metāls un iekšējais miers
+4
vēlos viedokli par metālmūzikas un 'smagās mākslas' iedarbību uz nervu sistēmu. vai cilvēkiem ar vājiem nerviem to visu vajadzētu klausīties, vai arī nē. es zinu, ka šeit visiem patīk metāls, man arī ļoti patīk metāls dažādās tā izpausmēs (varbūt bez power), un lielas daļas metālmūzikas vēstījums kā tāds, bet šeit gribēju parunāt konkrēti par veselības un neirotiskajiem faktoriem. vai metālmūzikas disonanse un skarbie, analītiskie vēstījumi atver jaunas apziņas iespējas, ir konstruktīvi, vai arī zemapziņas līmenī mudina uz vēl lielāku iznīcību un vēloties identificēties mēs tikai varam traumēt sevi vēl vairāk? šeit es nesaucu pēc viedokļiem par to, kā 'pēc metālkoncerta esmu iztrakojies un viss ir kruti', bet vairāk par agresijas un spriedzes ietekmi ilgtermiņā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Nez', mani nomierina un pozitīvi motivē.
-1
sorry, bet pie psihoterapēta es vēkl nepiestaigāju, lai gribētu "par to parunāt"...
0
Man jau tieši pirms gulētiešanas kādu skarbāku Desu, Tresītāju vai ašāku Poverīti prasās, lai labāk miedziņš nāk.
0
"sorry, bet pie psihoterapēta es vēkl nepiestaigāju, lai gribētu "par to parunāt"... "

tam nav nekāda sakara ar psihoterapeitiem.
0
nopietni, nav. vienkārši katrai mūzikai ir atbilstošs cits psihes stāvoklis, kurā tā mūs 'ievelk'. mani interesē šo stāvokļu izmaiņas. vai cilvēkiem liekas, ka viņi atdod savu negatīvo enerģiju, klausoties metālu, ka tā aizplūst prom koncertu un mošošanas laikā (daudz ir dzirdēts par metālistu mierīgumu, kas rodas no 'agresivitātes izlikšanas'), vai arī patiesībā tā vienkārši tiek sūtīta apkārt, izpildītāji to nodod saviem klausitājiem.
+1
Man jau liekas, ka tās tādas vēršu kakas vien ir. Pats klausoties mūziku lieku dažādus stilus pamīšus. Reizēm sagribas ko niknāku vai mierīgāku, bet pēc viena albuma parasti ko stilistiski citādāku uzlieku.
+8
Laikam neesmu no tiem true, kas cauru dienu klausās metālu. Ir bijušās reizes, kad metāls nav mēnešiem ilgi dzirdēts, bet kad pēc kādas ilgākas pauzes tu to atkal uzliec, tu to klausies ar patiesu baudu.
+2
es jau arī no tiem, kas klausās mūziku 'pēc garastāvokļa'. pilnīgi noteikti varu pateikt, ka tad kad ir besis metālu nevaru klausīties, mani gruzī.
+5
pa lielam kautkas fonā skan vislaik, attiecīgi pēc gara-stāvokļiem, fona muzona un spriedzes:
mierīgais-stāvoklis: Amorphisveidīgie - viss bumbās, saule spīd un visiem ir labi.
darbīgais-stāvoklis: Turmion Kaatilot, CNK, Pain + dažādas black izpausmes - tāks, visi strādā, visi kustina bulkas, ARBEIT MACHT FREI
Dusmīgais-stāvoklis: extremālāka gaļa piem. rotten sound - tagad bi kādu piekaut, nosist, urlas bļe
Bēdīgais-stāvoklis: dooms visā savā krāšņumā, piem. MDB - ejiet visi dirst, esmu emo un gribu būt viens
Priecīgais-stāvoklis: VA - pie dirsas par citiem, ka tik pašam labi.
bobijstāvoklis: John Zorn, fantomas, excrementory grindfuckers u.c. - vēl vairāk pie dirsas, un vispār, ko tu man piepisies.
+2
Vajag tikai pavērt vaļa kādu lopisku portālu, tipa draugiem.lv, ieslēgt tv, vai kā citādi pabāzt galvu laukā no savas metālpasaulītes, lai saprastu - pizda ir. Un tos iespaidus, ko atstāj realitāte, var izdzēst, tikai noformatējot smadzeni ar krietnu devu muzikālā smaguma. Un tā jau ir reāla atkarība - pēc dabas esmu visai nelīdzsvarots, sasodīti viegli aizsvilstos un v
+1
Bļa! Nu kas tai jaunajai tastatūrai tāds ir vispār?! :(
Vārdsakot, diena bez metāla = nervu sabrukums. Un aizvien retāki kļūst tie brīži, kas ir pietiekami saulaini, lai paklausītos blūziņu vai citu ko naivu. Eskeipisms? Nu, varbūt tikai pateicoties tam, vēl neesmu ne ķurķī, ne kapos.
+4
Es nezinu, ko es darītu bez sava MP3 pleijera, kurš man ļauj ignorēt mikroautobusos un veikalos skanošos sūdus, nemaz nerunājot par urlām ar mobilajiem, no kuriem visādi mēsli skan. Metālam tiešām ir relaksējoša ietekme uz manu nerbu sistēmu :)

Bet gulēt ejot es biežāk uzlieku fonā Arcana vai Dargaard, vai arī izlasi "Cold Meat Industries - Absolute Supper". :D
0
Es gan mierīgu mūziku nelieku - sanāk pārāk ieklausīties, koncentrēties un nesanāk aizmigt. A vot, kad Grave Digger vai Hypocrisy fonā rīvē - uzreiz cita štelle.
0
P.S. Visvairāk gan besī skaļais tucinieks trenažieru zālē, baigi jākruķī, lai gaļiņu sadzirdētu :(
0
Man ir ta, ka ja klausos brutalo desinieku un ta izpuasmes, ko es ari daru ikdienaa, kad sanak, tad tas taka cel sparnos, lauj justies pacilatam un tads ka ++ pasparliecinatibas limenis nak klat. Nedz tas mani agresivu nepadara vai kadu citadu, bet vienk jutos kruti. Bet dazreiz, it ipasi no ritiem negiribu dzirdet ne skanu, bet tikai pasnaust, piemeram, metro.

Attiecoties pret citiem zanriem tas jau ir kas savadas, vairak uz garstavokla sajutu, piemeram, kautka stulbi jutos, doomu gribas paklausities, tadejadi justies patikami bedigam u.t.t.

0
Mani miedziņā dikti labi ieaijā Mastodon un Isis :) Relaksē tā pa riktīgo.
+2
es pie mūzikas vispār nevaru aizmigt. es klausos. neatkarīgi no skanošā stila. un ok, būs kāds švakāks gabals un jau laidīšos snaudā, kā nākošā dziesma būs interesantāka- un atkal acis kā pogas. es toties ideāli iemiegu skatoties kādu filmu:D
+3
agrāk visu laiku iedams gulēt, klausījos muzonu (gk. uz austiņām)- gan metālu, gan nemetālu (ambient, medieval u.c.). Bet tagad iztieku bez tā, jo pietiekami nogurstu ikdienā, lai aizmigtu 10 min. laikā, kad liekos gulēt.
Pilnigi piekrītu Depresado par to mp3 plejeri (es gan izmantoju mobilo ar ausīm). Ikdienā palīdz norobežoties no tās visas drazas, kas apkārt skan.
+8
Tās nav drazas, tā ir populāra mūzika un mūsdienu kultūras izpausmes. Jūs vienkārši esiet tik neizglītoti un aprobežoti, ka nespērjat iztikt bez savas zemiskās mūzikas un iekšējā ego, kas liek jums domāt, ka esat pārāki par citiem.
Vot tā.
+2
Sātana kalpi!
+8
^^ es esmu pārāks par citiem nevis muzona dēļ, bet tāpēc ka braucu ar velosipēdu un vēl man ir auduma maisiņš ... vot šitentā.
+2
Es vispār klusumā nevaru pagulēt, kāpēc death.fm radio skan praktiski katru nakti - lai cik dīvaini neliktos, "rukruk" un "tratatata" mūzika kaut kā [mani] nomierina un padara mazbezvai nejūtīgu uz apkārtējām figņām. Tas, runājot par naktsmieru, protams.

Lai gan reizēm ir kā u stāsta - pagadās interesantāks gabals rādžiņā, un miega peles salaizīšana tiek atlikta uz pāris minūtēm. Reizēm pat tik atlikta, ka veļos no gultas ārā, lai apskatītos, kas ir tās dziesmas izpildītājs.

Ikdienā arī death.fm rādžiņš tiek skandēts (tā kā darbā/servisā, sestdienās, es esmu viens, tad varu atļauties arī tur būt matulops visā pilnībā).

Kad vēl sanāca uz Rīgu braukāt darba gaitās, arī tika skandēts mp3 atskaņotājs ar dažnedažādo mūziku (~ bleķa ietvaros, protams) - man reizēm pat derdzās klausīties intelektuālās "pacančegu" sarunas vilcienos un tramvajos, kāpēc es labāk iebakstu austiņas un nododos grāmatā sabakstīto burtiņu maģijā.

Tā kaut kā.
+1
^un velosipēdam ir groziņš, ja pareizi atceros:)
+4
Jā, lai ir kur aluskasti ielikt.
+3
Nebūs nekāda iekšējā miera!
Es jau zināju, ka labāk uz tā banera neklikšķināt, taču kādas tik muļķības savulaik dzērumā nav sastrādātas...

Kompozīciju "Rīga" noklausījos reizes trīs. Jāatzīst, tas stulbums fascinē un ievelk. Tā arī neko nesapratu, taču spītīgi uzmācīga vēlme urda vēlreiz izjust šīs satraucoši biedējošās izjūtas & mēģināt saprast, kas tiem cilvēkiem darās galvā.
Spēcīgāk kā ekskursija juras laikmeta parkā.
www.emimusic.lv/lv/?page_id=12...
+1
nu Emi ir grāvējs >:)
0
fāk..tas Emi ir kruts ar savu `Rīga`. Noklausieties un mēginiet iebraukt taj vēstījumā.
Voļde^^^ nu tak ļaujies taj vēlmei un nekaunies tā dzinuļa, kas liek klausīties vēl un vēl Emi `Rīga`. Atklāsme nav tālu.:)
+1
Kur tādus banerus var atrast uz kuriem spiežot pie šitādiem var nonākt?
0
kas taas par shausmaam ? aaarpraac ... nesaprotu cilveekus kas taadu vajpraatu klausaas .... vel mazliet un es monitoru sadauzishu ar klaviaturu ... retardisms ... derdzas vnk
0
EMI - WTF ???
+1
Nervu traucējumi, man šķiet, var rasties tiem, kam ir kāda īpaša nosliece uz to, un ne jau no metāla viņi radīsies. Metāls ir tikai viens labs izteiksmes līdzeklis, lai izpaustu, aktualizētu un no malas aplūkotu dzīves tumšāko pušu emocionālo saturu.

Jebkā var būt par daudz. Vēlme identificēties ar spēcīgiem tumšiem tēliem, būt neiespaidojamam nihilistam - pofigistam, gremdēties skumjās un negatīvajās emocijās - tā visa viegli var kļūt par daudz. "Par daudz" robeža gan katram ir sava, bet kopumā var teikt - tas ir jāizdīvo, bet nav jāvelk sev līdzi.

Tā ka man liekas, svarīgi ir kā tu dzīvo, nevis cik smagos klausies. Ja dzīvē ir piepildījums, tad smagie būs laba kompānija, ja dzīve tukša, tad tāpat aiziesi dirsā.

"vai metālmūzikas disonanse un skarbie, analītiskie vēstījumi atver jaunas apziņas iespējas, ir konstruktīvi, vai arī zemapziņas līmenī mudina uz vēl lielāku iznīcību un vēloties identificēties mēs tikai varam traumēt sevi vēl vairāk?"

Taisnība ir abos variantos. Viss ir paša izvēlē. Tā "identificēšanās" problēma pēc 20 jau izskatās pavisam citādi un zaudē līdzību ar pusaudžiem raksturīgajām variācijām. A vispār - vajag kādreiz arī kaut ko gaišu, mērķtiecīgu un heroisku paklausīties.

No kurienes Tev vispār tādas domas tagad parādījušās?
0
^maz guļu, daudz domāju, he he
+1
Vairs nemaz īsti nezinu. Fakts, ka netāls palīdz atbrīvoties no negatīvām emocijām un iekšēji sakārtoties, un ir arī tā destruktīvā puse tur drusku klāt, tā sacīt "cleansing by fire", tomēr tas laikam ir diezgan individuāli. Kas attiecas uz gulēt iešanu, agrāk vienmēr kaut kāds muzons skanēja fonā, pat diezgan vienalga kas, galvenais, lai nebūtu tik pretīgs, ka ausīs griež, un labāk aizmigt arī man izdevās pie veicīgākiem ritmiem. Tagad gan labāk izvēlos klusumu.

Ikdienā klausītais smaguma daudzums variē, ir periodi, kad nevelk klausīties gandrīz nemaz, ir, kad atkal neko citu negribas. Nekādus pleijerus gan nekad neesmu izmantojis, laikam norobežoties tik, cik sabiedriskās vietās nepieciešams, varu arī tāpat. Nevarētu gan arī sacīt, ka sabiedriskā transportā, iepirkumu centros un tamlīdzīgās pretīgās vietās es pavadītu daudz laika. Darbā gan bieži izmantoju muzonu uz austiņām, lai nebūtu tarkšķēšana jāklausās, tomēr, kad tiešām vajag koncentrēties - ātrā tempā kaut ko smadzenes sapūlošu padarīt, tad labāk slēgt ārā.
0
> vai metālmūzikas disonanse un skarbie, analītiskie vēstījumi
> atver jaunas apziņas iespējas, ir konstruktīvi, vai arī
> zemapziņas līmenī mudina uz vēl lielāku iznīcību un vēloties
> identificēties mēs tikai varam traumēt sevi vēl vairāk?

Jā, funeral doom iedzen Tevi tādā depresijā, ka gribās uztaisīt pašnāvību, un porn grind paskaidro, kādā veidā to var izdarit ar baudu. :-)
0
No mājaslapas ģeniālais EMI hīts, izskatās, ir izvākts. Bet nu, kas meklē, tas atrod tāpat. :)
0
He he es uz čučumuižu dodos ar Jarānonkuļa (miedziņa) palīdzību. Lai arī klausos visus stilus, atkarībā no situācijas, ja tas būs kāds deju placis vai tusonkas vieta, tad jau izvēles nav, klausies, kas skan, pretenziju uz īsu brīdi pret populāro mūziku nav, lielāks besis ir tad, kad ar draudzeni jābrauc kaut kur patālāk un šamā mašīnā kruķī Linkin Park utt, draziņu :)
Pārvietojoties ar velo vai moci no mājas uz darbu, vai k;adu citu attālāku punktu, savā mp3 leijerītī parasti atskaņoju trešīgos gabalus, jo niknāks un ātrāks jo labāk - whiplashīgie, Kreatorīgie, Angel Dustīgie, testamentīgie.
Mājās pēc noskaņas, darbojoties garāžā vai dārzā, kādu labu smaguci, lai kaimiņiem diendusas miegs tāds īsāks - Pantera, Grave Digger, Grim Reaper utt.
Pie pacilāta noskaņojuma visādus rokus ieskaitot, parasti istabā, ko darot mēģinu atrast kādas jaunas grupas, ko paklausīt, savukārt vakaros fona skan bieži Pink Floyd, Agent Steel, Circle II circle utt.
Un kā ta bez mana iecienītā poverīša un heviķa - hammerfaala, Sonatas, Stratovarīgajiem un Man O War....!
Trešīgais mani pavelk vairāk uz agresiju un koncentrēšanos, it sevišķi braucot ar gribas gāzes pedāli zemē ierubīt, ka vairs neceļas, bet nu uz šosejas tas ne visai prātīgs pasākums ar lielu iespējamību kļūt par kārtējo donoru, ja skaita, ka darbs netālu no vietas, kur jau trīs reizes pagājušo nedēļu notriekti motociklisiti.
0
Pilnīga ateja tā "Rīga". Tā EMI ir kaut kāda retardēta padauza - neko nebiju dzirdējis par tādu. Ārpus metāla man patīk visādi Celleri, Lāga, Igors Kalējs un pārējie meža dīvainīši:
www.youtube.com/watch?v=y_jarOggV7s...
0
Tā Emi ir viena no retardētākajām LV "dziedātajām". Pietam ar reti kretinējošu balss tembru un kaut kādu roltonu paciņu smadzeņu vietā

+1
man brīžiem thrash paliek garlaicīgs. Nē, vispār daudz kas atkarīgs no notikumiem, teiksim gaidāms kāds koncis un tad tik to klausies, kā teikt ir iedvesma klausīties un pats esi uz tāda kā īstā viļņa.
Kad biju jūrā, tad baigi gāja iekšā postroks un postmetāls, baigi nomierinoši. Pēc Soulfly to vien darīju kā Makša garadarbus kruķīju pamīšus ar kārtīgu HC un garīgais arī tāds - spert un šķaidīt! Taču vēlos vakaros, vienam un ar mazliet alu sērfojot pa netu kaut kā prasās pārlūkot gaļasplauktus - kā teikt pirkstiņi svilst, sviedriņi līst, tulznas jau sāk pušu plīst!
+1
^ graver, noliec tiesības un tad vizinies apkārt! >:)
(un tādā gadījumā būs arī atrisināta mūzikas izvēle gadījumos, "kad ar draudzeni jābrauc kaut kur patālāk" - tā teikt, kas stūrē, tas pasūta mūziku :p)
+1
Cita starpā, a kā vispār var pastāvēt ilgstošas attiecības ar cilvi, kura muzikālā gaume tevi kretinē ??? Man tāda pacietība šķiet no fantastikas pasaules...
+3
kad cilvēki drusku paaugas, viņi dažreiz iemācās sameklēt kompromisu.

Protams, arī kompromisam ir savas robežas.
0
Man iedvesmai ļoti palīdz Mekong Delta, itīpaši "The Music Of Erich Zann"....
0
funerallady netīšām ieliku mīnusu, kaut 100% piekrītu teiktajam - arī nespēju iedomāties būt ar vīrieti bez man pieņemamas mūzikas gaumes. Nevaru beigt brīnīties par tiem puikām, kas sapinušies ar totālām cacām - apstiprinās, ka sievietei attiecības vairāk ir garīgi/emocionāli, kamēr vīrietim - fiziski.

Kaut kad ar vienu čomu par šito ņirdzām - grūti iztēloties, ka tuciniekiem arī ir sekss.
+1
Tucis spārda.
+3
Pilnīgi piekrītu Wrongtale teiktajam. Un nav jau jāsaprot burtiski, ka, tad ja man nepatīk klausīties linkin park, tad vis cauri - fērāms - amen utt. Vienmēr ir kompromiss, un vai tad, ja es atvelkos uz pasācienu kur skan death vai black man būtu jāpagriežas un jādodas prom tikai tāpēc, ka man šie stili nepatīk, vai tas nozīmētu, ka es nevaru veidot normālu komunikāciju ar šo stilu piekritējiem? Domāju, ka vienmēr var visu sarunāt, un neba jau metāls ir pasaules naba, ne velti, tas radās, kā protests, nevis kā stilīgumsvai uber krutīgums (vārdā neminamais domā citādi) :):)
Pats kādreiz, gadus 8 atpakaļ, tāpat domāju, ka metāls, tas ir kruti, vasarā staigāt zābīšos un ādenē ir forši, ka popsīgie sūkā un reperi ir totāli idioti, bet dzīve izmāca un es varu teikt, ka tai laikā vienīgais idiots, vai vienīgie idioti, kas tā domāja biju es un daudzi citi metālisti un citi alternatīvo stilu piekritēji, kas tā domāja. Jo nejau cilvēks ir jāvērtē pēc tā, kā viņš ģērbjas (stilam atbilstoši, nevis pēc matu garuma vai zābaku izmēra - ko esmu redzējis, ka citas metālistes, mīž biksēs ieraugot kādu ar kuplu matu ērkulu soļojam, jo tas taču piederas pie stila :) ) Cilvēka vienīgā vērtība ir viņš pats un tikai viņš var noteikt, veidot savu vērtību uz sabiedrības fona ar darbiem, zināšanām u.c. veidos.
Un atskatoties uz savu nodzerto laiku, kas tika pavadīts dzerot, pīpējot un murgojot, es varu teikt, es pilnībā nesaprotu tos cilvēkus, kam kopības sajūtu rada dzeršana, tas cik daudz tu izdzer, priekšstats par to, ka normāli cilvēki ir tikai viena stila ietvaros, utt.

mūsdienu kapitālisma sabiedrībā, gribot darboties un nopelnīt naudiņu ātri iemācies, kas ir tolerance, gribot, negribot sāc domāt visādus sūdus, ko pirms tam vispār galvā neņēmi un par ko bija nospļauties.........!!!!!...
+1
Aliņš izdzerts, dodos gulēt :)
+3
ai, es arī varbūt neesmu vēl izaugusi :D bet es vispār kā veci neuztveru 'vīrieti', kas klausas tādu riktīgu popsu. man liekas, ka viņam ar orientāciju kaut kas ne tavo. nu tak vismaz roks ir jāklausās, lai man nerastos šaubas šajā sakarā.
+1
^^^ tu ko, Joey Demaio neuzskati par riktīgu veci? :D

www.google.lv/imgres?imgurl=http:...

+2
Man ir vieglāk, ja jāklausās kautkāda popsa (ja nepatīk, nemaz īsti nedzirdu, kas skan), nevis metāls kurš nepatīk. Un pilnībā piekrītu graver, ka ļaužu iedalīšana pēc krutuma atbilstoši klausāmajai mūzikai ir šķidrs sūds.
+1
Ne jau iedalīšana pēc krutuma vai neatzšana par būtībā jēdzīgiem cilvēkiem tos čomus, kas ir ārpus metāla...
Bet metāls IR nozīmīga, ļoti nozīmīga lieta manā dzīvē, tātad necieņa pret to man nozīmē necieņu pret mani. Un pilnīgi piekrītu, ka stila piederība TOMĒR priekš manis nosaka intereses un pievilkšanās rašanos vai nerašanos...nez vai jebkad pieaugšu vēl vairāk.:D
Šādi, saprotams, tiek vērtēta cilvēka piemērotība man un konkrētajām attiecībām, ne jau apspriesta viņa vērtība vispār. tās jau ir divas dažādas lietas. :)
+1
...un, jā, es vieglāk panesu neinteresējošo žanru metālu, nekā kaut ko pavisam ārpus tā...Pilnīgi infantili, bet tas laupa man dvēseles mieru :D
+1
Ar vīrieti ne-metaļoru ir grūti, īpaši, ja cilvēks metālu absolūti neakceptē kā mūzikas stilu, roks vēl jā, bet metāls ir troksnis un ķērcēji. Pat Iron maiden nācās griezt nost pēc 3 dziesmām :D bet nu tas bija un labi, ka pagāja.
Draugu pulkā sanācis tā, ka mataino ir visai maz. Pārsvarā draudzenes brauc uz "Pozitivusiem", Coldplayiem un tamlīdzīgām bandām, vispār jau salīdzinoši kvalitatīvu popsu klausās. Un tajos bābu vakaros man tā mūzika sevišķi netraucē, problēmas sākas tad, kad jāiet uz klubu tresīt, tad man tiešām vajag iešaut pāris kokčus, lai varētu dejot :D protams, savā manierē >:)
0
Ja skan man netīkams Metāls, tad gribas pēc iespējas ātrāk to izrubīt ...
+2
es ar labāk klausos Lady Gaga vai kaut kādus tur fergie utt., nekā kaut kādus tur sonata arctica, edgay vai grave digger utt. koroc' powermetālu.
0
Manas mīļākās bandas konkrēti nolika ...
0
nothing personal ;)
+2
Hmm, es pat nezinu, kas ir sliktāk, netīkams metāls vai netīkama popsa. Laikam jau īpaši nešķiroju, ja man nepatīk, tātad sūds, neatkarīgi no pārstāvētā žanra. Protams, labāk laba popsa nekā sūdīgs metāls. Labs ir labs, un sūds ir sūds :P
0
Man sūdīgu popsu kautkā vieglāk gar ausīm laist.
+1
tā jau te visi skaisti runā par toleranci pret tiem, kas klausās citādāku mūziku, bet tā patiesā seja sāk parādīties tusiņos, kad nereti pat izceļas strīdi - viens grib tādu, otrs šitādu un ej beigu beigās visiem pierādi, ka namatēvs tomēr ir tas, kuram šajā sakarā ir kāds galavārds un teikšana:)
+1
Ja es esmu tusiņā, kur neesmu noteicējs pār mūziku, un nav neviena domubiedra, vai esam mazākumā, stāvu par šo tēmu klusu. Tik jūtīgs neesmu, lai sajuktu prātā, dažas stundas draņķīgu mūziku klausoties. Turklāt pēc ugunsūdeņa ielietošanas jau vairs nekas arī tik traki ausīs negriež.
+1
Ja man gadās nelaime pa retam šāda veida tusā iekļūt, pastāv risks tādā tempā lietot skaņas slāpētāju nervu aizsardzībai, ka par minētā tusa izdošanos pēc tam varu spriest tikai pēc bildēm :D
+2
ir dažādas lietas vai kādā tusiņā prikola pēc popsu paklausīties vai cilvēki, kam ir radikāli atšķirīga gaume. es spēju izturēt praktiski visu izņemot krivu populāro estrādes mūziku. toties es zinu, ka man nekad nebūs nekā kopīga ar cilvēku, kurš nesaprot cik man ir svarīgi aizbraukt uz kilkim žaibu, bet tā vietā gribēs mani aizvilkt uz kaut kādu, es pat nezinu, esīti? un ejiet ar visu savu tolernaci dillēs!!!
+2
He, he, atcerējos, kā 2009. vai 2008.gada KŽ atlaidām pie autiņiem klausoties grupu ŠALLE. Garāmejošie leiši acis vien bolīja :D :D :D

P.S. Lai ko nesaka Sonne, Miška Krug un vis tas šanson it tāda draza ... :vomit:
+3
Es neesmu tolerants, man vienkārši pie dirsas.
+1
Katram savs viedoklis :0 Tā ka beigsim kašķēties un meitenes parāda pupus ...!
Protams izejot no tēmas, vislabāk jūtos tieši metaļoru tusos, jo tie tomēr ir savējie, atmosfēra patīkama un jau daudzas citas labas lietas....! Tā būs vien jāaizvelk sava pakaļa šogas uz melno piektdienu un jāuzliek werwolf apsolītais aliņš.........!
+1
Nemēdzu doties uz tusiņiem, kur skan man netīkama mūzika. Problēma atkrīt līdz ar to. Vienkārši nav man draugu, kas klausās popsu vai iet uz deju klubiem - kaut kā neesmu sastapusi cilvēkus ar tādu mūzikas gaumi, kas spētu uzturēt sarunu par man saistošajām tēmām.

Jau par minēto saistībā ar attiecībām - pusaudzībā biju ar vienu saldo īsu laiku, nemūžam vairs negribētu. Mūzika tomēr ir pārāk svarīgs aspekts. Var nesaskanēt politiskie uzskati, visādas gaumes un paradumi, attieksme pret grāmatu lasīšanu u.c., bet mūzikas gaumē jābūt kaut kam daudz maz līdzīgam. Citādi uzliek mīlējoties fonā viens mūziku, kas otram rada vemšanas refleksu - kas gan tur var sanākt?
+3
Lābākais fona albums mīlējoties: Cannibal Corpse - Tomb of the Mutilated, ar tādiem hītiem kā, I Cum Blood, Addicted To Vaginal Skin, Entrails Ripped From A Virgin's Cunt, Post Mortal Ejaculation :D
+1
es savu nevainību zaudēju fonā skanot Entombed Wolverine Blues :D
+1
Katram savs viedoklis :0 Tā ka beigsim kašķēties un meitenes parāda pupus ...!
========
Bled, izspļāvu kafiju uz klavieres.
Šis teiciens ir jāatceras. Ārkārt politiski nekorekts.
+2
subjektīvi, bet kad ir kārtīgs sex, tad taču pat nedzird, kas kaut kur skan:)
0
Tad tik kaimiņi kautko dzird ...
0
nu kaimiņi tad arī lai liek mūziku, ja viņiem nepatīk :D
0
kā jau te dažs labs ieminējās iepriekš, lielākoties nākas tomēr pielāgoties, jo ja tā padomā - manu paziņu lokā nav daudz, kas klausītos metālu. Un kas pats galvenais - ne jau tas - vai tu klausies metālu vai popsu, nosaka to - ka esi vienkārši labs CILVĒKS!
0
Kad no rīta negribas neko baigi baigi, Necropsy mīkstā ņezamaročenā skaņa vienmēr iet vilnī.
+1
^^ kurrat, tu laikam neatceries, kā te kaut kad ne tik sen teju puse no foruma ar putām uz lūpām centās pierādīt, ka metālisti ir labāki par visiem pārējiem cilvēkiem.
+1
Es jau augstāk teicu, ka nenoliedzu: ne jau metāls nosaka, vai tas ir labs cilvēks...
Bet tas nosaka, vai man ar šo cilvēku būs pa ceļam.
0
tātad, ja tev nav pa ceļam, tad slikts cilvēks? :D
0
To jau viņa neteica.

Man nemaz nav paziņu nemetālistu (neskaitot radus un kolēģus), tā ka šī cepšanās nav īsti aktuāla.
0
Man agrāk gandrīz katrs paziņa klausījās metālu, tikai laika gaitā daudz kas ir mainījies. Iespējams tas tāpēc, ka mazāk nākas iet uz tusiņiem, koncertiem un tml vietām ....Daudzi jau nav 100 gadu redzēti un arī intereses ir mainījušās...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas