16. marts
+12
Veltījums leģionāriem

www.youtube.com/watch?v=G7lFjv0BqY0...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Kāds no trūmetaļōriem [bez manis, protams] dosies nolikt kādu puķi pie Brīvības Pieminekļa?
+2
es jā.
+1
Ir tāda doma.
+8
Man arī. Vectēva kapa, kur nolikt ziedus, ta nav...
+3
Man ir. Bet viņa bračka kautkur Volhovas purvos guļ.
+2
Maniem vectēviem paveicās - pārnāca.
+2
Manējais vēl 7. vai 8. maijā ar esot pārnācis. No meža gan vairs nepārnāca.
+2
Būšu
+1
Šeit nedaudz informācijas:
www.zemessargs.lv/forums/viewtopic.ph...
+5
Vispār, manuprāt, tā ir galēja necieņa - nenolikt ziedus. Tāpat visi esam salaiduši Latviju galīgā, atvainojos, dirsā, un līdz ar to, viņu pūles un ieguldījums tiek, teiksim tā, zaimots. Nu tad vismaz vienreiz gadā vismaz tos ziedus nolikt un padomāt par to. Jo vairāk cilvēki kaut aizdomāsies par to visu, par Latviju, jo lielāka iespēja, ka mūsu šobrīd pilnīgi piķa pelnās tumsas pilnajā tunelī parādīsies gaisma.
+1
Nu jāiet ir. Man arī tēva tēva atdusas vieta nav zināma.
+2
thunder, nu kāpēc tad uzreiz tik radikāli: nenolikt ziedus - necieņa. Padomāt par to, ko teici, var, un der, katram jebkurā gadījumā; bet likt vai nelikt ziedus tieši pie Brīvības pieminekļa tieši šajā datumā ir katra paša izvēle.
0
Nē, nu, arī fakts, laikam vajadzēja nedaudz citādi izteikties, tieši vairāk par piedomāšanu bija doma.
+2
Tad jau vajadzēs arī nolikt melno vainagu 9 maijā pie falla Pārdaugavā!
0
"Vispār, manuprāt, tā ir galēja necieņa - nenolikt ziedus. "

par šo gan rofl.
0
i failed
+3
Nu, tā kā man nav iespēja (nē, nu, praktiski jau ir, bet šoreiz jāizvērtē prioritātes) 16. martā no lekcijām Valmierā aizmukt uz Rīgu, lai noliktu ziedus, kaut es arī to ļoti vēlētos, arī neuzskatu, ka tādējādi es izrādīšu necieņu, jo pieminēšu leģionārus šā vai tā, tik vien kā bez ziediem pie pieminekļa Rīgā. Galu galā, ko gan mēs darām šajā diskusijā, ja ne atceramies leģionārus un viņu darbus.
0
Protams, ka jāpiedalās 16. marta pasākumos. Bet 9. maijā - atkarībā, kā okupanti uzvedīsies 16. martā.
+6
+1
Vells, nu ir auzas.
Es vairs nesaprotu, par ko balsot.

Nē, nu forši jau tie "Visu Latvijai!" līdz šim šķita. I 16.martā šovu uzrīko, i 18. novembrī, viss kā pienākas. Uz īriju aizbraucējus apriet - arī...

Tā pēkšņi atjēdzos, ka pa šiem gadiem, kopš sekoju līdzi organizācijas aktivitātēm (kopš laika, kad tā vēl nebij nekāda partija), domas par šiem "nacionālistiem" ir krietni mainījušās. Jo pa šo laiku tā arī neesmu manījis nevienu gadījumu, kad tiktu kaut cik aktīvi no partijas biedru puses apspriesta latviešu d
+2
Vells, nu ir auzas.
Es vairs nesaprotu, par ko balsot.

Nē, nu forši jau tie "Visu Latvijai!" līdz šim šķita. I 16.martā šovu uzrīko, i 18. novembrī, viss kā pienākas. Uz īriju aizbraucējus apriet - arī...

Tā pēkšņi atjēdzos, ka pa šiem gadiem, kopš sekoju līdzi organizācijas aktivitātēm (kopš laika, kad tā vēl nebij nekāda partija), domas par šiem "nacionālistiem" ir krietni mainījušās. Jo pa šo laiku tā arī neesmu manījis nevienu gadījumu, kad tiktu kaut cik aktīvi no partijas biedru puses apspriesta latviešu d
+3
Klaviatūra...
Latviešu darba cilvēka dzīve un liktenis dzimtajā valstī. Tāds iespaids, ka šiem jauniešiem, kam pašiem, acīmredzot, vecāku atbalsta nav trūcis, ir pilnīgi vienalga, kas notiek ar šo vienaudžiem, kuri starp bezdarbniekiem ir vislielākā skaitā, vai kuri strīpām vien izbrauc uz jau pieminēto īriju. Vēl vairāk - radies iespaids, ka proletariāts šiem ir tie "sliktie latvieši", neveiksminieki un ņergas. Nē, skaļi jau tas, protams, netiek pausts, tomēr noskaņas, kas virmo gaisā, šaubas neatstāj...

Paldies Raivja Dzintara glamūrīgajam fanu klubam. Pēc iespējas piedalīšos pasākumos valstiski nozīmīgos datumos, ja nebūs neviens cits bez jums, kas tos rīko. Bet vispār, vai ziniet, no šitā patukšā urāpatriotisma metas jau drusku nelabi.
+2
^ Infestus, tu pateici to, ko es domāju jau ilgi un dikti. To, ko man nebija drosmes dārgajiem partijas biedriem pateikt, bet ar nožēlu jāatzīst, ka tā ir pilnīga taisnība. Partijai, lai tā sekmīgi iegūtu vairākuma simpātijas, ir nepieciešamas arī kreisas ideoloģijas, kas ir orientētas uz, šajā gadījumā, darba slāņa tautiešiem. Tā sacīt, lai neskraida apkārt karogu vicinādami, bet lai arī pasaka kādu reizi, ka iestājas arī par latviešu strādnieku šķiras interesēm. Tā darbotos perfekti izstrādātais nacionāli sociālais modelis.
+2
Jāpiebilst arī,ka sava slinkuma un konservatīvisma dēļ joprojām ir palikusi sīkpartijas statusā. Ja būtu no sākta gala pārstāvējusi visu LATVIEŠU sabiedrību intereses, tad rezultāts būtu krietni vien spožāks. Vēl jāpiebilst, ka Parādnieka un Dzintara kungi ir diezgan lēnīgi, ja runa iet par priekšvēlēšanu jautājumu. Ir pietiekoši daudz latviski domājošas partijas/organizācijas ar kurām var apvienoties, kā, piemēram, tas pats TB/LNNK (jā, ir daļa pārdevusies, bet tomēr...), TNSS, tas pats GCC, Klubas 415 utt., vēl kādu kreiso latviešu partiju ievilktu iekšā, vispār ideāli. Tas automātiski paceltu reitingu, kas būtu sasniedzis divciparu skaitli, kā tas ir pašlaik VIENOTĪBAI un SASKAŅAS CENTRAM.
+1
Njā, visu nicinātais Šiškins, rau, vismaz organizē kustību "Latvietis latvietim", lai vismaz tik primitīvā kārtā kaut cik viens otram palīdzētu... Par Šiškinu gan balsot nevarēs. Jābalso atkal par LSDSP. Nosmērējušies šie pa to sili gan jau līdz ausīm, taču vismaz ideja paliek, kam pieķerties. Citādi, kad esi palicis vienīgais ģimenē, kurš (pagaidām) spēj no savas algas iztikt, no patriotisma vien cerība maza. Dodiet jel kādas sociālās garantijas, latvietību mēs allaž paši esam mācējuši nosargāt. Citādi,
"Paliec sveiks, mans mazais draugs,
Mani tramvajs nesabrauks,
Mani sabrauks īru traktors
Tur, tālu tīrumā, tīrumā..."
Ja vien Šnicele nevedīs šos reiz pie prāta. Tāds reti domājošs jaunietis saviem gadiem padevies, reiz varētu būt lietaskoks.
+4
Manī neviens neklausās, jo es esmu maziņš un stulbs... Lai lielie vīri nodarbojās ar lielo politiku.
+3
Nu re, visiem pieteiktiem pasākumiem ļauts notikt. www.tvnet.lv/zinas/latvija/30786...
+1
''Tiesa motīvus gan vēl neatklāja, tas būs zināms 26.martā, kad būs pieejams pilns sprieduma teksts. Tad to varēs pārsūdzēt Augstākās tiesas Senātā.''

LOL
+2
+3
+2
16. marta gājieniem gan ar leģionāriem un viņu piemiņu ir kudī lielāks sakars nekā 9. maija pasākumiem sakars ar sarkanarmiešiem un viņu piemiņu.
+1
Schnizzel, ja esi VL biedrs, tad atnāc uz jebkuru valdes sēdi un pasaki savu viedokli, manuprāt, mēs uzklausam ikvienu, kam ir ko teikt
+2
nu, mans opis joprojām pats iet un ņemās pa visām šitām organizācijām un pasākumiem, cīņu biedrus no leģiona piemin, brāli, kas bija ss utml. bušs jau ir redzējis, kāds sprauns onkulītis vēl:)
Ušakovs ar savu izteikumu nepārsteidz ne mirkli, ko tad jūs gaidījāt?
juridiski, loģiski, ka nav pamata šo pasākumu neatļaut. tā ir tukšā ņemšanās. tāpat kā (diemžēl) nav pamata neļaut gejiem iet gājienā un 9. maijā pieminēt tos, kurus iesauca krievos (nav runa par iespējamiem sodiem par pretvalstisku ideju paušanu un simbolu lietošanu, tas ir cits storijs)
bet vispār tagad ir mazāka ņemšanās. pāris gadus atpakaļ mentus stipri savlaicīgi jau brīdināja, ka pasākums būs, būs jāstrādā visiem, bez izņēmuma. tos, kam gari mati gan no pieminekļa sargāšanas aizdzina un teica, ka labāk, lai iet mājās, jo prese.. un vispār, un nepatiks un bla bla bla. bet jau pagājušo gad un šogad arī tā mierīgi tas viss tiek uztverts.
+6
^^ Mordred, kad VL sāks pārstāvēt visu latviešu un latviski domājošo intereses, nevis tikai karodziņu vicinātājus, bļaurus un zelta domu citētājus, tad arī varbūt atnākšu uz kādu sēdi, ja mācības ļaus.
0
Schnizzel, tas, protams, labi, ka tā mācies, ka nekur navar atnākt, dzīvē noderēs:) Bet, tad, kad partija pārstāvēs visus un būs spēcīga un liela, tad arī palīdzību daudz mazāk vajdzēs. Tieši tagad vajag.
+2
Sievišķīgais vīrietītis aicina nepiedalīties. Lai tak nepiedalās - par viņa iztrūkumu neviens asaras nelies.
0
^^ es redzu, ka viņi ļoti lieliski iztiek arī bez manis :)
+4
Vispār pasākums bija salīdzinoši mierīgs, par ko prieks. Tā saujiņa ž-krievu, kas pie Laimas pulksteņa pavārgi skandēja savus jau ierastos saukļus, īpaši nevienu nekratīja. Varbūt tāpēc, ka policistu bija daudz.
+2
Nils iztērēja naudiņu CS turnīram priekš urļikiem, nevarēja nosponsorēt vietējos bļaurus lai pielaistu asumiņu pasākumam.
+4
Tak tie utainie bļauri ir tik neorģināli, ka viņus vispār neviens vairs pat īsti nepiefiksēja. Gadiem ejot, neko vairāk par tradicionālajām "Fašizm ņeproiģot" frāzēm, novecojušajiem plakātiem un tām pašām, jau sejā ieskrāpētām pazīmēm "neveiksminieks-bezdarbnie... tur nevar redzēt ... Bet, nu, ko var gribēt no tādiem ... :))
0
^^ pričom te urļiki ???
+3
Kaut kāds panks un matainais arī bija manāms provukatoros
Sučakovs normālie ir iesmērējis, lai gājiens nenotiktu, taču nesanāca čalim. Ūrļikiem par spīti šovs nesanāca nekāds un 94% procenti TV3 respondentu uzskata, ka 16 marts kā piemiņas diena ir jāatjauno.
0
Cik manīju ziņās, Eifrāms ar' tāds sastromījies izskatījās, laikam bija sacerējies uz grandiozām "antifašistu" protesta akcijām.
+5
Ziņās skatījos, kaut kāds vecs krievs ar pižiku un debīlām brillēm dirsa: "Jūs, latiši, bomži, miskastnieki un ubagi, man tik visu laiku prasāt: "Dod maizēē, maizēē!". Ar beisboleni pa redeli tādam vajag iedod. Nez, cik daudz mums to ubagu būtu, ja nebūtu 50 gadus sarkanais mēris valdījis.
+3
vajag izveidot kaut kādu biedrību, kas ir gan anti-antifašisti, gan anti-nacisti, gan anti-lunahoti.

bet vispār aizgāju, sarkano neļķi noliku un viss bija pilnīgi mierīgi.
+6
anti-nemincības komiteja
0
Jā, cik redzēju TV, tiešām patīkams pārsteigums, ka tie daži uz kašķi velkošie jefiņi nespēja sabojāt pasākumu. :)
+6
Būtībā jau tas viss norimtos un nekas nenotiktu, ja pat tie daži, karstasinīgākie leģionāru aizstāvji vai paši leģionāri neietu diskutēt ar utainajiem. Tāpat ir skaidrs, ka tādiem baurotājiem ir smadzenes tiktāl izskalotas, ka viņi būtu gatavi ar putām uz lūpām arī ņemties apgalvot, ka Zeme ir plakana, ja tas būtu "according to Moscow".

Labi zināms ir tas vecais teiciens - jo vairāk sūdu aiztiek, jo vairāk tas smird. Nu, pasmirdēja utaiņi, paši saprata, ka tas ir bezjēdzīgi, paši arī laicīgi notinās, kamēr leģionāri devās uz Lesteni un pēc tam, droši vien, arī tur pat netālu uzriktēja kādu pasēdēšanu pie ugunskura (cik ir būt ar viņiem Lestenē, tik vienmēr tāds ir bijis) un papļāpāja par lietām, svarīgām un viedām. :)
+2
Pats netiku, bet brālis bija. Šiem pat esot bijuši vecie plakāti, kas tika lietoti pirms 2 gadiem un varbūt arī vēl senāk. Cik prasti un neoriģināli. Ko tad no mongoloīda var gribēt...
0
Skatos,ka te ir aktīvisti no VL. Ko sakat par jūsu biedru no VL Dmitriju Mironovu?:)
0
Ģimka normāls pacans, cik šamo pazīstu, es gan jau labu laiku neesmu VL! aktīvists.
+2
Tājā Visu Latvija kāds latvietis maz ir ? :D
0
Vispār jau Ģimons, man šķiet, tur vienīgais krievs, vismaz no zināmajiem.
+11
Liktena ironija ir taada, ka tie klauni aiz nozhogojuma bija vieniigie kas izmantoja nacistisko simboliku :D
+4
Izrādās, reizēm arī kāda no amatpersonām var pateikt prātīgus vārdus: www.tvnet.lv/zinas/viedokli/3081...
0
Jā, šo es lasīju un brīnījos. Reti kad kas puslīdz prātīgs tiek pateikts.
+2
^ Varbūt tāpēc, ka tuvojas vēlēšanas? :)
+1
nu labi, tur gan ar vēlēšanām nekāda baigā sakara, cilvēks vienkārši diezgan lakoniski izteica ļoti saprātīgu viedokli.
+3
www.draugiem.lv/gallery/?pid=795137...

reku jaukais Kalvis sataisījis filmiņu
0
www2.la.lv/lat/latvijas_avize/...

Palasām tos suņa murgus.
0
ha ha ha... un kur ir tolerance pret tiem pašiem leģionāriem? KUR? Kur ir tolerance pret manu nervu sistēmu un veselo saprātu? Viss, redzi, tikai vienā virzienā. Tolerance...
0
''– Piemēram? Vai esat tur bijis?

– Ne Latvijā…

– Runājot par Baltijas valstīm, nevaram gan vilkt šādas paralēles ar ASV.

– Vai gribat teikt, ka Rīgā nav vairāk tolerances nekā kādā mazpilsētā Kurzemē vai Latgalē?

– Kur jūs Latvijas mazpilsētās esat redzējis neiecietības piemērus pret ebrejiem? Tādu nav. Bet varbūt jums ir šādi fakti?

– Tāds ir mans pieņēmums. To saku, vadoties pēc situācijas Lietuvā, ko pārzinu daudz labāk. Zinu, ka mazpilsētās pret ikvienu minoritāti attieksme ir aizspriedumaināka, ne tikai pret ebrejiem, bet arī pret homoseksuāļiem, afrikāņiem un citām grupām. Kāpēc lai Latvijā būtu citādi?''

... bez vādiem ...
+3
Minētā kunga bizness ir veidot antisemītismu, lai būtu ko apkarot. Viss ir ļoti vienkārši.
+4
komentārs no augstāk minētā saita, labs ka bail :)

Inde, 18.03.2010 / 07:39
Iedomājaties ideālu situāciju: Zurofs atbrauc - un šeit nav neviena žurnālista, kam interesētu viņa sakāmais...
+1
+1
Ja paklausās to Zuroffu - tas tak pats īstākais žīdu nacists. Bezmaz vai ebreji ir vairāk cietuši nekā citi. Rekur noveda tā pārlieku lielā tolerance pret žīdiem pēc 1945 gada - sākumā it kā aiz vainas apziņas pret viņiem kā cietejiem tiek šiem iedalīta Izraēla, pēc tam nebeidzamas kompensācijas un nu jau šie pieraduši pie tādas sistēmas - sāk dancot uz galvas...
+2
To Izraēlu iedalīja, lai navajadzētu ar bēgļu masām krāmēties un lai ir kāda bufervalsts pret musļikiem.
0
Neesmu muslimu atbalstītājs, bet vai tas bija korekti toreiz pret palestīniešiem?
0
Tas otrs iemesls gan tobrīd manuprāt nebija īpaši aktuāls, jo naftas bums Tuvajos austrumos vēl nebija sācies un lielākā daļa musļiku ar ēzeļiem jāja.
+2
kaut kur apollo šajā sakarā bija labs komentārs (nav jau nekāda jaunā amerika atklāta, veca patiesība), ka nacisma pamats ir ielikts bībelē, par vienas tautas- žīdu, izredzētību pāri citām.
+1
Brīnos, ka žīdi vēl nav izdomājuši kā pieprasīt atbildību no mēra, tuberkulozes, vēža, infarkta utt. - tak paraug, cik tur žīdu (un tieši žīdu!) nomaitāti.

Nu kaut vai uzvelt kādam atbildību par visām tām kaitēm un pieprasīt kompensācijas.
0
Nav vēl shēmu izdomājuši no kā un kā īsti piedzīt.
+3
no mērkaķiem par aids izplatību:D
0
No mērkaķa jau nav, ko paprasīt. :)
0
Starp citu, iesaku Baibas Šābertes grāmatu par Herbertu Cukuru izlasīt, tur vesela nodaļa par holokausta industriju, arī saistībā ar Latviju.
+1
un ko tad viņš te uz Latviju plēšas? ja ne kāda labuma pēc? ja no mums, nabagiem, kaut kādu labumu dabū, tad jau no mērkaķa arī. turklāt tie jau arī padzīvo konkrētu valstu teritorijas utml. fantāzijai tikai jāstrādā:D
0
apdzīvo

0
Nu ja, ja arī no mērkaķa neko nevar dabūt, tad var mēģināt no saimnieka.
+2
www.tvnet.lv/viriesiem/dzivessti...

Reāls žīdu nacisms. Bet pupi Bārai tā neko.
+3
^ O jā :) patīkami ebrejietes pupi...augstas klases :) Domāju, ka lielakajai daļai te fruktu, iekožoties tajos, domas pratā par vīzentāla centru, zurofu u.c. mēsliem i prātā nenāktu :D
+2
Pupiem nav tautības ... tie ir universāls saziņas līdzeklis.
+8
Nu re, - arī 16. marta tēma ir nonākusi pie pupu padarīšanas :D
0
kādam ir A. Grīna „Klusie ciemiņi” (1935) digitālā formātā?
Ja ir, padalies ar stāstu, es padalīšos ar alu :)
0
16. marts garām. Kurš domā iet uz25. marta pasācienu?
0
^^ pirmā dzirdēšana par tādu
+1
Nezinu kas tur no tiem aukstākminētajiem pupiem ir. Tādi maziņi un netvirti.
0
Nu nezinu, žīdenīte smuka jau un pišama, galvenais, ka bez tā snīpja un ūzām. Un VL kaut ko plāno tur 25. martā perināt. Rīt noskaidrošu, iepirdīšu ziņu
+3
pat peisaku šai nav !
0
Jā, ko tu neteiksi. Sievišķim peisaku nav :D
+2
žīdiņu mīļotājiem:

www.myspace.com/dibbukim
0
Nav ne vainas. Kaut kas oriģināls metālmūzikā :)
0
Wow, žīdmetāls. Atceros, ka iekš "Global Metal" bija arī kaut kas par šito žanru. Tur vēl pāris žīdiņi pērās par BURZUM.
+1
Beidzot ir sīkāka informācija par 25. marta pasākumu ceturtdien. Mums – sagaidītājiem – jātiekas pie Brīvības pieminekļa (priekšpusē) pulksten 12.30. Tad mēs izveidosim goda sardzi ar 100 m garu Latvijas karoga lenti, pa galiem saliekot Latvijas karogus sēru noformējumā. Piedalīties goda sardzē var gan puiši, gan meitenes. Pēc 16. marta atkārtoti savākt vajadzīgu cilvēku skaitu ir grūti, tāpēc, lūdzu, piedalīties katru, kam ir iespējas.
0
Šādi pasākumi, kā likums, vienmēr darba laikā...
0
Vo vo, man tieši semināra atstrāde tajā laikā...
0
Sonnenmensch, šodien, plkst. 11:23
žīdiņu mīļotājiem:
www.myspace.com/dibbukim

icigmetāls :D
0
Tas ir idišmetāls
+2
"iģi ž' ti" metāls
+2
+2
ko gan citu no utīm gaidīt ,
parazīts ir un paliek parazīts
+2
Utis? Par daudz goda...
0
Kaut ko sajaukuši, ne tās armijas forma mugurā tam zaldātam.
+2
Pat nodirst nejēdz - ne forma, ne ierakums ... ai, nu uz pimpi tos cirvjus. Labāk alu padzert.
+1
pohuj,izmirs tie vecie utainie,jaunajiem nebus laika uz tadam mulkibam ka dzerstiites pie dzelzbetona staba paardaugavaa,sogad 16 martaa tur bija saujinja atmarozaku,nakoshogad divi buus,vell peec gada neviens...
un tos juden tapat tie araabi sakapaas kaa mazos...
+1
NorvēģuPāķi, diemžēl tā ir ilūzija, kas nepiepildās. Tur arvien vairāk krievu jaunieši piedalās 9. maijā, par 16. martu gan taisnība
+4
Maskavas kauna stabu vajag uzspridzināt un tā vietā uzcelt maksas publisko tualeti un stāvvietu riteņiem.
0
Sodien darba pa radio dzirdeju,ka sie sataisijusies svinet to vinu izpratne ta saucamo Uzvaras dienu nu jau divreiz gadaa...
0
Kā divreiz gadā?
0
Nedzirdeju visu to lembastu pilniba,bet vinu murgu ideja ir tada,ka vini oficiali svines divreiz,otra reize busot 2 vai 3 septembri. 2 Pasaules kara vesturee neesmu tik stiprs ,bet cik sapratu tas par,,godu'' tam kad vini atnema Japanai Kurilu salas...
+3
Tad jau 23. augustu arī var sākt svinēt - ar tēvoci Ādiju Eiropu sadalīja.
+3
Tad jau arī 17. jūnija atzīmēšanu vajag atjaunot - kad Latviju no kulakiem sāka atbrīvot.
0
Kā tad, kā tad, un 21. jūliju arīdzen - uzņēma mūs brālīgajā padomju republiku saimē.
0
A Rīgas ''atbrīvošana'' ?
0
To jau daži utaiņi neoficiāli mēdz atzīmēt.
0
Nez, varbūt mums tad sākt 12. martu atzīmēt?
+1
A kas bija 12.martā ? Latgali 1920.gadā no SA atbrīvoja ?
0
Vēl tak bija diena, kad Padumjo Armiju pabeidz izvest, slinkums vikipedot.
0
12. martā bija šitas: en.wikipedia.org/wiki/Moscow_peace_t...
0
Tas jau utīm tomēr nebūtu īsti svinams datums, Ziemas karā jau kārtīgi pa purnu dabūja.
0
Es jau saku, ka mēs varētu svinēt.
0
Ā, zorī, ne tā sapratu.
+4
veltijums Sarkanai Armijai no Kenigsbergas apgabala :)

Holdaar - Лесной Царь / King Of Forest

www.youtube.com/watch?feature=playe...
0
Sarkanie utubungas - viena liela izvarotāju banda, kas zem "uzvarētāju" nosaukuma ir saņēmuši visatļautību un ar savu mantojumu skalo smadzenes nākamajām paaudzēm.
+1
Labs gabals. ;)
0
man viss vinju pedejais albums patik, shama pat nav ta labaka dziesma :)
0
Šodien patīkami pārsteidza pārdevējs no bunkurs13. Izlēmu nopirkt jaku un čalis iedeva skidonu par godu rītdienas datumam. Forši, ko vēl piebilst. :)
0
Sonnenmensch, atsūti privāti. ;)
0
^^ Tas jau drošvien bija Jānis Sils no Nacionālistu kluba un Tēvijas sargiem, viņam tā anštalte arī pieder.
+1
Ap 16. martu, kā jau katru gadu, virmo liela ažiotāža.
Kaut kā arī sagribējās uzrakstīt, mazāk gan par pašu datumu.

Par VL vienlīdz balsoju gan nacionālās, gan arī ekonomikas politikas dēļ.
Iedomājos, ka, tīri utopiski, ja visi nacionālie jautājumu būtu izsmelti, un tiktu panākta objektīva vēstures izpratne arī no slāvu puses un visi valstij nelojālie izsūtīti, atdoti orgānu tirgū vai "intergrēti" (katrs izvēlas tuvāko) tad cilvēki sāktu uzdot jautājumus par ekonomiku.
Un viņiem, lielos vilcienos, ir tiešām ļoti laba ekonomiskā programma: www.visulatvijai.lv/faili/...
Tikai gribētos, lai viņi arī to attīstītu, ierosinot vairāk likumprojektu, sadalot savus spēkus arī uz ekonomisko attīstību un veicinot šo ieceru īstenošanu.
Pārāk bieži labam raksturojumam "latvietis" kā spilgātkie fakti tiek minēti no vēstures, kas itkā būtu loģiski, bet ļoti reti tiek piesaukti tagadnes sasniegumi vai nākotnes vīzijas. Pašam arī nepamet sajūta, ka esam smagi aizsēdējušies vēsturē. Nav divu domu, ka tā ir jāzin un jāapzinās, bet uz tās nedrīkst sēdēt skatoties uz priekšu.

Par slāvu bļauriem:
Ļoti daudz ko varētu iegūt ierobežojot krievu valodā raidošo mediju darbību. Krievu mediji būtībā ir izglītību beigušo slāvu smadzeņu skalošanas skola, kuru nedrīkst atstāt pašplūsmā, kā tas ir bijis līdz šim (ja neskaita pāris aizrādījumus TV5 kretīnelim un pāris avīzēm). Šo gadu laikā arī Latvijā šī iemesla dēļ ir attīstījusies mums nelojālā valsts valstī, kura jūtas labi gan savā infromatīvajā telpā, gan valodas lietošanā.

Starpcitu šogad kāds no VL ievēlētajiem deputātiem piedalīsies kādā no atceres pasākumiem (lai arī opozīcijas saskanīgie to vien gaida)?
0
werwolf
skaties savu mailu!
0
Tencinu, vecīt! \\m/
+2
+2
Maršs... Progonadēšana... Aizliegta atribūtika... Eiropa...

Kas viņi dauņi ir? Tādiem stāsti vai nestāsti.
0
tas džeks ar balinātajiem matiem tik tiešām izcils kadrs :D
0
Man šķiet, ka tas ir piemeklēts aktieris (zinām kā tie (bez)tolkšovi darās...). Tā vnk NEVAR būt patiesība.
+3
Virinu pamazām uz Vecrīgas pusi. :)
+1
pa gabalu tāds bišk nereāls skats, kad iet uz pieminekļa pusi: tauta ap divpadsmitiem bija, bet policisti vēl divtik, sevišķi pie Laimas pulksteņa vienas vienīgas uniformas. Skats kā tajā otrās «Matricas» vietā, kur pēc sarunas ar Orākulu pēkšņi Neo attopas aci pret aci ar simts aģentiem Smitiem :)
+1
Posteshu ieksha te, jo te jau biju licis iepriekshejo Holdaar video:

www.youtube.com/watch?v=aoi8dzlWow4...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas