04.03.2010!
+4
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Domā tik daudz to vaņku, kas te nāks par 100 000 LVL pirkdami īpašumus? Pat ja te iebrauktu 1000 krievu (katrs ar 100 000 LVL) es ļoti šaubos vai tu justu kādas citas izmaiņas, kā jaunumus Delfos par to, ka NĪ tirgus pamazām atdzīvojas. Izklausās pēc bulšita.
+1
īpašumu cenas krītas. Un ārzemniekiem (khe khem, vaņkām) tas interesē un ir pat ļoti pa kabatai. Un izmaiņas būtu, tā ir cita līmeņa kolonizācija. Par grašiem piešķirs uzturēšanās atļauju biznesmeniem ar apšaubāmu reputāciju un vēl visvisādiem ķēmiem, kas bliezīs vaļā savus uzņēmumus un 'kruķīs ģēlas'. Heh, nebrīnītos, ja vairumam pat būtu diplomātiskā imunitāte... Un izmaiņas justu... pamatīgi.
0
Cenas krītas, bet 100 000 LVL slieksnis paliek. Jābaidās ir nevis no tā, ka Latviju varētu nopirkt, bet no tā, ka Latviju varētu nenopirkt - ja tā nauda, kas glabājās Šveicē būtu glabājusies Latvijā - huj te 40tajā gadā kādi sveši zābaki būtu staigājuši un mums būtu nevis 40, bet tie paši 15% krievu, kas te izsenis dzīvoja.

Tajos apšaubāmo biznesmeņu uzņēmumos tāpat strādātu vietējie cilvēki, no kuriem dažiem tas varbūt ļautu nepakot čemodānus, bet citam nepakārties lidostas tualetē.
0
Nu vismaz es tā domāju un visžēlīgi ļauju citiem nemainīt savu dzīves uztveri :-)
+1
Faktiski jau tagad ir diezgan liela interese no Krievijas par šejienes dzīvokļiem. Tas tādā veidā var būt kolonizācijas modelis. Taču pat, ja arī tik daudz šādā veidā nesavilksies, tas princips ir Latvijai ļoti pazemojošs pēc būtības - ja pieļaus šo drīz jau pilsonību sāks par naudu oficiāli tirgot. Abreni jau pārdevām par Kalvīša vietu Balzāma padomē.
+3
Šitas jautājums nav nekas jauns, atceros, ka Pans Kleksis par šo sprieda kādu pusgadu atpakaļ. Pēc viņa teiktā, prakse kā tāda nav nekas neparasts, tikai cenu jāuzliek augstāku, lai būtu vērts.

Vilks viņ zin, uz to lietu var skatīties visādi. Man domāt, kas gribēs, tas tos īpašumus nopirks tāpat, neatkarīgi vai viņam dos to pastāvīgās uzturēšanās atļauju, vai nē. Nafig vispār kādam Krievijas miljonāram tāda vajadzīga?
0
bet tas video foršs uztaisīts. gan pa emociju uzsit, gan faktiņi iekšā... kļova.
+3
Krievu oligarham, kuram jau tā Eiropā dahuja, kas pieder toš nevajg, bet tādam vidusmēra vasjku biznesmanam, kuram turklāt savu interešu vadīta Krievijas valdība var peikšņi sāk atbalstu sniegt biznesa atbalstam pribalķikā, gan varētu interesēt. Cipari jau arī diezgan smieklīgi - 100 000 nekustamajā īpašumā, 25 000 biznesā. Kapeikas, ja pa lielām šaibām.
+1
Tagad jau tas pats ir tik neoficiāli. Nedomāju ka kaut kas īpaši mainīsies.
-1
Arī fakts, bet tomēr pagaidām sūda krievu maišelnieks par pārdesmit štukām šeit prāvas kačāt nevar sākt.
+1
we're all stars now
in the dope show
+4
Krieviem tas ir principa jautājums. Jo vairāk piekāpsimies, jo vairāk prasīs.
+1
^ tas gan tiesa.
+6
Runa pat nav tik daudz par to, cik daudz te kursh kaut ko nopirks, bet gan par to cik daudzi cilveeki tieshaam saprot, kas ir valsts un kas ir pilsoniiba. T.i. ka valsts nav tikai vieta, kur tu uzbuuvee savu buudu un biidi savu biznesu, un pilsoniiba nav tikai tiesiibas, kuras tu gribi ieguut.
Valsts nav biznesa projekts. Shlesers to nesaprot, tas ir pilniigi skaidrs. Jautaajums ir - cik daudzi cilveeki aarpus valdiibas maaju sienaam to patieshaam saprot?
Visa taa strateegjija ir ieshanaa maziem soljiem. Leeni un pamazaam. Taa, lai pie katra no shiem soljiem, barinsh praatveederu teiktu - "kas tad tas? siikums vien ir" Un lai pie naakamaa vinji atkal teiktu to pashu.
+1
Filozofisks jautājums. Tāds Šlesers vai viņam līdzīgais varētu tev atbildēt - kas tad ir valsts? Un kā tu pamatosi, ka tava versija ir pareizāka?
0
Valsts definīciju, manuprāt, vislabāk var izprast miegā.
+1
Intar, Shleseram vnk ir ljoti aprobezhots skatiijums uz to, kas ir valsts. Vinsh redz tikai kaadus 30%, bet ir pilniigi paarliecinaats, ka tas ir visi 100% un ka taa tam jaabuut.
+2
Man drīzāk liekas, ka viņam vienkārši ir pajāt uz tiem pārējiem procentiem.
+2
Tas ķengaraga "kačaks" jau zemtekstos n-tās reizes ir pateicis, ka valsts bez ma zvai ir uzņēmums.
+2
Vēl viens arguments aiziet ir, ka pēdējā gada laikā deputātiem ir licies, ka var darīt da jebko un neviens neprotestēs. Šāda sajūta ir kaitīga, tāpēc arī šoreiz būtu jāaiziet.
+3
derētu vienreiz un par visām reizēm apnarkrot tos depautus.. sabāzt pusdienu bulkās un cepešu cūciņās LSD.. pastīties kas nu kuram īstenībā ir aiz ādas ...
+1
^^ Tas tāpēc, ka pēdējais terminā gads, vajag kaut ko tādu pikantu izdarīt.
+3
Ninja, interesantāk būtu ciankāliju tajās bulciņās un cepešos sabāzt. :)
0
tas no Ali G repertuāra, ja ? >:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas