Metālists ar maigo dvēseli Part II
+12
Sveiki! kaut kā biju palaidis garām pirmo daļu, tagad nu pats piedāvāju iztirzāšanai to - kāds varētu izklausīties "maigais metāls".
www.diena.lv/lat/izklaide/muzika...

Lūdzu atsauksmes, lai zinu, vai turpināt darbību vai aizrauties tikai ar zīmēšanos kameras priekšā.
Paldies! Ar cieņu - Sovvaļnīks
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
Eu, paga, vai tiešām reiz kaut kas, kas liks uz brīdi pastumt pie malas Frailty, Preternatural, Seborrhea, Ocularis Infernum?! Nu kaut vai Lessie The Cat?...
E?
Ē...
A kur "Grrrrr!"? A kur mums "Vēēēē!"? A kur "Buarghueee!"? Nu kaut drusciņ, kaut maigos toņos... ?

Būšu tas nekauņa, kurš liks pirmo kluci.
Parasti sāku ar klausīšanos, lai nebojātu apetīti ar autoru ditirambiem savai daiļradei.
Nē, nu ģitāras ar pirmajām sekundēm jau liek pieņemt nopietnu ģīmi un vairs nesmīnēt, atceroties, kā pagājšreiz kāds piesauca A-Eiropu. Gan draiva līmenis pieklājīgs, gan rifi smuki, gan ciku-caku kārtīgi iemiksēti, ne par daudz, ne par maz. Basiņš labi dzirdams, kas gaužām reta parādība letiņu estrādes mūzikā, ļoti labi atdzīvina bildi. Instrumentālajam piesieties nav kur. Tekstam arī jābūt, jo autors tur kaut ko visai sirsnīgi sten (žēl tik, ka vārdi atmiņā nepaliek pat pēc 10. noklausīšanās reizes. Dzeja un dziesmas teksts - tās tomēr ir divi sasodīti atšķirīgas padarīšanas). Dziesma uzbūves ziņā noslīpēta līdz nevainojamībai.
Būtībā ir sasniegts tas, uz ko, šķiet, ir tēmēts. Radīts patiešām kvalitatīvs dažu somu gotmetāla paraugu atdarinājums ar mērķi uzlikt tam latgaliešu dzeju. Un šis atdarinājums manā dienišķajā apziņas plūsmā/caurejā liek izkristalizēties pāris punktiem/pieņēmumiem:
1) autoram ir ne tikai simpātijas pret doto stilistiku, bet arī ņuhs, čujs un poņa, un neierobežotas iespējas sasniegt tās ietvaros jebko;
2) produkts par 100% atbilst saviem realizācijas nolūkiem - iepazīstināt neko nerubījošu pūli ar kvalitatīvu mūziku, un ļaut tiem, kas pat uz poda nespēj aiziet bez dzejas grāmatas, saklausīt reiz Latgales radio dziesmu ar kaut kādu saturu;
3) likt trūmetāla dzīvnieku fermai pakasīt pakausi un nožāvāties.

Pakausi jākasa, jo jāatzīst, ka dziesma varētu tikt smalkāk vērtējama albūma kontekstā, kur pārējos gabalos plīvotu tikpat tīkama Somijas līču dūmaciņa. Jānožāvājas - jo, visticamāk, šāds albums nesekos, jo šis tomēr ir masu produkts.

Vārdsakot - pie dirsas. To aprakstu tā arī nesaņēmos un neizlasīju. Bet gaidīšu vēl kādu tēmu forumā no Sovvaļnīka. Iespējams, tad, kad šis savāks reālu somu-latgaliešu gotmetāla grupu, nevis... Esmu bezkaunīgs. Bet - kārtējais "neslikta vietējā powerbalāde" variants.
0
Noklausoties dziesmu nekas tā arī nepaliek atmiņā. Ir ok variants, bet nekas vairāk.
0
nu tā, līdz true tur ir patālu, lai gan noskaņu drusku ievelk no true gala, muzons, lai arī noslīpēts, nav true
+2
no vienas dziesmas mēģināt izsecināt,kāda ir visa lv folklora, laikam būs tas pats, kas uz katru Dombura jautājumu atbildēt - wiss ir tāds sūds...(pa daļai atbilde būtu pareiza)

Sovvaļnīks - labi iederas tukšajā lv gothic rock/..skatuvē,protams,pa... nav tā trekni iebelzts ar kādu koncertu,lielākajai*slink... daļai nekāds priekšstats neizveidosies.
Izveidojies ir tikai no viena sižeta un konteksta izvilkts tēls,varētu domāt,ka 90proc žurnālistu ir metālisti vai vismaz pārzin, kas notiek uz vietējās skatuves un ikdienā uz darbu trolejbusā braucot savā nanopodā klausās vakar novilkto Burzum albumu, lai uzreiz redakcijā palaistu rakstu - baznīcu dedzinātājs un slakteris ir atgriezies, mājās atnākot uzreiz iemočī uz lielajām Rādiotehnikas C90 Uriah Heep, nevis ieslēdz tv, bet ielogojas truemetal, lai atbildētu uz dombura jautājumu.

par S. kungu mēs noteikti vēl dzirdēsim ļoti drīz.
un no sawas puses waram tikai ieteikt turpināt,lai gan nav nekā labāka, par nekonedarīt*sēdēt*smaid...
0
Mani 5 santīmi:
1 - sōloņš varētu būt "krāšņāks"
2 - draivs ritma partijai varētu būt niknāks
3 - ritma partija varētu būt "krāšņāka"
4 - un, protams, kāds "grrrr" akcentiņam
5 - pietrūkst "odziņas".
Pagaidām, manuprāt, baigais standarta, nepabeigts variants, bet ir tēma, iespējas izvērsties.

Pagaidām piekritīšu infestus:
3) likt trūmetāla dzīvnieku fermai pakasīt pakausi un nožāvāties.
+3
Metāls tas īsti nav. Taču kā masu produkts ir gana labs, ja dzirdēšu pa radio, ārā neslēgšu un staciju nemainīšu; un pieļauju, ka arī metāla neklausītājiem varētu būt gana sagremojams. Nepikritīšu,ka nekas nepaliek atmiņā, man tas intro un piedziedājums pielipa no pirmās reizes, kā jau popmūzikai jābūt. Varbūt tas tāpēc, ka to piedziedājumi daudz atkārto. Stilistiski ar tāds drusku raibs likās. Kopumā klausāms.
-1
Metāls ir metāls. Šis nav metāls. Roks vai kas viņtur. Tas autoram.

A par šito vienkārši sāp sirds. Piegdiena bļ www.mango.lv/zinas/slavenibas/mu...
+1
a kas vispār ir grupa "Kombuļi" ?????????
+1
^^^pārdos verdzībā kādam bordelim :D
man kādu laiku atpakaļ maispeisā kaut kāds Āfrikas nēģers rakstīja vēstules. tipa esot dabūjis baigo mantojumu un tagad vēlās ar manīm sākt biznesu, ieguldīt Latvijas nekustamajos īpašumos utt. Man tikai jāpalīdz viņam uzturēšanās atļauju nokārtot. :DD
bildes arī sev bija baigās salicis - pozē pie baigiem biezajiem džipiem, bet var redzēt, ka tā nav viņa. tā garām ejot apstājies un nofočējies. :D tāds āksts :D
+5
es atkārtojos:

a kas vispār ir grupa "Kombuļi" ?????????
+1
Dzirdējis neesmu un arī netaisos klausīties, bet pēc nosaukuma varu pateikt - Kombuļi ir sūds kaut kāds.
+1
nu tad poh, lai drāžas ar to savu nigeru uz nebēdu!
+4
Kombuļi kļuva populāri pateicoties savam tizlumam un nenormāli šķibajai dziedāšanai. principā viņi populāri kļuva, jo visi par viņiem ņirgājas. nu tie no tiem Latvijas zelta talantiem vai kā tur.
-1
pat nesaprotu, par ko runa ir...
nu i nah tad te to bija postēt iekšā, kā nezin kādu ūber sensāciju???
ceru ka Arnolds vnk piedūrās, kas viņam, attiecībā pret manu personu, iznāca par 100%!
0
+1
ej tu nost...
cik labi ka es nezināju, ka pie mums te tādi murgi notiek!!!!
-1
Te vēl, official, tā teikt :D
www.draugiem.lv/kombuli
Var iečekot, arī ja neesi drauģeļos reģistrējies/ielogojies.
+1
klau - ka jūs tipo "trušnie" šitādus višadus sūdus ziniet?
man piemēram ir kauns, ka te Latvijā ir tādi, nu kā lai pasaka, laikam krieviski - ubogije sozdanija...
+3
Nu, kā lai Tev atbild... es bībeli, piemēram, arī esmu lasījis.
+1
nu es korānu arī - bet ne jau tur tā sāls! :)
+2
ne-ne-ne!
es lienu atpakaļ savā mucā!
manas patriotiskās sajūtas par dzimteni kārtējo reizi tika sagrautas, iepazīstoties ar man nezināmu Latvijas slavenību! Vpizdūuuuuuuuuu :)
Dr.Mengele, žēl, ka taviem eksperimentiem piegrieza skābekli...
-1
Eu, eu, eu, tauta, piebremzējiet! Es tā palasīju forumu... Ļoti interesanta diskusija (izņemot Kombuļus, lai kas tie arī nebūtu), tāpēc būtu jēdzīgāk pievērsties atpakaļ Sovvaļnīkam. Vienīgā lieta nepielec: kas ir teicis, ka Sovvaļnīks savu dziesmu pozicionē kā true metal (true metal - šis jēdzies vienmēr ir skanējis smieklīgi)? Infestus komentārā (vienīgais komentārs, kuru varēja baudāmi lasīt) var daudz kam piekrist, bet, manuprāt, Sovvaļnīks arī necentās šo albumu adresēt tieši metālistiem.
Sovvaļnīk, atbildot uz Tavu jautājumu, vai Tev turpināt darbību, vai arī grozīties kameras priekšā, varu pateikt, ka Tu kaut kādā ziņā atgādini R. Blaumani (tagad izklausīšos kā filologu girla). Viņa proza ir fantastiska, bet dzeja – lasāma. Ar Tavu mūziku ir tāpat: Tev ir lieliskas idejas, talants, bet Tu, kā jau pats teicis vienā no intervijām, nevari uzrakstīt riktīga metāla gabalu. Tad varbūt arī nevajag to darīt ar apziņu, ka Tev tagad kaut kas ir tāds jāuzraksta, no kā true-metālisti būtu stāvā sajūsmā. Blaumanis savu „Tālavas taurētāju” arī ir rakstījis kā joku, bet kas par rezultātu! Tev ir daudzi inspirācijas avoti, graujoša CD kolekcija, tāpēc atliek tikai tālāk mēģināt!

P.S. Vajag tomēr talantus atbalstīt un stimulēt! :)
+1
^^^ nekosev..
tāda sajūta, ka tu pazīsti personīgi šo cilvēku un vnk izdabā tagad viņam.
0
---> Sonnenmensch

Biju pāris reizes redzējusi.
Man vienkārši nepatīk, ka cilvēki uz to visu caur metāla cienītāja prizmu skatās. Džeks ir sataisījis citādāka veida mūziku, ar metālu tak mūsu pasaule neaprobežojas.
+2
un es vienubrīdi sajutos kā riktīgs trollis :D
+3
"Es tā palasīju forumu... Ļoti interesanta diskusija (izņemot Kombuļus, lai kas tie arī nebūtu)"

:D es pieļauju, ka drīzumā tāpatās viss līdz pupiem nonāks. agrāk vai vēlāk :D
+4
Pupi? - kur pupi?!
+3
+3
vai, paldies!
nu tad beidzot arī šai tēmai radās dzīves jēga!
+2
---> Chaos

Par pupiem vēl var parunāt, par Kombuļiem - būtu sarežģitāk... Tikko noklausījos. Bet jāatzīst, ka viņiem tomēr ir iekšas, ja ar TĀDU repertuāru spēj kaut kur uzstāties. Vai arī ir svētā pārliecība, ka viņi prot dziedāt. :)
+1
Enīvei - Igors Kalējs ir lielāks spēks, kā Kombuļi!
www.draugiem.lv/taisnigs
+2
ir taada lieta, kad radot un sacerot ko, nekad nevajag ielikt sevi kaados raamjos, ja izshtuko krutu riffu, kursh ir skaniigs un liek iekustinaat pachku, tad aiziet uz priekshu, nevis oi nee shitas nav true! Jo nejau speelejot metaalu var ietekmeeties tikai no metaala. Ietekmas var buut no dajebkaa
0
fakts ^^^
+2
Darkerside_jewel
tu grubi par TIEM parunāt?! :)
0
---> Sonnenmensch

TIE ir pupi vai Kombuļi? Ja tie pēdējie, es noteikti nebūtu tik labs sarunu biedrs.:)
+2
Es par pupiem balsoju! :D Par tiem gan ir atsevišķa tēma:
/forum/122140/
0
veel neglitakus nevareeji atrast? :D
+2
Protams par pupiem, kādi nahrren vēl Kolrābji!
Nu un ka ir cita tēma? - kas mums liedz VISUR par to runāt!
+1
Lieliski! Kaut viens cilvēks ir mēģinājis atbrīvojis šo tematu no pupiem. Varbūt kāds sataisīs arī Kombuļu topiku, kurā varētu ievietot fanošanai cienīgas grupas ala Igors Kalējs utt. :) Viens no fantastiskākajiem džekiem ir šis te:

www.youtube.com/watch?v=qMqNW3F4K9Y...

Te arī pupu cienītāji varētu atrast kaut ko interesantu. :D
+2
^ Jā, tā ir klasika!
Cienītājiem:
www.titaniks.ucoz.lv/
www.draugiem.lv/titaniks
:D
0
O mein Gott.....

ievērtējiet šito!!!!

www.youtube.com/watch?v=LSR4ii5yJZs...
0
Tas Sandis Kiops gan на пидараса смахивает:
www.draugiem.lv/gallery/?aid=362324...
www.draugiem.lv/gallery/?aid=154822...
0
Nu nelietoju es draugus!!!! - dajoš normālus linkus!
+3
Sonnenmensch, o bļa.
0
Sonnenmensch, es nezinu citus linkus, kur šamā gejiskās bildes var apskatīt, nav arī baisa vēlēšanās meklēt. :))
0
^^^ da tur tūbē kaudze ar šitām blondām šausmām!!!
es ir autā! - kam nahren tādu enciklopēdiju vajag taisīt!!! kas viņai ar Porno filmām nepietiek?
0
Acīmredzot.
+1
Darkerside_jewel
, šodien, plkst. 16:18
"...manuprāt, Sovvaļnīks arī necentās šo albumu adresēt tieši metālistiem."

Paga, bet kā ta šitais?
"Lūdzu atsauksmes, lai zinu, vai turpināt darbību vai aizrauties tikai ar zīmēšanos kameras priekšā."
Kaut gan tā ir tikai tāda spēle uz publiku. Tipa, sportists, pacēlis 190 kg, jautā, vai šim tagadīt turpināt, lai celtu 200, jo līdz sporta meistaram tad vēl druscīt pietrūks.

Bet, pieturoties pamattēmai - īpaši par to nemēdzu interesēties, taču, kad LTV1 ieraudzīju šito klipu, tad gan atvēru YouTube, lai noskatītos to otrreiz :D

www.youtube.com/watch?v=b_fX88yl4pA...

P.S. Un TIE vēl dzied!! :D
+2
Das Model tits cover. :D
0
Juhūūūuuu!
+2
tā pupi ir klāt :D bet man radās jautājums- kombuļu līdere nav deathperado radiniece?:D
+2
Izrādās, ka šamā ne tikai dzied:
xhamster.com/movies/283115/beaut...
:D
0
Ē, vat? kas dzied, kur dzied? Bezjēgā pavadītas 2 minūtes (tinu uz priekšu, cerēdams dziedošus pupus ieraudzīt, tā arī neieraudzīju). >:E
0
^ Es par to Veroniku, nevis Kombuļiem. :))
+1
Un cik redzu, tad tajā xhamster.com ir vēl šamējās video. :)
0
Es par Infestus komentāru.
+2
tu ko, nezināji tādu Porno zvaigzni, ka Veronika Zemanova?!?!?!?!?!?!?!?!?
+1
ā un starp citu par savvaļnīks- man patīk. piekritīšu tiem, kas saka, ka tas nav metāls, bet tomēr lipīga mūziciņa. noteikti labāka par standarta popsu Latvijas mērogā. man mazliet traucē latgaliešu valoda, jo neuztveru ar pirmo reizi tekstu. un par tekstiem man, tieši pēc pirmās diskusijas truemetal.lv, izvērtās saruna ar vienu cilvēku, kas šo valodu pārvalda un aicināja tieši tiem pievērst uzmanību, jo lielākā daļa, cik saprotu, esot latgaliešu dzejnieku dzejoļi (sorry, ja es kko jaucu). tai pat laikā, tieši tajā ir sava odziņa, ja dziesmas būtu vienkārši latviski, iespējams tad tā arī paliktu nepamanītas, jo nekas tik ļoti ekstra tomēr nav.
+1
Intar, nu tad Tev vienkārši būs stiprāka sirds, nekā man. Jo es, turoties pie vestes kreisajā pusē, tā klipa laikā vispār neko citu, izņemot tos, neredzēju.
Lai nu tur kā, bet pirmajās un pēdējās sekundēs tiešām parāda nedaudz vairāk, nekā LTV1 trijos dienā, pēc bērnu raidījuma, varētu gaidīt. Un tas laikam arī būs par iemeslu, kamdēļ vairāk ne.
+1
Sonnenmensch, dzirdēta bija, bet vispār neesmu eksperts pornozvaigžņu vārdos.
+2
nekad nav par vēlu sākt specializēties pa šādu līniju :)
+1
^^ nē, nu pupi tur bija all over the place, bet tie tak nedziedāja, dizedāja to nēsātāja. Bet jau jau pētīt pupus (jo kavers kā tāds bija nebaudāms), tad ir tak tādas lapas, kā werwolfa linkā.
+3
Man ir bijis tas gods Kombuļus redzēt dzīvajā Cēsu pilsētas svētkos.
"Dzīvajā" gan ir stipri nosacīti, jo džeks tā arī visu konci turpināja roku vicināt kādus 2 cm atstatu no gičas stīgām, kamēr smago muzicēšanas darbu darīja uzcītīgais un visādi citādi pieticīgais mūziķis no Japānas.

Labi gan, ka biju iedzēris, tas ļāva to visu noklausīties līdz galam un uztvert kā ļoti sliktu joku :)
0
---> infestus

Nez... Tas mani arī nedaudz no sliedēm izsita, bet, cik esmu to sapratusi, šis teikums ir bijis vairāk ironiski domāts. Te jau laikam iet runa par to, vai viņš kā mākslinieks varētu būt interesants arī metālistiem, vai arī tikai pop un rock skatuves cienītājiem. Nu, kaut kā tā...
+1
Meklēju doom metal avataru, bet uzgāju kaut ko vēl labāku :D Tā kā te panesās offtopic, šis būs tieši laikā:

www.freewebs.com/kuvatus9/auts4c2.jp...
0
kas par bandu?
+3
Man likās, ka visi tie, kuriem Delfos gadās iebrist zin tos kombuļus. Topics bija nevis par kombuļiem, bet par to, kā nēģeri latvju retardus izmanto, lai iegūtu ES pilsonību vai uzturēšanās atļauju.
+2
Nav ne jausmas kas tā par bandu, izmeta pie google picture.

Jāpasaka arī kaut kas par tēmu - man patīk tavs vokāls, bet pārzinot visas tavas internetā pieejamās dziesmas, rodas iespaids, ka faktiski apakšā ir viens ritms. Ieteiktu kaut ko pamainīt ritma ziņā nākamajās dziesmās, ja tādas cepsi augšā. Tā kā pats arī esmu latgalietis, tad prieks, ka dziedi dzimtajā valodā, un teikšu, ka latviešu valodā diez vai tik labi tev skanētu. Neesmu dzejas cienītājs, bet tās izmantošanu dziesmās pilnībā atbalstu, vēl jo vairāk tavā izvēlētājā ir pietiekami dziļa un saistoša doma. Prasītos nedaudz stiprāks draivs vai distoris ritma ģitārai, bet tas mans subjektīvais viedoklis ( un vēl varētu vainot manas portatīvā pliekanās tumbiņas, caur kurām var klausīties tikai klasisko mūziku). Lai veicas turpmākajā daiļradē!
+2
Pats esmu pa pusei latgalis, bet dziesmas ar latgalu diealektu īpaši nemilu. Ko varetu teikt par so dziesmu - par metalu nenosauksu, pat ari par maigo metalo, kas tas vispar tads ir - "maigais metāls" ? Respektīvi tāds pats trādi rīdi kā Z-scars, tikai latgalu dialektā un ar nedaudz smagākām skaņām.
Nez, moš tie kas sauc, piemēram, bleķa žanru par "smago roku" patiks, vai tiem kas taisot Roka topu iekļauj 8. vieta Gustāvo, ka vienu no gada labākajiem roka parstavjiem..
-2
kas tas tāds vispār ir un ko tas dara šeit?? what is wrong with you, people?
+2
Vai godājamais/ā E. uzskata, ka truemetālā vajadzētu runāt tikai par Darkthrone un Behemoth?
+4
godājamais E. uzskata ka par viņu vajadzētu runāt :)
+1
^^Diez vai par Darkthrone un Behomoth, tie tak ir lame velnisti.
0
Tāpat saprati, ko ar to domāju.
0
Taks - beidzot piespiedu sevi paklausīties, kas tas Sovvaļnīks tāds ir...
Pēc tam vēlreiz palasījos - paskatījos, ko jūs te gudru esat sarakstījuši - un mans rezumē:

kāds vispār no tiem gudrajiem, kas te viņa mūziku izķidāja ir dzirdējuši 80-to gadu THE SISTERS OF MERCY, THE MISSION, FIELDS OF THE NEPHILIM, tai skaitā arī THE CURE ????
Vot tad paklausieties un izsakiet savas domas vēlreiz.
0
(E. iet stūrī nokaunēties par to, ka atļāvās paust savu viedokli par piedāvāto dziesmu.)
+1
^tur, imho, nav ne smakas no augšminētajiem māksliniekiem.
0
kātad, kātad.
+1
līdz ar to, salīdzinājums ar gothic rock ir nevietā.
+2
The Cure ir melanholijas karaļi un tajā pašā laikā tik mīļa grupa. Un Roberts Smits ir totāls gēniuss.
0
Bieži cilvēki mēdz viens otram jautāt: kas tu esi, optimists vai pesimists? Man tas allaž licies gaužām debili. Nu kā var būt optimistisks vai pesimistisks attieksmē itin pret visu? Vai tas jau neliecinātu par kādu patoloģiju? Kā var būt optimists attieksmē pret dažām politiskām partijām? Kā var būt pesimists attiecībā uz saviem draugiem?

Ir Roberts Smits gēniuss, tāpat kā pārējie Sonnenmensch uzskaitītie. Un es negribu izklausīties pēc nīgra kurnētāja, bet, būsim atklāti paši pret sevi šai v, vēlreiz sev pajautājot - vai mēs lasītu tagad intervijas ar Sovvaļnīku, ja šis nebūtu vis filoloģijas doktors, bet, teiksim, Dailes teātra santehniķis? Vai tad šā albumu vispār kāds izdotu (metāla leiblus nemaz nepieminēsim)?

Jebšu būsim bezierunu optimisti?
Tamdēļ, ka vietumis Sovvaļnīka skanējums attāli atgādina gotiskā roka gigantus?
+1
Bieži cilvēki mēdz viens otram jautāt: kas tu esi, optimists vai pesimists? Man tas allaž licies gaužām debili. Nu kā var būt optimistisks vai pesimistisks attieksmē itin pret visu? Vai tas jau neliecinātu par kādu patoloģiju? Kā var būt optimists attieksmē pret dažām politiskām partijām? Kā var būt pesimists attiecībā uz saviem draugiem?

Ir Roberts Smits gēniuss, tāpat kā pārējie Sonnenmensch uzskaitītie. Un es negribu izklausīties pēc nīgra kurnētāja, bet, būsim atklāti paši pret sevi šai v, vēlreiz sev pajautājot - vai mēs lasītu tagad intervijas ar Sovvaļnīku, ja šis nebūtu vis filoloģijas doktors, bet, teiksim, Dailes teātra santehniķis? Vai tad šā albumu vispār kāds izdotu (metāla leiblus nemaz nepieminēsim)?

Jebšu būsim bezierunu optimisti?
Tamdēļ, ka vietumis Sovvaļnīka skanējums attāli atgādina gotiskā roka gigantus?
+1
Bieži cilvēki mēdz viens otram jautāt: kas tu esi, optimists vai pesimists? Man tas allaž licies gaužām debili. Nu kā var būt optimistisks vai pesimistisks attieksmē itin pret visu? Vai tas jau neliecinātu par kādu patoloģiju? Kā var būt optimists attieksmē pret dažām politiskām partijām? Kā var būt pesimists attiecībā uz saviem draugiem?

Ir Roberts Smits gēniuss, tāpat kā pārējie Sonnenmensch uzskaitītie. Un es negribu izklausīties pēc nīgra kurnētāja, bet, būsim atklāti paši pret sevi šai v, vēlreiz sev pajautājot - vai mēs lasītu tagad intervijas ar Sovvaļnīku, ja šis nebūtu vis filoloģijas doktors, bet, teiksim, Dailes teātra santehniķis? Vai tad šā albumu vispār kāds izdotu (metāla leiblus nemaz nepieminēsim)?

Jebšu būsim bezierunu optimisti?
Tamdēļ, ka vietumis Sovvaļnīka skanējums attāli atgādina gotiskā roka gigantus?
+2
Bļāāā... Atvainojos! Tastatūra jāmaina atpakaļ pret veco, še kaut kas galīgi nav kārtībā...
0
Kasu pakausi un neizcērtu, ko tu ar to gribēji pateikt.
0
^ veiksmi kasīšanā ... es gan ideju sapratu :)
0
Nu labi, ja jau visi tā fano, noklausījos arī es - jāpiekrīt Sonnem par Gotu Roka ietekmi. Kautkādu Dzelzs Vilku ar var piemest klāt. Nav jau slikti. Vokālā gan nekādas emocijas nedzird - dzied un viss. Par kautkādu Sovaļnīku pirmā dzirdēšana - nav jau nekāds Zatlers.

Kopumā, tādā garā, bet labāk, jau savs simts somu censoņu rukā. Kā piem. ENTWINE:

www.youtube.com/watch?v=KT7otUeQ7ms...
0
Nu re - tāpēc - where da'fuck kāds sakars ar "smago mūziku", tobiš metālu!?!?!?!
0
Entwine jau ir Metālarhīvos (1995.gadā vēl Desu graizīja ;)
0
^^^ ne jau par Entwine es to rakstīju, bet par to, par ko viss šis ļembasts.
0
Nu, ja vēl smagākas gičas pieliktu, moš uz Metālu ar aizvilktu. Tagad moš līdz Hārdrokam aizvelk ...
+3
bezcerīgi jūs esat... tas ir pagrimums.
+1
Nea, pagrimums ir Paradise Lost pēc 1997.gada ...
0
nu pagrimums jau sākās tieši tad, kad to paradīzi pazaudējām, lol
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas