jaunākā lasāmviela
+6
www.knima.com/lv_146722_ru___48__...

Māja, skola un dejas. Nadjas ikdiena vienmēr ir vienāda, tā rit kā bezgalīgs, monotons balets. Vienmēr padevīga, vienmēr piekāpīga, bez pārsteigumiem... Tā notiek līdz dienai, kad viņa ierauga četrus noslēpumainos tumšos eņģeļus no grupas Tokio Hotel.Pēc tam, kad Nadja ir iegādājusies grupas mūzikas disku, nekas vairs nav tā kā agrāk. Ir notikušas pārvērtības jaunās meitenes tik ierasti pareizi saplānotajā pasaulē.Ir pieticis ar vienu skatienu, vienu vārdu, vienu dziesmu, lai Nadju ierautu nekad iepriekš nejustu emociju virpulī un it īpaši, lai atrastu drosmi. Drosmi atbildēt uz apvainojumu, drosmi pateikt “nē”, lūgt piedošanu, aizslaucīt prom neizdevušos mīlestību.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
O blje.
+4
nu ja jebu i plachu....
+3
Pirms mēneša biju ieskrējis Jumavas grāmatnīcā (Dzirnavu un Tērbatas krustojumā) šo to apskatīt. Un netālu no durvīm, TOP grāmatu galdā bija atrodams šis šedevrs! Plāna grāmatiņa ar dievišķo būtni uz vāka un maksāja vien kādus 3 vai 4 latus...
Ja būtu izdota pirms gada vai diviem, tad visa tirāža būtu izķerta uz galvošanu. Tagad? Nu nez, TH laiks pagājis, manuprāt.
+3
KISS jau ar savulaik komiksos un uz košļeņu etiķetēm figurēja, bet labi, nesalīdzināšu KISS ar th a to vēl pa virtuālu jebāli dabūšu! :D:D
0
jā bet toč nekas jau sen nav dzirdēts par th, naudu papelnīja, Latvijā arī pabija, tagad jau laiž lejā.
+5
atceros vēl kā neticēju, kad man mēģināja ieskaidrot, ka tas pie mikrafona ir džeks
+3
He, būtu rēcīgi šito skaļi padeklamēt kādā drinking vakarā. :) Tik nez kurš gribēs pirkt krāsns iekuru par 4 Ls
+5
^^^ Nu tas ir pizģec pateikt, ka grupa, kas dabūjusi šogad Best Group balvu MTV Europe Awards laiž lejā ? Nokaunies stūrī un izbaudi jauno hītu:

www.youtube.com/watch?v=pDTYrwFM6bs...
+3
P.S. pie mikrafona Tarjas jaunākā māsa m/
0
ņemu savus vārdus atpakaļ.
(apologise)
+3
"He, būtu rēcīgi šito skaļi padeklamēt kādā drinking vakarā. :) Tik nez kurš gribēs pirkt krāsns iekuru par 4 Ls"

hmmm, kad ir iedzerts, tad naudas kļūst mazāk žēl un pasmieties vairāk gribas.
0
Tā taču vairāk grupa priekš emo tipa tīņiem,ga jau viņi joprojām ir uzticīgi TH DC++ un torrentos :D
+1
Šī arī varētu būt interesanta grāmata :D
de.fishki.net/picsw/122009/14/pic...
+2
"hmmm, kad ir iedzerts, tad naudas kļūst mazāk žēl un pasmieties vairāk gribas." <--- naudas kļūst ne tikai mazāk žēl, bet vienkārši mazāk. :)
+2
hunter, vakar, plkst. 16:45

"KISS jau ar savulaik komiksos un uz košļeņu etiķetēm figurēja, bet labi, nesalīdzināšu KISS ar th a to vēl pa virtuālu jebāli dabūšu! :D:D"

Nu KISS jau merčendaizingu izkopuši teju līdz pilnībai. Par komiksiem un action figūrām nemaz nerunājot, bija tak pat zārki, un kā pēdējo jaunumu nesen dzirdēju - "m & m's" končas ar viņu attēliem.

Manowar toties ir savi prezervatīvi.
0
Savā laikā bij paat spēlīte uz PC KISS PSYCo Cirkus (kaut kā tā) varēja tīri normāli pamočīties, bet tas jau bij kādi 8 gadi atpakaļ, diez vai tagad spēlējot neuznāktu vienkārši besis par tādu ražojumu :D
0
tā Kiss spēle bija laba... patika! īsi pēc tam manā dzīve ienāca Quake un Kiss spēle tika izmesta kā nevajadzīgs zīdainis miskastee!
0
Bija laba a la Serious Sam. Bišku par vienveidīgu gan, bet pāris reizes izgāju.
0
Vecīt, es to Psycho Cirkus vēl krietni pēcāk gribēju atkal novilkt, un nekā... Tagad moš atrastu, bet nu ai zaebala tie geimi. Tas bij labs, it sevišķi galvenā muzīktēma. Cirks ar ļauniem klauniem ir mans fetišs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas