Dārgākais Metāla CD / DVD
+5
Uztrāpīju Metālarhīvu forumā uz šo tēmu: www.metal-archives.com/board/viewtopic.php... un lai nepiegružotu Vecās Detuhas apspriešanu, nolēmu šeit painteresēties, kādi tad ir jūsu dārgākie / vērtīgākie metāla guvumi (arī pārdevumi) un ko ļoti gribētos iegūt un pa cik.

P.S. Jautrs citāts:

''I saw a copy of a Nagaroth box (forgot which release) that was going for 666 USD.

In this expensive box of wonder you get: a Copy of whatever record it was. A typed and signed note from Kanwulf, A Nargaroth shirt with a specialized Kanwulf Cum Stain, and every copy comes with a personal posession of Kanwulf's (in this one, there was his pet birds left foot, which he apparently cut off while he was still alive.)

Ridiculous.''
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Man laikam viens no vērtīgākajiem ieguvumiem ir Repulsion 1. prese, ko te no trūmetāla kolēģa reiz nocēlu pa 1Ls. :) Bet tā vispār pilnīgs pofigs, vai pārizdots, kuru reizi, un manis pēc kaut uz IronD. Galnais, lai viss kā pieklājās nodrukāts un ir kvalitāte.
+1
Ā, nu ja, pats par vienu CD vairāk kā Ls8.00 neesmu maksājis. Skyforger -Latviešu Strēlnieki- un -Pērkoņkalve- pa Ls10.00 katru pirku, bet izmantoju dāvanu karti. Tomēr dārgākais CD ir 1998.gadā pa Ls7.00 pirkts (toreiz tā bija cita nauda ...).

CD:
Abstract Algebra-1995-Abstrakt Algebra (Ls7.00, 1998)
Obtest-2008-Gvybes Medis (Ls8.00)
Skyforger-2005-Semigalls' Warchant (DEMO-1997) / Asinslauks (EP-2005) (Ls8.00)

DVD:
Therion-2006-Celebrators of Becoming [4DVD+2CD] (Ls26.60)
V.A.-2008-Live at Wacken 2007 [Ltd.Ed.3DVD] (Ls21.00)
Within Temptation-2002-Mother Earth Tour [Ltd.Ed.2DVD+CD] (Ls15.40)
Paradise Lost-2002-Evolve (Harmony Breaks DVD + One Second DVD) (Ls11.20) - dārgākais viena DVD izdevums
+1
^^ pilnīgi piekrītu Faunam. Pats WOA un BA dārgāk par 5EUR diskus nepērku - tāpat veselu kaudzi labu lietu sapirku. DVD ar gandrīz tikai 2DVD iepērku un tagad arī cenšos pagaidīt līdz nākamajam gadam, kad būs zemāka cena. Piem Leaves Eyes DVD šogad bija nejēgā dārgs - 23EUR laikam. Nākamgad gan jau pa 18EUR varēs dabūt.

Tādi vērtīgākie ieguvumi jau ar pa smiekla naudu dabūtu - Dream Theater, limitēti Nevermore pa piečuku. Realm, Lethal. Pan.Thy.Monium zem pa pirātdiski cenu ...
-1
oi - esmu jau rakstījis par cik Ebaya esu ko pārdevis un redzējis par cik kas cits ticis pārdots - slinkums tagad celt augšā :)

-1
Amorphis - Privilege of Evil CD, pasūtīts no ASV 90-o gadu vidū pa 6Ls (barga nauda tam laikam).
Carcass "Reeks of Putrefaction" - uzdāvināts pagajušajā gadsimtā (ļoti dārgs :-)
Rammstein - Live Aus Berlin 1999g audio cd 14Ls.
+2
...atceros vēl bija nopirkta (90-o gadu sākumā) Kalēju ielas veikalā "oriģinālā" VHS kasete ar klipiem (iespējams Nuclear Blast sborniks, ja nemaldos '93 gada) pa 14Ls! Tā bija manta. Nebija žēl ne sev ne saviem draugiem (kas veiksmīgi kaseti pasēja). Tas bija laiks, kad praktiski visu piķi tērēju mūzikai :-)
-1
Dārgākais ko esu pircis - labāk parādīt nekā uzrakstīt, jo lielākai daļai nebūs sajēgas kas tas ir:

www.discogs.com/Arditi-Omne-Ensis-I...

www.discogs.com/Wappenbund-Preu%C3%...

^^^ apmēram 100 eur katrs

kā arī:

vs169042.vserver.de/shop/index.php?main...

+3
lai gan neesmu true kolekcionārs, tomēr naudu nežēloju. Ja salīdzina tā laika ienakums pret izdevumiem par mūziku es biju metal maniaks.
Vai es tagad pirktu vinilu pa 100Ls? Iespējams, nekad! :-)
+1
Mjā par Sonnenmensch rakstīto... Un es vēl sevi par maniaku uzskatīju... Kādreiz man bij līdzīgi kā creative_77 - trešdaļu līdz pusi algas altruistiski tērēju diskiem. Kopš mp3 ēras iestāšanās gan esmu palicis tāds žīds, ka ik kapeiku 10x pirkstos apgrozu. Kolekcionārs neesmu, un pērku tikai to, kas dikti patīk un ir arī pieejams. Un Ebay'ā var allaž atrast normālu piepildījumu normālām vēlmēm. Nu, piemēram, mans šīgada vērtīgākais ieguvums, Sun Red Sun bokssets: www.nolifetilmetal.com/sunredsun.htm...
Nosolīts no viene žīde iekš izraēle pa 5 $.

A tā nepamatoti dārgākais cd - Rotting Christ "Khronos" ap tā iznākšanas laiku Randomā pa Ls12 - nebij vēl Irond versijas.
Un "Some Kind Of Monster" 2 dvd izdevums "Upē" pa, ja nemaldos, Ls24. Jā es spļaudījos mēnesi vēlāk Anglijā, ieraudzījis to pašu izdevumu pa 10 £...
-1
Ups - tikai tagad ieraudzīju, ka jautāts bija par metālu...

+1
Dārgākais man laikam ar bija Randomā GUT "The Cumback" pa 13Ls, tikko kā bija iznācis, bet es nevarēju paiet garām. Nu nevar tā vienkārši, ja tikko esi naudu saņēmis. Bet nu drillējām mēs arī to albi nejēgā viņreiz. Tagad pat grūti ielikt, jo katru detaļu no galvas vēljoprojām zini. Pēcāk gan gudrāks kļuvu, un vienreiz pusgadā kaut ko netā pasūtu, vai arī noķeru mazlietotos pa smiekla kapeikām, starp kuriem arī tomēr var dabūt to, ko vairs tā jaunu nenopirkt.
-1
Dārgākais , ko esmu pircis , ir Hypocrisy DVD un Dark Tranquility DVD disks, katrs aptuveni 15ls. Kā jau noprotat, to naudu atstāju Randomā. Ebay var nopirkt daudz lētāk, bet dažreiz ir šaubas vai tie diski ir oriģināli.
-1
:D es to Hipiokrīzi pa Ls6.00 dabūju un DT licenzēto pa Ls6.50

Bet pas Sonnes 11LP kolekciju 100EUR jau lēti sanāk. Pats tagad nožēloju, ka pēdējā Metalmānijā neiepirku Artillery diskogrāfiju - www.metalmind.com.pl/index.php?dzial=wyd... kautkādi - Ls20 bija, bet sanāk piečuks par remasterētu CD.
0
14 Ls par Agalloch DVD
+1
es līdzīgi kā infestus savulaik atstāju normālu summu ik mēnesi (nu, ne trešdaļu, bet savus 30-40 ls gan) par oriģināldiskiem, parasti gan pasūtītdams no ASV), taču kopš empētrīs parādīšanās stingri limitēju savus tēriņus šai ziņā.

Dārgākais CD laikam būs 1994. gadā ASV nopirktais Dream Theater demo par $25. Arcturus DVD man ir maksāja 14 vai 15 Ls. Symphony x sweatshirt man izmaksāja 15 Ls.

No ne-mūzikas visdārgākais laikam būs Blackadder 5 DVD kompleksts, kas aizvilka biš pāri 30 mārciņām.
0
Šķiet, ka dārgākais pirkums bija Monsters Of Metal Vol. 5 tinyurl.com/yd239th - 15Ls, pārējie 10Ls robežās.
+2
es vienīgais varu ierakstīt, cik man ir bijusi dārgākā interneta abonēšanas maksa.
+1
ja būtu daudz naudas, tad gan gan jau pirktu arī cd/dvd, bet pagaidām samierinos ar torrentu un dc++ lāstu.
+1
...interesanti cik kurš izterejos par mūziku šogad. Man kādi 50Ls (Kilkim 2009).
+1
Dārgākais CD, kuru esmu nopircis, ir Judas Priest 98 "Live Meltdown" par ja nešaubos 15 LS. Pēdējos gados gan neko neesmu pircis un arī diez vai pirkšu, ja var no plašajiem interneta resursiem tik daudz kā novilkt par brīvu. Izņēmums gan varētu būt mūzika, kas nekādi neattiecas uz metālu. Bez metāla man ļoti patīk jazz rock/fusion arī canterbury jazz....
+1
Šogad muzlonam dahuja iztērēts. Nemaz negribas skaitīt ..
+6
šogad saskaitīju, 30 CD iepirkti. Kopā uz naudām 80-90Ls robežās. Da normāli, kad kāda haltūra atlec, tad savs procents jānoziedo savai baznīcai. Nevar jau visu tikai sev, tikai sev.
+4
Man laikam dārgākais ir Manowar DVD- The Absolute power, maksā kādus 40 $ Paņēmu no viena čoma paklausīties, un tā arī šis nav atpakaļ prasijis, laikam vairs neklausās metālu :D
+1
Tas laikam toč ir absolut pauver. psc..
+1
Nez, laikam ar kādi mazpadsmit lati par kādu Randomā pirktu.

Šogad maz muzonu pirku, krīze kā nekā - kādi 10 cd varētu būt. Pērn gan bij pāri pa 50.
+1
DVD nepērku vispār, nejūtu nepieciešamību.
Dārgākais CD laikam bija VADER "The Beast" pa 12,- Ls universālveikala "Centrs" HVZ kurā stāvā kaut kādā mūzikas veikalā.

Man gan jāatzīst, ka kopš 2008. gada neesmu pircis it neko no dajebkāda stila mūzikas uz it nekādiem tur CD, DVD, VHS, MC, vinila utt. u.tml. Pietiek ar mp3 & youtube pieejamo priekš ievērtēšanas...
+1
Sanāca 68CD un 9DVD. Sīdiķi pa lēto - vidēji trīnītis. Pagāšģad bišķi vairāk CD sanāca, jo daļu Anglijā no komandējuma naudas sapirku - čupu Paradise Lost, Dream Theater un remasterētos Megadeth pa Ls4 gabalā. DVD bija daudz vairāk. Aizpagājšgad gan tik kādus 10CD nopirku, jo uz DVD spiedu, kautkādus lētos garāmejot paķēru un viss.
+1
Nu man kādi 100 CD kā minimums... tikai cik no viņiem metāla? - varbūt 2 :)
+1
Pa šo gadu neesu skaitījis, cik ienācies, bet īpaši daudz nevarētu būt ~10, mazāk kā iepriekš, bet līdzīgi kā pagājšgad, CD iegāde atlikta uz gada otro pusi - rudens sezona, un visi man liekas tikai koncertos.
No dargākajiem laikam Reverend Bizarre - III: So Long Suckers, ko pa 12 vai 13 naudiņām Randomā pirku, nu iz sērijas - nevarēj nenopirkt,
0
Man no ordžināliem diskiem ir visi The Doors albūmi, šis tas no Pink Floyd, daudz klasikās mūzikas, pāris Bouvija DVD un viskautkas no latviešiem. No metāla vienīgie CD ir Frailty... >:)
+6
Kā ? Tev nav SKYFORGER ? Moška tu nemaz nezini, kas ir AMORPHIS ???
+1
:D Skyfordžeris man ir tikai mp3. Vajadzētu iepirkt arī taustāmi, bet naudiņa, naudiņa...
+3
Faktiski - jo vairāk eksemplāru fonotēkā, jo retāka iespēja kādu no tiem ierakstiem noklausīties. Sucks but true.
+2
WrongTale, gribētu precizēt, ka 30-40 Ls man toreiz arī bija trešdaļa-puse algas :D 2001.g. tas bij, pirmie algotie darbi, pirmā sajūsma par nule parādījušos krievu licencēto produkciju - ik mēnesi pa pakai no Maskavas, reizēm kas no Father distro. Bet nu cik draņķa sagrābts tika... Tagad lai es maksātu par kādas čehu black metal grupas pirmo ripuli vai pat demo...
Un, kad tā par krekliem ierunājas, tad bezjēdzīgākais pirkums, neapšaubāmi, ir Metallica tūres krekls pa 25 Ls - ar Rīgas ģerboni, kurš, turpat uz vietas, bišķi uzsmidzinot lietutiņam, smuki noberzās nost.
+1
LOL

Dārgākā metāldrēbe laikam būs Bruķika hūdijs ar kapuci - kautkādi 22 lati laikam ...
+1
krabathor, šodien, plkst. 22:17

"Faktiski - jo vairāk eksemplāru fonotēkā, jo retāka iespēja kādu no tiem ierakstiem noklausīties."

Principā jau tā ir, bet ir varianti. Re, iegādājos automobīli, kam ir oriģinālais muzīkaprāts iekšā. Diskus, suka, ņem pretī tikai rūpnieciski ražotos - legālos un arī pirātiskos, bet lētās matricas gan ne. mēpētrīs pirms 10 gadiem ar nebija aktuāls. Tomēr mainīt to muzīkaparātu man negribas - skan lieliski, turklāt tādu nav ponta zagt. Tā nu savu disku kolekciju mašīnā tīri normāli sanāk izgriezt cauri un vēl arī papildināt (galvenokārt - iegādājoties albumus, par kuru patīkamību ir radies slēdziens, ne pārāk oficiāli nosūknējot tos no vispasaules tīmekļa vietnēm).
+2
^ bahaha, man toties ir mūzikas centrs, kurš pretī krietni labāk ņem pašrakstītos diskus, bet savulaik pirktos oriģinālus vai nu neņem, vai arī šķietami apskrāpē un rausta :D
+1
Tam sūdam, kas man virtuvē stāv, ir līdzīgi - normālos diskus lasa visai sūdīgi (raustās, pārlec, nokarās), bet matricās sadzītos empētruļus šmakstina uz nebēdu (reizēm gan nokaras). Es gan uz viņa pārsvarā kasetes drillēju, ko pirms padsmit gadiem raklstīju. Krustu šķērsu noklausītas. Bet CD nav īsti laika klausīties - darbā un pleijerī Mp3 - mājās pie datora ar pārsvarā Mp3 ... labi ka līdz P burtam savus diskus esmu saripinājis :)
+2
Laikam, ka dārgākie diski, ko esmu pircis, ir Emperor "Anthems" nopirku 2001ajā gadā Randoma pagrabā pa latiem 15, kas man bija ārprātīga nauda. Arī Dimmu Borgir "In Sorte Diaboli" limiteds nebija lēts. Ak jā, arī Loits "Must" limiteds bija pasālīts.
+1
Njaa...2002. nopirku IRON MAIDEN CD box setu "Eddy's Head". shopping.yahoo.com/p:Eddie's%20Head:1921308175 Samaksāju 98 LS. 98 tāpēc ka dabūju pa taisno no EMI bāzes. Veikalā tas pats maksāja 150 Ls.
No citiem - Šerloka Holmsa 6xDVD box sets- 68 eiro.
+1
^ izdali ar 12 un sanāk Ls8 pa diski. Forši. Veikalā pa 150 gan sūkā.
0
labojums : shopping.yahoo.com/p:Eddie...
Un vispār labāk iepirkties ASV šopos, nekā Eiropā vai vēl sliktāk... Latvijā. Piemērs - Monsters of metal dvd Eiropas kantorī maksā 25 eiro. ASV tajā pašā kantorī 24 bakši. Cena atšķiras uz pusi. VOT TAAAAAAAAAA
0
UGA, izdari kaut ko ar to "Maksimālais vārda garums: 25"
+1
WOA digipak versija pa 20EUR. Savlaik nepatīkami iegrābos - nopirku parasto pa 17 vai 18 EUR - a tur kādi 5 vidāri cenzēti ! Ķip skaņa ir un melns ekrāns ar uzrakstu ''cenzūra''. Uz kastītes nekādu brīdinājumu nebija. Ne par vienu pirkumu vēl nebiju tā vīlies ... Tagad pat DVD nepērku, ja neesmu iepriekš ievērtējis, vai pārliecināts par saturu.
0
^^ P.S. Tur drīzāk problēmas ar linka atpazīšanu. Arī Wikipēdijas linki gļuko, jo ir ''_'' zīme.
0
Man atgadījies tāds dīvains atgadījums ar VADER "Litany" CD (oriģinālais, 2000.gadā pasūtīts no Displeased records).

Vakar uzliku paklausīties to CD. Klausos un nevaru sagaidīt, kad beidzot sadzirdēšu vokāla partijas?! Gluži vai pazudušas, ir knapi sadzirdamas fonā, bet tā jau vispār sajūta, ka klausos tādu kā karaoke albumu (pārējo instrumentu skanējums izvirzās priekšplānā, a Peter ar savu vokālu it kā būtu aizdzīts kaut kur skaņu ierakstu studijas aizdurvē).

Vot tāda tā pistācija... Savulaik to VADER "Litany" CD regulāri klausījos, pārrakstīju uz MC utt., un nekādu problēmu nebija, vokāla partijas harmoniski iekļāvās ikvienas dziesmas skanējumā...

+1
A man Toyota Avensis (2000.gada) ar oriģinālo kasešu magnetolu.
Mašīnā klausos rādžiņu vai "biržā" ierakstītās kasetes, kā arī ЛЕНИНГРАД, КОРРОЗИЯ МЕТАЛЛА un СЕКТОР ГАЗА.
0
Man lielākā vilšanās bija tukša CD kastīte.
+1
^^^ tad jau būs aparāts nojūdzies, viens stereo kanāls neskan vai kas tāds.
0
Ir jau aparāti ar karaoke funkciju - speciāli nogriež vokāla spektru. Moš nejauši uzspiedies ? Varbūt arī kāds vads izraustījies.
+1
vo - reku ir tas, ko pē'dejo no metāla iepirku!

www.sigi-gambar.de/webshop/product_inf...

tikai 24 eur...
0
~~BEHEMOTH-CRUSH>FUCKK>KRE... DVD
chota pie 25ls bija
bet ja nemetaals tad Pink Floyd dvd 35ls
0
Tu traks vai ! Tas DVD Ls8 maksā (Poļu, nevis Irond ražojums) ...
0
Jā, laikam aparātam kaut kas ne tā kā vajadzīgs bija saslēgts man.
Tagad VADER "Litany" CD man atkal skan tā kā tam pienākas skanēt, vokāls atgriezies normāli saklausāms.
0
Vot, atcerējos. Visvairāk samaksājis esmu par Judas Priest - Nostradamus, 16 Ls Statoilā. Kaut kas uznāca, ka savajadzējās nopirkt :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas