raksts par pirātisma sekām
+3
torrentfreak.com/piracy-benefits-mus...

Ja slinkums lasīt, pietiek papētīt diagrammas. Interesanti un pat pārsteidzoši.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Es jau iedomājos, ka par Somāliju būs raksts, bet nekā :D Izrādās mūzikas pirātisms. Tā jau ir- visi vairāk iet uz koncertiem un ir vieglāk atklāt jaunas grupas, kopš pārādijās filesharing. Mūziķie tjip ir labāk.
0
iepālī pisārs lasīt, bet cik saprotu runa iet par to, ka mūziķi lielāko daļu pelna uz koncertiem, nevis radīto produkciju?
0
Principā jau raksts nav par pirātisma sekām - tur jau skaidri un gaiši ir pieminēts, ka šajos pētījumos korelācija ar pirātismu vispār nav apskatīta. Saiastībā ar pirātismu tur it tikai tukši minējumi (kam gan var izrādīties arī taisnība).

"Please note, however, that no causal relationship between illegal filesharing and music revenues has been researched."

"“I can not say anything about how filesharing has influenced the figures, since that is not part of the study,” Johansson told TorrentFreak. “Everyone seems to make the assumption that file sharing is ‘good’ for artists because of this, I disagree,” adding that he cannot back this up with data."
+1
245 reizi par neko...
tāpat viss notiks tā, kā tagad notiek.
0
Šii teema muusu valstii vispaar ir miruse un nav ko apspriest!!! visiem taapat skaidrs!!!
0
Man gan šķiet, ka tas raksta autors skatija statistiku, kur tā lieta apskatīta, taču ne šādās kopsakarībās, jo statistiku veidotāji nevēlas paust šādus minējumus. Skatot procentuālās izmaiņas tajā, cik daudz no mūzikas industrijas pelna šobrīd paši mūziķi un cik - ierakstu kompāniju šefi, sanāk, ka kopš interneta pirātisma ēras sākuma naudu arvien vairāk saņem tie, kas reāli strādā, nevis viņu "pārstāvji".
0
Kaa jau saciiju teema ir smaga un neapspriežama ,jo sabalanseetiiba starp izdeveejiem un tirgotājiem + muuzikjiem ir tik nenosakaami juridiski nenoformuleeta ,ka taa luuk sanaak....... !! pilniigs seroooo!!
0
Kāpēc neapspriežama? Faktu nav? Neapspriežams ir tikai jautājums par dieva esamību.
0
Pats arii atbildeeji -faktu nav!!!
+1
Nu ja. Ko tur spriest, par to kā nav.

Itkā loģiski, es arī esmu daudzus končus apmeklējis tikai tāpēc, ka pirms tam novilku albumu un izrādījās vai nu labs, vai pietiekami interesants dzīvam apmeklējumam, piem. uz Nogurušo Bungotāju tā aizvilkos. Varbūt vēl daļēji sirdsapziņas pārmetumi - vot speru internetā, nabaga maestro nav par ko sausiņus pirkt - vismaz aiziešu uz konci atbalstīt. Kautgan man par to nav ko bēdāt, ņemot vērā tos DVD un CD kvantumus, kādus esmu sapircis.
0
"tāpat viss notiks tā, kā tagad notiek. "

Es uz to nederētu. Kad tauta sāks masveidā šitādas vēstulītes saņemt torrentfreak.com/30000-internet-user... vēl redzēsim cik sīksts ir latvijas pirāts ..

+2
Bet es necērtu - uz kā pamata viņi mani var iesūdzēt ? Es saņemu šādu vēstuli - rezka pārformatēju cietni un samaucu tur savu legālo DVD rezerves kopijas (vai vēl labāk - iemaucu citu HDD) - fizisku pierādījumu ķip nav - nu vilka kautko no manas IP adreses, moš pat es vilku, bet nonovilku pilnībā. Moš novilku, nosaktījos un izdzēsu - tas jau tāpat kā aiziet pie kaimiņa hoķi uz lielā LCD palūrēt vai kādu ficeni paskatīties, vai grāmatu aizņemties ...
+1
Blade, ir malacis! 5 par izdomu. Tikai nevajag cerēt uz vēstuli. A, ja, nu klauvē pie durvīm (ko, protams, novienam nonovēlu) :-)
+1
Ar orderi ? Man otrais stāvs - HDD rokā un hujakš pa logu ārā ...
+1
principā, es jau varu nošērot kaut kādu dvd ripu iekš dc++, jo manam draugam Janekam nav skaipa, un vienīgā programma, kas viņam strādā ir dc++, un kā gan neiedos jankam savu jauno country metal dvd, ja vecais zēns tik bieži ar samagonku un gurķīšiem cienājis? un es taču neesmu vainīgs, ka tajā brīdī, kad pievienoju savā šārē country metal full history DVD, šamais top pieejams vēl tūkstošiem citu lietotāju. es jau to darīju tikai Janeka dēļ.
+1
protams, var steigā formatēt diskus, slēpt pieradījumus, lēkt ārā pa logu (kas tikai pastiprinātu aizdomas), bet, vai lv ir precedenti fiziķiem??
+1
Kaut kādas paraugprāvas gan uzrīkos... Nešaubos, ka reiz kāds mums uzrausies.
0
Eh, Heresy....

"Man gan šķiet, ka tas raksta autors skatija statistiku, kur tā lieta apskatīta, taču ne šādās kopsakarībās, jo statistiku veidotāji nevēlas paust šādus minējumus."

Kura lieta apskatīta? Atspoguļots tur it tikai konkrēti tas, kas tur ir atspoguļots, un ir pilnīgi viena alga, kāda ir bijusi motivācija šāda pētījuma veikšanai. Fakts ir tāds, ka šīm tirgus izmaiņām, tādā veidā, kā tās te tiek demonstrētas, neparādās absolūti nekāda kopsakarība ar pirātisma izplatību. Tikpat labi grafika izmaiņas var skaidrot ar globālās sasilšanas izraisītēm smadzeņu darbības pārmaiņām. Un pat tas, ka šīs izmaiņas tikpat labi var būt pie vainas arī pirātisma zelšanai, ksenofibijas izplatībai, ziemeļblāzmai un vispārējam alus nozares pagrimumam nekādi nenozīmē to, ka šim pētījumam ir kāda nozīme svētajā ciņā filesharing vs. record companies. Pupu mizas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas