Mūzičkas kvalitātes šaize
+1
Slavena problēma ar mūzikas kvalitāti.

Problēma tāda, ka liela daļa 80s mūzičkas ir nepārāk labā kvalitātē. Konkrēti - nav trokšņu , bet ir klusa skaņa. Ja klausās kaut kādu gabalu iz 90s un vēlāk 80s gabalu , tad krietni klusāka ir skaņa un ne sūda nevar dzirdēt uz aipoda.

Varbūt kādam ir zināms softs ar kuru var tā kā uztamborēt to skaļumu pašam failam , citādi tas ir pizģec, no rīta braukt autiņā un dzirdēt vecā dzinēja skaņu skaļāk nekā kādu labu 80s thrash vai heavy gabalu.
Ipods un austiņas ir normālas, 90s un jaunākus gabalus var dzirdēt perfekti bez blakustrokšņiem.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Klusa skaņa jau vēl nebūt nenozīmē sliktāku skaņas kvalitāti.
0
Liekas, ka iekš iTunes arī bija opcija regulēt skaļumus mp3 failiem. Vispār tev varētu noderēt šitas: mp3gain.sourceforge.net
0
mhm, mp3gain is teh way. Arī Winamp prot šo fišku, tikai neesmu pārbaudījis vai izmaiņas tiek veiktas failā (un pēcāk attiecas uz visiem atskaņotājiem), vai arī tikai Winamp pēc tam zina, ka šo gabalu jāspēlē tik un tik skaļi.
Arī ar Foobar var veikt attiecīgās izmaiņas failos. Tikai skaties, ka clipping nesākas pārāk lielas uzmočīšanas dēļ.
0
Sound forge arii ir funkcija "normalize".
+2
Bļāviens., cilvēki satraucas, ka jaunajiem albumiem to skaņas līmeni uzbliež pārjēgā augstu ...

Tak visiem Mp3 pleijeriem var regulēt skaņu, turklāt parasti oriģinālās austiņas uzreiz jāmet miskastē un kādas normālas jāpērk, vēlams ar skaņas regulāciju. Mans Mp3 pleijeris ir uz pusi no max skaļuma uzlikts un ar austiņām tik nedaudz jāpieregulē.
0
Nesen netā nopirku Sennheiser ausis mazās, tās var tik skaļi sagriest ka bail sametās.
Vēl var mēģināt meklēt kvalitatīvākus ierakstus.
0
Faktiski "ok" gala portatīvo austiņas sākas ap padsmit latiem un ir earbud tipa: en.wikipedia.org/wiki/Earbud#Earbuds...

Izolē skaņu labāk par daudzām lielajām ausīm, nemaz nerunājot par ērtumu un portatīvo funkciju. Un laba skaņas izolācija nozīmē to, ka nav jāgriež skaļāk par fona troksni, kas nozīmē divus labumus ar vienu šāvienu: taupa bateriju un savu dzirdi.
Tiesa, ir viens mīnuss - piedalīties satiksmē ar izolējošajām austiņām ir tā kā riskanti.
0
Tfu, bļe, tagad šīm krutāks termins - canalphones. Tās biju domājis: en.wikipedia.org/wiki/Earbud#Canalph...
0
Bleid, tu laikam nesaprati. Es uzgriežu 80% volume un dzirdu ļoti labi kaut kādus 90s un jaunākus gabalus , bet ieslēdzot gabalu no 80s , man skaņa ir tāda, it kā būtu skaļums nokritis uz 40%. Tā nav plejera vaina. Baigais kaifs, kad viena dziesma uz noteikto skaļuma daudzuma ir skaļa , bet otra ir klusa. Un klausoties mājās tādā cienījamā skaļumā var perfekti sadzirdēt to pamatīgo faila skaļuma atšķirību.
+2
Ka Tev saka - nopērc kAnālfōnus un problēma kļūs mazāka (atkritīs vajadzība griezt pleijeri uz max, kas arī veicina labākas skaņas kvalitātes atdevi, kura ir at teh best uz kādiem 80% no max jaudas). Ja vēl pārkodēsi klusos, nebūs pavisam
0
^^ bļin, nu pagriez skaļāk ! Vēl jau jautājums, vai 80-to gabali ir klusi, vai tieši 00-to gadu skaļi.
0
Vai tad tie kanālfoni vēl trakāk nepiš dzirdi? Tomēr tuvāk pie bungādiņām atrodas.
+1
Jap, tās earbud austiņas ir vēl kaitīgākas par parastām ( visi skaņas viļņi močī pa bungādiņu, gandrīz 0 % aiziet garām ). Fizioloģijas pasniedzējs stāstīja, ka visnekaitīgākās ir tās lielās ''ausis'', bet nu ja ar tām klausās tuciniekus, tad man liekas arī nekas labs nav gaidāms tuvākajā nākotnē iekšējā ausī.

0
tb kaitīgāki ir kanālfoni.
+1
Mīts, bļe.

Kāpēc lai tie būtu kaitīgāki? M? Skaļums ir mērāms skaņas spiedienā, vai ne? Skaņas spiediens = decibels. Tātad, viss kaitīgums ir iekš tā, cik lielam skaņas spiedienam pakļaujam savu dzirdi, ne tā?
Nu lūk, pastāsti man kāpēc gan to pašu, teiksim, dzirdes saņemto 60db ļaunums būtu atkarīgs no avota? Canalphone 60db = headset 60db = loudspeaker 60db = vienāds ar garām braucoša vilciena troksni un skaļu pirdienu.
0
Fizioloģijas pasniedzējs stāstīja = viena tante teica. Jebšu pajautā viņam šo manu jautājumu, kas ierakstu augstāk un lai /šis pamato "savu" viedokli.
0
T.i., ja padomājam ar smadzenēm, nevis fizioloģijas pasniedzēja krānu, secinām - ja apkārtējais troksnis tiek izolēts, varam atskaņot mūziku nedomājot par fona pārbļaušanu, kas, citiem vārdiem runājot, nozīmē to, ka varam klausīties mūziku klusāk. Un "klusāk" = mazāks skaņas spiediens, mazāk decibelu un mazāka ausu pišana, ne tā?
0
Exorcist , a tas mp3gain pēc visas analīzes, track gain , kad viņš man tur stabilizē visu, tas failu būtībā izmaina(ipodā skanēs līdzsvarotāk viss) vai arī tikai kompis atskaņos to failu līdzsvaroti ?

Austiņas man ir lielās Sony. Bija agrāk tie kanālfoni, nedeva tik daudz "basus" kā lielās Sony. Kanālfoni arī bija Sony un pirkti UK.
0
Ar mp3gain tiek nedaudz pamainīs faila skaļums - permanenta pārmaiņa, kas atiecas uz visiem atskaņotājiem (portatīvie, PC, DVD, etc) tamdēļ jāuzmanās ar pārgruzīšanu, kas failu padarīs par nelietojamu, ja vien netiks atkal veikta mp3gain darbība ar - zīmi. Es, kad vandījos ar mp3 atskaņotājiem, ņēmu visa albuma analīzi un album gain, visu savu mp3 kolekciju padarot vienādi skaļu un atvadoties no kaitinošās nepieciešamības ik pēc albuma ķerties pie skaļuma grozekļa/pogām. Bet, ja klausās shuffle, tad tad ir vēl uzkrītošāk ar atšķirīgiem avotu skaļumiem. Album gain = teh way anyway : D
0
Nu man tieši tā šaize arī darās. Ļoti labi, ka permament pārmaiņa. Helpā jau bija rakstīts, ka parādoties "Y" simbolam , norāda, ka ir tas clips jau jeb decīšus pārāk daudz uzkruķījis esmu.
Tagad tikai nākamā šaize, ka proga daļu mūzikas neatpazīst. Lielā konvertēšana uz urā aizies.
0
Tad gaino ar Foobar - tā formātu atpazīšana ir atkarīga tikai no iebarotajiem kodeksiem.
0
Labi , liels paldies par informāciju. Rīt būs jāpaprobē ar Foobar.
0
Trū riperu aprindās normalizācija ir aizliegta, jo tā ir papildus faila kodēšana -> zūd kvalitāti. Izskatās, ka mp3gain tieši to arī dara, ja jau arī uz stacionārajiem aparātiem tas iedarbojas.
0
Jap, pārkodē. Bet kvalitāte ķipa nemainoties. Neesmu pārliecināts par to - vajadzētu kādam izlaist cauri kādai tehnoloģijai, pārbaudīt. Bet nu, kāpēc lai kas diži mainītos, ja tā ir vienkārša pagriešana skaļāk?

MP3Gain is free software cross-platform audio normalizer software: it analyzes the MP3 and losslessly (reversibly) modifies files so that they have the same perceived volume. It is an implementation of Replay Gain.
0
In the second instance, it modifies the overall volume (scale factor) in each MP3 frame, and writes undo information as a tag. Note that this is completely reversible. By subtracting the modification that was done and removing the tag, it does not introduce any digital generation loss because it does not decode and re-encode the file.
0
Skaidrs, ka diži nekas nemainās, bet daudz kas no programmas gudruma (analizēšanas spējām) atkarīgs - ka nepamaina to ko nevajag mainīt.
0
Nu, lietojot šo opciju intensīvi pirms gadiem 5, nemanīju ne mirkli kādus kvalitātes zudumus.
0
Tā kā zborņikus vai randomus nelietoju, tad pie dirsas. Lai skan kā banda / producents samaucis. pagriezt klusāk / skaļāk nav liela bēda. Sievenes pasākumus tas tik jāņem vērā. Ir jau pleijeri, kuri kodeku / skaņukartes līmenī to izlīdzināšanu veic. Nezinu, cik rezultatīvi.
0
Jap, man tas pats kopš tā laika - ja klausīti tiek albumi, nevis random shiti, prolēma pazūd.
0
+1
+2
acis arī lielas
0
Bļa, pats tagad paspēju sabesīties par jaunā Mp3 pleiera skaļumu. Tā kā vecais nograbēja pret zemi (ne pirmo reizi, sen jau bija laiks pierast) un vairs neizrādīja dzīvības pazīmes (displeys šim, tāpat kā otram tādam pašam Creativ Zen eksemplāram, jau pēc pus gada noklājās), iepirku citu - šoreiz puslētu štruntu, kuram price / performance ķip laba un opcijas jēdzīgas - SanDisk SANSA CLIP+.

Pirmā piša bija ar austiņām - spraužu oriģinālās - skaņas nav vai tikai vienā kanālā. Spraužu citas - tas pats. Sabesījos jau stiept atpakaļ, kad pamēģināju pēdējo reizi un tā kārtīgi spraudu - iespraudās maita. Tik ārā velkot jāuzmanās, lai gumija nepaliek rokā, bet daikts caurumā :D

Bet tālāk sākās lielāki sūdi - sakonfigurēju, klausos, bet skaļuma nekāda nav - uzgriežot uz max tā vien ir, ka var jaunos albumus normāli dzirdēt, bet pa ielu velkot vai kādu 80-to klausoties pa klusu. Pirms spraust oriģinālās sūdaustiņas nolēmu pačekot forumus, jo tak šitik klusu nevar būt un re ko atklāju, ja nomet setingus uz defaltajiem un pie reģiona izvēles ņem nevis ''Europe'', bet ''Rest of the World'', tad jau trešdaļa skaļuma ir pilnīgi pietiekama un pēkšņi uzrodas opcija Volumu (Normal / High). Nu pidari, bļin. Galīgi galvā sapisušies ar savām jobanām normām ...
+3
tas saucās- skopais maksā divreiz.
0
Man arī reiz bija viens SanDisk's. Nebija galīgais lētucis, bet arī nekas no augstā plauktiņa (SanDisk Fuze laikam nosaukums). Viss bija ok, bet par iepriekšējo Creative Zen kluci (vēl ar cieto disku iekšā :)) viš bija jūtami klusāks, tas gan. Tagad man ir maziņš Creative Zen + Pioneer Noir ausu tamponi, no 25 skaļumu nekad augstāk par 10 negriežu. :)
0
^^ man jau nevajag entos gigabaitus, videofailu atskaņošanu u.c. nevajadzīgas lietas ... pilnīgi iespējams, ka tādi paši fakuči salikti arī aparātā pa Ls50. Šitam navigācija čakarīga (no spēlētā albuma caur dirsu jātiek pie pārējiem albumiem) un pleilisti nevar normāluy sataisīt, jo nekādas progas nenāk līdz, pleijerī tik dziesmas var salikt un ar WMP nav vēlme čakarēties.
0
par to skaļumu, cik minos, tad tas ir kaut kāds s;uda Eiropas likums, ka jābūt skaļuma limitam.
0
tas jau skaidrs, bet ne jau tā, ka knapi var dzirdēt. Turklāt ar citām austiņām cits skaļums un no failiem ar atkarīgs. Oriģinālās austiņas gandrīz vienmēr ir sūds.
+2
sansa clip+ ir fenomenāls pleijeris. fantastiska kvalitāte un neticami zema cena, lol. izklausos pēc reklāmista, bet pēc ilgiem meklējumiem apstājos tieši pie šitā.
bod, uzliec rocbox, tas ir custom firmware, un tev skaņas kvalitāte un skaļums būs krutāks kā 90% citiem pleijeriem. reku adrese: www.rockbox.org/
0
^ Hmm , uz 4. paaudzes iPod video (nu to resno karoče) ir vērts maukt šito virsū ?
0
^^ zejebis - vismaz cilvēcīgas opcijas, tikai škrobe, ka ''lock'' funkcija padirsta ...
+1
brīdinu gan, ka usb iekš rockbox nedarbojas. kad gribi lādēt vai mainīt dziesmas, tad jābūto original os, turot "pa kreisi" un "power" pogu reizē.

@mspw: nu rocboxam stabili ir vairāk funkcijas kā iPodam, iespējams, ka arī ilgāka baterijas dzīve.
uz clip+ viss ar rocbox ir labāks, skaņa, iespējas, baterijas dzīve. ja ir krāsainais clip, tad pat var pirmo doom kapāt uz viņa, haha. iespējams, ka arī "lock" funkcija kkādā pluginā ir atrodama, hz.
0
Hmm , tad jau var prikola pēc paprovēt uzlikt un pārbaudīt.
0
ar Rockboz jūtos kā pie vecā ZEn, kad tam vēl monis šancēja. A kā tu domā to, ka USB nedarbojas ? Man normāli atpazīst, kā flešku ...

Vispār, nebūtu iedomājies, ka kāds cenšas un ņemas, labojot līkroču neizdarības, taisot tādu softu. Paldies, 33!
0
hmmm, manējo gan nepazīst kā flešku uz win7. netā lasīju, ka oficiāli rockbox'am uz sansa clip+ nav usb support, bet moš neoficiāli dažiem tomēr iet.

un es pats arī biju pārsteigts par tādām custom firmwares, bet, parakājoties pa audiofīļu forumiem, visādas gudrības varēja atrast. prieks, ka noderēja!
0
Tas rockboks vareni labs, uz mana Sansa clip+ aizgaja uz uraa.
0
man gan WinXP. Un USB jābūt uzliktam uz MSC (laikam tā bija) režīma.

Bet ja ir pie rokas SD lasītājs, tad jau po - iespraud karti un sakačā muzonu daudz ātrāk.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas