Par mūsdienu pasauli.
0
Domāju, domāju un izdomāju. Jācep jauna tēma augšā.
'Presē, netā ir lasītas dažādasziņas. Kā piemēram, lai nodrošinātu šodienas pasaules prasības nepieciešamas 1,5 tādas planētas, kā Zeme. Tad nu loģiski - par 1/3 kā minimums vajag samazināt rīkļu skaitu. Pa lielām bumbām kautkā tā viss arī notiek.

Slinkums bija anglisko versiju meklēt. Bet te būs links uz krieviski tulkoto, onlainā skatāmo. "Obamas meli" Baisa smagā dokumentālistika.

video.mail.ru/mail/globtm/worldgo...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tas Obama Deception diezgan interesants gabals, bet nu liela daļa konspirāciju video ir interesanti. Lai arī viens labāk - otrs sliktāk taisīts, bet liek par lietām aizdomāties. Kautgna tāpatās jau jēga nekāda, jo reāli kautko mainīt ir 0 iespējas.
0
Interesants tas gabals ir vienīgi kā tukšpauru zombēšanas case study. Var pamācīties no speciem kā negatīvo PR taisīt. Bet ja kāds to filmu uztver nopietni vai vēl labāk kā dokumentālo, nu ko tad lai saka...
0
Kas nu kuram liekas interesants. Es tur esmu vairākas interesantas lietas saskatījis.
0
Piemēram?
+4
šis būs agresīvs topiks?
0
Viena no interesantajām lietām ir tāda. Pamēģini tik kritizēt B.Huseinu Obamu - tevi momentā nosauks par rasistu. Vinīgā puse, no kuras var piebraukt tam prezim ir norakta. Melnais ielikts un gatavs.
0
Bangls skatos zin ko daudz vairāk, kā parastie mirstīgie, vaiarī neticitin nekam. Labprāt uzklausītu :)
0
Tanī pašā adresē baigi interesantais gabals "Koņec igri"
0
Bangls nezin daudz tomēr domā ar savu galvu un spriež par cilvēkiem pēc to darbiem/rezultātiem nevis pēc bez-faktu propagandas :)

Kuram tad konkrēti ir izteikti oficiāli pārmetumi par rasismu pēc pamatotas O kritikas?

Es atceros kādus 20 rakstus ar pilnībā pelnītu kritiku:

www.economist.com/opinion/displaystor...
0
Bangls, šodien, plkst. 15:28
Piemēram?

Piemēram kautvai tās pašas negatīvā PR vadlīnijas, iepriekšminētais case study, veidotāju viedoklis (par personu vai procesu) un, protams, pielietotie fakti (kurus vēlams pārbaudīt pirms pieņemt pausto viedokli par lietām) kas arī tās pārdomas un vēlmi pašam lietas papētīt rosina.
Tas tā īsumā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas