Legalize Legalize!!!!
0
www.db.lv/a/2009/12/21/Liepaj...

Liepaajaa iesaka veidot marihuaanas legalizaacijas zonu!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
vēlams tuvāk Fonteinam :D
0
a vo tas jau ir galīgs sviests
+8
ne lielāks sviests, kā alkohola legāla tirdzniecība. No zaļā es nekad neesmu palicis par urlu, atšķirībā no alkohola
-3
no alko paliec par urlu?!
+6
kas ir? Pilnīgi piekrītu Malējam...
alkohols bieži vien padara cilvēkus par debīliem, sevu rīcību nekontrolējošiem mēsliem! Protams, ir patīkami iedzert alu vai noķert kādu jautru žvinguli, bet nez kāpēc pālī,piemēram, automašīnu šoferi nositās, būdams pāli kļūsti agresīvs, mekē kašķus! Citi būdami pālī vispār nogalina!!!
Bet, nē alkohols ir legāla stelle taču, alkohols ir foršs, jo vairāk lieto, jo vairāk pišās nieres un citi orgāni, tik nevajag dirst, ka no alkohola nerodas atkarība!

Zāle nav legāla, jo negrib ielaist tirgū vēl vienu spēcīgu konkurentu alkoholam haha.. kaut kā nēsmu dzirdējis, ka sakurījies cilvēks ir agresīvs, slepkavo, vai nomirst pie auto stūres... mhm!
-1
neesmu zāles fans, tāpēc tas jautājums par legalizēšanu ir pohuj!
+5
ir gadījies palikt par urlu, pats nekad neko neatceros, bet tuvākiem cilvēkiem no manis paliek bail.
Pēc vieniem jāņiem sēdējām parkā ar ninj69 un beibīti un nourlojos :D
+4
streļīji cīgas garāmgājējiem apmaiņā pret purna korekcijām? :D
+2
Atceros kā Tu Malēj vienreiz nourlojies pie sevis dzīvoklī, dzeram yee... viss notiekm pēkšņi acis aizpeld, sāki šļupstēt :D smieklīgi!

Man gan nesanāk mutēt par urlu, man vienkārši iestājas offline - smadzenes out of order - atceros kronī vienreiz ar čaļiem spridzinājām alus buņdžas, viss pamostos pie malēja mega pohā!

vēl nepatīk, kad uz moraļņikiem sāk stāstīt, ko Tu esi darījis, ko pats neatceries... tad jau daudz ko arī var sastāstīt :D

+3
Valsts kasei būtu samērā ienesīgi...
+4
Un labi, ka Liepājā, jo kā nekā roķa pilsēta. Rīgā tas būtu briesmīgi. Vairāk debīlu tūristu. bet salīdzinoši lielā pilsētā, kas av galvaspilsēta, tas būtu pat izdevīgi. Tur ir bīčš vasarā, fonteins, kur izčillot utt. Amsterdamā klapē ciet vtās kafejīcas vienu pēc otras un būtu patīkami, ka tāda veida dekriminalizācija ienestu pesso. Jo stouneri grib pīpēt netraucēti, tāpēc varētu arī atsevišķās iestādēs uzlikt licenzi, ka var kumārīt tur un pat iepirkt utt. viss ir elementāri. Šādos apstākļos (krīzes) kaut kas tāds gadā ienestu baigos miljonus valstij un siltumnīcām, protams, ar... giggity...
-8
Kāpec, kaut kas jālegalizē, ja ir legālās mantiņas, kas no zāles neatpaliek?
+9
Skatos, tu ziņas nelasi. Marihuānas substitūti ļoti bendē veselību un sirdsdarbību. Un tos arī drīz aizliegs, tuvākā pusgada laikā.
-2
jap, jo spaisi jau nebija radīti pīpēšanai, bet gan kvēpināšanai, taču mūsējie tak' nav vakarējie - ņem un pīpē uz urrā! un pēcāk tusē pa slimnīcām...
+1
Kā nu nebija, JWH-018 viņam klāt nav priekš aromāta...
en.wikipedia.org/wiki/JWH-018...
0
nu palasot aprakstus mājaslapās bija minēta kvēpināšana, ne pīpēšana, turklāt pie atsauksmēm vārds "pīpē" bija akurāt ar zvaigznītēm samainīts - mēs uz*****jām, no****jām. apmēram tā.
0
Jā, oficiāli tā viņš klasificējas.
+1
kā, pīpēt tacu var visu, kam ir dūmi :o
p.s. bet vispār neatbalstu. tīri subjektīvi, vnk nepatīk un viss. katram no jums ir sava taisnība un tieši tāpēc, jo mazāk drazu tirgo, jo labāk.
+3
^ arī tajā ir krietna daļa taisnības. Vai ir vajadzīgs legalizēt vienu draņķi, tāpēc, ka tas varbūt ir mazāk slikts par citu, legālu draņķi? Viss, ko no tā iegūst, ir vairāk legāli pieejama draņķa.

P.S. Protams, tas tā idejiski - jo jautājums par to, vai tas vai šitas ir vai nav draņķis, vienmēr ir diskutabls.

P.P.S. Loģiskāk būtu nevis legalizēt marihuānu, bet aizliegt arī alkoholu un tabaku. Un kofeīnu. Un...
0
nepish man Liepaaja .. man vajag Riigaa ne liepaajaa ....

un tie legaalie suudi tie spaisi un citas figjnas nekur neder ...
vienu reizi uzpiipee paliec kkads bremzeets uz pus dienu citu reizi efekta absaluut nekaada .... bet uz sirdi to4 tie meesli baigi negatiivi iedarbojaas ... vairaakas dienas hujova bija ar sirdi ....
0
Intar! nepiesauc nelaimi ar tiem loģiskajiem soļiem!
+2
^ kas i duļķinieks negaršo?:D
0
urghhh... a kuram ta' negaršo?
+8
"vienu reizi uzpiipee paliec kkads bremzeets uz pus dienu citu reizi efekta absaluut nekaada"

kā kuram, kā kuram (kurt, kurīt, kurš, kur, ar ko) Man normāli čaiņiku atsit vaļā. Stulbs efekts ir, ja n-to dienu dūmos pavadi. A tā, normāls rituāls, jo es izjūtu vajagam ik pa laikam. Lai neaizmirstu. Ko? Ha ha.. a vot, uzvelc un padomā, nevis uzvelc un domā, kas nu būs. To ko gribi, tas arī būs, ja vien pietiek spējas apjaust, atļauties, nojaukt dažas labas prāta barjeras, un iedziļināties. Pēc tam iegūtās zināšanas itin labi var praktizēt skaidrā prātā, jo atklāsmes ir patiesas, nevis bezjēdzīgi murgi, kā to bieži "reklamē". Nav jau problēma vielās, problēma ir cilvēkos. Ja galvā ir kakas, tad ko tur brīnīties. Ja 17.gadīgs sīcis, kurš vēl no dzīves neko nerubī, iemočī kaut ko, kas sāk ārdīt nost prāta barjeras attiecībā uz viņa pasaules priekšstatiem, tad, protams, ka nekā jauka tur nav. Cilvēks noķer šoku, zem attiecīgajām vielām, kuras iet roku rokā ar tā brīža sajūtām, emocijām, un dabū pastiprinātu efektu attiecībā uz savu izbīli. Beidzās ar normālu paniku slimnīcā. Stingrāki vecuma ierobežojumi neskādētu. Un, bled, audzināt savus bērnus par cilvēkiem, nevis planprātīgiem zombijiem, kas nespēj panest nekādas nobīdes no pierastām normām arī neskādētu. Gluži kā tie teicamnieki skolā, kuri raud, ka dabūja 8, nevis 9 kontroldarbā. Nabadziņi. Uz rokām nēsājamie topošie ūberspeciālisti, kuri ieņems vadošos amatus, lai izvestu valsti no krīzes, ha ha... Jā, un džeki, kuri netaisās iet ierādīto taciņu, jo jūt, ka kaut kas nav kārtībā jau pašos pamatos, un mēģina "izpīpēt", kādos sūdos viņš ir iedzimis. Un tas "nevienam" nav izdevīgi. Izdevīgi ir, lai viss griežās kā bijis. Un beigās pasakiet, kurš te ir pohujists?
+2
Es jau labu laiku atpakaļ čomiem teicu, ka šitā štelle ir jārealizē. Tūrisms noteikti būs uj uj uj un vispār , ir tik daudz nelegālo audzētāju, dīleru, kur tā nauda aiziet no vienām rokām pie otrām, bet legalizējot to, valsts iegūtu nodokļus. Visi tur baigi dirš, ka paliec par retardu , nu nez , Nīderlande neizskatās diženi retardēta. Amsterdamā tik patīkami , lielākā daļa ar veļukiem mauc.
+1
www.tvnet.lv/viriesiem/sekss/807...

es bļeģ pārzviedzu jēgu no video....
+2
nedomāju, ka tiem kam ir "tā" problēma (vai viņu sievām) nāk smiekli.
+1
sievām smieklīgi nav, bet skatoties sižetu gan norēcos, ka tas ķirurgs pats smaida runājot! :D

Pumpītis kā trešā oliņa lol :D
+1
Tēma gan nepareizā, bet rēcīgi :)
+1
Es novērojis dzīvē, ka zaļā pīpētāji paliek lēnāki pēc gadiem lai cik tas jocīgi izklausītos.
Pietam zāle var būt labs ceļš uz citām narkotikām atšķirībā no šmigas. Taču šmiga protams ari nav nekāds pefektais pasākums.
+1
Kājstarpes tēma vienmēr būs mazliet komiska, neskatoties uz vecumu...
+3
Tā tēma par peņa implantiem, protams, nav smieklīga, bet čalis tā diezgan humorīgi klārēja.
+3
Uzkuriit ir vienmeer labi un peec tam dariit dajebko, ko dari ikdienaa. Vnk atraisaas domas un fantaazijas. Neredzu nekaadu probleemu, kaadel nevareetu legalizeet, jo taksh nejau vien piipet var - var arii no pashaam kanjepeem razot papiiru, kas ir daudzkaart kvalitatiivaaks, izmantot paartikaa, kaa arii apgjeerbaa utt...Tas ir unikaals augs!!..Ir redzeets tik daudz dokumentaalo filmu, ka esmu tikai par un par legalizaaciju :)
0
^ a kā iespeidā tu domāji, man rēku panesa par tiem implantiem? :D
0
^Textures
vispār jau kaņepes kā tādas Latvijā nav aizliegtas... un ir mums ja kas arī cilvēkiem diezgan lieli kaņepju lauki. (vēl kkad gada pirmajā pusē gāja runa, ka laikam vācieši bezmazvai grib investēt kaņepju nozarē te). To pašu kaņepju sviestu ražo, veicī var nopirkt - man ļoti garšo.
+1
"Pietam zāle var būt labs ceļš uz citām narkotikām atšķirībā no šmigas."

Tas ir tāpat, kā ja tu dzer alu, tad tev agri vai vēlu gribēsies pāriet uz šņabi, un pēc tam uz odekolonu vai medicīnisko? jā jā..
0
citi jau no schnabja pāriet uz alu!
0
A ko darīt, ja alum ir tendence izbeigties ātrāk nekā paredzēts ...
0
jāmaina alus! :D
+3
Runa jau vairāk par mītu, ko visiem stāda. Izklausās gudri un biedējoši. Strādā. Gluži kā tu strādā un tad onkolis pasaka, ko tev pirkt un ko tev lietot. Ķip no šitā tu paliksi dumjš, agresīvs, zaebiss.. Turpināsi barot kolektīvas zemapziņas bailes. Cilvēki arī ir jāparīda, lai pārāk nesadraudzējās. A tur pēkšņi džeki uzvelk dūmu un kaut ko sāk fiškot. Vot ka davai šite jānostopē. Tas jau tiešām paliek bīstami.
+5
diezgan lielas muļķības par to gateway drug.
jā, protams, cilvēki, kuri močī ko stiprāku un močnāku, bieži vien sākumā ir kurījuši, bet poļubomu, viņi gandrīz vienmēr ir sākuši ar alko. tam nav nekādas nozīmes, ar ko tu sāki, bet gan, kas notiek tagad. un ko cilvēks vispā vēlās. piem, ja heroīns šeit būtu legāls (kā piemēram Meksikā), vai kādam no jums būtu baigā vēlme to mēģināt? cilvēkam, kuram tas nav vajadzīgs, tas arī nebūs vajadzīgs, arī tad, ja to pārdos aptiekā, toties ja cilvēkam vajag to geraču, tad viņam ir pohuj uz pārējo, un tā vai citādi viņš to dabūs.
un par to gateway. ļoti lielu nozīmi šeit spēlē tas, ka tas ir nelegāli. jo automātiski marihuānu ieliek vienā groziņā ar lielajām ļaunajām narkotikām (heroīns, kokaīns utt.), un cilvēks uzpīpē, saprot, ka bļe, tā ir štelle un baigi forši, un sāk domāt tip - ja jau marihuāna ir nelegāla, bet forša, tad gan jau ar pārējām ir tāpat. un te nu cilvēks kļūdas un vairs nav labi. jo tomēr ir liela atšķīrība starp alko vai gandžu un visādu ķīmiju. un jo nav tās barjeras, kāda ir ar alkoholu, jo tas tak ir legāli, tad jau nav slikti, a vot gandža, nu nē, tas ir nelegāli utt.
viss gan arī atkarīgs no cilvēka. jo stulbs paliek stulbs, vienalga zem kā. ja cilvēks nav idiots, tad arī pēc visādiem smagākiem draņķiem sapratīs, ka tā tomēr ir huiņa, daaaaudz labāk tomēr iedzert aliņu vai uzkurīt, nekā speedu, ripas, koku utt.
+2
kad es vēl pamatskolā mācījos man šausmīgi negarsoja alus un klasesbiedrs pateica viedus vārdus- tad kad pirmo reizi pavemsi no šnabja, tad alus arī iegaršosies. true. tā ka no šnabja uz alu pāriet ir pilnīgi normāla parādība :D
+2
Diskusijas ir labi, bet nevajag teikt, ka zaļais ir pilnīgi nekaitīgs. Zinu ļična čali, kuru zaļais durkā nogādāja. Vēl pāris, kuriem radās problēmas. Prātiņš šķobās, augoņi metas. Un labu mantu pīpēja.
Es pats arī ļoti labprāt pīpēju, bet nevajag teikt, ka tas ir svēti.
0
Ir jau liela nozīme cik bieži un kādās devās. Līdzīgi kā ar ēdienu vai tml.
+3
Jau kādu laiku mēdzu iepīpēt un jāsaka, ka alko pilnīgi nestāv līdzi zaļajam. Vēl nereizi neko nesmu pievēmis, nav bijušas paģiras, kā arī efekts vienmēr ir bijis patīkams un nākamjā rīta ceļos ar milzīgu dzīvesprieku un enerģiju nekā no alko, kad mute liekas piedirsta un galva vai tulīt nokritīs. :D protams zaļajam ir savi šādi tādi mīnusi un labāk ir nelietot neko, taču objektīvi vērtējot zaļumi ir daudz nekaitīgāki par alkoholu.
+1
vajag aizliegt eksistenci
+1
ai zin, kā te baigi gudri spriedelēja masu medijos par tām legālajām narkotikām, ko tikko daļēji nogrieza. Redz, ka tur pāris jaunieši nonākuši slimnīca, ļoti kritiskā stāvoklī, nā nā nā... mhm. Nabadziņi. Interesanti, viņi ko tur mēģināja moš 3gramu paku vienā reizē izkurīt, vai kas viņiem kaiš? A to, ka no alkohola jaunieši nonāk ne tikai slimnīcā, bet arī morgā, vai aiz restēm utt.., pēkšņi visi ir aizmirsuši, vai arī tā ir pieņemta par normu. Nu, ir tā, ir, ok, neko darīt. bleddd....
0
^ a tur jau pats populārākais gadījums, cik zinu, bija tad, kad kaut kādi sīkie lohi, par vīrakiem sadzirdējušies, bija sapirkuši lētos Rimi vīrakus un mēģinājuši pīpēt, viens no viņiem tā arī gandrīz nomiris. (neesmu pārbaudījis stāsta oficiālo versiju)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas