Kam pieder Latvija?
+1
Labs, ja neņem vērā tos dažus tekstus par kristietību:
www.youtube.com/watch?v=qKePu0ZpTHk...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Pēc vairāk kā septiņsimts gadus ilgas cīņas par savu valsti, par savas tautas identitāti, par brīvību un par tautu kā tādu, latviešiem pazudusi nacionālā pašapziņa, jo vairs nav viena skaidra ārēja pretinieka, kura pārspēšana vienoja tautu. Tagad mēs cīnamies paši savā starpā - latvietis ar latvieti, ko ļoti labi izmanto SVF, zviedru bankas un dāņu cūku fermas. Jāsāk domāt vai Latvija kā valsts un latvieši kā tauta maz spēj mierīgi pastāvēt?
0
Latvija pieder Vašingtonai. Un Vašingtona pieder Čakam Norisam.
+1
Heh , un interesanti , kam tad visa pasaule pieder...
+2
+1
Latvija pieder tiem, kam mēs ticam, ka tā pieder, vai esam iemānīti noticēt. Ja neticētu, sen kā būtu revolūcija. Un ticību stipri tur kopā bailes pazaudēt kaut kādus mazos utu prieciņus - savu kaktiņu, ienākumus, sazagto, u.tml. Un visvairāk baidās pazaudēt drošību no citu ticībām. Kas notiktu, piemēram, ja citiem zustu ticība īpašumtiesībām, vai, piemēram, lata vai eiro vērtībai (kas patiesībā ir tikai papīriņi)? ;)
0
Eiro ir nosegts labi ja par 4%, lats ir nosegts pilnībā par tiem pašiem ārzemju papīrīšiem. Zelts neskaitās, jo naudas izteiksmē tas nekas nav.
Latvija pieder starptautiskam kapitālam. A te jau saimnieko Goldman Sachs (kam pieder ASV FRS akcijas). Kam pieder Goldman Sachs domaju jautajumu nav. Werwolf has clue :-)
0
"Geld herrscht über Amerika und Amerika über die Welt. Banken-Allianzen, Geld regiert die Welt. Doch wer regiert das Geld? Die Maske fällt! Sie fällt! Sie fällt! Die Maske fällt!"
+2
Un vispār jau mšus laikos nauda nav vairs pat papīriņi - tā ir cipariņi datorsistēmās...
+3
Intara tulkojums (google translator)
"Nauda valda pār Ameriku un Savienotajām Valstīm par pasauli. Banku aliansēs, nauda valda pār pasauli. Bet kas noteikumus naudu? Maska, kas Jums kritumu You kritums! Maska krītas!

Hek, mazko sapratu! ;-)
+3
0
o, yeah!
-2
latvija pieder tikaij man XD
+1
^ un cik iedomu draugu ir Tavā valstī ? >:)
-3
+2
Nelasu tos linkus un viss.
0
Pats vainīgs.
-1
проехали
0
Vai kāds piedalās (ir pieredze) ar eLatvijas projektu?
www.erepublik.com/en
+1
malēj
es un es un es un es un es
daudz esam
XD
kadreiz man bija šizofrenija,tagad mēs ar to tīri labi sadzīvojam
:D:D:D
+1
^creative_77

Ir spēlēts , bet cik tas banāli arī nebūtu , pat tur pelnīt labāk sanāca pārvācoties uz Maskavu. Patiesībā tas projekts ir visai garlaicīgs. Darbs - paēd - dienē(ja dienē) , trenēries , ja ir uzņēmums , tad tur kaut ko pakonfigurē un vairāk tur darīt nav ko. Ātri piegriezās. Vienīgi bija forši redzēt , ka LV bija pārņēmusi 2/3 Igaunijas , daļu polijas un nelielu daļu Zviedrijas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
LaurisPo
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas