Alternatīvie Jāņi Ropažos
+2
Tip šitāds pasākums būšot:

Svinēt Jāņus tiem, kas parasti vasaras saulgriežus nesvin vai kas to nevēlas darīt ar šlāgeriem un citiem ierastiem vidējā latvieša gada īsākās nakts svinēšanas atribūtiem (izņemot alu). Tieši to šogad ir ieplānojusi kafejnīca Leningrad, Ropažu Kultūras un izglītības centru un bārs Rock'n'Riga. Runa ir par megapasākumu Jāņu brīvdabas festivāls Alternatīvie Jāņi Ropažos no 23. jūnija pēcpusdienas līdz 24. jūnija dienas vidum.

Mijoties dzīvās mūzikas programmas daļām, iecerēto norišu skaitā ir visu iesaistīties gribošo mūziķu džemesesija, konservētās mūzikas pavēlnieku uzstāšanās, pliko skrējiens pusnaktī pāri Lielās Juglas tiltam, horror rock café Transilvania mošķu gājiens, mošanās ar rīta jundu, padomju radio garā ieturēta rītarosme, panku zupa un iespēja Jāņu dienu nesteidzīgā gaisotnē vadīt zaļumos ģimenes lokā. No skatuves skanēs punk, hard&heavy, ska, un cita dzīvespriecīga mūzika, par ko mēs, bez šaubām, ziņosim atsevišķi jau nedēļas otrajā pusē. Duetu no sērijas «Taņa un Juris» šajā pasākumā nebūs 100%!

Kas ir svarīgi šobrīd: pirmās ieejas biļetes ir iespējams iegādāties no šodienas (otrdienas) BezRindas.lv, bet no rītdienas tās būs ierobežotā skaitā pieejamas Leningrad, Rock'n'Riga, Transilvania un Ropažu novada izglītības un kultūras centrā. Biļešu cena iepriekšpārdošanā — tikai 1,50Ls, savukārt pasākuma dienā pie ieejas biļetes maksās 2,50Ls. Vēl pavisam limitētā skaitā ir arī biļetes par 1,00Ls. Sekojiet informācijai, lai zinātu, kur un kā tās ir iespējams iegādāties.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+10
Tā kā Ropažos esmu itin biežs viesis, tad jau varētu doties uz šo pasākumu, tikai Jāņi man kaut kā galīgi nesaistās ar iespēju maksāt par kkādu pasākumu kurā varētu dzert alu par bāra cenām.
0
^ Tur nu es pilnīgi piekrītu!
0
nu tas ir variants, ja nebūs citu variantu.
0
nesapratu , tas buus tur pie ropazu estrades ?
0
^^ ir alus, ir varianti ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas