Uzvelk...
0
www.youtube.com/watch?v=eGkMaomnQUk...

>:( traumē tie slāvi...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
njā, nepatīkami
0
It kā humors, bet sāpīgs humors.
+3
nepatīk man tāds humors
0
BKI izceļas ar intelektu.
+2
Kārtējie autobusu pieturās uzaugušie.

"Топологическ
0
Droši vien visiem liktos smieklīgi, ja tas nebūtu par Baltiju. Nja, patīkami nav.
0
nu ja šis joks kādu var šokēt, tad lai paskatās Zadornovu...
+1
Lai cik skarbi zadornovs neizteiktos, to veci es cienu, jo viņš nevienam dirsā nelien un trūkums bāž acīs pilnīgi visiem. Skarbs, bet gudrs vecis.
+9
Sirdsmiera labad izvairos skatīt krievu presi, tv un interneta ziņas, īpaši komentus. . (arī šo neskatījos) Lai jau vārās savā sulā, kakas...
+5
tūlīt dabūsu čupu mīnusu, bet es nesaprotu krievu humoru. varbūt ja zin tās dziesmas, kuru fragmenti ir izmantoti, tad liekas interesanti, bet ja nezin, tad ņirgāšanās vien ir nevis humors. es vispār nesaktos, krievu komediantus un esmu redzējusi kādas 3 krievu filmas, kas skaitās krutās klasiskās krievu komēdijas. pie briljanta rokas man vairak raudat nekā smieties gribējās, par to stulbumu.
+4
Domāju, ka tas ir pasūtījuma "humors". Neba nu ierindas Krievijas iedzīvotājs ir izdomājis, ka NATO ir ienaidnieks un baltieši - fašisti. Pamatā ir Padomju Cariskās Krievijas intereses un šī ir tikai propoganda - attaisnojums uzkundzēšanās mēģinājumiem. Ar to ir jārēķinās.

+3
Lai tie utainie dzērāji iet ****!!! Pats esmu pa pusei krievs, bet nu dažreiz tādas dusmas pa tiem lohiem uznāk. Humors viņiem ir tizls, tapēc arī parodē, kas vien ienāk prātā.
+2
A starp citu, nemaz tik briesmīgs šitas nav. Jo, pirmkārt, ir iztikts bez rupjībām vai jēlībām, otrkārt- liela daļa taisnības tur parādīts.
Nu mēs jau šeit lielākoties esam pietiekami leli, lai atcerētos, uz ko bija balstīta propaganda Latvijas medijos par labu Nato, un arī par labu ES- viena un tā pati: mums ļooooti vajag ietāties šajās irganizācijās, lai pasargātos no Krievijas.
0
U, neesi vienīgā. Es arī absolūti nesaprotu krievu humoru. ;)
0
*iestāties
*organizācijās

Atkal abas rokas kreisās. :(
0
^ķepiņas
+1
Aīīī, mincīt, tev seksīga profila bilde. ;)
+1
Vispār par šo tēmu runājot, cik var manīt, teļļuku skatoties, krievi ir ļoti pārņēmuši amerikāņu humoru — tb apsmej visu un visus pēc kārtas, īpaši neaizdomājoties, vai ir smieklīgi vai nē, kā tik sevi par labāko, galveno izcelt... Kaut vai tie paši jaunie krievu seriāli — pilnīgi pārkopētu no amerikāniem, tikai pataisīti vēl stulbāki... Tāpat arī šajā gadījumā — pilnīgā politika, kas gan dalēji, gan arī, manuprāt, nepatiesi, parāda situāciju (te es varu arī kļūdīties...).
0
^^tas mans portretiņš.
sen nebiji manīts šeit, Lūsīt ^____^
0
viģiku slinkums lūrēt, bet jā - jaunais krievu humors ir nesalīdzināmi seklāks par kārtīgi bārdainu krievu joku! it īpaši rupju! :D
0
un Zadornovs vispār uber alles!
0
sheit pa krieviem :D diezgan speeciigi

www.spoki.lv/video/Russia-is-gay...
0
Ai, piedziedājums gan foršs. :D
0
Noriskēju noskatīties to video - nu tik traģiski nebija, kā gaidīju. Bet var secināt, ka krievam tomēr attiecībā uz mums ir tālejoši plāni. Interesanti, kāpēc?
0
man ar Zadornovs patīk. Ironizē viņš, protams, arī par baltiešiem savos koncertos, bet viņš to par visiem dara. Gk. par amerikāņiem un krieviem.
Par krievu komēdijām- ja liekās nesaprotami un nesmieklīgi... nu nezinu- skatieties amerikāņu komēdijas, varbūt tur būs kas smieklīgs un saprotams :)
+2
Amerikāņu komēdijas jau mēdz būt dažādas, dažas arī ir smieklīgas. Ar britiem gan reti kurš var konkurēt.
+2
Jā...britu, franchu komēdijas man cieņā :)
0
iesaku vienu labu britu melno komediju - Death at a funeral. Labaaka britu komedija, ko esmu redzeejis
0
Senāk aktīvi skatījos Comedy club. Neteikšu, ka tie joki bija jēli , un nosperti no amerikāņiem..
+1
Man nav nekas pretī pret politisku humoru, jo, kā jau atzīmēts, tas mēdz būt, lai arī nepatīkams, tomēr profilaktisks. Nu, vai vismaz smieklīgs. Bet tie tur augšā, oligofrēniķu un transformatora būdu pēcnācēji ar saviem pārākuma pilnajiem degēnerātu viepļiem neko citu, izņemot nelabumu, neizsauc.
Atļaušos iepostēt vienu video - arī šeit par baltiešiem teiktais nebūs patīkams; bet nu humora kā tāda līmenis, salīdzinājumam:
www.youtube.com/watch?v=ckKs1BDvacI...
0
^ "kormili Pribaltikau i 64as kormim" - šitas citāts pašās beigās ir kroņa numurs visam....
-2
A tā nav ?!
Ja nemaldos gāze vēl joprojām nāk no Krievijas.
+8
un? kas mēs par gāzi nemaksājam vai kā?
-1
Gan jau, ka esam vnk parādā kārtējo reizi...
+3
Krievijai vienkārši ļoti patīk izlekt, pārspīlēt un mainīt faktus, lai celtu pašapziņu savas atsaldētās tautas acīs.
Viņu humorā nav ko nesaprast un nav arī par ko smieties. Nedomāju, ka problēma būtu krievu humora nesaprašanā, bet tajā, ka mēs vairāk nesēžam tajā tumsonībā, kas bija krievu varas laikā.
Ir izdevīgi valdīt pār muļķu baru - neviens nerunā pretī.
-2
Izlekt tiešām viņiem patīk...

kurrat , a tavai zināšanai nemaksājam gan ! Vēl nesen kaut kur lasīju, ka Latvijas Gāzei esot dafiga parādnieku , bet ne jau par to ir lieta. Ja tu esi liels un varens gādātājs, tad tu vari smirdināt , kur vien gribi , jo tev tāpat neviens neko neizdarīs.
0
^es tiešām nesapratu, ko tu gribēji ar to pateikt...
0
nu, zagnul te mSPW. pareizi kurrat teic - mums no krieva pa brīvu tāpat nekas nenāk. Lai cik mēs smietu par šiem, tik dumji jau ar viņi nav.
+1
Reku, šitais atvelk :D

www.spoki.lv/video/Kaku-mospits/...
0
Nē, bļa, tas esi TU vecumdienās.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas