Intelektuāļi klausās metālu
-1
Izlasiet tekstu bildes sānos:
demotivators.ru/media/posters/62274...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ielinko savaadaak ... raada sho te atteelu 72.249.127.184/media/no_hotlinking...
+1
each time you hotlink god kills a kitten?
not true.
+7
Šito kaķīti jau par onanēšanu galina....
0
...tagad par hotlinkingu.
man ir automātiskie mīnusi, yippiii
+1
0
^ tagad ir kaut kāda bilde un teksts kirlicā.
0
Bullšits.
0
Pilnīgs bulšits. Man abi werwolf linki rāda bildīti par metāla pozitīvo ietekmi. Opera rullē m/
+8
saistībā ar tēmas nosaukumu:
es patiešām ticu, ka smago mūziku klausās intelektuāli cilvēki, jo tā ir mūzikas, kas prasa iedziļināšanos un aizved prātam netveramos dvēseliskos piedzīvojumos un pārdzīvojumos. Atceros, kad vēl maziņš būdams kaut kur dabūji kasetīti ar CC The Bleeding un man nbeija ne mazākās nosausmas, ka tā vispār ir mūzika, pagāja vairāki gadi, kad atgriezos pie CC The Bleeding un sāku apjaust, cik bagātīgs un aizraujošs muzons smagucis. Laika gaitā visas tirgū pirktās kasetes tika pārrakstītas, lai sevī saturētu augstākās raudzes smago muzonu.
Pie tam, kādas raženas diskusijas raisās par smago mūziku, šitā te vieta, sōliņš, teksta biškucis, bļā ka tas buņģieris nodeva. Nav gadījies būt kompānijā, kur džeki cilātu alu spriestu par, piem. Enrice Ilgesias albūma x dziesmas Nr.3. 1:57 momentu.
0
^ ko tu domā par Hellfestu?
+4
Tas varbūt tāpēc, ka popsiniekam mūzika vairāk ir kā tāds fona elements, 2. vai hvz kurā plānā viņa dzīvē, toties metalheads daudzos gadījumos jau ir ne tikai mūzikas gaume, bet diagnoze, hobijs utt, tāpēc arī ir tā iedziļināšanās.
+5
Par Enrike Eglesias kādā La Rokas toletee meičas sit klaču kad maina izlietotus mēnešreižu tamponus! ... un tāpat viņas nerunā par mūziku, bet gan par to cik viņs ir "seksīgs" :D

Jā, metālu tiešām klausās intekektuāļi!

Jo, ja paņem jeb kuru gabalu no klasikas! Kaut vai piemēram Vivaldi - Gadalaiki! Tās notis interpretēt uz gičām, tak ej nost, kas par detuhu sanāktu ^_^
0
pats neesmu meklējis, bet noteikti jau ka ir klasiskās mūzikas gabali pārveidoti ar gičām iekš to metālu. Baha fūgas derētu.
+2
Alexi Laiho jau kapāja uz gičēna "Summer" no Vivaldi Gadalaikiem :)
0
Cik nu tas metāls, bet man liekas vismaz 90% slavenu šrederu ir aranžējuši klasiku :D
+3
Tas, ka kādam nav padziļinātas intereses par mūziku, īpaši tās tehnisko pusi, vēl nenozīmē, ka tādam trūkst intelekta, un otrādi.

Man domāt, pilna pakaļa ar klasiskās mūzikas interpretācijām uz el. ģitāras. Ninjas pieminētos Vivaldi "Gadalaikus" (precīzāk, slaveno vētras tēmu no vasaras) spēlē Children of Bodom, Mekong Delta bija pārtaisījuši visā pilnībā Musorgska "Izstādes gleznas" (Pictures of an Exhibition), The Great Kat tur bija daudz kas, utt. utjpr. Mūsu pašu Džonijs Salamanders arī spēlēja Bēthovena 9. simfoniju.
+1
"Tas, ka kādam nav padziļinātas intereses par mūziku, īpaši tās tehnisko pusi, vēl nenozīmē, ka tādam trūkst intelekta, un otrādi." <--- +1
0
Es pats sevi necienītu, ja tagad neimestu attiecīgu YouTube linku:

Cacophony - Speed Metal Symphony (1987)

www.youtube.com/watch?v=vS5R9vY-3JI...

Un veltījums ninja69 - ''The Ninja''

www.youtube.com/watch?v=cyR-Dl5zQmE...
+4
Intaram gan nepatīk pacelt kopējo morāli...

lai klausītos popsu īpašas maņas nevajag attīstīt, vienīgi tik cik, lai nospiestu PLAY, lai saprastu un spētu izšķirt skaņas metālā ir jākačā skils, man pagāja diezgan ilgs laiks, lai no nesaprotama trokšņa izkristalizētos kā smagajā mūzikā visas lietas skan, tā kā tas ir intelekta zināma nostūra pastiprināta kačāšana. Iespējams arī, ka es popsā nesadzirdu to mega rozīni, kāpēc popsa ir tik populāra.

Par Enrike Eglesias kādā La Rokas toletee meičas sit klaču kad maina izlietotus mēnešreižu tamponus! ... un tāpat viņas nerunā par mūziku, bet gan par to cik viņs ir "seksīgs" :D

ninja, vēlies parunāt par Glena Bentona apaļo dibentiņu ?
0
^ Nu a priekš kam cilvēkam skills, kuru viņs neizmanto? (attiecībā uz skilla audzēšanu, lai metālā smalkumus saklausītu)

Un pričom te vispār popsa, nav tak runa par popsa vs. metāls. Cilvēks, kas klausās, teiksim, džezu, tāpēc būs tupāks, vai?
0
kas tas Glens Bentons ir? kaut kas liidzigs Bedžaminam Buttonam? :D

Popsā Tu nekad nesadzirdēsi rozinīti, bet es Tev to tūliņ atklāšu- man tiemžēl nesanāk atrast to rakstu... orb.lv, tv,net vai appolo vienaa no šiem bija ielikts video, kurā uzfilmēta Britijas Spīrsas dzīvā uzstāsanās! :D tas ir dirsā kā viņa dzīvē nemākulīgi dzied!
Vot tā ir tā odziņ!
0
džezs tā jau ir pavisam smaga diagnoze. Man patīk popsīgais džezs, ko var pa kādiem rādžiem dzirdēt.
Profesionālais, kur sanāk ūber džeki un bez maz vai zīmējās kā viņš vot tajā epizodē iznesās manām ausīm nav īsti baudāms.

^ Nu a priekš kam cilvēkam skills, kuru viņs neizmanto? (attiecībā uz skilla audzēšanu, lai metālā smalkumus saklausītu)

kā neizmanto? lai klausītos un izbaudītu smaguci, es izmantoju tieši tos uzaudzētos skilus.

un popsa pritom, ka lai konstatētu, ka kaut kas it balts, ir vajadzīgs melnais, lai to balto var izšķirt.

Kas Tev, Intar, pa lielam nepatīk ?
+1
Tu jau no mūziķa viedokļa runā - vot tur viņi šitā te kruta uzmauce, tur buņģieris zajebišta nodeva utt. Es tā mūziku neklausos. Man kopējais iespaids visu nosaka, nevis atsevišķas detaļas. Ir protams atsevišķi lieliski momenti, kuriem pievērs īpašu uzmanību, bet :saubos vai tur kāds īpaši izkopts skils vajadzīgs. Tādu vajag lai Deathg / Black metālā tekstus saklausītu :D
0
nav manā spējā nerunāt no mūziķa viedokļa, tas, ka štrumenta spēlētājs kaut ko zaudē no kopējā nesuma, tas gan diemžēl ir fakts, bet toties daudz niansētāk dzird atkal citus aspektus.
Tad laikam man vienīgajam smagais muzons neaizgāja uzreiz.
It sevišķi, ja blek metāla teksts iet ne angļu mēlē >:)
0
^ - kopējo iespaidu jau rod, tas ko katrs no attiecīgā instrumenta pārstāvjiem dara grupās...piemēram, ja bungas būs saliktas ar skaistiem momentiem, bet ģitāru soliņi skanēs pēc sūda, tad to momentu dziesmā tak nevarēs izbaudīt?
+5
Varam sev glaimot un teikt, ka esam intelektuāļi, bet man sāk likties, ka metālmūzika un tās klausītāji grimst alkoholā. Jā, ir sarunas par mūziku, soliņiem, gičam utt, un protams, "bļaa, kā es pagājušajā koncī pārdzēros"; "jā, to konci neatceros, biju pālī" sarunas. Bet daļai eksemplāru sarunas grozās tikai par dzeršanu, it kā tas būtu kāds varoņdarbs. Nezinu, kur tas intelekts tik kautrīgi slēpjas, ļoti reti gadās dzirdēt sarunat vairāk par dzert'n'zāģēt. Vispār... jau esmu pieradusi, ka ar skuķiem vispār nekādas gudrās sarunas nebīda, kam tad sievietes domātas - gultai un virtuvei :D

Jebkuras mūzikas niases var ar laiku iemācīties uzķer, ja vien tajā iedziļinās. Kaut gan var arī neko neanalizēt, vienk dzert un klausīties troksni.
+1
Vai Jums patīk troksnis?
Jā mums patīk troksnis!
Ar ko labi troksnis iet kopā?
Ar alu un picu! JĀ!!!! uraaa!!!
Dzram un glābjam pasauli!

Jā, bet jāsecina, ka Liega ir ne tajā kompānijā iemaldījusies, jo ir divas sabiedrības daļas - klausītāji un tie kuri iet uz konci, lai atpūstos-piedzerties, lai atslēgtos no rūgtajām ikdienas rūpēm!
Tādiem keksiem ir + - pajebatj, kas skan fonā, jo ik rītu, kad iet uz darbu savā mp3 plejerī klausās Children of bottom (piemeram)
Ir vēl trešais tips, kuri gan klausās, gan dzer!
0
Man pa lielam nepatīk uzskats, ka metāla klausītāji ir kaut kādā veidā labāki par citiem.

Attiecībā uz to klausīšanās skillu es biju domājis tā - nu forši, tu esi izkopis šo skillu, nu baigi labi, bet tas nav pamats justies pārākam par kādu, kuram šī skilla nav, jo viņam to nevajag.

Kas attiecas uz ninjas minēto Britnijas uzstāšanos - neteikšu ka baigi pārsteidza; tāpat taču skaidrs, ka neviens/-a, kas tur baigi danco pa skatuvi, nevar arī perfekti tai pat laikā padziedāt. Cits stašts, ka reti, kurš no tās šlakas vispār var dzīvjā padziedāt.
0
nuuu Kristina Ugly-wera un By-jaunceja ("Kūciņa")
šitās abas mauc dzīvajā + vēl tančus iegriež!
Ja labi grib visu var.. ja dzivajā dziedi, tad vajag maksimāli elementārākus tančus iestudēt un piedomāt pie kardio.. protams tā ir gadiem krāta pieredze
+2
Jā, iespējams, ka vienkārši nepazīstu "īstos intelektuāļus", cik nu es vispār uz tiem metālgalvu pārtijiem eju, ehh...
Bet, ninja, beidz, visi iet uz konci mūziku klausīties, vienk sanāk piedzerties :D Nez kāpēc šad tad "nejauši" MP bāru izdzer, labi, es arī nedaudz palīdzu :p
0
"Man domāt, pilna pakaļa ar klasiskās mūzikas interpretācijām uz el. ģitāras. Ninjas pieminētos Vivaldi "Gadalaikus" (precīzāk, slaveno vētras tēmu no vasaras) spēlē Children of Bodom, Mekong Delta bija pārtaisījuši visā pilnībā Musorgska "Izstādes gleznas" (Pictures of an Exhibition), The Great Kat tur bija daudz kas, utt. utjpr. Mūsu pašu Džonijs Salamanders arī spēlēja Bēthovena 9. simfoniju."

es biju domājis kindof fullmetāla equipmentu - ne tikai piem. vijoles partijas pārspēlētas uz el.ģitāras, bet vesela grupa, kur ir arī vokāls un citi instrumenti.
0
^ novelc tabu un nomaini vijoles utt. uz ģitārām >:)
+4
Man pa lielam nepatīk uzskats, ka metāla klausītāji ir kaut kādā veidā labāki par citiem.

Bet tā tas ir :D:D:D
+4
"Man pa lielam nepatīk uzskats, ka metāla klausītāji ir kaut kādā veidā labāki par citiem."

bet tas taču ir loģiski izspriežams, ka metāla klausītāji noteikti nav labāki par citiem, imho tā ir vienkārši vajadzība pēc cita veida emocijām mūzikā. tomēr - neaizmirsti, ka mēs atrodamies trūmetālā, un jebkurai cilvēku pašradītai subkultūras grupai ir tieksme domāt, ka viņi tā vai šitā ir labāki par pārējiem. reperi tā domās, jo viņiem ir garākie un filozofiskākie teksti, popsas tā domās, jo viņi ir visseksīgākie un visvairāk pelna, elektroniķi tā domās, jo viņi vislabāk strādā ar datorprogrammām un ir izsmalcinātākie, utt utjp. laikam naivi ir domāt, ka šīm sabiedrības grupām ir iespējams kaut ko nebūt pierādīt.
0
turklāt intekektuālās personīgās attīstības labā jebkurā gadījumā imho labs darbs būtu atteikties no jebkādas sevis ieskaitīšanas pie kaut kādiem mistiskiem grupējumiem.
+1
kā bija tas Gustavo teksts?
Reperi visi kā patmīlīgi zīmuļi!
Metaļoriem galvā tukšums - izteikta siena!
Bet seklie visam izlec cauri!

+3
Pilni metāla festi un konči ar intelektuāļiem - kā tad :D Un visi tie emo kas metālu klausas? Protams, automātiskie intelektuāļi! :) Un nevajag teikt ka emo tagad metālu neklausās. Palūriet pie trve bandām kas myspace notiek.

Manā izpratnē intelekts cilvēkā attīstās neatkarīgi no viņa muzikālās gaumes. Rūgšanas process smadzeņpodā vai nu noris vai nē.

Vai tad te forumā nav gana piemēru? :P

+2
Man pa lielam nepatīk uzskats, ka metāla klausītāji ir kaut kādā veidā labāki par citiem.

Bet tā tas ir :D:D:D

bļē, sanāk, ka bobijs parasti ir labāks par mani :(
+3
vispār tiem cilvēkiem, kurus varētu nosaukt par intelektuāļiem metālmūzikā, tik tiešām varētu būt smags laiks - no vienas puses kaut kādi jobnuti īmo ar tendenci uz metālu, jo tas atbilst viņu "stilam" (tāpat kā vampīri, kedaszzz, vēnu graizīšana un "new moon"), no otres puses vienkārši alkāni, kam patīk "kratīt pačku, bļe", no trešās puses vidējas paaudzes pat bieži visādi citādi diezgan gudri cilvēki, kas sevī atraduši Hitleru un, ja nav noskuvuši galvu un pielikuši baltas šņores kerziem, tad vismaz aktīvi nodarbojas ar etniskā naida kurināšanu.

secinājums - metālam ir grūti laiki, bet jācer jau uz labāko!
+3
bērnībā ar čomaku tusējām, klausījāmies ierakstus, pirkām ierakstus. Un mums piesitās viens cits džekiņš, arī patīk smagais, lai iedodam paklausīties savus ierakstus. Kādu laiku kopā tusējām, braucām uz Rīgu uz Bomberu iepirkties un tad kādā jaukā un saulainā pēcpusdienā šis otrais čoms, man uzdod jautājumu: nu, un līdz cik gadiem domā klausīties smago mūziku, drīz jau pilngadība, tad jau būs jāmet pie malas smagucis, ne ? pēc tam ar pirmo džeku otrajam nokavām "ižu" par šitiem vārdiem.
Domājams, ka bobucis nav īpaši atšķirīgs eksemplārs. Tā kā visu cieņu Quorthon par šo "metalheads daudzos gadījumos jau ir ne tikai mūzikas gaume, bet diagnoze" m/
+2
Esat aizsākuši sarežģītu diskusiju par tēmu, kurā pagaidām nav daudz pētījumu bijuši. Kāpēc cilvēkam patīk šis vai tas otrs žanrs, nav tik vienkārši izanalizējams. Bieži vien mēdz būt, ka kaut kādā dzīves posmā sāk patikt cita žanra mūzika. Kāpēc tā? Vai esat par to domājuši? Un tam nav sakara ar prātu. Mūzika - tās pirmāmkārtām ir emocijas, kas sniedz labsajūtu. Ja minētā dziesma/grupa sasaucas ar tavām šī brīža emocijām vai tavām pastāvošajām emocijām/noskaņu, tad tev tā patiks. Vienkāršoti - mums patīk viss tas, kas sniedz mums labsajūtu. :D Bet kāpēc tieši šī dziesma sniedz labsajūtu - to ir ļoti grūti pamatot. To var apskatīt gan no cilvēka organisma tipa (nervu sistēmas īpatnībām, jo mūzika mūs ietekmē arī fiziski. Tas ir pierādīts.), no psiholoģijas puses, no filozofijas puses, no laika, kādā dzīvojam, no mikrovides, kurā dzīvojam utt. Austrumos uzskata, ka popmūzika iedarbojas uz cilvēka vēderu, lejasdaļu (ietekmē mūsu zemāko līmeni). Dažāda tipa un augstuma skaņas ietekmē mūsu smadzenes un kā jau visu, kas ar mums notiek, arī mūziku mūsu smadzenes apstrādā un tad rodas sekojošās sajūtas, izmaiņas organismā.
Pašlaik par šo tēmu ņemos un ticiet man, nav viegli.
+4
15 gados man arī labpatiktos domāt (un es tā arī domāju), ka metālu klausās gudri cilvēki, bet, ak vai, iepazīstot šos cilvēkus, nācās aplauzties. Tikai nekliedziet - starp metālgalvām ir arī daudz gudru cilvēku, bet mazākumā. Tātad secinājums - tava gudrība nav atkarīga no mūzikas, kuru tu klausies (mūzika intelektu neietekmē, bet var sekmēt intelektuālai darbībai), bet gan no tevis paša, cik daudz strādāsi ar sevi, lai būtu gudrs.
+2
"Austrumos uzskata, ka popmūzika iedarbojas uz cilvēka vēderu, lejasdaļu (ietekmē mūsu zemāko līmeni). "

hehe, popmūzikas klipi parasti laikam ir tendēti uz vietu zem jostasvietas.

bet nu jabkurā gadījumā, Dandala lieliski pateica arī to, ko domāju es - katrs cilvēks klausās to, kas viņam konkrētajā brīdī sagādā labsajūtu, es, piemēram, pašlaik klausos Tiamat, bet tas neizlēdz to, ka rīt vai pēc pusstundas varētu klausīties Plan B, Bēthovenu, Bobu Dilanu, Benu Frostu, Bjorku vai kaut vai Lady Gagu, ja man tas tajā brīdī šķiet kā laba izvēle un man sagādā prieku, tad nav nekādu iemeslu, lai es to nedarītu, nerunājot jau par tādiem absurdiem kā "savas kultūras nodošana"
+4
Tas gan tiesa, ka īsts metalheads ir diagnoze. Pusaudžu meklējumu gados jau vairums tam iziet cauri, cits uzkavējas mazāk, cits ilgāk, cits uz visiem laikiem. Visdrīzāk, ka tas, kas metālu paklausās ilgāk, nevis tikai garāmejot, kaut drusku to klausīsies arī turpmāk, vai vismaz būtu ar mieru to darīt, tādēļ, ka izprast to var, tikai iedziļinoties - un ja ir kaut bišķi iedziļinājies, tad gan jau kaut kas ir arī aizķēris.

Atceros, kā kādreiz viens no sētas pacaniem prasīja, lai iedodu šim kādu no savām kasetēm uz pleijera paklausīties. Iedevu ar, tas bija Motorhead "Sacrifice" albums; pienāca cits pacans, prasīja, ko šis tur tādu klausās; kad šis iedeva viņam vienu austiņu ievērtēšanai, šis prasīja: "Kas tas i, kaukāds Akkepts?" :D Bet redz, ka kaut kāds aptuvens priekšstats jau bija.

Es nezinu, vai es palieku aprobežotāks, vai kā, taču es arvien mazāk klausos kaut ko ārpus metāla. Nav tā, ka man nepatiktu - patiesībā tīri daudz kas patīk, un varu arī mierīgi klausīties mēreni popsīgus rādžiņus cauru dienu - nu tādus kā Skonto vai SWH. Bet man ir aizvien mazāka vēlēšanās speciāli klausīties kaut ko citu, jo aizvien vairāk atrodu, ka visas iespējamās emocijas un noskaņas lielākā vai mazākā ir atrodamas arī metālā. No tā es arī secinu, ka principā jebkuru varētu pieradināt pie kāda no metāla subžanriem, jātrāpa tikai uz pareizo.
0
^Intara gars ir sapratis, ka nekas labāks, tuvāks sirsniņai par smaguci nav! 8)
+1
^ varbūt arī varētu, bet vai vajadzētu? ir ĻOOTI daudz cilvēku, kas vispār bez mūzikas mierīgi varētu dzīvot un to klausās tikai no kaut kāda rādžiņa. tādam melomānam kā man tas arī varētu likties neizprotami, bet tie vienkārši ir cilvēki, kuriem ir citas intereses, un viņi nebūt nav ne labāki ne sliktāki par mani. kā arī fakts, ka īstai metāla novērtēšanai nepieciešama diagnoze, bet tam nepieciešama iedziļināšanās. bet redzi - ne jau arī visi cilvēki kaut kamī vēlas iedziļināties, un ne jau viņus kā cilvēkus par to var vainot, ne arī ir vajadzība vainot, jo tīri sabiedriskā iekārtā jau savas funkcijas viņi gan jau ka pilda, un ja nu šī iekārta ir tāda, ka daudz kamī iedziļināties neprasa un tas tiek ieaudzināts veselās paaudzēs, tad varbūt vienkārši tas ir loģisks cilvēku sadalījums - cilvēks teiksim ir treneris fitnesa zālē un klausās tuci klubos - bet treneri taču ir vajadzīgi, un nevar jau no cilvēkiem prasīt kaut kādus iedomātus 'ideālus' un perfekcijas gan domā, gan darbībās. bet tad atkal - cik daudz nesaprašanās ir arī starp tā sakot "līdzīgi domājošajiem" cilvēkiem, kuri analizē visus procesus - nu milzum daudz, no kā varam izsecināt, ka iespējams dzīve tik tiešām ir ja ne baudāmāka, bet vieglāka tiem, kas neanalizē, bet dara to, ko dara un pilda savas funkcijas, klausās tuci, ir seksīgi, utt.
+2
viss es gribu būt seksīgs! Nahuj es kačajos? Kuiļi nav seksīgi ir riepas.. meicām patīk tievi ar izteiktam presītem un grābekļu fričenēm uz galvas.. fak vco... nah mital... Iešu pie friziera grābekli veidot un tuneļus audzēšu ciet, kā arī ap bicīti uztetuvēšu anālu tribal tattoo :D lol
0
njā, atceros, kad iepazinos ar draudzeni, saucu sev sēdēt uz celīša un uz kompja liku dažādus smagučus, un iepatikās, kopā maucam Megadeivu, Dream theater, Dilindžerus utt... tā kā, vari Intar, sev uztaisīt izaicinājumu rūdītu metālnīdēju padziļināti iepazīstināt un pievērst kādam no metāla subžanriem
0
pievērst jau nav problema, jāsāk barot ar maigākiem muzikkiem.. un pec tam jau dot kaut kadu hate eternal lai baidaas!
0
^ Neredzu gan īpašas vajadzības pēc tā, bet pamēģināt būtu interesanti :D Vienīgi īsti neviena piemērota izmēģinājumu objekta :(
+1
Es esmu pamanījis, ka daļa manu videnes klases biedru, kuri agrāk metālu neklausījās, vairāku gadu periodā kopā mācoties tā nemanot ir palikuši par true metalheadiem :) No sākuma nemanot jāiebaro ar tādu "metal for the masses", kādu metālā balādi utt, pēc tam pa skaipu pamazām tiek sūtīts kas dusmīgāks. Bet videnes beigās skat', viens grinderis, viens trešeris :D
0
Visādi jau gadās. Man bij kolēģis, starp citu, arī cēsnieks, kurš kādreiz skolas laikā visu ko bija klausījies, bet tad jau kādus 10 gadus neko īpaši smagu ne; man sanāca šo atgriezt pie īstām vērtībām, nošārējot mūzikas mapīti; un viņš bija sūrā gala cienītājs, sākot ar Kreator uz smagāko pusi :D Nu jā, un vēl viena kolēģe arī pamazām sāka ar smaguci aizrauties ap to pašu laiku - sāka ar Nightwish, tagad jau arī Skajus un Opeth klausās :)
+8
"njā, atceros, kad iepazinos ar draudzeni, saucu sev sēdēt uz celīša un uz kompja liku dažādus smagučus"

Sievietes dēļ seksa ir gatavas uz visu ko .. :P
0
Piekrītu Liegai un Dandalai.

Ko vēl lai piebilst... Manuprāt, smagās mūzikas koncertus skaidrā prātā apmeklē gk. tie, kuri uz koncertu ierodas un aizbrauc prom ar auto vai arī tie, kuri alkoholu principā nelieto.

Kas attiecas uz intelektu - laikam jau lielākā daļa metālmūzikas klausītāju iedomājas, ka ir intelektuāļi (nu, tādi, kuriem galva ne tikai priekš cepures valkāšanas vai matu audzēšanas).

+2
Vai tiešām mūsdienās normāls intelekta līmenis ir tik liels retums, ka katrs kaut cik loģisks un domājošs cilvēks (ne tāds, kam galva tikai priekš cepures valkāšanas vai matu audzēšanas, kā krabathor izteicās) uzreiz ir pelnījis cildinošu titulu "intelektuālis"? :D
0
^
ko ta tu gaidīji? lai Tevi nodēvē par heteroseksualitātes dievu?
haha! (not in this forum) :D lol
+1
laiks saraut loģisko saiti

www.youtube.com/watch?v=9v-GGvRaBPs...
+1
Neuztraucies, Petenju Maleej, laikam neesi vienīgais, kuram smagucis nav uzreiz aizgājis, arī es secināju, ka, lai pilnvērtīgi klausītos smaguci, vairāku gadu laikā jāattīsta skills un tas IR nepieciešams. Līdzīgi kā degustētājiem - parasts ļautiņš pieliek mūli ar 40-gadīgu vīnu un aiziet gulēt, toties tas, kurš zin visas nianses prot to lietu novērtēt līdz sīkumiem. Klausos gan iespaida, gan tehniskās puses dēļ. Runājot par intelektu un metālmūziku domāju, ka kārtīgs matanais uzreiz nav intelektuālis, tam tiešām principā nav nekāda sakara. Mana pieredze liecina, ka starp matainajiem tomēr ir augstāks, teiksim, erudītu procents, jo daudzi interesējas par vēsturi, mitoloģiju, sociālām norisēm u.t.t., arvārdsakot to, ko nu kuram mīļākā banda tekstos sagrūdusi :D
-3
^ par tiem vecajiem vīniem runājot. Man ir pie dirsas vai tas ir Konjaks Remy Martin Louis XIII (pa 3000 mārciņām pudele), vai arī pašmāju LB Hektors, es pagriežu pudeli vertikāli un leju rīklē.

Bet, jā, par to smago mūziku, nez, es sāku ar Oziju, nu principā, visu ko vecais klausījās...
0
daemon_dawn, šodien, plkst. 17:40

"[..]lai pilnvērtīgi klausītos smaguci, vairāku gadu laikā jāattīsta skills un tas IR nepieciešams.[..]"

Lai pilnvērtīgi klausītos smaguci, protams, jā. Bet tam,kurš to smaguci neklausās tas skills neko nenozīmē - līdzīgi, kā parastam cilvēkam tas, vai tu proti ar velosipēdu nobraukt puskilometru ratā vai uzmest salto.
+1
Nu jā, bija tak mums tēma par metālklausīšanās sākšanu. Pašam tas proces dabīgi aizgāja - sīks būdams klausījos visu kas sencim bija, pēc pāris gadiņiem ar patiku liku vairs tik Pink Floyd, Kris Rea, Def Leppard, Helloween. Tāpēc nebija tā kā daudziem, kuri rezka sāka klausīties Metālu un tik pat ātri uz ko citu pārgāja. Gadiem ejot sāku ar vien vairāk žanrus klausīties, tagad arī nemetālu varu mierīgi paklausīties. Ir kas no popsas patīk.

Starp metālistiem ir pietiekami daudz cirvju, lai kautko vispārinātu saistībā ar intelektu. Par erudīciju varu piekrist, jo Metāls tomēr ir ļoti plašs un dažāds žanrs (turklāt antireliģisks) - ''openminded'' tā teikt. Rūdītākam metālistam nav lielu problēmu pieņemt ko pavisam citu (neiet runa par patikšanu, bet izpratni). Bez problēmām varu klausīties gandrīz jebkādu mūziku, nemūkot no istabas ārā. Šaubos vai rūdīts popseris, blūzists utt. to spētu.

Popsarikiem jau arī tā problēma, ka visus hītus var pa rādžu nopirkt. Muzons ar uz atsevišķiem hītiem tendēts, tā ka nopērc kautkādus Sumer Hits un po. Pat ispildītāji nekrata - pēc gada Summer Hitos būz pavisam citi ...
0
... pa rādžu noklausīties.
0
Izrādās, ka pats esmu teicis, ka metālisti ir vislabākie: /forum/86303/#comment86345
0
dzīvē var iziet pilnu ciklu vairākas reizes
84 - CC Catch/Sabrina
86 - Whitesnake
88 - Metallica
90 - Obituary
92 - Morbid Angel
94 - Dimmu Borgir
96 - Type O Negative
98 - System of a Down
00 - La Rocca
02 - Hives/Rammstein
04 - Arctic Monkeys
06 - Lacuna Coil
08 - My Dying Bride/Opeth
10 - Before the Rain/ KYPCK/ Otkroveniya Dozhdya
0
"Rūdītākam metālistam nav lielu problēmu pieņemt ko pavisam citu (neiet runa par patikšanu, bet izpratni)." <--- visi trūmetālisti noteikti izprot praidu :D
+3
Ar praida izpratni problēmu vismaz man nav - katram patīk bāzt citādāk, gadās tādi, kam patīk arī ka viņam iebāž; nekrata. Tikai nesaprotu, kāpēc jāsaģērbjas kā lētām maukām un jāiet pārgājienā, lai visiem par to sajūsmā pastāstītu.

''Liega, šodien, plkst. 14:13

Varam sev glaimot un teikt, ka esam intelektuāļi, bet man sāk likties, ka metālmūzika un tās klausītāji grimst alkoholā. Jā, ir sarunas par mūziku, soliņiem, gičam utt, un protams, "bļaa, kā es pagājušajā koncī pārdzēros"; "jā, to konci neatceros, biju pālī" sarunas. Bet daļai eksemplāru sarunas grozās tikai par dzeršanu, it kā tas būtu kāds varoņdarbs. Nezinu, kur tas intelekts tik kautrīgi slēpjas, ļoti reti gadās dzirdēt sarunat vairāk par dzert'n'zāģēt. Vispār... jau esmu pieradusi, ka ar skuķiem vispār nekādas gudrās sarunas nebīda, kam tad sievietes domātas - gultai un virtuvei :D''

Lieta jau tāda, ka tikties mums parasti sanāk pa jubilejām un končiem - tur tiek lietots uz nebēdu, tāpēc nākamreiz tiekoties ''paģiras'' tēmas stila teikumi ir visai loģiski - kopīgie pārdzīvojumi, tā teikt. Pielieties koncī parasti sanāk tajās reizēs, kad nav daudz interesantu grupu un / vai ja pasākums ir stipri garš.

A par sarunām ar sievietēm – man vispār nevedas sarunas ar nepazīstamiem / mazpazīstamiem cilvēkiem, jo īpaši sieviešu dzimuma – īsti nezinu par ko, lai papļāpā ar dāmu – par sportu diez vai; par to, cik forši jaunajā Wolfenstein var galvas atšaut – ar laikam ne; par datoriem ar diez vai; tāpat šaubos vai interesēs, cik krutas grāmatas ir Harijam Harisonam. Kas ta paliek … nu jā mūzika, ja dāma neklausās metālu, tad nekas dižs nesanāks, ja klausās, tad vai tās grupas, kuras es ? Vēl paliek seriāli un jaunā Harija Potera filma :D Turklāt, daudzas jaunkundzes īpaši nepalīdz uzturēt sarunu – mirkšķina skropstas, un gaida ka viņas izklaidēs …

P.S. Bet intelektuāļi kā tādi ir lieli dzērāji, jo pārāk daudz par visu domā, uztraucas un pārāk labi visu saprot, kas tik liek nervozēt un uztraukties vairāk …
0
"Ar praida izpratni problēmu vismaz man nav - katram patīk bāzt citādāk" <--- tas jau par homīšiem kā tādiem.
es runāju tieši par to praidu, kuru tu itin precīzi aprakstīji kā "jāsaģērbjas kā lētām maukām un jāiet pārgājienā, lai visiem par to sajūsmā pastāstītu." un kāpēc tā jādara, tas nu man arī nav izprotams ;)
+2
BOD - Turklāt, daudzas jaunkundzes īpaši nepalīdz uzturēt sarunu – mirkšķina skropstas, un gaida ka viņas izklaidēs!

:D:D:D:D

100% taisnība -klapē ar savām skropstelēm un cer, kad kāds uzsauks aliņu par to, ka plats dekoltē uzvilkts! viss! :D
+2
Dabā jau tā ir iekārtots, cik skatīti national geographic raidījumi par zvēriem, mātīte izsūta signālus (sačmucē apkārtni ar izdalījumiem:) un tad tēviņi visādi izrādās, pat savā starpā cīnās, lai tiktu pie "ieejas".
No otras puses, kad pie apvāršņa parādās "īstā" mātīte, tad instinkti dara savu un lekšana padodas dabīgi un baudāmi atraktīvi >:)
+1
"P.S. Bet intelektuāļi kā tādi ir lieli dzērāji, jo pārāk daudz par visu domā, uztraucas un pārāk labi visu saprot, kas tik liek nervozēt un uztraukties vairāk …"

Nu, tur es tev piekrītu! :) Pārāk daudz domā un saprot, ka esam lielā dimbā un kas cits gan atliek uz bēdām un prāta atslodzei? Vecais, labais alko. :D
+1
Metāls ir laba lieta, taču būtībā šim stāstam ir pavisam cita morāle... Runa ir par to, cik mēs paši esam spējīgi garīgi attīstīties - paplašinot savu interešu loku mūzikāli, iepazīstot to vai citu mūzikas stilu un neieslīgstot nevajadzīgos kanonos.
+3
Ninja, iemati šito: www.guitars.ru/04/vz/Vivaldi.mp3...

Bet vispār, metāls tomēr ir elitāra atļaušanās. Melanholija ir elitāra atļaušanās. Atļaušanās tērēt laiku, atņemot to sociālā statusa spodrināšanai, lai izietu ārpus ierastajām estētikas robežām. Nu jā, te gan varētu runāt arī par blūzu, ne-īzī listening džezu utt., tomēr metāls - tā ir sistematizētās skaņās ietērpta daļa pirmatnējā haosa, kas neļauj pasaulei apstāties līdzsvara punktā, sastingt harmonijā.
Tas ir tāpat kā ar sportu - var skriet vieglus krosiņus 3x nedēļā, un būt vesels un dzīvespriecīgs. Un tomēr ir daudz ļaužu, kuri šo visai veselīgo nodarbošanos pārvērš par ikdienas darbu līdz asiņainiem sviedriem un sevis kropļošanu, un tomēr gūst no tā gandarījumu. Kurš no šiem diviem sportistu tipiem gūst vairāk? Ej nu sazini.
Un šai muzikālajā sportā, kur ne tikai izpildījums ir uz cilvēka iespēju robežas, bet arī no klausītāja tiek prasītas, pēc pirmā iespaida, visai necilvēcīgas pūles, lai safokusētu skaniskā blieziena izkliedēto uzmanību, ir kaut kāda īpaša adrenalīna deva.

A tas, ka metālisti mēdz uzvesties visai nihilistiski - nu, veselīga deva cinisma jau nevienam nav kaitējusi. Kā teicis viens vieds francūzis - allaž ir veselīgi uz brīdi atgriezties atpakaļ pie dabas. Allaž ir veselīgi satikt cilvēkus, ar ko kopā izlakt spaini un sirsnīgi izkratīt pakausi tukšu, tā vietā, lai pa virsu ikdienas liekulības tirgum vēl stumtu tur iekšā Jāņa Kurševa saldkaislo blēšanu.
0
man personīgi vienmēr ir patikuši gari uz socreālijām / melanholiju tendēti teksti, kā arī zemas skaņas sakausējumi ar ļoti augstām, un es nekad neesmu mēģinājis spodrināt savu sociālo statusu, mani tas nekad nav interesējis.
0
"Man pa lielam nepatīk uzskats, ka metāla klausītāji ir kaut kādā veidā labāki par citiem"

Statistiski ar augstaaku IQ vai t.s. "emocionaalo inteligjenci" un "labaaki" ir ljoti dazhaadas lietas.

"turklāt intekektuālās personīgās attīstības labā jebkurā gadījumā imho labs darbs būtu atteikties no jebkādas sevis ieskaitīšanas pie kaut kādiem mistiskiem grupējumiem"

Tam nu gan nav nekaadas noziimes. Pure new-age BS.
0
Tātad tu gribi apgalvot, ka, prasti izsakoties, gudrība var būt arī slikta lieta?
0
"Manā izpratnē intelekts cilvēkā attīstās neatkarīgi no viņa muzikālās gaumes"

Kapteinis Aciimredzamais muus visus izglaabs!
Visa lieta gan shoreiz ir apskatiita no otras puses, t.i. "kaa attistaas muzikaalaa gaume atkariibaa no intelekta.
0
Intar, tas atkariigs, kaads ir shiis gudriibas iipashnieks.
Es skaidri zinu, ka latviski ir divi vaardi - "labs" un "gudrs", un ka tos nemeedz lietot kaa sinoniimus.
0
Protams, tie nav sinonīmi un nav arī šīs lietas savstarpēji saistītas, ja runa ir par cilvēka īpašībāmm; bet tā principā, absolutizējot - gudrība taču ir laba īpašība. Ja nu šādas nianses ir tik svarīgas, varu arī pārfrāzēt: "Man nepatīk uzskats, ka metāla klausītāji ir intelektuālāki par citiem." :P
0
Nu, piem. Tu pats noteikti esi intelektuaalaaks par citiem.
Un ja prasiisi man lai defineeju, kas ir shie "citi" tad tikai veelreiz mazliet nodemonstreesi to.
0
Bet es tāpēc nejūtos pārāks, vai vismaz cenšos, lai tā nejustos.
+2
A kādās SI sistēmas vienībās mēra intelektu (nepieminiet IQ un es neteikšu kur var viņu iebāzt) ?
+1
Pats jau pieminēji :D
0
"
"turklāt intekektuālās personīgās attīstības labā jebkurā gadījumā imho labs darbs būtu atteikties no jebkādas sevis ieskaitīšanas pie kaut kādiem mistiskiem grupējumiem"

Tam nu gan nav nekaadas noziimes. Pure new-age BS. "

kas ir bs?
un protams, ka tam ir noziime.
+2
^^ nu tad vajag atrast kādu online max objektīvu :D IQ testu un tad izsaukt uz dueli www.meitenem.lv dalībnieces + pedofīlus
0
Ja kādam nav ko darīt 40min, tad var šito pačakarēt - www.iqtest.dk . Pirms gadiem 4 uz beta versijas man bija nedaudz virs vidējā HIGH - 120 / 122 / 133 pie attiecīgiem dalītājiem 15 / 16 / 24. Balstīts uz tupu loģiku un novērošanas spēju.
0
Es šito pašu pirms pāris gadiem arī aiz vēlas tupēšanas pie PC un neko darīt izpildīju. 130 ar dalītāju 15. Un tas tests tiešām ir baigi vienpusīgs.
+4
mincīts, šodien, plkst. 20:51

"kas ir bs?"

cpansearch.perl.org/src/MJD/txt2slides/...
+3
^^ diemžēl citos testos savu lomu spēlē valodas un kultūras barjera ... Zināt Mocarta dzimto pilsētu, nenozīmē būt intelektuālim ...
+3
Jap, tieši tāpēc IQ ir jāpilda dzimtajā valodā un neiekļaujot specifiskas zināšanas (kas ir erudīcijas, nevis intelekta jautājums). Bet netā jau augstas kvalitātes IQ testi latviešu valodā nav pieejami, ne?
+1
Mans viedoklis par tiem IQ testiem ir, ka intelektu nav pareizi vērtēt laika mērvienībās. Ja čalis/e, kurš atradis pareizo formulu aida āsrtēšanai, IQ testā sasniegs zemu līmeni, tad viņam zems intelekts ?
0
"Tātad tu gribi apgalvot, ka, prasti izsakoties, gudrība var būt arī slikta lieta?"
demotivators.ru/posters/287068/meta...
0
^ tam jau nu gan ar gudrību nekāda sakara. Par laimi, ar sliktām lietām ar ne pārāk daudz.
0
^^^ drīzāk bremzēts. Vai tam nepieciešams kautkāds stimuls - nav džekam šodien iedvesmas - sūdīgs rezultāts IQ testā ...
0
pirmo reizi dzīvē pārdzēries kafiju vai pāršņauts fizmats varētu noraut labu rezultātu
+3
Tas, ka metāls ir mūzika augstāk attīstītiem cilvēkveida radījumiem jau ir sen zināms - vienkārši tā metāla agrākajos gadsimtos nebija. Un man ir dziļš PO!!!, ja kādu šis fakts neapmierina!
+1
Nu nez, kad ir pārdzēries kafiju, tad rokas trīc, motors klapē nost un ne par kādu normālu koncentrēšanos nav ne runas.
+1
Tādi, lūk, tie intelektuāļi izskatās:
www.youtube.com/watch?v=2DypvmH4ov4...
+2
kas notiek, kad mataiņi aiziet uz operu:

www.karametals.lv/zinas/liki-un-sausa...
0
kas notiek, kad mataiņi aiziet uz operu:

www.karametals.lv/zinas/liki-un-sausa...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas