Slagmaur - blakk metal from the woods of Norway
+5
noteikti, ka daudzi jau zina, bet viss taču zināms reiz bijis, tad nu es padalos ar

www.myspace.com/slagmaur

kas ir bezmazvai spēcīgākais veikums blakkā, ko pēdējos laikos esmu dzirdējis. nu ultra ļauni un nikni, bagātīgas noskaņas, radītās skaņas sienas ir ļoti masīvas un intensīvas. mūzika tiešām paņem uz sava veida hipnozi un misticismu, sajauktu ar totālu, it kā klasisku agresiju, bet man šī agresija šķiet krietni dzīvīgāka nekā vidējam blakkam, tā, ka iet cauri kauliem un nerviem un liekas ļoti patiesa un skaista, intensīva un auksta.

"...you are now beeing introduced to a musical style and atmosphere that will revive the feelings you got to know back in the days when this genre was discovered, when it was at its coldest and most intense... Prepare yourself for a journey in time, which will take your mind and your body back to the time when the Second Wave Of Black Metal came crushing onto our shores..
"
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jā, Von Rov Shelter bij manā pērnā gada topā.
+2
Nepatīk man tas avangarda bleks. Ļoti nepatīk. Lai gan kāds Eksorcists, droši vien, tūlīt atnāks un šito saslavēs.

Domāju, nekļūdīšos, ja teikšu - izslavēto Blut Aus Nord tipa puikas.
Tipisks tā paveida produkts visā tā nejēdzībā. Apjomīga ģitāru skaņas siena - bet bez spilgtiem rifiem, pērkondārdoša ritma sekcija - bet bez āķiem, lērums reverberācijas, dīleja un elektronikas, bet - bez atmosfēras. Pareizāk sakot, kādam tā, varbūt, arī ir atmosfēra, man - amorfs troksnis.
Un, protams, nejēdzīgais logo, un neiztrūkstošie izkrāsotie āksti cilindros. Kur ta nu bez cilindriem. Un goda lieta - apgānīt arī kādu klasisko instrumentu, iespēlējot šitai kakofonijā.

Bet nu, jebkurā gadījumā, paldies Mincim par pūlēm. Izlasījis aprakstu, metos meklēt šo kā sadedzis.

Johaidi... "Mūzika tiešām paņem uz sava veida hipnozi un misticismu", "šī agresija šķiet krietni dzīvīgāka nekā vidējam blakkam, tā, ka iet cauri kauliem un nerviem un liekas ļoti patiesa un skaista, intensīva un auksta"...

Kur es to visu esmu dzirdējis?
Tēma, domāju, daudz komentāru nesavāks, tādēļ atļaušos pieķēzīt to ar vienu YT linku - lūk, kas uzausa man prātā, izlasot aprakstu.
Underground produkts no '96.g. ar visām no tā izrietošajām sekām, bet...

www.youtube.com/watch?v=FB-o6xGIhaY...

Tāds ir mans bleks. Krāšņs un hipnotsks, kā ziemeļblāzma pār mežu galotnēm. Sausi un nekvalitatīvi skanošs, tomēr atmosfērisks. Primitīvs, tomēr ne truls - griezošs smadzenes kā skalpelis.
Visu "avangardu" - izdzēst, aizmirst uz mūžu mūžiem...
+1
Nē, neslavēšu - tā vietā Blut Aus Nord gan varētu slavēt dienām (un visas Vindsval pārējās bandas ar). Un ja reiz par atmosfērisku bleķi, tad, manuprāt, vislabākais tā iemiesojums ir stipri ambientā gala, līdz ar to slavējumus varētu turpināt ar Darkspace, The Axis Of Perdition, Endless Dismal Moan, Spire.
Un jā, vairāk vai mazāk šo bandu skaņu raksturo sapludinātas Bleķa līnijas (bieži vien rifiem sajaucoties kopā, - izšķiramas kļūst tikai tonalitātes, ātrumu maiņas), distancētas skaņas, inkorporēti elektroniskās mūzikas elementi (tas pats Ambient + Industrial visbiežāk), kuri rada savādas struktūras + abstrakti skanoši vokāli.

Man šī recepte ļoti iet pie sirds - beigu galā gan Dakr Ambient, gan Black Metal, gan Industrial nenoliedzami ir par aukstu, distancētu, draudošu, anihilējošu un pazemojošu atmosfēru, kurā tīkami iegremdēties. Ja šos visus saliek kopā iekš labi pagatavota kokteilīša - aim hapī, lai gan arī atsevišķi ņemti šie žanri ir man ļoti tuvi. Bet konkrētā banda - meh. Pirmais, kas ienāca prātā šos klausoties - Blut Aus Nord dara to daudz glīšāk, intelektuālāk, biezāk un tumšāk.

Piem., tagadiņās man skan Spire - Spire - III. Austrālieši ar savu pirmo relīzi, kuru man prieks baudīt :)
0
"Pirmais, kas ienāca prātā šos klausoties - Blut Aus Nord dara to daudz glīšāk, intelektuālāk, biezāk un tumšāk."

Un Slagmaur dara TO (bet ne to pashu) gana gliiti, intelektuaali, un ne tik biezi un tumshi.
0
mja...
+2
Nezinu, nezinu, es gan BAN tikai pēdējo albumu esmu klausījies, bet tur nu nekā bieza vai tumša nav. Tāds easy listening fona muzīciņš. Slagmaur bija kudi drūmāks.
0
Galu galaa - ko nu tur arii baigi meeriities, kas kuram tumshaaks, biezaaks un druumaaks.
+1
" Nepatīk man tas avangarda bleks. Ļoti nepatīk. "

ar to tu jau arī visu pateici >:D
+1
Indīd
0
- Kas? ko? Slagmaur? Ak, tie ģēniji? Nu jā, drebinošākā grupa mežā un visā izplatījumā.
- Indīd
0
Intervija ar metāla Mocartu: hierophant-nox.com/Issue16/slagmaurint...
+1
Izskatās vairāk pēc metāla Kuklačova: ruvr.ru/files/Image/RiaNovo...
0
arī labi:D
0
šausmīgi jau tas slagmaur vīrs man atgādina Mr.Doctor wannabe, tikai Devil Doll aizķer n-reizes vairāk, attiecīgi kkā nosit šitam projektam garšu. lai gan priekš "industriāli" skanoša blekuča šis ir totāli neslikts, līdz ģeniālam gan nevelk.
0
^ all hail Mr.Doctor, bet šis ir imho pietiekami citādāks, lai viņus varētu nesaukt par vanabijiem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas