11.05.2010 CELESTE @ DEPO
+1
CELESTE (FR) – sludge/hc metal
www.myspace.com/unhiverdeplus...
+ TESA (LV,gruzoncore)
+ REKA (RU,black/ambient)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
UPDATE:

11.maijā,
klubā “Depo”

ar koncertu uzstāsies post-hardcore grupa no Francijas - “Celeste”

CELESTE (Francija – doom/ sludge/ hc/ black metal)
www.myspace.com/unhiverdeplus...

Grūti precīzi noteikt stilu, kādā muzicē “Celeste”, taču nereti viņus ieliek post hardcore, post metal rāmjos, pieliekot klāt, ka grupa savu skanējumu bagātina arī ar ambient un black, sludge metal skaņām.
Grupas atskaņotā mūzika ir gana atmosfēriska, smagnēja un drūma, nezaudējot ne grama enerģijas un noskaņas.
“Celeste” pastāv kopš 2005. gada. Mūzikas cienītāji atzinīgi novērtēja jau pirmos albumus – “Pessimiste(s)” (2007) un “Nihiliste(s)” (2002) (abi iegādājami arī mūzikas veikalā „Randoms”), taču tieši pērn izdotais “Misantrope(s)” saņēma izcilas atsauksmes un atsevišķās aptaujās tika nodēvēts par vienu no 2009.gada nozīmīgākajiem metālmūzikas ierakstiem.

Rīgā grupa ieradīsies ar savu jaunāko albumu “Morte(s) Nee(s)”, kurš šobrīd pieejams tikai lejupielādei, bet jau pirmās atsauksmes un dzirdētais materiāls liek prognozēt, ka mums darīšana ar vienu no labākajām, aktuālākajām šī gada metal/ hc grupām.
www.myspace.com/unhiverdeplus...

+ TESA (post gruzon core)
www.myspace.com/tesaband
+REKA (Krievija - black metal/ ambient)
www.myspace.com/rekaband
+YOU ARE IN MY SEPTEMBER (Baltkrievija – punk/ hc/ metal)
www.myspace.com/youareinmyseptember...

0
kas ir REKA no Krievijas?
kur var dabūt kādu infu?
0
MySpace tak ir.
0
no sākuma nebija :)
+1
nu bļa - kur tur ir BLACK METAL / AMBIENT ???!!!
Galīgi jau saspiedušies? Tas ir kautkāds Psyho - Emo - hui zin kas!
+1
Pēc kautkāda Postcock / Screamo sajaukuma izklausās. Drīz jau arī šito par Black sauks:

youtube.com/watch?v=-TH5ibABP4U...

:D :D :D
+1
vot-vot, uz viena plaukta liekami sūdi, black metal, ibio!~
+1
Psc , kas par viģiku... :D:D
Hmm , bet tā Celeste ir tīri laba. Vienīgi mulsina, ka tas notiek otrdien un Depo. Neuzskatu, ka tāda žanra blicēm tur būtu vērts uzstāties. Stulbs troksnis vien sanāks...
0
mSPW +1
-1
Black metal / ambient ir žanri, kuriem pati grupa izvēlējusies sevi pieklasificēt Myspace. Dru nestandarta klasifikācija, agree, ar ļoti radošu pieeju. Ja uzskata ka post metal/post hc ir post rock fons ar metal/hc gjitārām un vokālu atbilst. Ambient fons + black metal ķērcieni. Open your mind! Sabardakota klasifikācijas kumode ir interesantāka par sakārtotu.
0
Par to troksni - tas atkarībā kas skaņo. Viens no tiem čaļiem bija tīri spējīgs arī sakarīgi noskaņot. Turklāt ja vēl mākslinieki brauks ar saviem aparātiem, tad vismaz gičas varbūt skanēs pieklājīgi.
Plānoju pat aiziet uz šito. Gruzonkōrs nejēdzīgā otrdienas vakarā - kāpēc gan nē?
+1
P3LICAN,
kāds vēl "Open your mind!"?!?!?!
Tie kas mani zin, zin arī cik es esmu open uz dažāda stilu mūziku, bet protams, ka ne jau jūs organizatori to stilu izdomājāt, bet tie jefiņi piekabināja tādu stilu sev iekš Myspcase, un piedodiet - atvainojiet, tas ko viņi spēlē ir pilnīgi ne TAS, kā viņi sevi rakstoro. Jebkurā gadījumā, es zināju kas ir "blek metāls" un klausījos to, kad daži šie "emo mākslinieki" vēl nebija pat dzimuši.
+1
"Sabardakota klasifikācijas kumode ir interesantāka par sakārtotu."

Visādas žanriskās izvirtības var būt visai uzjautrinošas, kad grupa tās sev piekabina, lai uzsvērtu kādas tieši sev raksturīgas īpatnības, piemēram, 'troll metal', 'dekadentais pūķkors', 'gruzõnkõrs' utt.., bet ne tad, kad tā birka ir vienkārši aplama un dezorientē klausītājus. Te jau nav runa par kaut kādu radošumu klasificēšanā - ambient black metal ir visai konkrēts apakšžanrs, ar savu tradīciju un pieeju (līdzīgi daudziem citiem, piemēram, melodic death, stoner doom utt.). Tā klasificēšana jau tāpēc ir izdomāta, lai viestu skaidrību, bet šajā gadījumā grupa, kā šķiet, ir izvēlējusies aplamu žanrisko apzīmējumu, jo viņu spēlētais tam neatbilst.. Vispirms būtu jānāk mūzikai, pēc tam - klasificēšanai..!
0
Čaļi sevi par krievu BURZUM uzskata :D
+1
Klauni!
+1
^
Naktsklubā Depo klauniem arī ir īstā vieta!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas