Bistamakais darbs LV
-2
Sakuma saksim ar pretejo:

www.tvnet.lv/zinas/latvija/32575...

Un tur pat ari VIDEO ar bistama aroda parstavju versija

Un te vel mazliet:

video.leta.lv/video/index.html?xm...

Nu un kadi Jums piedzivojumi ar sa aroda parstavjiem, ta ka es ikdiena ari biezi braukaju ka ZAKA kungs, ari biezi saskrienos ar siem, bet vienmer tieku cauri veiksmigi, vajag tik izturet 5 min. vinu slaucosos tekstus...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+11
^
Bobij, Tu?
-7
Kas ir Bobijs? Varenais Savejs?
+4
Bobijs, ne Bobijs, bet šitos atsaldeņus redzēju darbībā...

4. aprīlī Lieldienās jamie bij izvēlējušies pārbaudīt 11. tramvaju tieši pretī Dzemdību namam. Rīkojās viņi vienveidīgi - ar zaķi izkāpj no tramvaja un apstājam viņam apkārt un neļauj nekur iet prom, kad zaķis mēģina protestēt viņi vienkārši viņam grūžas virsu un neļauj nekur aiziet. Tāpat arī traucē runā pa mobīlo un mēģina norobežot zaķi no garāmgājējiem. Ja zaķis ir neatlaidīgs, tad diezgan bieži, tas beidzas ar roku palaišanu. Tā tas arī bija pie dzemdību nama. Rezultāta no dzemdību nama tika izsaukta policija un gan kontrole, gan zaķi tikai aizvesti uz policiju. Nezinu, kā tur beidzās, bet kautiņu viennozīmīgi izprovocēja un sāka tieši kontrolieri nevis zaķi...

Cik atsaldētiem ir jābūt, lai kautos pie dzemdību nama ieejas...

Būtu kontrolējuši kaut vai vienu pieturu tālāk pie vecajiem kapiem...
+3
Nu HVZ - es tik daudz reizes esmu izsedinats un ne starp tiem tirliiem vai vecam tantem, bet nopietniem skapjiem ar engem, nu nav ta, ja nedirz neko virsu, bet normali pazelojies, cik tev gruta dzive, ka 1 nedela darba un algas vel nav pa ko bileti nopirkt, tad pec 5 min pienak nakamais transports, kurs japarbauda - vini - "labi ej".
+2
tape izmantoju vellapeedu,nevis tas ka man baigi raustiitu zaljaa vide,bet tas ka man ir iespeja nemaksaaat tam shakaalju kantorim...
un ja viss ies peec plaana tad no vasaras saakuma jau ar vaagji jabrauc buus
+7
Nau ko braukt pa zaķķi. Tie zaķķi jau ar' vienmēr ir tie paši paši pirmklasīgākie pilsoņi...

Un ko ta viņam tajā video tur dara? Ne saprast ne kā. Cik var saprast, ta nekas tur vispār nenotiek. Tikai virsrakstos - brutāli nogāž, spārda, mīca, baksta ar elkoņiem - šausmas šausmas. Ne sunīša kājām sperti, ne guntiņas pagalīti... Jā jā jā...

Varu iedomātie, kā tas nabaga zaķķītis tur i ņēmies pirms viņu apgāza...

>:O~
+2
Nav ko maksāt - ej kājām vai brauc ar velosipēdu.
Alles.
+4
Nē, nu, tas viss jau IMO ir atkarīgs arī no paša "zaķa" - ir jau tādi, kas savā bezbiļetnieka statusā jūtas kā kungi un ķeizari, ko nevar aiztikt un bakstīt, un ja palūdz izkāpt vai samaksāt soda naudu, tad ar izvalbītām acīm un putām uz lūpām mēģina kontroli nodirst par tādu "cūcību" un uzdrīkstēšanos viņu svēto "zaķa" mieru patraucēt.

Arī kontrole, protams, reizēm nav nekādi zelta gabaliņi, bet, ja man būtu visu dienu jācīnas ar urlām-bezbiļetniekiem un bomžiem-bezbiļetniekiem, es droši vien arī kādā brīdī neizturētu un "norautos", sabļaujot vai ar varu no transporta izraujot viņu un tad veicot pāraudzināšanas ātro kursu.

Katrā ziņā, katrs tāds gadījums ir jāskatās atsevišķi - reizēm tiešām cilvēki tīri aizmāršības pēc brauc bez biļetes vai to netīšām sabojā tā, ka nav ko īsti parādīt, bet kontrole [pārsvarā] jau īpaši tādās situācijās neiedziļinās - secina faktu un rīkojas ..

Es pats esmu divas reizes pieķerts pa zaķi braucam - vienreiz aizmāršības pēc aizmirsu biļeti nokompostrēt (kontrole kaut kā noticēja) un otreiz vienkārši negribējās to pirkt (godprātīgi samaksāju sodu un viss kārtībā). Pats ļoti labi sapratu un saprotu, ka tā darīt nevar, un, ja pieķer - jārēķinas ar sekām :)
+2
"Katrā ziņā, katrs tāds gadījums ir jāskatās atsevišķi" - tā saka pipeļaini deputāti, kad negrib neko darīt.
0
Ieveroja, kads to otru video, kur tie URLATI, kas filme no BMW, grib nobraukt bistama aroda parstavi?

Cik no teksta var saprats, tas kas tur bij zeme un kontrole tureja, bij no iekslietu ministijas, lidz ko abturets autobus, ta sis meties begt un pakritis, neviens vinu tur nav gazis u.t.t. a urliki savilmejusi/sastastijusi baigo stastu :D
0
pati braucu ar mikriņiem vai auto. bet ir jau gan dzirdēti pastāsti, no normāliem cilvēkiem, nevis kaut kādiem urlām, ka, piemēram, uz paskaidrojumu- man nav naudas, es kāpšu ārā, reaukcija ir:'maksā cik ir". nu tā gan nevar darīt. ir jau iespēja izrakstīt kvīti. 'maksā cik ir' par baigo kontrolieru godaprātu neliecina. un nekāda likumīga pamata aizturēt cilvēku arī viņiem nav.
0
Tāpēc bieži kopā ar mentiem brauc. Jo tev klāt skarties tiesību nav. Sīci no transporta izlakt arī tiesību nav.
+1
hehe, lv alus topiks /forum/109300/ arī iesākas līdzīgi (autors Pagannicus)
"Kādi jūsu mīļākie vietējie aliņi? Personīgi man Tērvetes un Bauskas."
...
bobij, Tu ?
...
kāds bobijs?

Sakritība vai likumsakarība? :D
0
Ā, kurrat ir Malēja feikais profils ?
0
Galu galā tīri tehniski var pieļaut, ka ir dzerts kopā un, ka, nakas nav neiespējams ;-)
+6
^^
kāds Malējs?:D
0
eu, jāuzbliež man arī kreisais profils un jāizpauž visa sava blondīnes būtība līdz kaulu smadzenēm:D
+8
Dainīts iedomājas, ka ja viņam ir vairāki profili, tad visiem pārējiem arī ir :D
+4
Reku vel viens stasts par agresivajiem arodistiem, cik nu paties, bet labs:

www.orb.lv/blog/?item=98139...
+3
Šitas labs stāstiņš :D
Attiecībā uz patiesumu, rekur autora komentārs:

"Galvenie notikumi, vietu un personu apraksti ir patiesi. Par kontrolieru brigādes prototipu ņemta reāla brigāde un visi purni, viņu noformējums un uzvedība aprakstīti autentiski.
Tomēr tas viss nav noticis vienā reizē. Vienkārši sakarīgāk likās rakstīt vienu piesātinātu gabalu, nekā vairākus mazus. Protams, ir šis tas piedzejots jautrībai, bet tikai nedaudz :)"
+1
bet, dies pas, ku tas www.tizleni.lv ir labs...

aaa

suudbank: "Eu, loh! Mēs tevi aplaupīsim pie blakus lodziņa"
+1
Es ar gribetu stradat par kontrolieri...vareetu pipelee straadaat:D
+1
^^ attiecībā uz digitālo TV tā ir daļēja patiesība, šancē analogajai bija sūdīga kvalitāte - to pašu antenu iepisu digitālajā - zajebis. Bet ja pa švaku (vai pa stipru signāls), tad pat miglubildi neredzēsi, tas tiesa ...
+2
Un atkal jau G.Šļūkas versija par notikumiem:

g.delfi.lv/images/pix/file3125...
0
Pa pacanski :D
0
www.tvnet.lv/zinas/latvija/33086... Kontrolieri atkal palaiž savas roķeles ...
0
Kad bija konduktori, tad tādu problēmu nebija. Vai nu pērc biļeti vai soļo kājām.
0
Tā video leta atkal nedarbojas >:E
0
+1
tagad valsts ienaidnieki ir kontrolieri...
+4
Gribētu redzēt, kurš nepalaistu rokas, ja katru dienu tādi ergļu urlāti būtu jāredz.
Tam jauniešu baram arī vajadzēja normāli iepist bietē.
Vienīgi kontrolieris bik pārcentās to vienu čubinot
-2
Nu tad ej un palaid rokas , nevis nīksti te, ja tev tas šķiet tik pareizi...
Negribās atkārtoties par kontrolieriem , bet viņu vara ir tik niecīga, ka tad jau labāk būtu konduktori...
+3
mSPW
nesatraucies, rokenrols šosezon jau ir atklāts ar lv saldajiem ērgļiem dirs tu te vai nē.
Pietam runa bija par kontrolieriem, kuriem katru dienu šādi appisušies tīņi mauc virsū, presē pataisa par totāliem ēzeļiem etc un par mazu algu jādara šāds darbs. Ej un saglabā pēc tā visa levitējošu mieru
0
Es arī gana daudz esmu redzējis un likums ir vienāds visiem. Ja sit , aizturi , sauc policiju un uz menteni , nevis atdauzi, to es par darbiniekiem. Pohuj , kas viņš ir , urāls vai kazaks. Tāpēc jau arī viņiem ir savi pienākumi , citādi bļe te katrs izdomās, ka vot šitā būs pareizi - iedošu šitam pizdi , jo man redz nepatīk , ka viņš ir piedzēries , klausās metālu un ir gari mati. Vai arī otrādi - saldais puika vai reperis.

Es neaiztāvu šitos likuma pārkāpējus , bet norādu uz to, ka pie vainas ir kas cits. Kamēr tu ļausi , tikmēr to darīs. Un nez vai atpizģīšana , ko līdzēs. Tieši otrādi , lasīsies grupiņas un speciāli tos kontrolierus klapēs, jo redz iepriekšējo reizi viņi pārkāpa savus pienākumus.
+3
nē, redzi, problēma ir Tevī. Ja Tev nav biļetes - pats vainīgs, vēl brūķē muti un vicinies ar rokām - vēl vairāk vainīgs.
+1
Tieši tā - ar tiem urlātiem tikai ar spēku!!! Pēkšņi urlāts ir cilvēks??!! Šitā preses tizlošasnās ir tikai kārtējā skandāliņa meklēšana, vieglāk jau ir zākāt uzņēmumu (nu RS, protams, ir sūds, bet par to citreiz citā kontekstā), kuram var tikt klāt, ne tos urlas, kas jau sen kur kurais.
+3
No: rigassatiksme.lv/?sadala=654...

"RP SIA Rīgas satiksme ir lielākais sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs Latvijā. Stabilitāte un straujais attīstības temps garantē darbiniekiem drošības sajūtu, izaugsmes iespējas un nepārtrauktu labklājības pieaugumu."

Hehē, jāiet strādāt par kontrolieri - straujšs, drošs temps kā slānīt urlātus. Dinamika un ātrums - tāds ir mūsu moto.
+1
Tu domā , ka tikai urāli ir tādi ?! Stipri šaubos... Protams, ir forši, kad atklapē kaut kādu nepateicīgo smerdeli, kurš pat valsts valodu nezina , bet arī kontrole nav enģeļi. Jebāl , cik gadījumus neesmu redzējis, kad savējiem - letiņiem , šitie vnk brutāli piespiež un bezmaz vai uz ielas veic pārmeklēšanu , skatās makos utt...

Jā , ir vainīgs , bet ja tu knapi galus velc kopā un tev nesanāk biļetei , tu uzreiz nepārvērties par kaut kādu priekšmetu , kuru var pārmeklēt. Tādu tiesību viņiem nav , tā kā , ja viņi nepilda savus pienākumus jau atkārtojos , tad nebrīnos par tādu haosu , kad viņiem dod pa štangu.
Sorry - viņi var pateikt soda apmēru un es varu pateikt , ka man nav naudas(LV likumdošana) , bet nekur nav teikts, ka viņiem ir tiesības grābstīties gar manām privātajām lietām kā arī aizturēt mani. Un ja man šitā grābstītos kā redzēju darīdamies ar citiem ,es arī būtu devis pa purnu, jo tā ir likuma pārkāpšanas pretreakcija.
+1
Kur tur ir grābstīšanās pa kabatām? :O

Nav biļetes? Nu samaksā to sodu! Grūti? Dirsties pretī patīk? Nu pats vainīgs, dauni!

Neredzu jebkādu iemeslu, lai kāds ar tiem atsaldeņiem auklētos. Brīnos, ka Tu to nesaproti.
0
Es nerunāju par šitiem atsaldeņiem , bet par visiem citiem , kuri nav urāli..
Par urāliem - čemodan - roģina.
+2
Labākā taktika, ko esmu dzirdējis, man vecs čomaks LV pielieto, citēju no atmiņas:

"Braucot pa zaķi galvenais ir būt laipnam pret kontrolieri, prasīt vārdu un runāt muļķības. Bez kādas pretošanās izkāp ārā, tad strauji pagriezies un skrien prom smiedamies"

Viņš tā arī dara, es gandrīz nomiru no tā skata XD
0
labojums "(..) smiedamies kā debīls"
+1
Un pēc tam tas konduktors noķer nākamo zaķi un tam tiek dubultā :D
+2
Nu pasak vēl, ka tos urlātus nevajag ar brutālākajām metodēm iznīdēt, maitas tādus. Tāādi nedapisti atsaldeņi.

www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...

"Arī bruņotais vīrietis nogādāts slimnīcā, jo biļešu kontrolieris nav žēlojis spēkus, lai pārmācītu šāvēju". Skat, ka beigās nedabū kriminālu, par smagu miesas nodarīšanu "cilvēkam" :E :E
+1
Pirmais raksts jau te pavīdēja un kā jau teicu, Darvina balva tam kroplim, par gāzes pistoles lietošanu slēgtā telpā ... Un ar kāju pa ribām.
0
Atceros stāstu par kādu ļautiņu, kas iegādājās gāzes baloniņu un jutās varen drošs, pat neizlasījis lietošanas instrukciju.
Un kādreiz pie viņa pienāca tēvainis, izsakot vēlmi iegūt čalīša ādas jaku. Čalīts daudz nedomāja un pūta šim ģīmī baloniņa saturu. Kā izrādās, pūta vējš no nepareizās puses un kad brašais čalīts atjēdzās no gāzes, tad secināja, ka palicis arī bez biksēm, kas uzmestas tuvākajā kokā.
0
"Pie aizturētā atrastas divas gāzes pistoles un nazis. Vēl viņa mantās uzieta spēļu konsole ar trim spēlēm. Visas trīs spēles bija tā dēvētie šūtreri jeb asa sižeta spēles ar šaušanas elementiem. Tādēļ norīkota psihiatriskā ekspertīze, kurā noskaidros, vai jaunieša agresija nav saistāma ar aizraušanos ar spēlēm." www.apollo.lv/portal/news/article...

Es te brīnos - daži no maniem draugiem arī visai labprāt spēlē tā dēvētos šūterus, bet nez kāpēc nevienam ar gāzeni, vai diespas, bīstamāku šaunamo ģīmī nevienam i negrasās lāktīt.

Bij te pagājšgad laikam tas atgadījums Vāczemē, kur jaunietis skolā pašaudījās uz nebēdu un vēl vērā liekamu skādi notaisīja mukšanas procesā; ja atmiņa neviļ, tad kādi deviņi pagalam un padsmit cietušie. Subjekts saprotamā kārtā aizturēšanas procesā arī tapa nolaists no kātiem. Viņa dators arī tika nodots ekspertīzei, lai noskaidro, vai uz šādu rīcību viņu pamudināja vardarbīgas datorspēles, sātaniska mūzika, vai čatošana ar nepareiziem cilvēkiem. Faktu, kas arī ziņās tika pieminēts - proti, ka viņa vecāku mājās tika turēts arsenāls no 15 dažādiem šaujamieročiem un vērā ņemams daudzums patronu, turklāt viens no šiem ieročiem ar attiecīgo munīciju tapa pielietots tajā slaktiņā - laikam izmeklētājiem nelikās pārdomu vērts.
0
Tā gadās. Ir tak pat dokumentālās filmas par slepkavām, kurus "uz rīcību pamudinājušas Judas Priest un Ozija mūzika"...tas pats ar tām spēlēm. Pats es šad tad uzspēlēju šūterus un agrāk ļoti bieži spēlēju, taču cik cilvēkus tamdēļ esmu nošāvis? Un tas pats ar ļoti daudziem maniem draugiem un radiem.

0
Šogad maz spēllēts, bet pāris tūkstoši friču no kātiem nolaisti. Jāiet ielās ...
+2
Friču vietā es labāk gāztu nost sarkanos utaiņus vai arī kādus citus sabiedrotos, taču diemžēl spēļu ražotājiem ir tā indeve taisīt spēles tikai PRET fričiem...
0
Jūtu līdz vācu džekiem, kuriem patīk labi šūterīši. Ja negrib savējos šaut, tad tik Red Alert, Doom3, Pacific Assault un tamlīdzīgas var rukāt ...
0
Nu nez vai tie friči domā tā kā mēs. Kā izskatās, "skoloti" viņi tiek pamatīgi un gan jau mazajam Jurgenam nav lielāka prieka kā atšaut savu nekrietno tautieti, kas, ja vien nebūtu iesaukts armijā, noteikti savā manufaktūrā taisītu no kādas tautas ādām un priekšādiņām tabakmakus un lampu abažūrus.
0
Visus tos mazgadīgos šūteristus vajadzētu šitā www.youtube.com/watch?v=9c7xOjIDog4...

P.S. Mans favorītgāmucis - Super Mario un žurka www.donutgames.com/play/rat_on_the_run...
0
uuuuj, Mehāniskais apelsīniņš ^^
dabūsi pa yarbles!
0
Kartejie piedzivojumi - ka var iekost lupa, laizities gajis vai:
www.apollo.lv/portal/news/article...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas