Tas skar mūs visus
+13
izkopēts no traukiem.lv, bet labs

1. Visādi stulbi šovi! Latvijas princese, ekstrasensu cīņas, talantu fabrika! Kurš viņus vispār skatās!?? Cik atpalikušam ir jābūt lai nesaprastu, ka tas viss ir safabricēts un samontēts un nekas tur nav pa īstam. pats esmu stādājis TV un zinu, kā tur tas notiek! Un latvijas princese, bļin, tādi suņa murgi, vienkārši šausmas! dodu Latvijas šoviem 5 riebjas punktus
2. Sabiedriskais transports! Jo biļete (sūda E talons) ne tikai maksā veselu bagātību, bet katrā braucienā atrodas kāds kurš izdomājis telefona skaļrunī paklausīties mūziku vai arī pensionārs, kurš kavē visu kustību, vai arī kāds urla vai arī kāds smirdīgs braucējs (īpaši vasarā- sviedri + alkohols). Un tie kas klausās mūziku mobilā skaļrunī... ak dies, tādus vajag sist un sist un sist! it sevišķi ja skan kalbasņiks. Sabiedriskajam transportam dodu 3 riebjas punktus
3. Debilā valdība! neko vairāk tur nevar pateikt! sūdus maļ, sūdos mūs dzen, sūdi viņiem galvā un sūdīgi risinājumi kā tikt ārā no sūdiem kurus paši savārīja! 5 riebjas punkti
!4. Idiotiski nodokļi! par ko es viņus maksāju????? ko es saņemu pretī? un viņus tik paceļ! aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Pat Einšteins ir teicis: visgrūtākā lieta pasaulē ir saprast ienākuma nodokli! dodu 5 riebjas punktus
5. Latvijas televīzija un sabiedriskais radio! NAFIG MŪSU VALSTS TO NABAGMĀJU UZTUR??? satura nekāda, raidījumi garlaicīgi, ziņas domātas priekš mazohistiem, jo stāsta tikai par slikto. un vēl aizņēmuši tik krutu vietu kā zaķusalu! tur varēja ierīkot tādas fīčas, kas valstij nestu piķi, a mēs uzturam tos sūda televīziju! klapē ciet, ja nav kazai piena, tad nav! lai uztaisa vismaz pāris labus raidījumus un tad runāsim! un nevajag, ja, ārzemēs (youtubā pameklē ja netici) var atrast simtiem piemēru kā ar nelielu budžetu var uztaisīt foršus raidījumus!!! ko pensionāri teiks? neko neteiks!!! viņi visi tāpat lūr seriālus pa LNT un TV3. dodu 3 riebjas punktus, jo viņiem ir labi sporta žurnālisti! bet tas arī viss! VISSS!!!
6. Cosmo! un visi pārējie sieviešu žurnāli, kuri dod debīli-anālus padomus sievietēm, kuri ir ne tikai nepatiesi, bet vēl dzen mūsu lieliskās sievietes kompleksos un depresijā! Nelasiet tos sūdus, neticiet bildēs redzētajam (tas ir foto šops) un nolādēts, neticiet tiem stulbajiem padomiem! ir arī kvalitatīvāka drukātā literatūra! netici? pameklē kādā lielākā preses iegādes vietā, pameklē kārtīgi! ā, un jā- un visi šitie portāli (delfi, tvnet) pārpublicē to kosmo sūdu un tāpēc tie arī man riebjas. dzelteni un visai padebīli! dodu 4 riebjas punktus!
7. Agrā celšanās! Kurš izdomāja ka skola sākas astoņos un darbs kaut kur no astoņiem līdz desmitiem! Nolādētie mērgļi!!! Es gribu vakarā palūrēt kādu filmu un no rīta piecelties normāli! Kāpēc visam ir jānotiek tik agri! Man patīk gulēt! ļoti! un man riebjas agri celties! 3 riebjas punkti
8. Zelta ķēdīšu un citu "super" lietu pārdevēji. gan jau ka esat stacijas rajonā pamanījuši izveicīgos vīreļus, kur piedāvā "īsta" zelta ķēdes un citus MĒSLUS, KURUS MAN NAFIG NEVAJAG!!! un kad tu viņiem pasaki, ka nevajg, viņi neliekas mierā! bļin, nafig VID šitos netvarsta, a? nevar atrast? davaj, aizejam uz centraļķu vai auteni es parādīšu 10 minūšu laikā vismaz četrus! un viņi parasti arī nelabi smako! 4 riebjas punkti (tikai četri, jo esmu iemācījies šos atšūt ātri)
9. Horoskopi! katrā medija savs variants par to kā šodien mums klāsies! vai tas nenorāda uz spēcīgu smadzeņu drātēšanu! ??? 3 riebjas punkti tā ka nosmird vien
10. PUPI! un man riebjas nevis pupi, bet tas, ka visur tos grib aizliegt! lūk līdz kam mēs esam aizdzīvojušies- seksu maziem bērniem nevar rādīt, bet šaušanos, kaušanos un citas lietas var! kas vainas sieviešu krūtīm? Vai tad jaunatni nevajag izglītot par seksualitāti? Kāpēc bērni drīkst skatīties latvijas princesi un no tās saprast, ka visas latvijas sievietes ir debīlas, bet nedrīkst skatīties uz erotiskām bildītēm spokos? a? Ko? 5 riebjas punkti
11. Latvijas slavenības! oooooooo, kā riebjas! viena maza spindzele uztaisa klipu, pielien kaut kādam Freimanim vai Reinikam un nākamajā dienā viņa ir zvaigzne! sūda desa viņa ir ne zvaigzne! a mums te mākslīgi sataisa visādus absolūti netalantīgus cilvēkus par zvaigznēm un piebāž ar tām visas avīzes, tv un internetu! slikti paliek no visām tām ellām un citām līdzīgām. 5 riebjas punkti un te vispār nav ko apspriest
12. Raimonds Pauls! jo viņš ir sačakarējis visus mūsu senčus! viņis ir visur, lien visādos jaunajos viļņos, visur visu spēlē, visur gudri runā, pat politikā ir ielīdis, lai gan no politikas saprot tikpat daudz kā vārīti seska pauti! un viņš ir vainīgs pie tā ka visa jauniešu mūzika visiem vecajiem šķiet šausmas! patiesībā, raimi, pateikšu vienu, visas tavas dziesmas ir vienādas un garlaicīgas! Imants Kalniņš, lūk tas ir komponists, kurš prot savu darbu lieliski! Bet raimi, tev no manis 4 riebjas punkti! neņem ļaunā!
13. Reliģijas! katra uzskata ka ir pareizā, aprunā pārējās un cilvēku piesaistīšanai izmanto vienu metodi- draudus! ja nenāksi pie mums, tad nokļūsi ellē vai arī vienkārši nošausim! un tik daudzi cilvēki tic un ir gatavi sadot pa muti katram neticīgajam, neapzinoties, ka viņi varēja piedzimt arī kādā citā kontinentā un tad ticētu kaut kam citam. var arī viņi var atvērt acis un saprast, ka Dievs varbūt arī ir, bet organizētajā reliģijā no Dieva nav ne smakas. 5 riebjas punkti un lai Dievs nogrābstās
14. Windows update! tas nolādētais kroplis tikai to vien dara kā apdeitojās un apdeitojās čakarējot man dzīvi! cik tas idiots var apdeitoties! vienreiz pietiek, nafig, nevajag man tos sūda apdeitus, lieciet mani mierā vai arī apdeitojieties ne biežāk kā reizi divās nedēļās! 3 riebjas punkti (jo kamēr viņš apdeitojas varu paspēt uzvārīt kafiju)
15. Krēsla! aaaaaaaaa! sačakarējusi visu priešstatu par vampīriem, padarījusi tos par zvīguļojošiem pustirliņiem, kuri dzer dzīvnieku asinis! un viņi var močīt dienas gaismā ar! un viņi ir labi! un viņiem ir jūtas! WTF? tā rakstniece nebija sadzērusies sesku pautu uzlējumu kad rakstīja šito! un tie fanu pulki, tās meitenītes, kuras samīlējušās edmundā vai kā to spīdošo čali tajā filmā sauca! un tā aktrise ir ne visai smuks skuķis! scenārijs- prasts, paredzams, no vampīriem tur vispār nav ne smakas, ja vien tos mīkstos nesauc par vampīriem. visiem krēslas faniem, tiešām iesaku noskatīties īstenos vampīru šedevrus, par kuriem gan jau ka esat dzirdējuši, tikai bijuši pārāk slinki lai noskatīties. 6 nolādēti riebjas punkti!!!
A-džondžiks
...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bļa, tāds palags un bez smukas formatēšanas .. iereibušam grūti orientēties tādā burtu gūzmā ... ;X
+5
He, he, var redzēt, ka thunder poha atlaiž. :D
0
:D
+1
rakstījis kāds dikti nikns panks! :D
0
o dubultpluss atkal sanāca ;D
+1
nu Imis (kas ir Kalniņš) jau arī ielīdis politikā no kuras sajēdz ne vairak kā Pauls...
+4
sesku pautu uzlējums - vot tā ir manta, tas ir psc šitā pateikt :D
+1
un trauki? trauki neriebj?
0
riebj jau pēc idejas, bet baigi pierasts.
0
Par reliģiju pilnībā piekrītu. Nafig tāda vispār ir vajadzīga?! Jātic sev un savam prāta spēkam nevis kaut kādam tur ''dieviņam''. Paskat, cik daudz posta un nāvju šitās reliģijas dēļ cilvēce ir piedzīvojusi. Kāds man teica, ka ticība ir viens no cilvēka psiholoģijas pamatprincipiem (vai kaut kā tā). Ok, nav problēmu - tici - SEV un nevis tam 100 gadīgajam vīrelim, kurš pats sēž savā zelta tronī Vatikānā, kamēr man te jāskaita pēdejie graši, lai nopirktu desas luņķi.
+3
^trūmetāla skarbo estētiku sasmēlušies dažbrīd aizmirstam, ka varbūt kādai 70gadīgai vecenītei fakts, ka seksīgais Jēzus viņu izglābs, ir priecīgākais viņas dzīvē. un kamēr man ar to Jēzu vai pofig ko neviens nebāžas virsū, mani tas īpaši nerausta, nu ja kādam no tā paliek labāk, tad lai jau paliek.
0
un posts un nāve ir dēļ cilvēku varaskāres, kuru var maskēt ar pilnīgi jebko, doooh
0
A kurš ta spiež to Windowu apdeitot ....
+1
Kurš spiež Windowu vispār lietot? :>
+5
5 riebjas punkti tādiem, kam ir tik ļoti svarīgi publiski paziņot, ka viņiem riebjas visādas tādas un šitādas lietas, no kurām absolūtais vairākums normālam cilvēkam ir pie dirsas.
0
viedi vārdi. man bija slinkums visu šito lasīt. bet tie galvenie pieturas punkti lielākā daļa ir tādi, kas manā dzīvē vispār neeksistē.
+1
^^ vo, vo. Īpaši kautkādas princeses un herņuskopi
+4
Tāpēc vajag koncentrēties uz to, kas tev patīk un ir tev vajadzīgs. Daudz no augstāk minētā var laist gar ausīm, neskatīties, neiedziļināties, nelasīt utt. Dzīvo savā pasaulē - tur ir foršāk! :)
P.S. Tavā vecumā biju līdzīgās domās un arī visu ņēmu tik ļoti pie sirds, bet ar laiku nekas cits neatliek kā uzlikt mīksto. Savādāk nevar.
+1
sviests.
+1
vispār tie teksti gan baigās simpātijas neizraisa. turklāt, ja jau raksta, tad varēja vismaz ievākt kaut kādu vērīgu informāciju, nevis to, ko varētu izdomāt katrs pieklājīgs rebell kids. piemēram, Krēslas autore nevis ir dzērusi sesku pautu uzlējumu, kas noteikti nebūtu nekas traks, bet gan ir mormone, ko var diezgan labi par saprast, ja vēlreiz noskatās diefīgo "Twilight" :)
+4
par darba dienas sākumu, gan var piekrist, man patiktu un daudz ražīgāk darbotos, ja būtu iespēja strādāt to pašu darbu, tikai naktī (tad mostas iedvesma). Besī celties pirms astoņiem, tāpat pirmā stunda darbā aiziet pamostoties un darot ar darbu nesaistītas lietas.
+7
Ar to darbu ir kā ir - manā iepriekšējā darbavietā arī bija triks ar zemu produktivitāti tikai tāpēc, ka agri jāceļas, jādirn ofisā, klusumā un starp citiem lopiem, kas izliekas, ka strādā.

Ar priekšnieku sarunājām, ka varu strādāt no mājām (darbs tāds, ka ofisā jāsēž bija tikai, lai atskaitītos ar "ierašanos" darbā - citādāk tas bija viecams dajebkur, kur ir internets), un produktivitāte pieauga pamatīgi - varēju celties cikos gribu (jo ierodoties ofisā 9 no rīta nenozīmē, ka uzreiz būšu produktīvs - tas tāpat "sākas" tikai pēc 12 dienā) un strādājot man nebija jāizskatās pieklājīgi - varēju bezdēt pa visu dzīvokli, ļaut olām izkārties pa apeņu malām un klausīties bleķi uz pilnu klapi. Abi bijām ieguvēji :)
0
Nuu... man uz pohām ne tādas vien atklāsmes nāk prātā
-4
Garīgi nabadzīga cilvēka vervelējums...
0
piedrāzt
0
ssss
+3
Hm, riebuma (vai jebkā cita, kas urda un neliek mieru) izlikšana tekstā pati par sevi nekas slikts nav - tas var palīdzēt saglabāt emocionālo līdzsvaru. Ne velti psihiatrijā jau izsenis pastāv prakse ļaut subjektiem savas emocijas, apsēstības un mānijas izlikt uz papīra. Tiesa gan, publiski tas nu gan nebūtu jādara - it īpaši, ja tā tik tiešām ir tikai haotiska izlādēšanās, nevis kas tāds, ko būtu jēdzīgi palasīt.

Attiecībā uz šo to no satura (no tā, kas konkrēti mani skar, atsaucoties uz virsrakstu) - kāpēc sabiedriskajam transportam jāklūp virsū? Nav taču spiesta lieta to izmantot! Bet, ja reiz tiek klupts, tad cilvēks droši vien nevar to neizmantot. Tādā gadījumā būtu jāsaprot un jārēķinās ar to, ka izvēloties lietot sabiedrisko transportu, šī izvēle paredz samierināšanos ar to, cik no tevis par to tiek prasīts un ka tas ir "sabiedrisks" - tur var būt tiklab smirdīgi kā trokšņaini sabiedrības pārstāvji un kādā naksnīgākā stundā arī bars urlu var iekāpt, atbrīvot no līdzpaņemto lietu sloga un iedot pa bieti. Par to mūzikas atskaņošanu no mobilajiem gan es autoru labi saprotu. Ja nemaldos, tad sab. transp. noteikumos ir aizliegts traucēt citus pasažierus, atskaņojot mūziku. Kad bija konduktori, tad tas vēl tika daudz maz kontrolēts. Bet tagad taču visiem telefoniem ir tā mp3 atskaņošanas funkcija un lielās atmiņas. Vai tad mūziku var pienācīgi klausīties caur to sīko, treblīgo mono-skaļrunīti? Viņa vienīgā funkcija ir signalizēt blakus sēdošajiem draugiem (jo tā ir vienīgā situācija, kurā šis skaļrunītis tiek aktivizēts), ka "man ir jau nokačāta tā Lil Wayne dziesma, ar mani var runāt". Nu neko, vismaz, braucot autobusā, esi lietas kursā par jaunākajiem hītiem :) Reiz pat gadījās dzirdēt, kā ļaudis ar melniem matiem uzlika dziesmu, kur dārdēja basa bunga un kāds cilvēks dusmīgi kliedza!

Par to naksnīgo būšanu jāpiekrīt Peteņu Malējam. Kāpēc gan pārējā pasaule nevar funkcionēt pa nakti?
0
^ cīņai pret sabiedrisko mūziku man parasti ļoti palīdz savas austiņas. attiecībā par smirdēšanu - tas 1) varētu būt normāla parādība sab.tr. 2) es to Rīgā neesmu īpaši izjutis.

un jā, cilvēki nav gatavi samierināties ar to, ka viņi nenosaka, piem., RS noteikumus.
0
par urlām - ar viņiem kāds nevar tikt galā?

viņi takš paši ir dying breed. drīzāk jāsaka paldies tievam, ka te nav musulmaņu pašnāvnieku.
0
par 10. punktu iereecu... paareejie taadi briesmupohasnomociita ljauta murgi, bik atgaadina ka kaads ir dikten aizvainojis jamo. bet tas suuds.
nelieto win, lieto macos vai ubuntu, btw, smuki uztaisiits.
kreesla pa lielam tendeets uz mazaam gotu meiteniiteem un puisiishiem, 3 graamatas esmu izlasijies un lasot vajaaja nepaartraukta zloba par to aarpraatiigo sizheta staipiishanu, bet njemot veeraa meerkjauditoriju, lai taa buutu. btw, biblenee noklausijos ka kreeslas faniem 4 graamatu seerijaa 1. graamata ir viskrutaakaa peecaak ar katru graamatu paliek aizvien shvakaak un shvakaak, peec trim izlasiitaam sapratu aiz ko taads krenkjis, paleenam action drusku iestaajas un samazinaas garlaiciigaa vaimanaashana par tiinju iecieniito "miilu to, miilu šitu.. ak vai ko man darīt, kā tagad būt"... u.t.t. aaa, visumaa paliels bulshits kurš bez attiecīgas reklāmas kampaņas būtu sasniedzis tikpat cik es ar šito vervelējumu.
0
btw, imka ariidzan seezh politikaa un taisa ne visai sapraatiigu gjiimi ieksh saemas seedeem... par muzonu piekriitu, pulka labaaks kaa paulaanam... bet kopumaa.... pieljauju ka tas taads vecmeistaru gljuks, paarsniedzot konkreetu gadu sliksni raapties politikaa. peec idejas Streiča kungam ar tā kā laiks pievērsties politikai.
+1
A huļi tu to lasīji vairāk par vienu grāmatu ?
0
Lai varētu atskaitīties, cik grāmatas šiomēnes izlasītas?
0
mēs jau vienreiz spriedām par to cik kg grāmatu mēnesī jāizlasa:)
0
Jāsaņemas beidzot kādu grāmatu izlasīt. Moš palūgt Bigijam manas IP adreses nahrenizēt ? Vismaz mājas, jo darba adresi nobloķējot iespējams vēl kādam nāktos ciest :D

Kautgan tas neatturēti mani no šito prikolu lasīšanas ...
0
a huļi ne? gribaas saprast deelj kaa beerni praataa juuk, pie tam veel teema attieciiga izraudziita, un filma bulshits... pa lielam, ja taas 4 graamatas sabaaztu kompaktaak un vienaa, sanaaktu kaut cik jeedziigs lasaamgabals... iespeejams. savukaart ja filmu uznjemtu konkreeti peec graamataas, domaaju kases ienjeemumi buutu kaa vieteejaa larjokaa aiz stuura.
0
agrāk es regulāri dienā pirms gulētiešanas izlasīju kādu grāmatu, lasīju baigajos tempos, tagad ar jau vairs nejaudēju ar visām atkarībām no interneta un filmu skatīšanās. bet tāpat kad pieķeras labai grāmatai - riktīgā atkarība - nevar neizlasīt. Gūnthera Grasa Skārda Bungas nupat ento reizi pārlasīju, kungs tik tiešām ģēnijs.
0
Pēdējā laikā topā Kortāsars.
0
wtf, un kāpēc nevarētu lasīt Krēslas grāmatas? kā var nodirst kaut ko, ko vispār neesi lasījis? kā var nesekot līdzi popkultūrai, kaut vai tās saprašanas nolūkos?
+1
turklāt skatoties pirmo Krēslu no sākuma vismaz var ierēkt komentējot, ti - tad, kad tur vēl ir tās nosacītās reālijas un tipiskā āmīšu skolasdzīves tīniski mormoniskā reprezentācija, bet tad, kad tas viss aiziet jau prastajā vampīriskajā murgā, tad gan ir grūti to sūdu izturēt. bet izklaidēt sevi kaut kā tomēr jāmāk pat sūdīgās filmas, piemēram, iedomājoties, ka esi kāds no filmas potenciālās mērķauditorijas. bet new moon, tas gan ir par smagu, viss kaut kāds slims sapnis n stuff, tas jau ir pilnīgi par traku.
0
krēslu nācās skatīties 2 reizes - pirmo reizi nebiju īsti skaidrā un atlūzu vidū.
+1
Man pietika ar filmas noskatīšanos, kur tas vecais pedofīls mazagdīgo pavedina. No trešās trešdaļas jau diezgan skatāma.

Līdzīgā šnitē ir uzbliezts sejiāļs ''Vampire Diearies'' - reti šķidrs sūds.
0
Sievieši jau dikti par to grāmatu sajūsmā, un nebūt ne mazgadīgās, študierē arī dāmas tā ap 50. :D
0
bet btw Krēslā iekrīt arī pietiekami popkultūru noliedzošas, ironiskas un pietiekami gudras meitenes. tā arī nezinu, kādēļ, jo vismaz pirmās grāmatas pamatā ir :

MORMONES SAPNIS, ibio
0
grāmatu nelasīju, filma .. nu pirmā daļa patika- tāda romantiskā filma, ko paskatīties ar vīna glāzi un, šo filmu pacietošu, vīrieti blakus zem sedziņas. kāpēc ir tas mega vampīru kults panesies tā arī nesaprotu. otrā daļa.. nu tāds 'uzsildīts ēdiens' vien ir, tikpat labi varēju arī neskatīties.
0
nez kā buus ar 4. graamatu un turpmaako ekranizaaciju, bet ja lielie holivudas dzheki visu nesadirsiis tad treshajai filmai vajadzeetu buut labaakai kaa ieprieksheejai, nu tas protams ir jautaajums ko shamie izvirziis par prioritaati, draamas elementus vai action.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
neverforgotten
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas