Kopsavilkums par nodokļiem
+2
Ble, pīpēšana laikam būs jāatmet.
Kopsavilkums par to, ko mums valdība atkal mēģinās nopizģīt:
www.nacionalisti.lv/raksts/587/politika...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
pīpēšanas atmešana gan laikam varētu būt vienīgais pozitīvais aspekts šajā murgā
+1
0
Visur tik pļūtī apr dabasgāzi, bet procenti nekur nav. Cīgām, redz, gan ir. Kādā sakkarā??
+2
Vienu laiku jau dirsa, ka gāzei cenu samazināšot.
+2
Gāzei mož arī samazinās, bet attiecīg pacels akcīzes nodokli, ibio!!
0
Sevi jau noteikti neappisīs.
+4
man konkrēti vairāk pa nerviem uzdeva šis :
"Vīna sadārdzinājums mazumtirdzniecībā var sasniegt 16-17%."

cik zinu, tad vīns samērīgos daudzumos priekš veselības nav nekas slikts. jau tā LV vīna cenas ir nepamatoti uzskrūvētas. nu nez. jāpārvācas uz dienvidiem, te takš drīz vairs nebūs iespējams dzīvot. un lejupslīde jau vēl tikai ņemas spēkā.
+1
vairāk par cigām, tas ir :D
-5
es kautkadiem pasutijumu skricelejumu palagiem neuzticetos
un pohuj,ka pacels akcizes nodokli,te uz katra stura ciigas piedava pirkt...
un eniivej who gives dammn fuck about viins XD
0
pacels akcīzi gāzei, gāzes cena attiecīig celsies, Rīgas Siltuma pakalpojumi attiecīgi arī pacelsies, gan jau pie reizes vel iemuhļīs kādu 0,...% peļņu.
+5
kā tie resnie aplauzīsies ar saviem budžeta plānojumiem, kad neievāks tik daudz naudas kā sadomājušies! vakar ziņās jau rādīja - cik leiši un igauņi priecīgi par jauno likumu-par autotransporta un moču nodevām! 8) tie jau sāk štukot par tehnisko apskašu punktu būvniecību tuvāk robežai, lai latviešiem tuvāk braukt! Jauki, ka par mums mūsu naudiņām rūpejas kaimiņi, tas priecē! Vēl liels plus tam pasākumam ir tas, ka Igaunijā un Lietuvā tehniskā reizi gadā jāiet-ha! Bet nu tas jaunais budžētiņš ir tik forš ^_^ ka jāsāk domāt kā nopelnīt nelegāli, jo februārī sanāk dēļ tā ienākumu nodokļa aldziņa vēl bišiņ saruks!
Pēc tā raksta izlasīšanas mani nomāc doma, ka arī 2012 gadā te nekas nebeigsies-vispār, kas tas par dead line krīzei 2012 gads? tur kas? - kaut kāds Dombrovskis piesitīs ar kāju pie zemes, uztaisīs 3 knipjus un krīze pazudīs?
+2
uj tehniskā apskate Igaunijā un Lietuvā reizi divos gados jāiet.. sorry ne tā ierakstīju...
+4
Dombrovskis laikam arī gaida pasaules galu 2012 gadā- pacieties tauta vēl 2 gadiņus un tad viss būs beidzies...
0
tikai, ja nemaldos, tad autiņu arī jāpiereģistrē, attiecīgi, Lietuvā vai Igaunijā, jo vel nav stājusies spēkā ES direktīva, ka tehnisko apskati var iziet jebkurā ES dalībvalstī.
+2
eu, zajebis, ka ierunājies par 2012.gadu. Bijām pirmdien uz filmu 2012 par pasaules galu.
1. kas man nenormāli iepēra - simbolisms - ASV prezidents iestājās mirušo kārtā, jo viņam uzgāzās ASV militārais kuģis, nu ku vel smukāk paņirgāties par lielvaru, kas tērē drausmīgas naudas militāriem mērķiem - ideāli no filmas veidotāju puses.
2. pēc filmas ejot mājup runājām par filmu un izveidojaš jauka tēze: iespējams kāds zin no kādiem avotiem ir cēlusies zīlēšana pēc rokas līnijām ? Tātad, kreisai roka līnija gar īkšķi nosaka dzīves garumu, pavērsienus, ko vel tur. Ja 2012.gadā iestājas pasaules gals, tad +/- viena vecuma cilvēkiem rokas dzīves līnijai vajadzētu pārrauties vienā brīdī.
sanāk, ka 1) mēs neiesim bojā; 2) dzīves līnija uz rokas nedod nekādu informāciju par dzīves garumu un varam iet dod pa muti visām zīlniecēm.

Lai nedirstu tukšu - vai kādam ir paziņas, kas strādā morgā, varētu aplūgt, lai paskatās vai jauniem bojāgājušiem jauniešiem dzīves līnija tiešām noraujās ?
0
ku depresīvi! :D
sanāk pie visa vainīgas zīlnieces lol

labāk būtu aizgājis uz Dzima kerija jauno gabalu - Ziemassvetku dziesma! pozitīvi un Džims Kerijs kā parsti līmenī!
+2
kāpē depresīvi, iespējams varam nomierināt savus prātus un apskatīt jauniešu līķus un salīdzināt kreisās rokas :D
+2
Jaunieši Latvijā tā ir tāda parādība, kura drīz kļūs par retumu! :D
Kābūtu par sarkanā grāmatā ievietošanu - Latvietis - izmirstoša suga :D
0
2012. vispār labs mūvijs. izejot no ķinīša pusdienu vēl par visām tām štellēm štukoju.
+3
2012 ir pilnīgi kretīniski mīlas stāsti, tekstu autors nav īpaši iedziļinājies savā darbā, sākuma daļā specefekti mazliet nedabiski un vispār tā filma ir pārāk gara. Vislabāk prātā palika tas psihais radio reportieris (kā jau oparasti tas aktieris paliek prātā)
0
jā, par mīlas stāstiem piekrītu, no holivudas filmas es neko citu netiku gaidījis. ar to, diemžēl, jārēķinās. principā - filma, pēc idejas, skatoties ir diezgan pasūdīga, bet tas iespaids, ko viņa man atstāja, bija riktīgi labs.
0
radio čalis bija riktīgi labs, yeah.
+2
nu jaa kaa jau musdienas... spiež nevis uz sižetu bet uz nerealo datorgrafiku un specefektiem!

Drīz būs televīzijā kaut kadas tur Ariel veļas pulveru reklāmas ar tik pat ievērības cienīgiem specefektiem! tik atliks vēl 3D briļas uzmest uz acīm!

Šis veļas pulveris mazgā ar mikrogranulām un tev parāda kā izskatās mikrogranula veļas mašinā palielonot to 666 reizes ... no palielinājuma pierē atveras 3šā acs, neticot tikko piedzīvotajam, redzētajam, izjustam...

Ar šo visu gribēju pateikt, ka glavneais jau ir specefekti nevis sižets - ASV Bolivuda blje!
0
zinu, ka daudzi ir sajūsmā par Bentlija iedarbināšanas metodi, man tas patika uz 35%, kā jums patika ?
0
Nu šitā jau ir tāda filmu kategorija, kur spiež uz specefektiem. Gribi sižetu, skaties kādu drāmu vai trilleri.
+2
...
man garšo pimpji
...
+1
Bentlija iedarbināšanas sistēmas nepatīk. Ja esi aizsmacis, vai kaut kas cits traucē runāt, paliksi stāvot. :D
0
Kautkā neticu resnajai rožai:
www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/900_se...
+2
0
varetu piemerot sodu par neadekvatu riiciibu ... un katram soditiajam atnemt piemaksas uz 3 menessiem kā arī degvielas izmaksas..
0
100 sitienus ar pletni.
+1
Šitas arī īstenībā skan stulbi:

"Dienesta auto nodoklis. Nodoklis par darba devējam piederošas automašīnas izmantošanu privātām vajadzībām varēs sasniegt 85,13 latus mēnesī, ja netiks veikta uzskaite par automašīnas izmantošanu. Bet, ja tiks veikta uzskaite, par automašīnu - vecāku par pieciem gadiem - būs jāmaksā no 11 santīmiem par kilometru, bet pārējām - no 15 santīmiem par kilometru."

Ok, skan daudzmaz jēdzīgi, ja runa ir par valsts iestāžu darbiniekiem. Bet ja runa ir par privātu uzņēmumu, kāda valstij daļa? Tās jau ir darba devēja un darbinieka savstarpējās attiecības, gar ko valstij principā nekādas daļas nebūtu, kamēr netiek pārkāpta darba likumdošana. Vienīgais, par ko tādā gadījumā teorētiski varētu valsts pīkstēt, ir PVN - tur kaut kā laikam netiek rēķināts, vai tiek rēķināts savādāks par darba vajadzībām lietoto degvielu.

Plus, beztolks ir arī frāze "par darba devējam piederošas automašīnas izmantošanu" - lielākā daļa šo dienesta automašīnu tāpat pieder līzinga kompānijām.

Ja nu kļūdos, kāds zinošāks lai mani palabo.
0
^ apmēram pareizi.
0
Skat, un ar kājām arī drīz būs jāstaigā:
www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...
0
0
ibāl... ta jau varēja likt visu latu, tāpat jau ar 2 janvāri sāks par to runāt...
0
ej tak tu dirst!
manas acis redz to ka vienkārši vairs nav vairantu.. visur kur var palielina cenas, nodevas, jeb ko...pavasarī tiks pieņemts likums, ka velosipēdiem jābut tehniskajai apskatei.. un arī jāmaksā gada nodeva 24 ls kā močiem!

Tik tiešām īstais pizģec tik sāksies Janvārī!!!
+1
vispirms es padomāju, ka tur vajadzēja apakšā likt nevis Kluba, bet gan Shape reklāmu...Lai cilvēki uz domu, ka vairāk staigās kājām, raudzītos pozitīvi...
pēc tam sapratu, ka arī kājām varētu piemērot kādu derīgu nodokli...izejot no apavu veidiem un tml...
0
no vienas puses - bomži ir atteikušies no jebkādiem nodokļu maksājumiem... bet kaut kā nevilina šī opcija
0
runājot par Rīgas satiksmi - reiz sensenos laikos nopirku etalonu ar piecām braukšanas reizēm, kuru noklikšķināt, ja iekāpj sarkanā / zilā jakā tērptais. uz etalona joprojām palikuši 5 braucieni (ikdienā neizmantoju sab.tr., bet dažreiz pabraukājos)
0
Tātad - strādāju neoficiāli, pirkšu kontrobandas smēķus, alkoholu - mājās ražoto, paiku - pa tiešo no zemnieka, degvielu - no kāda fūres šofera. Huj jums, pidari - nodokļus nedabūsiet! :)
+1
pimpja dzīslas pokera spēlmaņi lol
+1
par pīpēšanu - iesaku tinamo tabaku - gan sanāk lētāk pērkot tabakas veikalos, gan kvalitatīvāka tabaka, gan arī prieks pašam uztīt un redzēt, ko tin - kontrabanda diezgan labai tabakai arī ir kinda labās cenās, un pirkt var diezgan lielos apjomos
0
velosipēds jau it kā bezmaz pēdējā neaizskaramā prece, bet nu ar tiem likumiem un nodokļiem jau vairs neko nevar ne zināt, ne saprast.
0
Es tev saku, drīz maksāsim par katru zābakkilometru.
0
+2
+1
oi, bļa, nu varētu tak vismaz kaut ko tādu iekopēt, kas neparādās kā viena no hedlainerziņām uzreiz ieejot tvnetā, a to dažreiz bišķin stulbi sametās, jo, redz, es tā kā lasīt protu un ziņas arī tā kā lasu.
+2
kāpēc tu domā, ka visi sēž tvnetā?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas