Akadēmisks jautājums...
0
Kāpēc vaņkas noliedz okupāciju?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+8
Tāpēc, ka viņi ir okupanti.
-1
Paldies, lektors pat neprasīs pamatot atbildi!
0
Mans fāteris teica: "Uzvarētāju netiesā." Taisnība vien ir, bet man vajag lo0ģisku atbildi!
+6
jo vairāk kaut ko cenšas noliegt, jo skaidrāks top tas, ka noliedzamais ir noticis. turklāt gana absurdi no pasaules lielākās valsts ir pievērst uzmanību tādos apmēros tik mazai valstiņai kā Latvijai un katru gadu cept jaunas filmas un grāmatas par to, ka nav bijusi okupācija.
0
Aha, aber vēsturiski skatoties???
0
tā arī ir loģiska atbilde, ka uzvarētājus netiesā. krievi uzvarēja karā par varu un to paturēja. tādēļ jau arī neko īpaši nevarēja izdarīt, jo tas nebija nelikumīgi. tāds bija karš un tur neko nevar izdarīt. tas tā pat kā tagad amīši ''ieved mieru'' afganistānā un irākā.
0
Tas BIJA nelikumīgi. Cita lieta, ka mēs esam par gļēvu, lai šo nelikumību novērstu.
0
krievi un vācieši cīnījās par to varu. viņi,vismaz ja es nejaucu, 2. pasaules karā cīnījās par varu eiropā un krievi vinnēja. tas, ka tas pakts bija noslēgts nelikumīgi nenozīmē, ka pats līgums bija nelikumīgs.
0
nu es nezinu vai tā ir, bet man to skaidroja vēstures učuks vesalu stundu.
0
Kautko tu te jauc vienā katlā... Ko nozīmē "tas, ka tas pakts bija noslēgts nelikumīgi nenozīmē, ka pats līgums bija nelikumīgs." :D
+4
A kas karā ir likumīgs?
+3
Kam vairāk spēku, tas arī nosaka, kas ir likumīgs.
0
runājot par krieviem, šis ir bestest
climbatica.ru/video.php :D :D
+1
Es šoreiz runāju par teoriju, nevis par praksi. ;) Kas attiecas uz karu - arī tur teorētiski ir starptautiskās normas, kuras teorētiski karojošajām pusēm būtu jāievēro.
0
nu jā, tieši tā kā intars to pateica. tāda arī bija tā doma.
0
Mīļie, kādas jums visiem ir tiesības kaut ko te spriest par karu, ja jūs nevienu karu neesat piedzīvojuši, un, nedod (Dievs vai Sātans) kādu karu piedzīvot. Beidziet spriest pār tām lietām, ko neesat izbaudījuši uz savas ādas.
-2
Pagaidi, šeit nav runa par to, ko kurš ir piedzīvojis vai nav piedzīvojis.
+1
Kāpēc vaņkas noliedz okupāciju? — ne jau tie, kas karoja, to noliedz, bet gan tie jaunie, kas iesaistīti dažādās politiskās organizācijās, jo vienkārši viņiem samaksā skaistu piķīti!
+1
nē, noliedz tie, kuri bija politiski saistīti ar to, lai viņiem sūdi nesanāk. sīkie krievi noliedz, jo tā dara lielie. karavīri vispār par karu nerunā pārāk.
0
Arī tie nenošautie "atbrīvotāji", kas mūs "atbrīvoja" un aizmirsa aizvākties uz savām Tombovas sādžām diezvai atzīst sevi par okupantiem.
+1
Par to okupāciju runājot...pats trakākais , ka pat mūsu dižie vēsturnieki par to nav vēl īsti vienojušies - tā bija okupācija, vai nelikumīga aneksija. Daudzi uzskata, ka tā bija nelikumīga aneksija ar okupācijas iezīmēm, tālab es kā nevēsturnieks un jurists par to neņemos spriest, tomēr, lai varētu spriest par to konkrētāk, būtu sīkāk jāpapēta tālaika starptautiskie likumi un citas smalkas nianses u. t. t. Fakts ir viens - slikta ir gan aneksija, gan okupācija.
0
Hmmm, gan gan...
aneksija ir sliktāka kā okupācija, vienoties nevar jo ir dažādi uzskati par to, kas ir okupācija un kas aneksija, abām ie kopējas iezīmes - kādas teritorijas pakļaušana pret tās gribu, bet anektējot, šī teritorija tiek iekļauta anektētājas sastāvā, pasludinot to par piekritīgu teritoriju, savukārt ar terminu okupācija, saprot darbību uz laiku, kad kāda teritorija tiek kāda iemesla dēļ okupēta ar armijas ienākšanu, regulējot tās starptautiskās attiecības, bet ļaujot saglabāt atsevišķus valsts orgānus, man sliecās domāt, ka bijāt okupēti, jo kā nekā tomēr bija Latvijas Padomju Sociālistiskā republika, kurā varēja runāt latviski, bet bij jāmācās krievu val. obligāti, ekonomiskā un politiskā sistēma pakārtota padomijai, bet tai pat laikā atļaujot ekonomiski attīstīties pašai par sevi. Aneksijas gadījumā šaubos vai tiktu saglabāta valoda, kultūra utt...

Akadēmiska atbilde uz šniceles jautājumu, piekritīga viņa fātera apgalvojumam.....
Pēc II pasaules kara sanākot sabiedrotajiem tika nolemts, ka par kara noziegumiem pie atbildības sauks Vāciju pārējās ass valstis, kas karu zaaudēja, tai pat laikā vienojās, ka uzvarētāji ASV, Anglija, Krievija un apdalītā Francija par noziegumiem netiks tiesātas, tādas bij Staļina idejas un tās tika akceptētas, jo neviens dēļ kaut kādiem strīdiem nevēlējās uzsākt trešo pasaules karu.
Par okupāciju. Krievija ir (kā pati atzina) PSRS politiskā mantiniece, savukārt ar PSRS pastrādātajiem noziegumiem tā nevēlas sevui asociēt, lai gan ļoti labi apzinās PSRS grēkus, kā piemēru var minēt to, ka Krievija noraidīja Staļina mazdēla (laikam) prasību, ka viņš ir jāattaisno, jo ķip nekādus noziegumus neesot pastrādājis........
Otrs kāpēc Krievija nevēlas uzskatīt sevi par okupantu ir tas, ka daļa krievu vēsturnieku uzskata, ka Latvija 1918.g. izmantoja iespēju un nodevīgi izmuka no Krievijas sastāva, kad tā nebija spējīga pastāvēt par savām tiesībām, ka 21 gadu ilgajā pirmās republikas pastāvēšanas laikā, tā ir nodevīgi uzstājusies pret Krieviju un apdraud tās drošību, ka 1939.g. parakstot Bāzu līgumus PSRS ir rūpējusies tikai par savu drošību un atguvusi savas teritorijas...! (suņa murgi) bet tam visam pamatā ir politiskas intereses, ja atzītu, ka ir okupējusi, Krievijai būtu jāmaksā ļoti lielas naudas summas, par izvestajām rūpniecības iekārtām, Latvijai nodarītajiem zaudējumiem utt, pie tam tas dotu paraugu arī citām republikām Krievijas sastāvā prasīt autonomiju, tāpēc jau nav brīnums, ka visas Osetijas, Afganistānas, Gruzijas ir kā dadzis pakaļa MĀTEI KRIEVIJAI.......
0
"bet bij jāmācās krievu val. obligāti"

nu tagad jau arī lai pastrādātu narvesenā bez krievu valodas labām zināšanām švaki. pēk pēk.
+1
Pohuj, ka neesam piedzīvojuši.. Kaut vai -dabūt ja jebaļņiku ar lāpstu ir sāpīgi , bet nevajag to izjust uz savas ādas , lai saprastu.

Domāju, ka sen visi zina, kas bija okupanti , bet , manuprāt , tas jau vairāk ir tāds princips. Nekas jau būtībā nemainītos ja Medveģevs pēkšņi publiski atzītu, ka lūk - jā , PSRS bija okupanti. Kam gar to šobrīd daļas ?! Daži jau te pasaulē cenšās veikt "pasaules pārdali" , un rezultāts jau ir redzams.

^
Cik man skaidrs Okupants/okupanti ir tie , kas īstenoja un tie, kas palīdzēja īstenot okupāciju. Tad jau var vilkt paralēles ne tikai ar PSRS , bet ar vēl vairākām valstīm, kas pēcāk pārvaldīja to tieši vai slepus.
0
Mspw tieši tā :d ja tiktu atzīta okupācija Krievijai nāktos atteikties no daudz kā, tai skaitā no ļoti daudzām kulturvēsturiskām vērtībām, atslepenot dažādus dokumentus utt. :D Ja tas notiktu, ekonomiski Latvija tikai ieg''utu, pie nosacījuma, ja būtu normāli politiķi :D
+1
^
turklāt - tad jau ir pilnīgi saprotama Krievijas politika - neatzīt, ka okupācija ir bijusi:)
-3
nekāda okupācija nebija, mēs paši atļāvām te ienākt un darīt ko grib un, ja neuztver to pārlieku personīgi, tad mēs vienkārši bijām 22545 anektētā/okupētā zeme (valsts) cilvēces vēsturē

tā vienkārši notiek, tagad mēs arī tiekam anektēti - tikai ar citiem instrumentiem. "Šahs" arī evolucionē mainot tikai savas ar maņu orgāniem uztveramās formas

ja domā pavisam plaši, tad mani nekad pārāk nav satraukusi pastāvošā sistēma, jo katrā var dzīvot pietiekami labi, ja akceptē noteikumus (sarkanie khmeri varētu būt izņēmums)

eu, nav kaut kāda desiņu banda veltīta Sarkanajiem Khmeriem ?
0
interpretējot interpretāciju interpretācijas visu var dabūt gatavu
0
www.tvnet.lv/zinas/latvija/30249...

vaņkas tagad varēs uzdzīvot
+3
Kārtējais kretīnisms.
+3
+2
Utaino auto saraksts:
www.latvietislatvija.com/AUTO/
+2
^ kruti tas, ka Russijas karogi mēdz rotāt arī firmu mašīnas :)
0
0
es tikai neredzu jēgu tām bildēm, kurās ir tikai numurs. vajadzēja jau, lai visās bildēs redz vai nu Russijas karogu, vai nu lentītes; numuru jau var pielikt klāt, ja baigi vajag.
+2
lol, dienā arī trūmetāla +/- sistēma. a man būtu jāliek pluss, jo raksta autors mani informē, vai arī mīnuss, jo man nepatīk informācijas saturs (kas nav atkarīgs no autora)?
+1
Nu tāda sistēma ir ļoti daudz kur...
Uzliec treknu pohuj! :)
0
Hmm, jāiet ķieģeļus meklēt... un tā pavairāk...
+5
0
^ mja. >:E
+3
Uz manas ielas arī labais variants. Taksists! Vecs bembis - huļiganka. Uz priekšējā stikla fake numurzīme IVAN, aiz tā krievijas karogs. Pie spoguļa karājās tā oranži strīpainā lupata un pie aizmugurējā stikla ROSSIJA. Vēl zem numurzīmes, kur parasti ir kautkādi tur telefona numuri vai pilsētas uzrakstītas, ar melnu pārlīmēts pāri CCCP un sirpjāmurs. Vislabākais, ka uz durvīm uzrakstītais Iekāpšana - 50 sant., braukšana - 1 ls. gaidīšana 5 ls., ir krieviski un burti ir krievijas karoga krāsās. Man ļoti niez, bet kriminālatbildību studentu gados negribas :(
+3
Tu nobildē to agregātu un iemet miljons.com , lai jau cilvēka papriecājās, pie reizes vari vēl konkrētus datus pievienot , kur un kad var sastapt...
+1
Okupāciju noliedz, jo nebija pretošanās. Latvijas prezidents Kirhenšteins lūdza uzņemt Latviju PSRS sastāvā. Visi papīri tīri, tikai nianses savādas.
0
Šnicel, dari tā, lai nenoķer. ;)
0
Redz' ku' vienīgais un īstenais cīnītājs! :D

www.youtube.com/watch?v=D2BXUe1UwWE...
0
tas jau baigi vecs, bet cerams, jūs esat lasījuši varoņeposu par A.Gedroicu? daži labi ir centušies.
0
Kur var izlasīt?
+2
tā kā tēma ir cauri, tad iekopēšu

darbojošies personāži (tikai šajā nodaļā).

Labie:

AIVARS GEDROICS;
Hitlers;
puisēns-patriots

Sliktie:

krievi;
Streips;
Rubiks;
Godzilla;
Gagarins (baumas)

Patiess satraukums bija pārņēmis Aivaru Gedroicu un turēja to savās skavās. VIņam drebēja rokas un acis nefokusējās. Viņš, patriots un nacionālais varonis, bija tikko realizējis savu milzīgo projektu, ko uzsāka apmēram 2003. gadā. Jā, tieši tā, viņš bija konstruējis darbojošos pagātnes portālu. Tas strādāja. Pagriezis rādītājus attiecīgajās pozīcijās, viņš novilka kloķi, kas iedarbināja hologrammu starus, un uz sienas parādījās Hitlers. Viņš dzēra tēju, jo bija vakars.
"Pavēlniek!" teica Aivars Gedroics. "Es esmu tavā priekšā", viņš paklanījās.
"Klusumu!" teica hitlers, bet to tikai tāpēc lai izklausītos biedējošāks un arī tāpēc ka viņam rokās tēja. "Kādi panākumi?" viņš jautāja jau rāmākā balsī.
"Viss lieliski" apgalvoja Gedroics. "Esmu uzvarējis visās frontēs. Mani raksti ir visaptveroši un tie kā pērkona negaiss savelkas pār naidnieku galvām. Gāž vārdu lietus un viņi visi bezpalīdzīgi noslīkst. CĪŅAI UN UZVARAI SV.."
"Aivar!" Hitlers valdonīgi pārtrauca. Viņš nogrozīja galvu un pateica kaut ko vāciski. "Vai tiešām tu vari būt tik akls?"
"Kā lūdzu?" Gedroics sakārtoja krekla krāgu.
"Es redzu, ka esi populārs, tas ir apsveicami, bet tas viss tev ir aizmālējis acis! Paskaties, kā sak, zem velēnas, bļeģ. Briest sazvērestības."
"Tas nevar būt!" noelsās A. Gedroics un soli atkāpās. Viņam no uztraukuma aizsvīda brilles. "Tas nevar būt!"
"Klusumu! Rubiks ir ārā no cietuma un kopā ar krieviem īrē konspiratīvo dzīvokli Imantā."
Aivars Gedroics saķēra galvu rokās. "Un visu šo laiku es esmu domājis, ka viņš bija neitralizēts!"
Hitlers smīnēja. "Pieredzes trūkums! Es neiekaroju Parīzi sēdēdams un rakstīdams Mein Kampf, LOL"
Aivars Gedroics bija šokēts. "Tas salašņa! Es rīkošos, pavēlniek! Es viņu neitralizēšu."
"Iznīcini viņu!" dārdošā balsī teica Hitlers, "un arī viņa ģimeni un bērnus. Neviens nedrīkst palikt dzīvs. Tikai tad mēs varēsim runāt vēl."
"Jā! Sieg heil!"
"Uz redzēšanos!"
Hologramma kļuva pelēka un izslēdzās. Gedroica sejai bija pārslīdējusi ēna. Viņš gluži vai nezināja ko iesākt. Tad viņš atcerējās ka ir LATVIEŠU TAUTAS PATRIOTS BĻIN un saņēmās.
Bet pirms iznīcināt krievus viņam vēl bija jānodod nomā videokasete ko viņš bija plānojis mierīgi noskatīties, pirms nāca satraucošās ziņas, jo viņš negribēja maksāt par filmu ko neskatīsies. Viens no Aivara Gedroica dzīves moto bija netērēt naudu.
Pa ceļam uz nomu viņš satika Streipu, savu nāvīgo ienaidnieku. Streips izaicinoši smīnēja, jo viņam bija motocikls ar ko var aizlaisties ātri. "Nu ko Aivar?" viņš teica. "Atkal skatāmies vienu un to pašu?" Tā bija smalka ironija, jo Aivars GEdroics bija izīrējis Robokopu, savu gandrīz mīļāko filmu.
"Tu domā aizlaisties, cāļa dvēsele!?" sauca A.G. Viņš, kā jau minēju priekšvārdā, bija ar melno jostu džiu džitsu, un sakoncentrēja enerģētiskos punktus, lai ar vienu sitienu nogalinātu Streipu, taču Streips bija viltīgs. Viņam bija lāzeracis, un viņš šāva. Nabaga Streips! Vai viņš zināja ar ko sacenšas superspējās? Gedroicam taču bija ārprātīgākie refleksi, un viņš ātri pašāva kaseti sev priekšā, taču tā izkusa no šāviena. "NĒĒĒĒ!!!!" viņš bļāva. Streips skaļi smējās un nošāva garāmgājējus lai nav liecinieku. Tad viņš ieslēdza motoru un aizlaidās. Gedroics vēl gulēja uz zemes no trieciena. Šodien viņam nācās piedzīvot daudz.
Aivars Gedroics pieslējās kājās. "Viss." viņš noteica. "Šādus spļāvienus sejā es necietīšu!" Visi noelsās, tik iespaidīgi tas izklausījās. Gedroics bija gluži sarkans no dusmām. Viņš piecēlās un dūmu mākoņa, ko atstāja Streipa motocikls, virzienā kliedza "Mēs vēl tiksimies!" un kaut kur tālumā spēra zibens, pārplūda upes un kokiem novīta lapas.
Ar Streipu nolēmis izrēķināties kaut kad vēlāk, Aivars Gedroics devās Hitlera tiešā uzdevuma izpildē. Patiesībā jau Hitlers bija tikai idejiskais palīgs, viņš spēja dzīvot tikai pagātnes portālā, bet viņš bija viltīgāks.
Aivars Gedroics iesēdās 4 tramvajā un brauca uz Imantu konspiratīvā dzīvokļa meklējumos. Viņš ieslēdza savu komunistu radaru, lai uzreiz varētu atrast Rubiku. Radars pīkstēja, bet klusi. Tas bija izskaidrojams ar to, ka Gedroics bija tikai tikko iekāpis tramvajā.
Pie Aivara Gedroica pienāca puisēns. "Gedroica kungs, es mīlu jūsu blogu un ticu jūsu ideoloģijai" viņš kautrīgi teica. Gedroics vēlīgi noglāstīja puisēna galvu un teica "jā, tas tāpēc ka tu esi patriots. Nešaubies, es nositīšu visus sliktos un tauta nebūs briesmās".
"Vai tad tauta ir briesmās?" jautāja puisēns un naivi ieskatījās Gedroica acīs. Viņš taču nebija dzirdējis slepeno informāciju par konspirāciju. Gedroics samulsa, taču ne velti viņš bija intelektuālis un filozofs, viņam uzreiz radās atbilde.
"Zēn," viņš iesāka un iedeva puisēnam konfekti. "Briesmas ir vispārīgs ilgtermiņa jēdziens. Redzi..." taču pabeigt viņš nespēja, jo zemi satricināja tāds kā zemestrīces grūdiens. Tas nevarēja būt! Vai nu tiešām viņi būs sākuši savu izšķirošo triecienu? Gedroics atcerējās baumas par milzīgu mehānisku robotu, kas tiek izstrādāts pazemes štābā un ko finansējis internacionālais komunisms. Tam ir roku vietā milzīgi urbji ar ko urbties zem zemes un sagraut pilsētas. Tam esot kļička Gagarins, jo viņa balss pamatfailā izmantoti slavenā kosmonauta balss ieraksti.
Gedroics bija kļūdījies, taču ne pārāk. Tieši priekšā bija izniris Godzilla! Viņš bija atnācis no Dienvidkorejas pa ceļam viešot totālu iznīcību un nāvi. Godzilla izrāva tramvaja sliedes un bezpersoniski apēda pirmo vagonu. Gedroics saprata, ja nerīkosies ātri, tad visi nomirs, ieskaitot puisēnu, kas bija tautas patriots un kurā Gedroics sajuta Spēku. (tieši tā kā džedajiem. Gedroics to sajūt, jo pats pārvalda. ja kas, viņš ir galvenais sensejs un izkopis spējas līdz gandrīz pilnībai. Viņa skolotājs bija Gēbelsa izdzīvojušais dēls, kas spējas pārmantoja no nacistiem. - E.V.)
Godzilla norāva jumtu un pagrāba priekšā sēdošos, ar otru roku atvēzēdamies Gedroica un puisēna virzienā. Tas viss notika burtiski sekundēs.

KO darīs Aivars Gedroics? VAI šī ir pēdējā nodaļa? **baisi akordi**

*****

Pizģec, pizģec, pizģec! tas ir tik kruti!!!!!!!!!!!!!viensvie......
0
Šeit var iepazīties ar speķaģīmja sacerējumiem:
klab.lv/users/aivars_666/...
0
varoņeposa turpinājumi

klab.lv/users/veidenbaums/1...

nu jā un Veidenbauma blogā varat meklēt pārējo
+5
šī ir mana favorītdaļa :

Ar Viju Artmani pie rokas AIVARS GEDROICS, varonis, devās mājup. "Tu man izglābi dzīvību, Aivar" Vija Artmane teica. "Viennozīmīgi," atbildēja Gedroics, jo gari vārdi bija viņa vājība. Abi jau bija aizmirsuši ka Gedroics nemaz neizglāba viņai dzīvību, lol. Atcerējies, ka dzīvo D-pilī, Gedroics pacēlās gaisā un ar raķetes ātrumu aizlaidās turp.
"Vai tev nav bail ietriekties helikopterā vai lidmašīnā?" jautāja Vija Artmane.
"Nē." atbildēja Gedroics. Tad viņš ielidoja mākoņos, jo tā bija romantiskāk.
Uz Daugavpils mūra sēdēja mazgadīgie krievu huligāni Adidas biksēs un spļaudīja semočkas latviešiem uz galvas. Pēkšņi viens norādīja ar pirkstu uz debesīm un nobļāvās "pizģec bļe nahuj ej dirst!!", jo tur parādījās pie horizonta Gedroics. Pārējie sāka lamāties un vicināties ar rokām. Izrādījās ka viens no urlām bija barvedis, viņam bija plāksteris uz galvas.
"Bļe, padod bazuku, bļe," barvedis sauca krievu valodā, piedevām vēl lamājoties.
Īpaši apdauzīta izskata džeks izvilka improvizētu raķešmetēju, kas bija vnk notekcaurule ar apsvilušiem galiem. Cits džeks sastūķēja caurulē lētu pirotehniku un vēl trotilu. Pēdējais džeks izvilka spičkas un pielaida uguni.
"Turās, sukas!" bļāva galvenais un visi tēmēja ar cauruli uz Gedroicu.
Gedroics to neredzēja jo pa to laiku glāba kaķēnu. Vija Artmane apbrīnoja kaķēna mīlīgumu kā arī Gedroica labo sirdi un arī neko neredzēja. Aivars Gedroics bija briesmās!
Bet tad Gedroics pamanīja krievus un pasmējās. Viņš zibensātrumā pielidoja pie viņiem, sasēja bazukai galu mezglā un aizlaidās prom. Eksplozija, respektīvi, tika lokalizēta un krieviem norāva rokas.
Pēc tam Gedroics devās uz savu dzīvokli. Viņam un Vijai Artmanei bija idejas par vakara nodarbēm. Taču viņu plāni sagruva, kad Gedroics atvēra durvis. Priekšā stāvēja ČEKISTI!
"Ahā!" teica vīrs uzvalkā un ar platu smaidu sejā. "Mēs negaidījām kompāniju," viņš smīkņāja un meta acis uz Viju Artmani.
Gedroics uz brīdi bija satriekts, taču tad atguva spriestspēju un atcerējās paša rokas rakstīto manuāli. Viņš uzreiz stingri noprasīja "Kāpēc gan man būtu jātērē savs laiks ar jums runājot?" un lepni izslējās.
"Nu, iesākumam tāpēc ka mēs esam šeit un neatstāsim jūsu dzīvokli," teica čekists uzvalkā. Viņam aiz muguras stāvēja vēl divi čekisti. Viens no viņiem ar šķiltavām aizdedzināja Gedroica tautisko gobelēnu un teica "Vai, man nejauši."
Gedroics iekšēji vārījās un viņa seja kļuva aiz niknuma sarkana. Viņš sažņaudza dūres. Aizmugurē stāvošais čekists apgāza māla svečturi, pirktu tautiskajā gadatirgū. "Ah, re kā man atkal gadījās," viņš teica.
"Rīkojies taču, Aivar!" teica Vija Artmane, kas šo ārprātu nevarēja izturēt.
Gedroics bija dilemmas priekšā. Šeit taču galu galā bija darīšana ar likumu!
"Piedod, mīļā," viņš teica, "bet LKL 71.-1. pants man to neļauj." Jebkurā citā situācijā Gedroics taču būtu ar domu spēku vien iekšēji uzspridzinājis savu naidniekus. čekisti smīnēja un ņirgājās.
"Dariet ko gribat," sakostiem zobiem teica Aivars, "bet neko nelikumīgu jūs šeit neatradīsiet!" tobrīd atrazdamies zem milzīga bannera kur bija rakstīts "NOŠAUT ŽĪDUS UN ATŅEMT VIŅIEM NAUDU". To pateicis viņš nevilšus atspiedās pret Waffen SS zaldāta izlējumu ģipsī.
"To mēs vēl redzēsim," teica čekists, kurš vēl nebija pamanījis ironiju. Viņš apstaigāja istabu.
"Ahā!" viņš atkal teica. "kas tad tas?" viņš norādīja uz pagātnes portālu. Tad viņš to ieslēdza.
Hologrammu stari projicējās uz sienas un tur parādījās Hitlers. Viņš tobrīd atradās vannā.
"Bļe wtf" teica Hitlers.
"Pavēlniek!" teica Gedroics. "Kāds pārpratums! Es..."
"Bļe cik fucking reižu tev var fucking teikt ka dienas laikā mani FUCKING nevajag FUCKING traucēt!" teica Hitlers un aizvēra vannas aizkaru. Galvenais čekists uzvaroši iesmējās.
"Ha!" viņš teica. "Jūs esat iekritis! Ja atļausiet, atsaukšu jums atmiņā satversmi. 88.-2. pants - Nacionālsociālistu vai citu radikālu politisku kustību biedru nelicenzēta reinkarnācija tiek sodīta ar mūža izsūtījumu uz SĒRSKĀBES RAKTUVĒM. Saņem!" No virtuves ar tējas krūzīti iznāca vēl viens čekists un teica "pwn3d".
Vija Artmane saķēra seju rokās un sāka raudāt. Taču Gedroics bija sapratis, ka izvēles vairs nav un čekisti jānogalina. Bet viņi taču bija četri un visiem pistoles! Gedroics atkal lietoja superintelektu.
Viņš atcerējās Makgaiveru, savu mīļāko seriālu. Gedroics pārlaida acis apkārt istabai un domāja tā, kā būtu domājis Makgaivers. Viņš neuzkrītoši iebāza roku kabatā un pārbaudīja tās saturu. "Perfekti," viņš nodomāja, sataustījis kniepadatu, cigaretes Elita un diega spolīti. No tiem viņš uztaisīja bumbu ar taimeri un uzstādīja aiz ģipša izlējuma.
"Es atvainojos," viņš teica. "Bet es tikai iziešu pārbaudīt pastu."
"Ok," teica čekisti. "Bet mēs tevi turēsim uz grauda. Ej viņam līdzi, Miķeli," viņš teica čekistam ar tējas krūzi.
"Tikai nemēģini tēlot varoni," teica Miķelis un iespieda Gedroicam pistoli mugurā. Tad viņi izgāja no dzīvokļa. Kāpņutelpā gedroics strauji uztaisīja roundhouse kick un tēja iešļācās čekistam acīs.
"Nēēēē!! Manas acis! Tās deg! Ko tu esi izdarījis!" Viņš sāka šaudīties uz visām pusēm, bet protams attiecīgajā kondīcijā netrāpīja mūsu varonim.
Gedroics nobļāvās "par tautu un tēviju!" un izspēra čekistu cauri durvīm atpakaļ dzīvoklī, pats pēdējā brīdī aizlaizdamies pa kāpņutelpas logu. Pēc milisekundes Gedroica dzīvoklis uzsprāga līdz ar visiem čekistiem. Eksplozijā mira arī Vija Artmane, bet faktu, ka pastāvīgajā cīņā pret naidnieku bez upuriem neiztikt, Gedroics jau bija pieņēmis kā nelokāmu dzīves patiesību. "Šodien toties daudz eksplozijas," viņš pie sevis nodomāja un iesmējās.
Drīz vien par atgadījumu noskaidroja drošības dienesti un amatpersonas. "Kāda nekaunība!" viņi teica. "GEdroics ir pāršāvis pāri strīpai. Nekavējoties reportējiet šo atgadījumu prezidentei (tas viss notika 2006 gadā)"
Tobrīd Vaira Vīķe Freiberga veica masonu rituālu un bija transā. Viņas mērķis bija iegūt nemirstību un superspējas.
"Es.. es ļoti atvainojos," teica Drošības policijas sūtnis. "Sliktas ziņas," viņam drebēja balss. "Bet AIVARS GEDROICS iznīcinājis četrus mūsu labākos aģentus."
Vairas Vīķes Freibergas seja apmācās. Par sliktajām ziņām viņa sūtnim nocirta galvu. "Gedroics..." viņa teica sažņaugtām rokām dūrēs. "Viņš traucējis mūs PĒDĒJO reizi. Aktivizēt plānu Alfa 450!" (tas nozīmē ka visa armija iet meklēt Gedroicu ar visu ekipējumu kas vispār Latvijā ir un īsiem vārdiem sakot viņam vajadzētu būt pizģec).
"Plānu 450??" jautāja padotie neticībā.
"Vēl vairāk," teica VVF. "Laiks pārbaudīt cik efektīvi aiziet mūsu militārais budžets. Palaist brīvībā krokodilus-zombijus! HAHAHAHAHAHA!!"...
0
Labs, nebiju tādu lasījis
+2
Redz' kā te vienam izgāja:
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
+5
jū, ja letiņu piekauj krievi, tad to neviens plašsaziņas līdzekļos neuzzina, kā otrādi, tā uzreiz ir iekšā ziņās, nez vai panorāmā arī rādīs. Līdzīgi kā citās valstīs, ja melno bars iedod baltajam pa bieti, tad tā ir rēķinu kārtošana vai negadījums, ja balto bariņš iedod pa muti melnajam - pizda, rasisms, genocīds, visdrausmīgākais noziegums... patika piezīme rakstā, ka vaņkas muterīte ir sabiedrībā pazīstama biznesmene
+3
Neko sliktu tur nesaskatu.
+3
"Jaunieša māte ir šokā par cilvēku vienaldzību un policijas bezdarbību."

Ja viņai pašai nebūtu viss pie dirsas, tad šis viņai vis nebūtu pārsteidzošs atklājums.
+1
Interesanti, ka rakstam slēdza komentārus, laikam daudz to čaļu atbalstītāji rakstīja.
0
Ko tad viņi, nez, gaidīja?

Man turklāt šķiet, ka tuvāko dienu laikā ir sagaidāmi arī citi līdzīga tipa raksti...
+3
Asāku sajūtu radīšanai vajag atrast šo pašu rakstu iekš rus.delfi.lv un rus.tvnet.lv un palasīt tur komentus.
+2
Bišķi vēl par strīpaino bikšu nacionālajiem sportaveidiem: www.tvnet.lv/zinas/latvija/30720...(TVNET+Jaunākās+ziņas)
+2
Aiii, šaize... Veci jaunumi, nedalasīju tās blakustēmas; mīnusojiet!
+3
+2
nav dzirdēts, ka čalis būtu spējīgs sastādīt uzbrucēju fotorobotu, gan jau nokrita pats pa trepēm vai draudzene izšķaidīja seju :)
+8
Redz kur var ievērtēt mūsdienu atbrīvotāju mūļus, reti izcili deģenerāti:

fishki.net/comment.php?id=7026...
0
OMFG ...
+5
"Уважаемая редакция, кем куплена? Специально такие фотки уродские отбирала? Наш русский солдат самый сильный! И никому его не победить ни силой, ни моралью! Русский дух обманом не возьмешь!!!"

:))) ha ha ha... jā, noteikti, būtu korekti visas šīs bildes aizstāt, varbūt, ar zīmētiem plakātiem, kur visi ir stalti un jauki... nu, tādi kā patiesībā, nevis melojošās fotogrāfijās. :)))
+1
Kultūras nesēji un atbrīvotāji.
+4
lūdzu šo "varoni": ru.fishki.net/picsw/052010/31/pos... par Lietuvas siera tirgotāju Krievijā!
+3
''И никому его не победить ни силой, ни моралью'' ... пазве што только водкой
+1
Kā ta, un kā, piemēram, 1941 - jā "paši stiprākie" no vāčiem muka un miljoniem gūstā padevās... :))
+1
Mēra kritušajam varonim pulsu - ģeniāli. ru.fishki.net/picsw/052010/31/pos... :)
+1
Kulturāli ļaudis, pat no glāzēm dzer.
+3
Krievijā tauta māk atlaist. Lai pārāk nesafanotos par homoerotiskajiem alkāniem, kautkas atslodzei - izlaidums krievu stilā:

trinixy.ru/45298-poslednij-zvo...
www.trud.ru/foto/38671...

Te apmēram tas pats, bet ar pāris izciliem papildinājumiem, kā šī žaba - pit.dirty.ru/lepro/2/2008/06/25/...

www.yaplakal.com/forum2/st/0/topic27...

Kas mūs sagaida 1.septembrī - www.yaplakal.com/uploads/post-3-1274...

+1
Senatnē mūs arī mēdz atbrīvot:

commons.wikimedia.org/wiki/File:Russian_a...
0
hehe skatos ka pasha krievija netiek ar to galaa :D
+1
Paskat, kā D-pilī utis atļaujas dirst:

www.apollo.lv/portal/news/article...
0
D-pils ir pilseta, kur latvietis ir ar uguni un skaliem jamekle, ta,ka ipasi nebrinos...
0
Vispār jau komīšu režīms diezgan smagi arī pret pašiem krieviem vērsās, tā kā tas vēl vairāk apstiprina visu šito CCCP slavinātāju tupumu.
+7
Nu bet tur jau tā lieta, ka no tiem nabaga krieviem tik daudz cilvēku vēl joprojām nesaprot, kā viņi ir izjāti. Ieradās grupējums, kas brutāli izšāva un izveda visus, kas traucē, paplosījās tā kā 5gadīgs smilšukastē, lauzdams plastmasas tanciņus un kūpinot zaldātiņus, un sekas ir tā miskaste, kurā arī mēs šobrīd atrodamies. Bet tā kā pietiekams daudzums cilvēku ir pilnīgs "čau", tad smadzeņu skalošana turpinās vēl šobaltdien. Un visu acu priekšā tas ir noticis, bet kā redz, var skatīt to pagātni tādās gaismās, un šitādās. Zin, tā kā disenē mirgodama tā vēsture iet. Labākais "sci-fi", kāds vispār jebkad ir izdomāts.
0
+1
Faunam ir taisnība - pēc 1917ā gada Krievijā principā nolikvidēja visu vidusšķiru, inteliģenci uc normālus cilvēkus. Tie, kas palika, tika pamatīgi apstrādāti, kā rezultātā radās visādi Paviki Morozovi un milzīga masa vergu cilveku, kuriem savas domāšanas vairs nebija. Zombie nation, tā sacīt.
0
^^ Plika diršana, man domāt, ka stāsti par to, ka Hitlers nigeru un žīdu radagabals nāk no tās pašas sērijas, no kurienes pasakas par 6 000 000...
0
Kāds no krustagājieniem sev melno brūti pārvedis :)
0
^^ a kāpēc gan lai Hitlers nebūtu hebreju radagabals? tas gan tā diezgan ticami liekas. uz skatu jau viņš saviem āriskajiem ideāliem arī īpaši tuvu nebija :)
-1
Nu reti tur kāds no tās nacistu elites līdzinājās ārietim...
+2
^ Precīzāk būtu teikt - nacistu priekšstatiem par to, kādam jāizskatās ārietim.
0
0
Apstieties tač uz Gēbelsa snīpi :D
0
www.tvnet.lv/zinas/latvija/34971...

S prazdņikom tovarišči!
0
Tas jau tiešām par absurdu kļūst. Kāda velna pēc jāsvin kaut kas tāds?
+2
"..par godu 66.gadadienai, kopš Rīgā ienāca padomju armija. " .
Interesanti, vai ir vēl kāda valsts , kura svin pašu okupāciju , piedevām goda... ?!
0
Vaņkas aizvien augstāk galvu ceļ. :(((
0
jā, es arī nesaprotu, kā Latvijā, kas pagaidām vēl tomēr ir latviešu valsts, var kaut ko tamlīdzīgu pieļaut. nu kurā valstī vēl tiešām tiesiskā ceļā ir atļauts svinēt tās okupāciju, līdz ar to latviešu slaktēšanu, izsūtīšanu, utt. nu pilnīgs lol.
0
Paga, kurā datumā notika pirmā Rīgas ''atbrīvošana'' ? 1.jūlijā ? Ar būs jānosvin ...
0
tā sīkā dura nez vispār saprot, uz ko viņa parakstās? www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Viens mazs prieciņš, ka tomēr pašķidrs tas okupantu pasākums.
0
0
Šeit vairāk bilžu no okupantu festa:
foto.delfi.lv/ru/album/64242/...
SC arī pagodinājuši sarkanās pabiras:
foto.delfi.lv/ru/picture/1635931/...
0
Ja gozhusj shto ja latish!
+1
Šitādas bildes skatoties spiedienu var uzsist augšā...
+2
"Mēs sitīsim tos utainos..."

www.youtube.com/watch?v=06CywrJevkQ...
0
Man asinis vārās redzot tās bildes...
+3
lol, man asinsspiediens jau defaultā ir augsts, bet tos purnus skatot tiešām riktīgi uzsitās spiediens, heh. deportēt viņus visus uz austrumiem vajag.
+1
"Visu Latvijai!" nosoda Rīgas Domi par tās doto atļauju Rīgas okupācijas gadadienas svinībām.

www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas