SID "Pig" NR#2 RIP
0
Jāteic šis gads ir tik tiešām bēdīgs!
Sākuši mirt arvien vairāk un vairāk-
Nomiris Slipknot basists...

RIP

Des Moines, Iowa; May 24, 2010 -- A local hotel worker found the bassist dead this morning. Paul Grey, known as #2, or "The Pig" in the self-titled years, the lively bassist from Los Angeles who relocated with family to Des Moines and joined Slipknot and has played for the entire Slipknot career up to this point. Paul had a darker side to his life, dealing with drugs and alcohol abuse, and then getting married and expecting a child with his wife, Brenna, later this year.

I first saw Slipknot at Dotfest 2 in 1997, shortly after they formed and right before they were signed. Clown came out and moshed with the crowd, and Pig had his pig mask on and was WICKED on the bass!

Paul will be missed.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
mjā, lai arī slipknot neesmu aktīvi klausījies, tad tomēr žēl, ka atkal jau kāds no mūziķu vidus pamet šo sauli un ne jau tai spožākajā veidā...!

R.I.P
0
0
R.I.P.
0
neesmu pārāk dziļš slipknot piekritējs (maigi sakot), bet mūziķi tur ir tiešām tehniski varoši.

R.I.P.
+2
R.I.P.

Nebūtu Slipknot diskogrāfijas caururbšana, nebūtu pievērsies metālam...
0
Pilnigi un galigi pohuij, ja protams atskaita to, ka man tas "skali" tagad bija japasaka.

Slipknot tapatas smird! Ja smird un es nejokoju, kas doma teikt, "Tu tacu joko?"
0
kas ibio sogad notiek?!!!!!!!!!!!!
stiils,dio,sliipo bass...
0
R.I.P.
0
un tas ir tikai gada sākums.. diezgan nepatīkama bilance
R.I.P.
0
un tas ir tikai gada sākums.. diezgan nepatīkama bilance
R.I.P.
0
un tas ir tikai gada sākums.. diezgan nepatīkama bilance
R.I.P.
+4
Kotuteici ? Gads jau pusē, starp citu. Itkā citus gadus nebūtu miruši ...
+1
Nelabi ka tā, tas tiesa
Taču parasti jau viesnīcas nummurā neatstiepjas no National Geographic pārskatīšanās. Arī Stīls sev bija izlaidis cauri visu, ko vien caur kuņģi un vēnām var izdzīt. Grodums arī līdz vasaras beigām dzīvosies slīmnīcā. Šmigu rīt un narkoties vajag mazāk.
Par Dio protams ir visvairāk žēl.
0
Ir jau bijis arī citos gados daudz kā, bet nu šis gads ir īpaši bagāts(kaut arī nav vēl beidzies
) nu ne ar tām pozitīvākajām ziņām, sākot ar vulkāniskajiem dūmiem(kā dēļ man bija izčakarēts lidojums uz Londonu) beidzot ar Polijas prezidenta traģisko aviokatastrofu...
+1
R.I.P.
Arī man, kā diezgan lielai daļai no manas paaudzes, Slipknot bija viena no tām grupām, caur kuru sāku iepazīt smaguča pasauli.
Neesmu gadus 5 klausījies, sak, tagad šķiet īstais laiks atcerēties pusaudža gadus un noklausīties Iowa.
+4
Varu pievienoties vieglo smilšu vēlētājiem, kaut vai pieklājības pēc.

Ja jau sāk visādas katastrofas un nāves gadījumus uzskaitīt, tad jebkurš gads izskatīsies pabriesmīgs (pie šī gada jau vēl netikāt minējuši Haiti zemestrīci un vēl vairākas, naftas platformas avāriju Meksiskas līcī, plūdus Eiropā (pavasarī un tagad) utt.) A varbūt toč viss iet uz galu 21.12.2012? :)
0
R.I.P

Kārtējais paraugs, kā nevajag dzīvot. Respektīvi , ko nevajag lietot...
+3
Es te vienvakar kārtējo reizi lasīju visādas brīnumu lietas par astrālajām projekcijām, un džekiem normāla saruna:

x: "I was wondering if it is possible to project into the future, and if so has anyone here done it?
What did you see?"

y: "Yes.

12 of us oldies used a simple process back in 1998 to view events over the years 2007 to 3000 and saw some amazing things. The 2012 period is something I have shared here before, and all I have to say about it is.... right now, be working on getting strong physically, mentally, emotionally and spiritually... we are all going to need to be very clear in that time frame in order to know what to do and where to go and survive the events. The feeling was totally chaotic as the entire planet rumbled and shook, massive earthquakes, massive volcanic activity and heaving oceans while most species became severely reduced in numbers, etc.

After that, things settle pretty rapidly. People come together to form villages and start working together as equals for a change, although for many years there are groups of Raiders who prefer their stand-over tactics to peace and co-operation. By 2035 we begin to grow rock-crystal into more usable forms, like building materials etc... although it is quite a while before that new technology is in wide use, globally.

As we progressed onto 3000 we could see some major differences in how humans live on the world... we no longer built multi-story units over 3 stories high so that the trees could flourish within town areas and provide decent cover. There were no roads, only paths.. and the whole world felt much more harmonic.

Remember this important fact: what gets seen of the future is ONLY possibilities and probabilities, although some things must occur because they are part of the earth's huge life cycle so we need to allow for that as a natural evolution of the planet and all life on it."
0
Nu bet laiks taču iet un metālmūzikas veči noveco tāpat kā jebkuri citi cilvēki, tā kā turpmāk varēsim sagaidīt ziņas par dažādu slavenu metālistu nāvi arvien biežāk.
Neņemos spriest cik nozīmīgs metālam Pols Grejs ir bijis vai varbūt tieši otrādāk, bet īstas leģendas dzīvo mūžīgi. Vai tad, piemēram, Preslijs un Lenons tā pa īstam ir miruši?
+1
Apnicis klausīties jau, ka Preslija vietā esot apglabāta vaska lelle. Pofig.

Bet uz 2012 gadu jāsašņorē kurpes ciešāk.
0
Varbūt skaitos vecs, bet mani Līvi pavilka uz metālu nevis Slipknot 8-)
0
R.I.P.

lai arī Slipknot vairs galīgi necepij, taču tieši viņi ieveda puslīdz ''ekstrēma'' metālā mani un domāju ka kaudzi citu jauniešu arī.
0
blogs.myspace.com/index.cfm?fuseactio...

reku slipknot preses konference
0
kaut gan neklausos,bet liidzjuutiibu varu izteikt taapat...R.I.P.
0
+2
Fauns, es te vakar ar bik ieskatījos - mēs visi rīt nosprāgsim. Varbūt arī nē - redzēs. Hū, kāds es pareģis.
+5

ņemot vērā ideoloģiju "people=shit", "all he left, is love..." skan nedaudz nekonsekventi
0
R.I.P.
0
BigUgga, nu bet uzraksti sīkāk, lai ir interesanti lasīt, vismaz :))
0
Astrālās projekcijas, interakcijas ar dēmõniem u.c. tamlīdzīgas *khem, khem* blēņas, bieži ir lūk kā rezultāts:

en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysi...
0
pašam ir pieredze uz tādām blēņām, vai tikai gudri padirst patīk?
0
Jā un jā :)

Kad biju sīks bija man viens apnicīgs gļuks ar realitāti, bet nu visam ir izskaidrojams, un ja nav, tad pēc kādiem gadiem zinātnieku vīriņi izštukos.

Galu galā re kur cilvēki ntos gadus meklē *pārdabiskas* spējas un gatavi ļimonu atdot, bet kā nav tā nav neviena.. Tas, protams, neko nepierāda vai apgāž, bet fakts interesants:

www.randi.org/site/index.php/1m-c...
0
Pateikt, ka tas bieži ir "tā" rezultāts, ir tas pats, kas pateikt: "Tas, ka tu vienā dienā atrodies pavisam citā pilsēta, bieži vien ir lūk kā rezultāts: "www.ldz.lv"" Nu, piedod, atvaino, ja, bet neizskatās, ka tu kādreiz būtu iedziļinājies tādos jautājumos, vai arī būtu paskatījies, ko tavi zinātnieku vīriņi štuko. Pastāsti labāk man, kā tas nākas, ka es varu nosapņot precīzus kādas dienas, kādu epizodi un pēc tam atkārtot to vārds vārdā? Nē, nu ne jau katru dienu, bet nu gadās... Un gadās tā daudziem, nav jābūt nekam īpašam. Tur arī pie vainas ir miega paralīze? Vai tomēr miega paralīze ir normāla štelle, kas šancē katru reizi, kad tu redzi sapņus, ar nolūku bloķēt tava ķermeņa kustības, lai tu nevazājies aizmidzis pa hātu apkārt, un tomēr prāts ir spējīgs uzkonstruēt varbūtības? Pēc tam padalīties ar šīm varbūtībām ir kaut kas, kas izpelnās nievājošu attieksmi? Gudri dirst par politiku, kā būtu, ja būtu, gadījumā nav tas pats?
0
Un kā to saprast, ka arī tam ir izskaidrojums? Kas tas tāds vispār ir, ko tu tur raksti? Kāds izskaidrojums? Kāds apšauba to, ka tam ir izskaidrojums? Tas ir psc, kā var dirst...
+1
"Tas, protams, neko nepierāda vai apgāž.."

ā, tad tomēr, ir tādas lietas, kas neko nepierāda, neko neapgāž, bet tomēr ir interesanti palasīt, un pats galvenais, to iesaki TU. Tātad, tas ir kūlīgāk nekā lasīt par gļučīšanu nākotnes varbūtībās, jo redz tam bieži par pamatu esot miega paralīze. TAS IR PSC, MAN IR JĀIET PROJĀM KAMĒR ES NEESMU SAPSIHOJIES UN IZDAUZĪJIS KLAVIERI!!!
+1
Zini, būt par lohu laikam ir daudz vieglāk, un tas prasa daudz mazāk nervus.
0
Es te tā drusku atļaušos iespraukties jaukajā diskusijā.

Projekts - supergrupa Hail!, kurā dalību ņēma arī nelaiķis Paul Grey, tomēr neatcels tūri un 9. jūnijā ieradīsies Tallinā. Paul Grey vietā spēlēs nu jau bijušais Megadeth basists James LoMenzo. Ir doma aizšaut.
0
Tam noteikti ir kāds skaidrojums.
0
Skaidrs kā diena. Es pat +/- varu pateikt, kāds!

Bet labāk pataupi nervus un klaviatūru, ārā taču dikti jauks laiks - jāiet paēst dažus aliņus :)
+1
Lasu tagad Buiķa sarunas (1997. gads) un atļaušos iecitēt gudrajiem "zinātniekiem", kuri šķiet tā arī nav sapratuši, ka zinātne nav gluži tikai gudras sejas baltos halātos. Tur vispār ir ļoti daudz ko minēt šajā sakarā:

"Tie, kas pieņem tikai racionālo zinātni, faktiski pieļauj pretrunu, jo zinātniskās radīšanas akts ir iracionāls! Es nevaru nonākt pie jauna zinātniska atklājuma idejas racionālā ceļā. Daudzi izcilie zinātnieki - gan fizikā, gan ķīmijā, gan citās dabaszinātnēs, pat Nobela prēmiju laureāti - atzīst: vai sapnī, vai ejot pa ielu pēkšņi uzplaiksnī doma! Tātad pats radīšanas moments ir iracionāls."

Zinātne ar ezotēriju draudzējas jau labu laiku un smeļas no dažādām "blēņām", kā tu to sauc, idejas. khem khem... Jautājums tikai no kurienes un kāda informācija tiek ņemta. Pāris bērnības gļuki un no dirsas izvilkta literatūra par gļukiem arī var radīt bardaku galvā, bet ar laiku tajā iedziļinoties, sakarības var atrast un lūkoties uz to visu savādāk, neiecērtoties visā, kā pierasts, melnbaltā formā. Savādāk zin, beigās sūds māca dirsēju.

Tās ir aktuālas lietas!!! Tur ir runas par jauniem enerģijas un informācijas ieguves veidiem, jaunu, līdz šim neizzinātu lauku izpēte, galu galā, jauna izpratne par pasauli, tās uzbūvi, un cilvēka lomu tajā. Bet vairumam ļaužu tās ir blēņas, un tad brīnās, ka dzīvo dirsā un tik pļūta jaunu politiku, kā dirsā būt. Ir jānotiek fundamentālām izmaiņām. Ir jāatver prāts, kas gadu tūkstošiem ir verdzināts. O! Laba dzejas rinda!
0
a man sapņi ir ahūni, vienkārši ahūni.
nesen biju atklātajā kosmosā, laboju kosmosa kuģi un no manis aizplūda kkāda tehnika.
es nezinu tur par to īstenību, kas pāriet, daudzi runā, ka viņiem atkartojas tas, kas redzēts sapņos.
Man savukārt bija arī tik spēcīgi sapņi, kas izgaismoja visu nākamo dienu sapnī tādā līmenī, ka hren atšķirt no īstenības, atceros vienreiz nosapņoju kā aizgāju uz skolu un visa attiecīga diena pavadīta tur, no rīta pamodos un atkal bija jāiet uz skolu, bija vispār baigais zb, bezmazvai divreiz diennaktī jāmacas :(
0
izskatās, ka Faunam ir diez gan sakrājies par šo tēmu, ko teikt, stāstīt un izklāstīt! Protams, tiek ņemts viena cilvēka viedoklis un izķidāts līdz pēdējam, lai nonāktu līdz nešķīstītas taisnības! Hah... Faun, ko tur daudz iespringt, psihot un pist klaviatūru pret sienu, tak uzliec Sexa pistoli fonā un uzdziedi līdzi :)

Par šo tēmu un par to, ka ļoti daudziem vēl aiz vien ir aizvērts prāts uz sava "ES" apzināšanu...vienkārši ir žēl, ka nav kuram katram tā fīča iestatīta uz izzināšanu un iedziļināšanos tajā, kas ir tālāk par to, ko rāda acis...

šķiet, ka mūsdienu civēks ne ar ko daudz neatšķiras no viduslaiku iemītnieka, vienkārši ir updeitotas modernizētas versijas- tad visi vienā bara instingtā visu darīja un tā arī ir tagad, cik daudz ir ticīgo, vāks! Ej un pasaki viņam, ka Tu tici kosmosam-tevi par to vienkārši nicinās un sūtīs uz elli ha-ha
Un pārējās sabiedrības daļas ir vienkārši sadalījušās pa kopienām-klaniem sauciet kā gribat! Visus var sadalīt, ielikt rāmjos, bet man iekšējais es neļauj būt ieslēgtam tajā rāmī, vēlos zināt kas ir tālāk par sienu! Tādejādi jāteic, ka mana ši dziņa uz izzināšanu-neskaitāmie jautājumi ar teorētiskām atbildēm tikai dzen uz priekšu-garīgi pilnveidoties var visas dzīves garumā, tāds arī ir mērķis!
Bet nedrīkst arī aizmirst par ķermeni- kā saka veselā miesā ir vesels gars!

Faun vajadzētu saorientēt pulksteņus kaut kad un kādā plaknē saskrieties, īpaši nav vēlme postot par maniem jauniem atklājumiem, eksperimentiem un padziļinājumiem saiknē ar neizskaidrojamo!

Un vēl aizvien paliek aktuāls jautājums, kas toreiz mežparkā Arhata mājā no rīta atrāva metāla durvis? hujviņzin :D

āķīgs jautājums Bigijam - kā Tu zinātniski izskaidrosi, kad cilvēks var nelietot pārtiku 70 gadus un vēl aizvien būt dzīvs un vesels? Būtu interesanti saprast kā cilvēks spēj fotosintezēt ne? Gan jau plikpauri baltajos praķīšos visu izskaidros un iebāzīs mutītē ar karoti visas atbildes, gluži tā pat kā tajā dokumentālajā filmā Zeitgeist-gribi tici, gribi netici/tāpat rezultāts būs viens - apdirsīsies visi!
Nahuj kādam ir tās atbildes jābāz man galvā, ja interesantāk tās ir atkost pašam?
Ak, jā piedodiet aizmirstu - cilvēka lielākais netikums ir slinkums!

+1
Slinkums ir dzinējspēks cilvēces progresam.. slinkums lika kustināt smadzenes un radīt visu - sākot no lidmašīnām, līdz rolton nūdelēm.
-3
slinkums un kustināt smadzenes ir divas pilnīgi nesavienojamas lietas!
+2
"kā Tu zinātniski izskaidrosi, kad cilvēks var nelietot pārtiku 70 gadus un vēl aizvien būt dzīvs un vesels?"

Lai arī jautājums bija adresēts Bigijam, es arī varētu ko bilst ši sakarā: lai viņš papriekšu pierāda, ka viņš ir tos 70 gadus bez paikas un ūdens nodzīvojis. Lai iespundē džeku uz gadu un paskatīsies, kas notiks. Interneta tenku lapelēs izlasīti blēņu stāsti mani kaut kā ne pārāk pārliecina.

Kas attiecas uz cilvēka progresu lidmašīnu un roltonu veidolā - neesmu pārliecināts, ka tas ir viennozīmīgi uzskatāms par progresu, vai par progresu pareizā virzienā.
+1
Pagājšgad ar veleriem ap Stokholmu braukājot bijām budistu templī - www.buddharam.com/home.html - tur mūki rādīja uz vienu čibi, kas sēdēja lotosa pōzā un izskatījās pēc vaska statujas un teica, ka šis tā jau 10 vai ciktur gadus sēdot (ar laikam bez ēšanas / dzeršanas), bet drīz jau miršot - content5-foto.inbox.lv/albums131230722/bla...
0
kurš no tiem čubrikiem 10 gadus sēž bez ēšanas? priekšplānā vai tusnīgais? (tas toč izskatš labi paēdis)
0
Da nu , kaut kāds breds. Tiešām tici , ka viņš 10 gadi nav neko lietojis no pārtikas ?
0
^^ tas priekšplānā tak stāv un muti plāta. Un kāda šķirba vai viņš ir vai nav tusnīgs ? Vai nu patērē kalorijas vai nepatērē ... Ja kautko patērē, tad jebkāds tusnis ilgāk par mēnesi neizvilktu.

Par to ticēšanu - HVZ.
0
Intars visu atbildēja manā vietā, tikai man jautājums - kāpēc šāds jautājums tieši man? Tāpēc, ka nesen atkal kārtējais neēdājs uzradies? Viņu jau tur savāca pētīt, vienīgi kopš tā brīža nekas par šo lietu nav zināms. Ei nu zi, mož government konspiritā...
+5
Pietiek uz darbu aiziet un skat kas darās. Fauns, ar Tevi viss normāli? Klavieres viņš te grib dauzīt, heh. Agresīvs tips, ziniet.

Mans miermīlīgais komentārs par miega paralīzi kā ezotērikas blēņu avotu ir vienkāršs zinātnisks fakts. Ja čomos ir cilvēki ar akadēmisku izglītību psihoterapijā, viņi Tev to apstiprinās. Ja Tev šis fakts kaut kādā veidā aizskar vai aizvaino, varu tikai ieteikt paša pieeju - open your mind.

Tu jautāji par manu pieredzi ar *ezotēriskām* lietām. Šādā kontekstā arī mana piezīme, ka mana pieredze, lai gan šobrīd man neizprotama, ir tikai triviāla ķīmiska reakcija galvā par kuru šobrīd vēl nav skaidrības, bet visticamāk patiesība ir tikai pāris zinātnisku atklājumu attālumā. Līdz ar to es savu pieredzi (smieklīgā kārtā dikti izklausās pēc Tavējās, tikai pārgāja pēc vienas kārtīgas epilepsijas lēkmes) neuzskatu par neko ezotērisku, bet gan tikai par vēl vienu cilvēka smadzeņu darbības aspketu, kuram šobrīd nav pilnīga izskaidrojuma. Der atcerēties, kā cilvēki mēdza izskaidrot debesu ķermeņus, piena ceļu u.tm.ldz. lietas - EZOTĒRIKA!!!!!

Ja runājam par ezotērikas un eksaktās zinātnes mijiedarbību, es gribētu redzēt konkrētus piemērus, kur kāds ezotērisks spēks ir kādā veidā devis savu ieguldījumu. Cik lasītas fizikas ģēniju biogrāfijas es neko tādu gan neatminos. Milzīgu skepsi pret jebko *mistisku* gan. Pretēja virzienā tā pieķeršanās gan ir milzīga. Iesaku kādreiz pie sertificētas astroloģes aiziet, labāk kā jebkurš stand-up!

-Zvaigznes sastājušās ne pārāk labvēlīgi!
- Hem, vai tad zvaigznes maina savu savstarpējo stāvokli vienas galaktikas ietvaros?
- ...

Uzmanīgs lasītājs, pamanīs, ka es ne mirkli neapšaubu, ka ikdienā nākas sastapties ar lietām kuras šobrīd nevar izskaidrot. Vai to jāsauc par ezotēriku vai zinātnisku jautājumu kurš tikai gaida savu kārtu, ir katra brīva izvēle.

Ja runājam par ezotērikas ietekmi uz sabiedrību un filozofiju, tad, protams, ir pavisam cits bazars. Daudzas revolucionāras idejas un pārmaiņas ir tapušas ezotērikas iespaidā un noteikti vēl taps. Cilvēka vieta uz zemes, kur mēs stāvam un kur ejam? Būtiski jautājumi un apspriešanas vērti. Man gan kā vienpatnim šie jautājumi ir skaidri un ko par tiem kāds cits domā ne pārāk interesē. Vai tas mani padara par lohu? Tas kurš ir ticis galā ar savu dzīvi lai māca pārējos. Anyone?

0
"atceros vienreiz nosapņoju kā aizgāju uz skolu un visa attiecīga diena pavadīta tur, no rīta pamodos un atkal bija jāiet uz skolu, bija vispār baigais zb, bezmazvai divreiz diennaktī jāmacas :("

haha, man šitā problēma arī mēdza būt, kad sapņi identiski ar realitāti. lulz. baigi garlaicīgi takš visu dubultā darīt :D
+3
phhh... nē, nu tas viss ir normāli, man dažreiz uznāk psihie, vecīt, man katru dienu no rīta līdz vakaram ir darīšana ar pusotrgadīgu sīci, ar kuru vispār neko nevar sarunāt, un man iet ciet, saproti mani? Karoč, kopumā ņemot, tas ko gribēju teikt, ir, ka... tu pats teici - zinātnieki to visu izskaidros utt... ko izskaidros? Patreiz neizskaidrojamo, nesaprotamo? To es nevaru apšaubīt. Tas notiek nemitīgi. Tālāk, kāds sakars pagaidam vēl neizprotajam ar "blēņām"? Kamēr kaut kas nav skaidrs un saprotams, tikām tās ir blēņas? Nav bišku daunīga pieeja? Nākamais.. palasi par torsionu laukiem un tamlīdzīgām blēņām fizikā, un tu redzēsi, ka ezotēriskajai zinātnei ar moderno fiziku ir visai draudzīgas attiecības. Ir zinātnieki, kas no šīm mistiskajām blēņām smeļās iedvesmu, un labi saprot, ka kaut kas tur ir. Un fizikas pamati, tāpat kā vēsture un citas jaukas lietas vēl var tikt nopietni pārrakstītas, jo visa zinātne, tāpat kā filozofija, balstās uz a priori. Un nav svarīgi ar kādiem diplomiem tev draugi ir kabatā. Katram ir savs redzējums uz lietām, sava filozofija, sava ticība. Esmu redzejis kā augstkolu, kurā es mācījos pabeidz pilnīgi idioti, kuri nespēj RGB no CMYK atšķirt, bet beigās skaitās datordizaineri. Arī zinātnē, ne visiem pietiek radošās domāšanas lai grozītu lietas. Ir arī tomēr atšķirība starp celmlauzi ģēniju un parastu skaitļotāju. Labi, tas jau iet offtopikā. Tagad paņemsim miega paralīzi. Tas ir tad, kad smadzenes nonāk REM (Rapid Eye Movement), dziļā miega stāvokli (teta? slinkums tagad skatīties) un paralizē ķermeni lai tas nedublētu kustības, ko smadzenes izdomā izpildīt sapņos. Jā, šajā stāvoklī, kad cilvēks pamostās, pamošanās ir visai nosacīta un smadzenes vēl gļučī pa pusei sapņos, kas krustojās ar mums pierasto, ikdienas realitāti un ir skaidri redzamas halucinācijas. Tas viss ir ļoti jauki, bet kā vispārīgs skaidrojums, sorī, nevar tikt izmantots. Ar to var skaidrot tikai un vienīgi konkrētu situāciju. Nav obligāti jābūt miega paralīzē, lai redzētu halucinācijas. Es pats neesmu nekāds astrālo projekciju specs, bet esmu izgājis no ķermeņa, un ne miega paralīzē. Ja palasa, to var dabūt gatavu daudz dažādos veidos. Miega paralīze ir viens no vieglākajiem ceļiem, bet arī, skaidriem, ilgstošiem ceļojumiem ir nepieciešams daudz koncentrēšanās, lai atkal neieslīgtu miegā. Tā kā, man nav īsti skaidrs, ko tu ar to gribēji pateikt. Cerams, ka tagad tev būs skaidrāks tas piemērs par www.ldz.lv un citu pilsētu. Vilciens nav vienīgais veids, kā nokļūt citā pilsētā, vai ne? Un tagad tava pēdejā rindkopa arī nav gluži skaidra... pirms tam tu saki, ka tam nav nekādas nozīmes, beigās parādās kaut kāds mistisks " cits bazars". hmmm.. savādi. Nezinu, vai tu pats saproti, ko gribi pateikt, jo nonāc pretrunās. Ja pašā pamatā, kā tu saki - revolucionārām idejām utmldz. ir šis sakars, tad pēc tam pēkšņi šis sakars tiek zaudēts un vairs neskaitās? Un sapsihojos tāpēc, ka dažreiz tiešām izved, cik daudz cilvēkiem patīk paspīdēt ar kaut kādu, kaut kur paķertu informāciju, kas visai nosacīti ir attiecināma uz tēmu, un nosaukt kaut ko, par ko pašiem ne īsti interese, ne īsti saprašana (protams, nosacīti), par blēņām. Nu kaut kā truli tas ir, nezinu, nesaprotu. Un tad vēl kaut kāds open your mind? wtf? Nu tad ko tad īsti. Õpens vai klõzīte? Tad tev viens, tad otrs. Varbūt, ka tev un tāpat daudziem šādas tēmas asociējās ar kaut kādiem jampampiem, kas runā muļķības un sajūsminās par visu, kas nav izskaidrojams, un tāpēc tāda attieksme? Bet, ja džeki organizējas kolektīvam ceļojumam laikā, paralēlā, smalkāku vibrāciju laukā, tad man tas ir interesanti, kādas varbūtības viņi tur redz. (un tas dalījums par vibrāciju smalkumu un paralēlajiem laukiem, starp citu, arī tiek pētīts fizikā, tā arī tās idejas rodās. Vienam gļučī, otrs izdomā, kā to kontrolēt - tā arī visa atšķirība. Jo, ja štukām cilveku gļučī, un vienojās kaut kādos kopsaucējos, tad kaut kas taču tur varētu būt?) Un tas puika, no kura ņēmu to gļuku par nākotnes vīzijām, raksta pārsvarā pilnīgu sviestu par tikšanos ar citplanētiešiem utt... Tas nav jāņem nopietni. Tas ir vienkārši izklaidei. Un tajā pašā laikā, man nav šaubu, ka viņi to visu redz. Jautājums tikai, vai tas ko viņi redz, nav (un visticamāk, ka ir) tikai paša apziņas radīti stāsti. Un arī kolektīvajā gļučīšanā, cik lasīts no cilvēkiem, kas ar to nodarbojas, "spēcīgākais" prāts pārņem lielāko daļu kontroles pār gļuku. Ir dažādi piemēri par garu izsaukšanas tāfelēm utmldz., kur darbojās grupa. Labi, tā, protams, nav zinātne, bet tikai tā, tas ko ļautiņi paši pēta un secina. Lai gan, es uzskatu, ka arī tā ir zinātne, jo ir eksperimenti, kaut kādi uzstādijumi, eksperimentu atkārtošana, tikai rezultāti ir neparedzami un neatkārtojami. Secinājumi tomēr kaut kādi rodās. Ir kaut kāda loģika tajā, kā tas darbojas. Jautājums, ko mēs uzskatam par rezultātu. Jo varbūt arī rezultāts ir tas, ka tas nekad nebūs vienāds, ka tas vienmēr būs atšķirīgs no iepriekšejās pieredzes. Kāpēc gan nē? Kāpēc tikai precīzs pieredzes klons būtu uzskatāms par vērā ņemamu rezultātu? Utt... mēs te varam tagad apsēsties pie aliņiem un pļūtīt stundām. Bet nu par blēņām to visu saukt, nu sorī... ir pietiekami daudz fizikas un matēmatikas čubāru, kas paši nodarbojās ar meditācijām, paši no tiem gļukiem smeļās ūberākās idejas, un tas ir tikai laika jautājums līdz jaunai tehnoloģijai, kas balstās kaut uz šo paralēlo lauku izmantošanu. Nopietni, es kā sāku lasīt par torsionu laukiem, tā nevar atrauties. Iespējas prātam neaptveramas! Un ezotērika, neezotērika, zinātne, nezinātne, puszinātne, atšķirība ir tikai tulkojumā un spējā to kontrolēt. Ja daži labi smerdeļi nebūtu raganas dedzinājuši savulaik, mēs, iespējams, jau dzīvotu pavisam citas tehnoloģijas laikmetā. Ai, man zb... sākas jau izplūšana. Karoče, čau!...
+1
Ak jā, un aizmirsu piebilst, ka, mauprāt, mēs jau tāpat esam gļukā. Tāpēc vien saukt citus gļukus par blēņām ir visai smieklīgi, jo cilvēks pats var būt visai smieklīgs ar savu pārliecību par to, cik viņš "īsts". Viss ir gļuks un ilūzija. Bet, hei! Es arī nesaku, ka ilūzija nav īsta. :)
+1
Mēs visi esam gļuki. Arī Fauns:)
0
Haha, tā jau ir ar tiem junioriem sākumā, cik noprotu. Bet, jā, šitās tēmas rakstveidā nekad nevedas, jo re kā, ne Tu pilnībā saprati ko es gribēju pateikt ne es Tevi tagad sapratu :D Als palīzētu.

Es jau nesaku ka pilnīgi visa ezotērika ir blēņas, bet kādi 95% gan. Meditācija viennozīmīgi interesantas lietas ar cilvēku dara, to es arī pats varu apliecināt. Ja palasa budistu mācību grāmatas tad Jēzus esot bijis tikai parasts čuvaks kurš nereālu līmeni meditācijā bija sasniedzis un vispār daudzas savādas fīčas ikviens no mums varot pāris gadu laikā apgūt.

Mans nīgrums pret šo tēmu laikam gan saistīts ar pēdējo anekdoti no dzīves; čoms savos dziļajos laukos senčiem internetu ievilka pirms pusgada. Mutere krieviete ap 50g un sen kā apsēsta ar visu mistisko, sākot no UFO un beidzot ar nacistiem uz mēness. Karoče, tagad šos nesen satiku un cilvēki PILNĪBĀ pārliecināti, ka pizdjec ir, citplanētieši kontrolē kokus, ūdens indīgs un 2012. gadu mums neizdzīvot. Internetā rakstīts tā esot.

p.s.

par out of body experience arī wikipēdijā raksts ir :) Ja pareizi atceros, tad nesen lasīju, ka to mūsdienās dakteri jaut prot arī mākslīgi izraisīt.

p.p.s.

palasot diskusijas pašu sākumu vispār atzīstos neapzinātā troļļošanā, nebija smalki tas no manis :)
0
Būs laikam jāiepazīstina tie seņči ar EW:

www.youtube.com/watch?v=sO7VP34n2Ps...

Nuclear warheads ready to strike
This world is so fucked, let's end it tonight

Fuck

+1
Ir ļaudis, kas pēta, kā tas notiek. Ir ļaudis, kas pēta, kāpēc tas notiek.

Kuri pirmie nonāks pie vienkāršā tekstā formulējamiem secinājumiem?

Kuru secinājumi būs nozīmīgāki? (pieņemot, ka vairāk vai mazāk konkretizējamus secinājumus izdarīs kā vieni, tā otri)
0
Staņislavam Lemam ir (ne viens vien) kolosāls gabals; "Balss no debesīm" saucas. Tāds tīri filozofisks, ja neskaita EksTran'u. Jumtu stiprāk necilāja arī 2005. gada vētra, kas pusmetrīgus stumbrus kā sērkokus lauza, ne pelde ļoti siltā ūdenī V-pils pludmalē 1999. gada augustā, kad atstraumes tīri vai slepkavnieciskā kāre tika aizēnota ar viļņiem, kas nepielūdzamā uzstājībā veļas virsū, aizsedz skatu un izdzēš domas, atstājot pliku instinktu varā. Tik augstu es vērtāju minēto garadarbu, nudien.
0
Autopsijas rezultāti apliecinājuši, ka smagā metāla grupas "Slipknot" basģitārists Pols Grejs (Paul Gray) nomira no nejaušas morfīna un tā sintētiskā aizvietotāja fentanīla pārdozēšanas, paziņojusi policija.

www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/3360...
0
te tas pats latviski : "Autopsijas rezultāti apliecinājuši, ka mūziķis miris no narkotiku pārdozēšanas"
+2
Tik labu komentāru tutrubā atradu :D

Dear god,

I have a special offer for you today.

Today's special offer is a used Lady Gaga AND a clean, unused Justin Bieber for the whopping price of only ONE Paul Grey! That's right god, trade our 2 *cough* most valued artists for only ONE Paul Grey

-But wait!-

If you bring back Paul Grey within the next 30 minutes, you also get a FREE complete and PURE set of the Jonas Brothers with it!

*Payment with Visa, MasterCard and PayPal only
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas