Pirmdiena
+1
Nu, cienītie, kā ta ir šī gada pirmajā pirmdienā? Es jūtos visumā labi, mēģinu kautko darīt, bet īsti nevaru pieslēgties. :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Es vēl domāju — braukt uz darbu vai nebraukt...
+1
Atnācu uz dārb..darīt ko nav...man ir uzmetušās 2 iesnupumpas, nonstopā šķaudu un mazliet krata drebulis un acis stāv vaļā tikai pusvirus,jo plakstiņi piepampuši, bet savādāk viss ir ideāli :D
0
^ vēl purene? :D
0
Strādāt galīgi negribās. Darbā novilku Dark City Nr. 54 pdf formātā, bet arī to lasīt slinkums:)
0
es nedomāju, vienkārši autopilotā gars manu miesu nogādāja darbā...
Pa īsu tās brīvdienas bija! 8{
Tagad līdz Liel-olu-dienu brīvdienām var par brīvām dienām aizmirst.. ehh

Kā nosvinējāt vispār jauno gadu?

Es sadzēros (wow-cik negaidīts pavērsiens!) ta vēl zaļumi trāpījās, un pusnaktī izlīdu arā uz vērmanīti pastīties salūtu, šampanieša burbulīšus palaidu smadzenēs .. utt :)
0
Nebij' ne vainas, bet 2 dienu paģirās gan iedzīvojos. :)
0
bled, man ir tik daudz darba... bet tas atkal nav nekas jauns.

Pēc brīvdienām nevar iešūpoties ritmā...
0
a man sesija pielavījās no mugurpuses...
0
darbs pēc manis tik ļoti sailgojās ka man aiz laimītes rociņa notrīcēja un puskafija izlija pa grīdu :)

džīve ir skaista - esmu darbā - Es Varu VISU!!!

Izturību pārējiem mirstīgajiem :)
0
Aizvilkšos uz treniņu un tad cerams sadūšošos sākt kursadarbu un pārējos darbus. :) Laika ellīgi maz.
+1
Baigā pirmdiena. Darbā apgriezieni atkal jāuzņem + ir nenormāli sūdīgi, jo kādu dienu nav pīpots (jā ir doma atmest).
Visādi citādi - gribu mājās un pampt!
+1
^
kurš jau šis Tev būs mēģinājums atmest? :D lol
+2
Darbā protams vienam nosvilis monitors, otram neiet printeris, a trešajai vispār lielākais iespējamais žopņiks, kāds var ar kompi notikt - cietnis, suka negrip griezties (un protams ne jau tāds, uz kura kakainas vēstules mētājas), labi ka nolēmu uz krievu z-svētku brīnumu paļauties - šodien pie radikāliem līdzekļiem neķerties, bet atstāt lai pasilst un paslēdzelēt iekšā ārā. Kad padsmitajā reizē pēkšņi aigāja, gandrīz biksēs beidzu ... pēc datu pārkopēšanas izslēdzu un atkal nekā ... uz miseni to mēslu !
+2
Besī tik garas brīvdienas. Labi, ka beidzās :)
0
pirmdiena pēc brīvdienām - un tajā pašā eksāmens. great :@
+3
Vispār jau tas i pizģec šitā pajautāt. Nu kā gan var justies pēc gandrīz divu nedēļu dīkstāves, dīvānā zvilnēšanas un alkohola lakšanas, te un tur, protams, ka gribās vēl. Turklāt ai kā dažam labam te darbā prasās atbildēt uz tiem problēmu māktajiem jautājumiem - kastustulpsvai.
+1
kopumā "case of monday" >:)
+1
Viss ir tā kā tam jābūt - nozvērējos nekad vairs nedzert jau sestdien, un pazaudēju dzīvokļa un darba atslēgas kaut kad, līdz pirmdienas rītam, kad tas arī tika konstatēts ...
+5
Bija doma apsolīt, ka šonedēļ nedzeršu, bet tad atcerējos, ka māsicai drīz dzimene un uzliku cēlajām domām nikolaju.
+2
Kāda jēga kaut ko solīt, kaut vai sev, ja neesi pārliecināts par spēju to izpildīt? Tad jau labāk vienkārši tāpat censties mazāk dzert.
0
tā ir, atceros kā pats mēģināju "nedzert". nekas nesanāca jo tieši tad nāca visādas svinēšanas kur tīri pieklājības pēc nācās pacelt glāzi.
manuprāt, principiāli nedzert ne grama ir drusku muļķīgi...
0
Kāpēc muļķīgi? Lai nedzer, ja negrib, man tak ne silts, ne auksts.
0
Nu muļķīgi tas ir tad, ja tas, kā hunter teica, ir principa jautājums. Nevis ka negribētos iedzert, bet vienkārši nedzeršu un viss. Nezinu kāpēc, bet nedzeršu! Cita lieta, ja pats negrib un nedzer. Tad viss ir ok :)
0
cilvēkam jau nav jādzer, bet reizēm jau glāzes jāsaskandina.
+1
^ says who? kamēr nebija atklāts alkohols, varēja pavisam mierīgi bez tā iztikt.
+1
^ says sovjeta kultūra :)
+5
gan jau, ka alkohols bija pirms cilvēka >:)
+4
Alkohols no mērkaķa radīja cilvēku. :D
0
Atpakaļ pie mācībām... /keep drukāt/
+4
^^ viedi vārdi. Domājiet, šumeri labību audzēja, lai sūda bulkas ceptu ? Ņihuja, bairīti šiem gribējās ...
+3
Nav tādas kultūras, kurās nepastāvētu kāda veida apreibināšanās. Tā kā tas ir visai dabiski. Priekā!
+1
^^ Ēgiptieši piramīdas būvējot arī bairīti strēba, arheoloģiski pierādīts. ;)
+2
Da cēla noteikti ar domu, lai būtu vēsums, kur bairīti glabāt m/
0
^ 100 p.
+1
^^un tik lielas tādēļ, lai kāds, kuram arī bairīti gribās, neticētos, ka šitik lielas būtu celtas tikai lai bairīti paslēptu
+3
Piramīdas tak citplanētieši cēla, a ēģiptieši, nesaprazdami kāda mārrutka pēc, vienkārši tās izmantoja praktiskiem nolūkiem - novietoja tur līķus, dārglietas, bairīti un citas vērtības.
+1
patiesībā piramīdas ir tikai ēģiptiešu un bairīša kolektīvais sapnis, kas ieskaņojies arī mūsdienu cilvēka apziņā
+2
Šeku jums mierinājums pavadītajai pirmdienai

img2.allposters.com/images/GAL/SPSBR7.j...
0
...un uz zemes citplanētieši cēla alus noliktavu, jo šeit ir atbilstoša temperatūra, uz Merkūrija un Venēras pa karstu, bierīts ātri sarūga, Mars un tālāk pa aukstu, ātri apnika ledus bieris.

Un pipeles citplanētieši atlidoja uz mūsu planētu un uzdrošinājās mūs saukt par citplanētiešiem, sukas...
+1
nu vot pāris citplanētieši uz pohām izpisa šimpandzes, vot i radās cilvēks.. saki viņiem paldies! Kurš ta te īsti ir citplanētietis tagad?

+1
paldies gan neteikšu, nebūtu pisuši, iespējams, varētu tagad atrasties citās, daudz omulīgākās dimensijās. >:)
+2
ne saki viss tā! :D jo - citā dimensijā (paralēlajā pasaulē)
ir citi varianti: A)Citplanētietis uz pohām izpisa cūku
B)Citplanētietis izpisa šimpanzi un pēc tam
šimpandze paņēma cūku un tapa čubriks!

Ar šo visu gribējās pateikt to, ka ir labi, kur esam :)

Saki, ko gribi, bet dzīvot savās fantāzijās un neirobežotā iztelē ir bieži vien foršāk nekā skatīties raidījumu - "Nekā personīga" lol
+2
bet vienmēr vilina nezināmais, kas liekas tik aicinošs. Un pieļauju iespēju, ka citas dimensija varēu būt ne tik eksistenciāli nospiedošas.
Kas ir ar to pišanos ar lopiem ?
+1
cilvēks jau ar ir pieskaitāms pie "Lopiem" :)

Nu nezinu vai vienmēr viss,kas ir citā dimensijā ir forši!
Ja pieturās pie teorijas, ka cilvēka sapnis ir paralēlās pasaules atspoguļojums, tad galīgi negribas būt "TUR"
Sapņos pāris reizes esmu nomiris, ir bijis arī sex, tas jau forši!
Bet, ja sapnī tevi nolaupa NLO un tu jūti kā esi paralizēts un bezspēcīgs? nē paldies!

Nezināmais,protams, ka vilina, bet.. dārgais cilvēk! tas ir tāpat, kā nozagt bērnu-pažvadzini ar konfekti gar ačelēm sīcim un šis laimīgs būs tavs draugs, pa to laiku nozodz un pārdod bērneli melnajā tirgū, braukā ar jaunāku BMW džipu... bet tas jau cits stāsts (sanāk, ka sīcis ieberzās ar končām - papisa senčus! Tāpat ar to nezināmo var gadīties, bet, kas zin varbūt tieši Tu esi tas NEO - [no filmas Matrix]?!)

+2
kaut kad nesen uznāca vēlme noskatīties Matrix, tieši iedomājos, nez cik ilgs laiks bija nepieciešams, kad filmas veidotāji un filmētāji varēja attiet no filmas un normāli iekļauties ikdienas dzīvē.
Nu redz, viens ir vākt viedokļus par tēmu x un uz tā veidot savus uzskatus, vai arī pamēģināt to x un no savas pieredzes izejot tos veidot. Protams, iekļut citā dimensijā diezgan unreal.
Tāpat par kāpšanu uz grābekļa uz kura ir uzkāpis kāds cits, ja tas grābeklis nav 100 T, kas krīt uz galvas, nedomāju, ka nāks par sliktu uz tā uzkāpt un sajust par ko iet runa nevis visu dzīvi mukt no tā.
Tā tīri brutāli - tie mellie puišeļi, kas pa ielām dzenā cilvēkus ar savu džīzas, džīzas, nu a viņi paši ir satikuši/redzējuši ? Es ticu, ka ir kas augstāks par mani, bet ja es pēc citu cilvēku izkoptas slavināšanas metodes pielūgšu minēto kungu es kļūšu garīgāks, kādam no tā vispār ir kāds labums ? Varbūt mana doma par ko augstāku berot smilšu graudiņus no saujas uz sauju ir garīgāka kā kautkāda Džona Meijera klepošana no kanceles... kāds bija jautājums ?
0
Nuu.. jaunie melnie kristiešu sludinātāji Mc Baptistiņi.. Par tiem vienmēr kaut kā sānāk iesmiet! Patīk tie viņu teksti - esmu no Kanāds, nāku sludināt diev, vai tu tic dievam... mums ir baznica un blablabla.. karocc naac un ziedo - vot tāds tur ir labums un pats galvenais, ko tu saņem pretī - ir kopības sajūta! lol
Vispār šie jaunie dievticīgi pravieši-man škiet tas ir pavisam jaunas dvēselītes, kuras neko nesaprot, tikko piedzimušas nezin, ko iesākt, tapēc nododas trulai taisnai ticībai.. ai piedrāzt viņus!

Bet par to mēģināšanu kāpt uz grābekļa - visam jau ir sava robeža!
Nafig tad ir tāda paralēlā pasaule?
Ne velti runā, ka pēc nāves Tu visu tāpat uzzināsi! Tad kāda īsti jēga iespringt un bojāt savu garīgo, bāžot pirkstus rozetē?
0
lielāku jēgu saredzu sapņot un tiešām bāzt tos pirkstus rozetē kā zvilnēt pie TV un blenzt un smadzeni skalojošus raidījumus par pirkšanu un "pareizajām" dzīves vērtībām. Pie tam paārdomas par ko ne no ikdienas ir lielisks atslābināšanās veids no maizi pelnošā darba dūmakainā noguruma.
0
oi, es jau vakar enerģijas pilna metos rukāt, tik tagat truemetal iegāju. zb jau slaistīties, viss tas decembris jau bija tāds nekāds:) dorpes vairāk nekā stra'dāšanas:D
0
A man šodien bija pirmdiena - vakarā bišku pārkačāju jēgu, baigi slāpa un pēc ilgiem laikiem iespēros Salmu Sētā - divi bairīši nozuda nemanot, vēl pārīti paņēmu mājos palietot. Protams, ka bija par mazu un nācās pieķerties Melnajam Balzāmam. Gandrīz apraudājos skatoties ''A true story of Anvil''. Darbā iespēros pēc 11:00 ...

Kā bija Strugackiem - ''Piektdiena sākas Pirmdien'' jeb kautkā tā ...
0
Ticu, ka citplanētieši eksistē, bet tās cilvēknolaupīšanas ir šizoīdie murgi. Vienkārši nesaskatu tur nekādu loģiku (var jau teikt, ka zaļajiem džekiņiem ir cita loģika, bet šaubos, jo 0.5 +0.5 visur ir litrs). Ja es būtu zaļais cilvēciņš un nezkāpēc interesētos par aburgēnu anatomiju, fizioloģiju un ģenētiku, tak man pietiktu ar pāris eksemplāriem, uz kuriem labi kandidāti būtu vientuļie burātāji, džungļu mednieki, kalnoskāpēji u.c. ļautiņi, kuru pazušanu visi uztvertu kā pašsaprotamu. Un nafig vēl atpakaļ nogādāt ...
0
runājot par mormoņiem - Jēzum Kristum ar ASV jau nu toč nekāda sakara nebija...
0
nu ko, minka, slēp ka nu savu IP, mellie drīz būs klāt uz skalošanas pasākumu :D
0
ja šeit būtu iespēja nomainīt burtu izmēru un ielikt boldu, tad smuki varētu ierakstīt savu IP adresi :)
0
^ bet pa cik nav "bold"
būs vien Tev jāraksta nesmuki! :D
0
jā, un pēc pāris minūtēm sekos zvans, divi geju zēni ar zilo bībeli stāvēs man pie durvīm un liks onanēt uz Jozefa Smita attēlu...
0
neaizmirstot man pateikt "you do have a very good english, sir! have you been in America?"
0
bet skaties no otras puses!
Džeki sēdēs truemetālā.. meklēs IP adreses vēl citiem... sāks lasīt tēmas-tajās iedziļināsies un lēnām mēs pārvilksim viņus savā pusē!
Tad Truemetāl essenci viņi ienesīs savā zilajā baznīcelē un visi kļūs par metaļugām - Hail Satan!
0
ASV pilns ar žīdiem - lūk arī ar džīzasu sakars.
0
Man jau šķiet, ka tas tāds stereotips - gan ūberpolitkorektuma, kan kinomotogrāfa specifikas dēļ. Galu galā, nigu ASV ir tikai 10% - skatoties filmas un MTV, liekas ka 50% ...
+3
Šodien ceturtdiena (tādu topiku nolēmu neveidot), bet lai tepat iederās.
Pašlaik noņemu stresiņu ar Margaritu...

www.youtube.com/watch?v=ExH8sKUwsTY...

tad uzkožu ar Iron Fire - Battlefield un Hocico - Fed Up. Un ir labi.
Nu i dieniņa !!

0
^ kas tas par bomzi tur pa skatuvi kratās?
0
viens no 11 kas mit dublinas ielas..
-1
Lai arī pašlaik nav pirmdiena, bet piektdiena, es pašlaik klausos šo un jūtos baigi kruti..
www.youtube.com/watch?v=yfB7vF7nCdA...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas