Atkal par holokaustu
+3
Pēdējos piecdesmit gadus žīdi un ASV ir likuši justies vainīgiem gan vāciešiem, gan arī citām tautām kuras bija spiestas cīnīties nacistu pusē. Bet pēdējā laikā sāk parādīties arvien vairāk vēsturnieku, kuri sāk apstrīdēt visu šo murgu, kuru ir safabricējusi uzvarētāju puse. Diemžēl holokausta mītu aizliedz apstrīdēt daudzās Eiropas valstīs, bet...

www.holocaustdenialvideos.com/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Labrīt
+2
bļe nu pie dirsas vienreiz to holokaustu.
+1
smaga tēma ;P
0
Atbalstu šo tēmu. Atkārtošana - zināšanu māte. Kaut kā tā bumba ir jāsaveļ, kura radīs lavīnu, zem kuras apraks pasaules lielākos krāpniekus un meļus ar visu viņu holoindustriju.
+2
Interesanti, ka par holokausta noliegšanu lielākajā daļā Eiropas liek cietumā. Ja kāds skaļi noliedz, ka nekad nav bijusi Drēzdenes bombradēšana, Katiņas slaktiņš, Pirmais pasaules karš vai Hirosimas kodolspridiznāšana, visiem nez kapēc pie dirsas
+1
Es arī atbalstu tēmu.
+4
Pasaules vēsture ir visinteresantākais objekts politiskajām spekulācijām, tā regulāri tiek grozīta un mainīta lai politisko spēku interesēs, bieži vien izkropļojot notikumu būtību. Viens no tādiem mītiem būtu Holokausts Otrajā pasaules karā. Par šīs mistifikācijas noliegšanu var mierīgi nokļūt aiz restēm vairākās valstīs. Un tas ir labākajā gadījumā, vairāki zinātnieki ir nolikuši savas galvas publiskojot datus, kas atspēko mistifikāciju (Tiss Kristofersens, Manfreds Reders, Vilhelms Šteglihs , Fransuā Djuprā utt.) un viņus visus ir nogalinājuši ebreji par holokaustu noliedzošiem pētnieciskiem darbiem. Par šo tēmu jau ir rakstītas vairākas grāmatas, diemžēl interneta vide ļoti plaši nepieļauj izpausties. Tāpēc šajā rakstā tiks minēti tikai daži fakti, kuri ļaus savādāk vērtēt to notikumu, kuru sauc par holokaustu. Patiešām ļoti dīvaini, ka troksnis tiek pacelts tikai par ebreju nāvēm un tie 6 miljoni nemaz nav uzskaitīti. Bet 9 miljoni vāciešu, 27 miljoni krievu un 3 miljoni ukraiņu laikam ir tikai statistika, nevis genocīds. Interesanti, ka ANO negrib pieņemt armēņu genocīdu, atdod albāņiem Serbijas galvaspilsētu un tas šķietot normāli. Bet tieši ebreju nāve tiek uzskatīta par holokaustu un noziegumu Nr. 1! Pats vārds "holokausts" nozīmē upurēšanu ugunī, kuru tradicionāli veica žīdi. Tātad, holokaustu kā notikumu var uzskatīt par ticības izpausmi, kad žīdi ziedoja savas dzīves Dievam, pretējā gadījumā to genocīdu varētu nosaukt tieši par "genocīdu", kaut gan nav saprotams kāda jēga ir tai upurēšanai.Tātad, bieži vien tiek minēts, ka holokaustā tika nogalināti 6miljoni žīdu. Vai tas ir iespējams? Koncentrācijas nometņu kopējā kapacitāte bija daudz mazāka...
+2
+
0
Kā tur ar tām "Gardas meitenēm" palika? Šīs iesūdzēja Zuroffu tiesā par nacismu!?
0
Vai lv likumdošanā ir kas teikts par holokaustu?
0
Pagaidām Latvijā varam holokaustu apspriest. Cik zinu, tad Lietuvā gan ir paredzēts KK pants par holokausta noliegšanu.
0
Zurofu vajadzētu notiesāt par fašismu...
+1
Pastāv arī iespēja, ka žie holokausta noliedzēju aizliedzēji un tolerances un politkorektuma propagandētāji beigās var dabūt paši ar savu grābekli pa pieri, jo tas viss ir izdevīgi arī viņu kaimiņiem, lielākajiem antisemītiem (kas gan npaši ir semīti). Tiesa, mums šis scenārija arī var nākt tikai par ļaunu.
0
jopt, nu kur var šitā rakstīt...
-2
bet es piekrītu thunder, jo vairāk runā, neatkarīgi no tā labu vai sliktu, jo ilgāk tas mīts dzīvo un 'barojas'. uzlikti nikolaju un miers. viņi jau uz to vien balstās, ka ir noliedzēji un aizstāvji, ja vismaz viens posms iztrūks, barības ķēde apsīks.
0
Neapsiīks. Holokausta industrija ir viens liels bizness.
+1
mūžīga viena un tā paša kulšana interneta forumos gan viņu iznīcinās. sieg heil!!
0
Neiznīcinās, protams. Taču runāt par to vajag.
+1
bizness nevar pastāvēt, ja tas pārstāj cilvēkus interesēt. negatīva publicitāte, noliedzēji, strīdi, slikto un vainīgo meklēšana, apspriešana, kompensāciju pieprasīšana, tiesāšanās, sodu piedzīšana, negatīva publicitāte... utt. bezgalīgi, kā vāverews ritenī. ok, kādu laiku jau viņi vaigus sapūtuši paši izdomātu visāda veida uzkasīšanos, bet ja par to neviens neinteresētos, nerunātu, utt. tad viņiem, starp citu, turpat gazas sektorā arī iet pietiekoši interesanti.
0
Mazliet mosh iet uz labo pusi,jo kaut kur lasiju, ka nu jau pat starp zidu vesturniekiem paradoties holokausta noliedzeji.
+1
Tā gluži vis nesanāk. Mēs jau te pārstāvam tikai vienu konkrētu holokausta pieminētāju grupu - respektīvi, tos, kas apgalvo, ka tas ir biznesa interesēs uzpūsts burbulis. Ja šī daļa aizvērsies, tad nekur jau nepazudīs tie, kas ik uz soļa atgādina, ka viņiem pienākas kompensācijas un citi bonusi par savu senču ciešanām, un ka viņi vispār ir īpaši uz visu pārējo tautu fona.
0
^ šitas bija u adresēts.
+3
Skatos, visiem biznesa noliedzējiem mīnusi salikti. Forumā ir ielavījies kāds Herr Z. ieliktenis!!!
0
Atkal antifa uzdarbojas.
+2
Man prātā nāķ, ka vajag aģitplakātus a ļa 3ais Reihs par tēmu "nost antifa", "iznīdēsim sarkano mēri" utml.
0
Re, re - atkal mīnusi! :) Tiešām Desper - Iznīdēsim sarkano mēri!
+2
+1 katram, kas pateiks kautko par tēmu :P
0
Vai ebreji būtu pelnījuši savu valsti, proti, Izraēlu, jeb tasir tikai tāds ievilcies process, kad ASV kara bēgļiem iedeva teritoriju kur padzīvot?
0
Vai tik holokausts nebija par iemeslu Izraēlas valsts izveidei (1946.g). Ir kādas domas?
+1
Nevarētu būt, jo holokausta termins tika vēlāk izgudrots.
0
termins, ok, es par "6mio ebreju slaktiņu".
+1
Holokausta bizness sākās 60 - to gadu beigās, līdz tam nevienam īpaši žīdu ciešanas neinteresēja, arī pašiem žīdiem nē, vismaz ne tiem, kas nebija kādā darba un atpūtas nometnē pabijuši.
0
Precīzāk laikam būtu teikt, ka attiecināts uz šito būšanu tika vēlāk, piecdesmito gadu beigās. Vārds kā tāds, protams, bija zināms jau sen.
+3
Ciktāl tas saistīts ar Izraēlas valsts dibināšanu, kaut kāds efekts jau noteikti bija, tomēr par galveno iemeslu tas nekalpoja. šis jautājums jau principā bija izlemts 1922. gadā.

"Political Zionism took shape in the late-19th century and the Balfour Declaration of 1917 formalized British policy preferring the establishment of a Jewish state. Following World War I, the League of Nations granted Great Britain the Mandate for Palestine and the responsibility for establishing "the Jewish national home" within it."
-4
0
energodar.net/black/iudaizm/iudai...
ne gluži par holokaustu, bet par izredzētās tautas reliģiju gan. ja ir pacietība lasīt kirilicā, tad diezgan interesanti.
0
Yebhamoth 11b: "Сексуальные сношения с девочкой разрешены если девочке есть 3 года."
...vāks!!...

+1
Njā- nu nepaspēja friči savu iecerēto lietu padarīt līdz galam.
0
Gan jau te rezidējošiem konspiratoriem tas nebūs jaunums, bet rekur uztrāpījos uz vērtīga saita: piratenews.org/jewish-rabbis-suck-...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas