Kur dabūt latviešu filmas?
0
Tādas kā Maija un Paija, Sprīdītis , Cilvēka Bērns, Vella Kalpi?Kuros latviešu torrentos var dabūt...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jaunajaa outlovee
+1
klab.lv/users/ostankina/...

šite vari papētīt.
0
Skat, ka uzplečoti onkas kādu vakaru neklauvē pie durvīm ...
0
man ir Maija un Paija, Sprīdītis, Limuzīns jāņu nakts krāsā, Mans Draugs nenopietns cilvēks, Dullās paulīnes dēļ. nada?
+2
Pie manis var. Man i ap 160 Rīgas Kīnostudijas filmu ;) Vācu pārsvarā līdz 90gadam, bet ir arī dažas jaunākas, bet uz tām nav iespringuma - pārsvarā jau sūdi kaut-kādi.
0
eu, BigUgga, Tev nav Podnieka 'Vai viegli būt jaunam'?
0
Zajebala dzert un kretinēt ?
0
Jā, abas divas, bet nu dokumentālās nevācu. Lai gan, laba ideja... Vispār jau šīs divas var viegli dabūt DC++
0
mans dators (vai es pats) nedraudzējas ar dc. nevar kaut kā sarunāt atmest/nohostēt?
0
jā, tās ir labas, ir atsauksmes kāda tā trešā daļa?
0
Man arī draugi ir nenopietni cilvēki, kuri grib iegādāt limuzīnu jāņu nakts krāsā un labprāt atdotu sprīdīti dullās paulīnes dēļ, lai tikai dabūtu Maiju un Paiju
0
"Vai viegli būt jaunam" var atrast labākajos krievu torrentos. Filma gara, man likās garlaicīga.
p.s. Vispār CCCP (ne tikai lv) klasika spārda - tas pats "Zig Zag udači", "Afoņa", "Boļšoj Fitilj".
0
AZBESTA VECENE !
0
Nu uz doto brīdi man slinkums kačāt kaut-kur, bet ja atmetīsi meilu, tad VARBŪT kādā brīdī uzmetīšu :)
0
roof - labāk būtu bijis "lai tikai dabūtu dāvanu vientuļai sievietei."

- Paklausies, Spuļģīt, ko tu ar mani tagad darīsi?
0
Ko, ko ? AUTIŅU SPERŠU !!!

Bet labās pēles tajās filmās. Kaut vai Paulīnē:

- Ak, ku varen smuka tā nelaiķe!
- Vai pa tiesi ?!
0
Starp citu, kādā dūmeru pasācienā mierīgu varētu uz projektora uzgrabināt - zārki, miroņu & stafs ....
+1
Reku nejauši uzgāju info par "Lielais Kristaps" tuvošanos. Vajadzēs mēģināt izkūņoties un kādas pāris filmas noskatīt, kas nogulētas..Piemēram"Kā Tev klājas Rūdolf Ming" un "Amaya" ir dzirdētas, no paziņu atsauksmēm, uzslavas. Ielieku šeit, varbūt kādu interesē. Citreiz par labiem pasākumiem uzzin pēc tam, kad tie jau gājuši secen.
Tātad:
2012.gada 10. – 15.aprīlis – LK festivāla nedēļa un filmu skates. Droši vien Kino Rīga norisināsies šis pasākums.
Reku links uz filmām un to aprakstiem/apskatiem
lielaiskristaps.org/filmas/spelfilmas/...

0
Un kur tagad var noskatīties Kā Tev klājas Rūdolf Ming????
0
Festivāls notiks 2012.gada 10.-15.aprīlī kinoteātrī „Splendid Palace” Rīgā un kino zālēs visā Latvijā. Tas būs Lieldienu – mošanās un atdzimšanas laiks, kad kino profesionāļi un skatītāji varēs vienkopus redzēt un izvērtēt jaunāko latviešu filmu ražu. Šis būs jubilejas festivāls – Lielā Kristapa balvas tiks pasniegtas jau 25.reizi.

Tātad kino Rīga, jeb kā tagad atkal dēvē „Splendid Palace”
+1
^ Man čoms — dramaturgs ir Lielā Kristapa žūrijā, vērtē darbus tieši no scenāriju profesionalitātes aspekta, tāpēc redzējis visas Kristapa filmas. Viņš iesaka skatīties pirmkārt «Kolka Cool» un tikai tad pārējās. Par vienu otru gaužām šķaudījās, teica — lai gatavojoties uz to ļaunāko.

Kas attiecas uz filmu pieejamību kinoteātros un vēlāk DVD, tad lielākā daļa no tām filmām ir kopdarbi ar Krievijas, Eiropas u.c. filmu taisītājiem. Piemēram, «Mona» skaitās kopdarbs ar Islandes producentiem. Attiecīgi to valstu finansētāji lemj, kur un pa kādiem kinoteātriem tā filma tiks rādīta, tāpēc daudzām tieši «Kristaps» būs vienīgā vieta, kur pilnīgi droši ka tās filmas tiks demonstrētas. Dažas pie kam tikai vienu reizi. Kā pēc tam producentu un izplatītāju kantori vienosies ar Latvijas kinoteātriem (un dažos gadījumos skaidrs, ka tas nenotiks vispār), tas vēl ir jautājums. Pie kam nav garantija, ka DVD iznākšanas brīdī tā filma vēl kādu vispār interesēs… Vai arī valsts necentīsies visiem spēkiem, lai tikai izčakarētu filmu un neļautu tautai skatīties (kā bija ar satīrisko īsfilmu «Pēdējais Lāčplēsis»).
+3
Kolka cool ir viena no retajām, kuru esmu redzējusi. Hmm godīgi sakot mani īpaši neuzrunāja, tīri no sižetiskā aspekta. Saprotu, ka savā ziņa tā ir aktualitāte, ka laukos jauniešiem nav sevišķas perspektīves un strādāt laikam arī lāgā negribas, vēl visādas lauku dzīves nianses tika apcerētas, arī ģimeniskais, tadā ziņā, ka nav dziļas emocionālās pamatnes attiecībām. Tas kā es to uztvēru...bet vispār skatoties filmu, neradās skaidrība kāpēc par to būtu tagad jārunā, visu laiku gaidīju, kad tad īsti filma sāksies. Uzteicama, manuprāt, aktierspēle un atmosfēra, kā tas viss uzņemts. Pieļauju, ka varbūt vēlreiz noskatoties, jau zinot kas un kā, rastos cits viedoklis...
0
starp citu, šodien biju uz "Kā Tev klājas Rūdolf Ming?" nejutos laiku zemē nometusi. Vienīgi seanss bij' sakomplektēts no divām filmām. Pirmā filma, kura saucas "Filma" gan drusku tā tā, bet uz beigām sāka likties tīri skatāma, tajā brīdī domāju vai man tā liekas, jo filma tiešām ok vai vienkārši pieradu, ka jāskatās, tāpēc, ka jāskatās. Bet Rūdolfs foršs puika! :) Laikam 6dien vai 7dien vēl to demonstrēs. Cena uz filmām arī ritīgi pieņemama 1.5ls
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas