt, lai beigās pierādītu, ka atsevišķas frāzes, izteiktas noteiktā secībā katru reizi iedarbojas uz matēriju ar vienu un to pašu rezultātu, tobiš, atļaujoties vispārināt, ka tam, kam ir zināms, kā pareizi lietot dažādus vārdus, var iedarboties uz matēriju ar nodomu, jo kustinot vienu, tā izraisa ķedes reakciju :D

Izklausās jau pēc suņa murgiem, bet nu pētījumu veikuši visnotaļ pie saprāta esoši fiziķi un kas tur vēl. Būs netā jāpameklē, kur bij tas pētījums publicēts, tika izdots arī Romas klubiņa ikgadējā žurnālā, kā riktīgi sauc nezinu.
+1
Runājot par raganām lielā mērā jāpiekrīt BladeOfDarknes izteiktajam apgalvojumam :D Ja viduslaikos, piemēram, ciema iedzīvotājiem apsprāga lopi un vienam nē, kuram bij jauna smuka sieva (pārsvarā) bij iemesls iet žēloties pie vietvalža, ka tā ir ragana, kas visu sagandē, lopi sprāgst, vēl saldajā kādi gadiņi mēra utt.
Bet tā no vēstures skatoties par raganām un burvjiem sauca visus tos, kurus nesaprata apkārtējie, bet tādā mērā, ka no viņu darbībām bij rezultāts, bieži vien efektīvs, kas neļāva viņus nosaukt par slimiem vai atpalikušiem. Parasti tie bij cilvēki, kas kaut kādā veidā bij prāta ziņā labāk apveltīti nekā apkārtējie, piemēram, saprata atsevišķu zālīšu medicīnisko iedarbību, pārzināja cilvēka anatomiju, bieži smeļoties zināšanas antīkajos rakstos, kas kā zināms tumšajos viduslaikos bij aizliegts ar baznīcas svētību, to uzskatot par augstāko ķecerību.
+2
werwolf, šodien, plkst. 12:19
^ Rausti?

-> lietoju >:)
+2
Manējā baigi aizrāvusies ar tām wiccām vienu brīdi bija, bet labi, ka pārgāja, citādi būtu sācis dirsināt.
0
''Bangls, šodien, plkst. 12:57

Bet nu bulšits ir visas tās pārdabiskās "zinātnes". Labāk palasīt ko par astrofiziku - lūk tās ir lietas, kas pilnībā norauj jumtu! Visi ufologi/parapsihologi savās zāles pīpēšānas sesijās ko tādu neizfantazēs!''

Njā, šito te: epguides.com/Universe/ var ar atkārtu žokli skatīties. Pāris sērijas tik iečolēju, kuras pēc nosaukuma likās interesantākās (4-10 27/Oct/09 Pulsars & Quasars / 2-09 12/Feb/08 Supernovas / 2-16 15/Apr/08 Biggest Things in Space ), būs kautkad viss jānovelk un jānoskatās.
0
Ik pa laikam uzsāku nodarboties ar praktisko ezotēriku, bet apraujos, jo nav tās pacietības, lai sagaidītu vērā ņemamus rezultātus.
Kādu laiku man mājas aktīvi katru vakaru norisinājās agresīvi strīdi, un vietā, kur emocionālais saasinājums bija vislielākais, radās astrālais caurums. Šausmīga lieta. Ja cilvēks nav pietiekami spēcīgs, lai radītu ap sevi necaurraujamu aizsargājošu enerģijas lauku, var trakas lietas notikt. Bieži vien sēžot istabā pēkšņi kāds materializējies rēgs roku uz place uzlika, uzbarojās no manām bailēm un pāris reizes pat man spēcīgi iedunkāja.

Ohh, neviļus atcerējos filmu "Paranormal activity" :D
0
T.i. roku uz PLECA uzlika
+7
^ ko lieto ?
0
^^ Sauju.
+6
ha ha, atcerējos tos džekus ar kruķiem. Viendien pie manas šances paiet garām viens džeks ar kruķiem. Vienai kājai kaut kas. Nākamā pīppauzē vēl viens. Nu labi, neko. Eju projām, hujakš, trešais. Domāju, nē nu paldies, cik jauka zīme. Nākamā dienā iesperu pa durvīm un tagad laikam kauls ieplīsis. Nu tu pasaki vienam, nu..
+1
Fauns, tev tak pāris gadus apakaļ bija tas spoks(watever), kas sienas un grietus apšmekoja :D
0
A runājot par lāstiem un tādām lietām. Tieši 15.00 ir tas laiks,kad izteiktie vārdi visvairāk iedarbojas. Vai izteiktie lāsti vai labās domas. Mana bērnības draudzene mācās ne ta dziednieku, ne ta ezoteriķu vai kaut kadā tādā skolā. Tīri priekš sevis. Un tad paklausoties viņu vai palasot viņas lekciju pierakstus, brīžīem tiešām liekas OHO!
+1
Man pirms kāda laiciņa naktīs pirms iemigšanas kaut kāds poltergeists vai velnsviņuzinakas drebināja un šūpināja gultu. Sākumā bija tā jocīgi, watafaks, beigās jau tikai nodomāju: "Tak atpisies, bļe, gulēt gribu." :)
+4
zizii, 15.00 pēc Latvijas laika vai, piem, 15.00 Ķīnas laika ?
+8
iz dzīves:
biju jau paliels puika, biju Liepājā pie vecmuterītes uz vasaras brīvdienām, kārtīgi kapāju iekšā arbūzu, vienu šķēles pēc otras.
Vecmuterīte saka: Tu tik, skaties, nesaēdies pa daudz, ka nepiečurā gultu!
Es viņai pretī: prrrrrr, es jau esmu liels, gultā vairs nečurāju!!
Pamodos pazemots un slapjš - tagad mans ir skaidrs -> ūrīna spoks
+6
būtu padalījies lāgā oma nebūtu arbūziņu novārdojusi:)
+3
Quorthon, tas gadījumā nebija šis caurspīdīgais spoks: i448.photobucket.com/albums/qq207/bounds... ? ;)
0
Šitais spoks parasti sāk spīdzināt tā ap 7 no rīta, nevis pirms iemigšanas :D
+2
Lāsti ir reāla lieta - vismaz par sevi zinu, ka nedrīkstu dusmoties uz cilvēkiem ilgstoši, tas var radīt baigās sekas. Ģimenē iedzimts mums tas pa sieviešu līniju.

Vienai manai radiniecei tālajos 80-tajos nozaga no veļas auklas 2 pārus džinsu, vienus no tiem ar cigaretes izdedzinātu caurumu, - tolaik tie bija dārga manta, kā atceraties. Šī izlamājās, lai tie zagļi bez rokām un kājām paliek. Beigās arī ciemā viens čalis uz dzelzceļa sliedēm zaudēja kāju, otrs palika bez rokas pēc negadījuma darbā. Kāda reizē vietējā veikalā viņa ievēroja, ka tam vienrocim ir tādi pat džinsi kā tie nozagtie ar tādu pat izdedzinātu caurumiņu.
+8
Paši māņticīgi kā tādi pusmērkaķi un pēc tam gānās, ka par deputātiem savēlēti bezatbildīgi idioti.

Cilvēks atcerās zīmīgās sakritības. Nezīmīgas vai nebūtiskas neatcerās kaut tās notikušas tūkstošiem reižu biežāk. Cik nav dusmās kādam kas ļauns novēlēts? Bet vienu reizi no milliona kautkas līdzīgs piepildās un tas tiek pasniegts kā brīnums.

Mistika tiek piesaukta tad, kad pietrūkst prāta izskaidrot, vai drosmes atzīt, ka nevari izskaidrot.

+7
Vēl kas - cilvēkiem ir tendence ar laiku koriģēt savas atmiņas. Tā, ka paši ir pilnīgi pārliecināti, ka nule koriģētā versija ir tā īstā. Visspēcīgāt tas attiecas uz tiem, kam gribas ticēt - mistiķiem, ezotēriķiem, reliģiozajiem cilvēkiem.

Realitātē Tev varbūt vienkārši nervs plecā noraustās un notirpst roka, bet trūmetālā Tu raksti, ka aiz pleciem sagrābis un enerģiju izsūcis ļaunais abpusējās masturbācijas dēmons.
0
Mistika tiek piesaukta tad, kad pietrūkst prāta izskaidrot, vai drosmes atzīt, ka nevari izskaidrot.

Cilvēkam ir tieksme visu izmērīt, nosvērt, aprēķināt, un ja tāda ir cilvēka daba, tad jau nav ne vainas, ja ārpus aprēķinu pasaules, kas nesniedz atbidle suz visiem jautajumiem, var pieķerties pie kaut kā, lai gan gaisīga.

Te mēs pie reizes saredzam līdzību ar datoru, kas arī visu analizē, varbūt tiešām esam bioroboti, kuriem sakāpis galvā ?
0
piekrītu par to izskaidrošanu, domāju, ka 'pārdabiskās' lietas patiesībā ir dabiskas, tikai tās vēl nav līdz galam izpētītas, prāts mums priekš tā vēl par īsu.
-1
Iskaidrojums tiek aiz matiem pievilkts, kad nav drosmes pieļaut sarežģītāku variantu...
maģijas nav. ir kvantu mehānika.
Pierakstiet.
0
^ kāpēc vēlies laupīt citiem ticību, kam pārdabiskam ? moš tā kādam vieglāk vilkt ikdienu
+1
ticot pārdabiskajam dzīvot ir interesantāk.
-2
hemmm, bet tas jau tikai zinātnisks nosaukums pēc būtības tai pat štellei :D
0
arī pareizi.
+1
nē, nu, var jau teikt:
a) elektroni pa ceļam "hadronā laikam cietuši avārijā"
b) meilam nav pievienots pielikums
+3
Taisnība ir par tām sakritībām un atmiņas korekciju. Tas jau ir pat faktuāli izpētīts un pierādīts, ka atmiņa ir gauži neprecīza padarīšana un darbojas vairāk tā kā asociatīvi.

Par sakritībām runājot - tādā pašā garā es varētu apgalvot, ka plaši izplatītā māņticība par melno kaķi, kas pārskrien ceļu ir 100% patiesa: reiz bērnībā, ziemā ejot pa ielu, kādus 50 metrus pēc tam, kad melns kotafejs bija pārjozis pār taku, paslīdēju un sāpīgi nozvēlos uz pakaļas. Tiesa gan, tā bija vienīgā reize, kad kaut kas tamlīdzīgs atgadījās sasitībā ar melnu kaķi, bet tām pārējām reizēm jau tāpat nav nekādas nozīmes, vai ne?

Īstenībā jau būtu inčīgi, ja rēgi un tamlīdzīgas lietas būtu kas pārdabisks, bet diemžēl neticas :(
+1
Parasti neticas līdz kādam trešajam kontaktam, pirmos noraksta uz sakritībām un iztēli...
+1
reiz bijām uz semināru par dienētiku. Fiška sekojoša: pasākumā piedalās divas personas, viena vada procesu, otra tīra atmiņas. Jāatceras kāds negatīvs notikums, kas kaut kad ir noticis un jāizstāsta tam, kurš vada procesu. Kad izstāsta, process aiziet no jauna, tikai nu jau koncentrējoties nāk klāt detaļas, atkārto šo procesu tik ilgi kamēr jauans detaļas klāt nenāk un emocijas norimst.
Kad šis process n-tās reizes iziets, tad ir divi varianti:
a) no tik biežas stāstīšanas, cilvēks jau pats maina savu attieksmi, moš jau ieņirdz;
a) ja atmiņas pārāk sāpīgas, tad procesa vadītājs saka kancel vai ko tadu un atmiņas it kā tiek izdzēstas.
Ar hipnozi neesot saistīts, jo to var mājās ar tuvu cilvēku darīt, vienīgi, laikam iestājas tāda kā pašhipnoze.

Otra lieta, protams, cik tas maksā, zinu, ka grāmata maksā 10Ls. Pie tam tie purni, kas peidalījās semināra vadīšanā, nu saku jums, vel smagāki gadījumi kādi redzēti strādājot makdonaldā.
+2
tur jau lielā mērā tā pati tehnika, kas čigānu "ielu hipnozei", uz paša prāta darbību, nevis ārpusē eksistējošo kvantu plūsmu iedarbojas.
0
Pie tam tie purni, kas piedalījās semināra vadīšanā, nu saku jums, vel smagāki gadījumi kādi redzēti strādājot makdonaldā.

Malēj Tu strādā makdonaldā?
+1
Tā nodarbošanās tik neienesīga, ka vinji aiz nabadzības ēd
optima Line makaronus ar eļļu, tas tāpēc, aha.
0
nav gan strādāts, bet domāju, ka saprati, ko gribēju teikt >:_)
+1
bet tas, ka čavas jūt, kam ir jēga iet klāt un kam nē, arī ir fakts. negribas lielīties, bet man nekad neviena čava vai sektants nav piesējies, man pat vēlēšanu bulketiņus nemēģina iesmērēt:D laikam kaut kas ar seju nav kārtībā:D
+2
Da vinji tak rēķina pēc stājas un pēc visādiem tikiem, ko cilveeks pat nemana...
Man gan gribas lielīties, tikai nav, ar ko :D, man pat suņus un zīdaiņus cenšas iesmērēt...
+2
oi, man ir bijusi tāda škrobe, kad citiem partijas pildspalviņas dod, kaut kad tēvzemieši, ja nemaldos, rozes dalīja. visiem ir, bet man nē:(
+2
Pati kā roze, tāpēc arī nedod :D
+1
Eu, a tu sevi spogulī redzi? Varbūt tas ir neredzamības lāsts? ;)
+2
oi, dainīt /nosarku/
+3
drausmīgi kretīnē mākslas filmās šis teikums:
get a room you two... >:)
+1
u kā roze un tāpēc nedod? :D
+2
jā, pasaki vēl, ka es duros:D
0
saku. :D
+1
ta jau visas vēnas U krevelītēs - no intensīvas duršanās! 8(
:D
+2
u., visu nakti būros un šodien kvalifikācijas darbu(gala darbu) skolā aizstāvēju uz 10!!! Diploms kabatā...Es laikam esmu veģma :D un laikam tomēr pastāv arī kaut kas neizskaidrojams :D /me pārlaimīga/
+4
^ Mana klasesbiedrene apgalvoja, ka 8 balles vācu valodas eksāmenā dabūja pateicoties lūgšanām nevis mācībām.

Klasesbiedrs, savukārt, pēc satiksmes negadījuma teica, ka viņu esot notriecis Sātans, jo viņš (klasesbiedrs ne Sātans) pārāk daudz TV skatoties. Pēc visa spriežot TV skatīšanos šis cilvēks neatmeta, jo tajā pašā vietā tika notriekts otreiz.
+1
Es gan nakti nepavadīju lūgšanās, bet bezmiegā..varbūt ka virpuļošanās no viena sānu uz otru bija sava veida neapzināts pirmsaizstāvēšanas rituāls :D
+1
irony - apsveicu. :)
+4
Savukārt džeks, kurš gāja gar vilciena sliedēm, austiņās klausīdamies Gorgoroth, un kuru aizķēra un labu gabalu pa gaisu aizlidināja no mugurpuses braucošais vilciens, teica, ka Sātans esot izglābis viņa dzīvību (viņš tika cauri bez nopietnām traumām). Respektīvi, nebūtu tobrīd klausījies Gorgoroth, pizģec būtu.

A es savulaik pirms eksāmeniem piekopu tādu taktiku - tā vietā, lai iepriekšējā vakarā baigi iespringtu mācībām, tā apmēram izšķirstīju cauri materiālus, un atslābinājos ar 5-6 aliņiem. Nākamā dienā 8-nieks rokā. Tas nostrādāja arī bakalaura darba aizstāvēšanā. Ja izdzer vairāk vai mazāk par minēto daudzumu, tad rezultāti nav prognozējami.
0
^ man personīgi parasti ir bijis tā, ka, jo mazāk uztraucos, jo labāk veicas. un jo mazāk gatavojos, jo mazāk uztraucos :)
0
thunder, paldies, laikam zini kā tas ir :):):):)
+1
I mean..ne 7 , ne 8..bet 10 :D hmm laikam manas emocijas sit pārāk augstu vilni, bet tiešām nebiju gaidījusi :):):) /rakājas pa ofisa barčiku :D/
+1
nē, nezinu, tas man vēl priekšā pēc pietiekami ilga laika. :) bet es atceros kā māte, kad maģistratūru blieza cauri, pēdējā naktī mocījās. brrrr.
+1
a māsica, kas tepat vēl nesen bakalauru močīja pēdējā naktī, salūza un padirsa to visu gadu nafig. kaut kā baigi daudz pieredzes ar radiniekiem attiecībā uz pēdējās nakts darbiem.
0
man jau pamatskolas laikā direktore šito iemācīja, ka cik zini tik zini, pēdējā vakara un īpaši pēdējā rīta mācīšanās ir pilnīgi zemē nomests laiks. pie tā arī dzīvē esmu palikusi un pirms atbildīgiem ekšiem vienmēr esmu pieturējusies pie tās pašas teorijas kas Intaram /es gan tik smalki to proporciju alum un atzīmēm neatceros:D
atceros kā pirms iestājeksāmeniem juristos piestrēbos kā sivēns pa dārziņiem un kā mani mocīja sirdsapziņa, ka citi mācās:D
+1
es tik tagad, pēc aizstāvēšanās jau jūtu, ka piestrēbšos, pamatus jau paspēts salikt, bet vēl viss vakars priekšā - gan iekš Depo gan RnR esot pasācieni šai manā īpašajā ceturtdienas vakarā..arī priekšnieks par rītdienas rītu pabrīdināts :D
+1
Njā, tam Gorgotdžekam laikam neienāca prātā acīm redzamais ...

Es gan pirms ekšiem pa naktīm tās sūda teorēmas un aksiomas kalu, kamēr acis sapisu. Galvenais, ka viņas man galīgi nevajag. Tās kuras vajadzēs, tāpat zināsi. Bez tām teorēmām galvenā mācību sastāvdaļa bija špikera rakstīšana (galvenokārt uzdevumiem). Lai labu špikeri uzrakstītu vajag fīču cirst: jāizlasa vielu 1x, jāspēj noteikt būtisko un 2x izlasīt rakstot špikeri. "uberkonspekts sanāk. Bet pāris reizes murgos esmu redzējis sevi Fizikas eksāmenā - 80 biļetes un man protams trāpās ''Elektrons bezgalīgi dziļā bedrē'' ... brrrr ... viens no retajiem ekšiem ko 2x liku. Otrie bija Diferenciālrēķini. Vēl sporta pēc Būvmehāniku 3x liku labākai atzīmei.
0
reiz bijām uz semināru par dienētiku.

Saientoloģija jau Latviju sasniegusi? :D
+1
Fizika laikam bija vienīgais eksāmens, kuru ar pirmo nenoliku (tie, pie kuriem pirmajā reizē nepielaida, neskaitās ;)), pirmajā semestrī laikam. Otrajā gan 9 dabūju.

A par špikeriem taisnība, to jau man muterīte ar savulaik teica. Sak, raksti vien, raksti tos špikerus, vismaz kaut kas prātā aizķersies. Vēlākos kursos jau gan 21. gadsimts bija - viens sataisīja uz kompja špikerus mikroskopiskā fontā un sadrukāja vairumā. Vai arī ņēma un kopēja tos špikerus. Bla, kad būvkonstrukcijās man izbira visi pa grīdu, domāju, pizda ir, bet nepamanīja un paspēju pacelt.
+1
Juods, kaut kur aizdomīgi dzirdēta likās tā divkāršā nobraukšana. Beigās pieleca - tas tak Organ Grinder - "Trešajā reizē es tevi pavisma nobraukšu" teksts, ne?
"Sātans, jau divreiz nobraucis. Es pārāk daudz televizoru skatījos..." :D
+1
laikam tāpēc ,ka ne pārāk ticu visādiem poltergeistiem un gariem tie mani neapmeklē. Un tiem es neticu tāpēc, ka neesmu reāli redzējis tādus. sanāk bez maz vai kā sunim pēc astes skriet, tikai kaut kā otrādāk! :D
+1
Bet tas pirmais gads RTU bija pilnīga pizda. Bija pat joks - LU grūti tikt iekšā, bet vēl grūtāk izlidot āra; RTU viegli tikt iekšā, bet vēl vieglāk izlidot ārā :D Pēc pirmā semestra kāda 1/3 nahrenizējās. Pēc otrā laikam vēl tikpat. Bet pirmā gada abos Fizikas ekšos tomēr 8 dabūju. Vislielākā rēka, ka, vienīgais sešinieks ko dabūju augstkolā, bija datorzinībās :D Tā ar paaugstināto stipu varēju šefot - Ls8.90 m/
+1

Es tikko noskatijos filmu Paranormal Activity un man ir bail pat iet uz virtuvi uzpīpot... Bļin, es pat neatceros, ka kaut kas mani vēl tā iespaidojis būtu...
+1
Paranormal Activity ^^
0
Quothon: pareizi pieleca :D
0
^ atvainojos, manā klaviatūrā īslaicīgi izpalika "r" - Quorthon.
+5
^ Klaviatūrā burti tā ne no šā, ne no tā nepazūd - neapsāubāmi paranormāla parādība.
+1
Vai arī hrenovuhas degustācijas rezultāts ...
0
Hrenovuha ir zaibis manta.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas