Bezpriģels Imantā
0
Nupat kaut-kādi dauņi iedomāja patusēt - aizdedzināja (un loti iespējams arī saslēja) pie lokālās trafa būdas kauddzi ar riepām un skaidplatēm un citu drazu. Smuks naksnīgs ungunskurs un pažarnieku saukšana. Pēc 10min pamanu, ka kūp un liesmo kādus 40m dziļāk sētā piekrāmēts lielais būvgružu konteineirs.

Vēl pēc 5min pamanu, ka no netālu esošās 9 stāvenes kūp melli dūmi (kas, tuvāk apskatot, bija vēl dziļāk iekšā degošs musors - riepas, koki - diezgan daudz).

Domāju viss, bet nekā, kaut-kur vēl dziļāk varēja redzēt dūmus un liesmu atblāzmas pret skudrupūžņiem.

Psc kaut-kāds - WTF? Atpakaļ ejot mājas priekšā vēl pamanīju mersi ar sadegušu priekšu (bet tas bi pirms kādas nedēļas, ka tur kaut-kas ņēmās ar mirgalkām).

ĀAAAAAAA, sist!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Atšaut urļakus!
0
Kurā Imantas galā ? Manā pusē viss mierīgi. Bet nu jā , vienreiz gāju gar Imantas videni un tur vienā pagalmā stāvēja 2009 gada mazda modelis viss nosvilināts līdz pamatiem. Psc vienkārši.
0
HVZ, Imanta5, mož?
+9
bērniem brīvlaiks...
0
jaaa tak brīvlaiks tagad ir:D
+1
^^^^

ko Tu vecīt gribi citu ? Getto zona, taču, tāpat kā Purčiks, Zoļiks, Ziepīts, Pļavnieki un Maskačka. Rīga vispār ir liels getto, tikai pāris rajoni ir kā pie cilvēkiem
+1
Tā! Purčiku nezaitikt, te ir totāls sanatorijs un razslabuha!
+1
Rīga vispār sūkā.
+1
^
pilnigi piekritu werwolf'am,man ar riga derdzaas...
pec pirmas iespejas pazudisho no sitaa bezzprigjela metropoles
+2
Besī Rīga - tiesa kas tiesa. Nū bet nav jau pirmais gads, ko šeit dzīvojos +/- viss ir OK, ja neskaita, ka cilvēki kā tādi ir kucesdebīli (bet tas tāpat visur) un šadtad pirms pilnmēness manāma pastirpināta urlātu aktivitāte (aurošana - meklēšanās, riests?), bet visādi citādi pat varētu teikt mierīgs rajōns.
0
Imanta jau samērā normāls rajons. Par Ziepeni ar nevaru sūdzēties - dzīvoju gan vecajā Ziepčikā, nevis Ķīnas Mūra sērkokkastēs, bet arī tur ir pāris gadi dzīvots. Bija +- OK.
0
Urlāti darbojas visur: www.tvnet.lv/zinas/latvija/33397...

Drīz jau pamanīsies nodedzināt arī strūklakas ar visu baseinu!
0
Par pilnmēnesi tipa esot taisnība, ka tauta paliek agresīvāka. Tā man vismaz stāstīja viens policists, ka pilnmēness naktīs esot vairāk izsaukumu.
0
Bet ja runā par rajoniem, tad man liekas, ka tas rajons, kurā tu dzīvo ir ok. Varbūt urlāti ar degunu jūt, ka tu esi "vietējais" un nekasās klāt hz...
0
Tu to man vai Bigijam teici ? Vispār viņam blakām ar esmu bērnībā dzīvojis, tik toreiz urlātu problēma nebija tik aktuāla.

Par Tornīti gan pagāšgad samīzu - vienam caur Bērnu slimnīcu ejot ar ķieģeli pa galvu iedeva, tā ka čalis atmetās, pārīti bankomāta pa dienu atspārdīja. Pa vienu nedēļu. A es ar tur piķi mēdzu ņemt un caur slimnīcu iet ...
0
Nu, 90ajos Imanta-2 bija pilnīgs pzdc, ja gribēji pievakarē viens kaut kur iet, pilna ar "autoritātēm". Par laimi, ar laiku viens otru tur izgrieza un sasēdās rūtainajos solārijos. Kaut gan, ja tur staigaji savējo bariņā apkārt, tad klāt nesējās, tjipa viens otru zināja.
0
nu no tiem minējiem getto jau nu purčiku un pļavniekus lūdzu neaiztikt. viss klusi un mierīgi:)
p.s. pilnmēness tiešām ietkemē, es arī to varu apliecināt. tādi idiotismi notiekās.
0
HVZ, parasti jau ar atkritumu u.tml. drazu dedzināšanu niekojas visāda nepilngadīgā "špana" ...

T.s. urlas samērā parasti cilvēki, vienīgi galva nav piesārņota ar daiļliteratūru u.tml. hujņu, tāpēc var rasties iespaids, ka urla - tas tāds intelekta neskarts radījums ir...
0
Mana galva ar nav ar daiļo literatūru un klasisko mūziku piesārņota.

Bet pilnmēnesī arī gaišāks ir. Var labāk redzēt un izbaudīt sagāztos podus.
-5
Kāda Rīga? Rīga ir Centrs. Imanta ir lauki.
+2
Imanta vēl i Rīga, a vo Bābīte ir totāli lauki - nejauc ;)
+2
Urla toties būs spējīgs ~ 20-30 vārdos (liela daļa no kuriem regulāri atkārtosies) izstāstīt savu dzīvesstāstu vai aktuālās problēmas (kuru iespējamais risinājums arī tiks atrasts tais pašos ~ 20-30 vārdos)... Urla ir vienkāršs un emocionāls 2kājains radījums.

0
Nu īsti jau baigās starpības starp Imantu un Babīti vairs nav. Ceļi apgaismoti, līdz senča mājai var ar Rīgas satiksmes autobusu aizbraukt.
0
Nuja, 4.busu līdz Piņķu hallei aizvilka
+1
Sonnenmensch
, šodien, plkst. 10:45


Tā! Purčiku nezaitikt, te ir totāls sanatorijs un razslabuha!

Tev jā! Cik zinu Purčikā ir totāls anarhija tagad-mēnesi atpakaļ esot vienam parastam cilvēkam ar metāla trubu iznests galvaskauss un paņemts maks ar 10Ls un mobilais forši ne?
kaut kādi Purlāta 3svītru kombināta pārstāvji ar 5tās sērijas bmwee nolēma papriecāties un braucot ar mašīnīti pa ielām "nejauši" izrīkoja velosipēdistu apšaudi-forši, kluss rajons!
Tur pat pie jaunās baznīcas, kur Maxima atrodas paejot aiz benzīntanka prom no Maximas ir pāris lielas ķieģeļu mājas vienu dien braucu tur garām iznāk divi džeki uzvalkos, katram rokā pa automātam_Mafiozi ne?

Kas attiecas par Imantu cik zinu pirmā imanta sākas no ZZK, Nestes benzīntanka un pēc tam no imantas Maximas līdz Neldai ir otrā imanta - šīs divas esot viss klusākas - tālāk kur aiziet uz Zoļuka pusi un kur ir 4utā tramvaja galapunkts tur vakaros jautri esot :)

Esmu jau ar kaut kad iepriekš teicis, ka Rīga ir riktīgs mēsls ne pilsēta, salīdzinot ar Siguldu vai Cēsim ufff smagi... būtu kāds labi apmaksāts darbs provincē labprāt tur dzīvotu un strādātu- uz Rīgu brauktu tikai uz kādu Canibal corpse konci piemēram, vai kādu lupatas gabalu sev nopirkt alfā vai randoma he-he.

0
Es nezinu nevienu no Rīgas rajoniem, kur nenotiktu nekārtības,zādzības. Imantā dzīvoju gandrīz 10gadus un es neteiktu vis , ka Imanta-2 ir tik mierīga. Pērn tieši draugam garāmgājējs aiz nekā nedarīšanas , nezinu pat kā pareizi pateikt , izpisa celi - īsāk sakot.Viņš kā reizi tīri labs futbolists bija. Un ne vienu vien reizi paziņas tur ir atrāvušās. Par Imanta -1 es piekritīšu. Tur patiesībā diezgan daudz nacionālistu pagalmos vienmēr bijis, tāpēc tur baidīties no urlātiem nebija pamata. Man jau Imantā-5 vislabāk patīk tieši tā Zentenes iela. Gan vienā pusē , gan otrā pusē "jestro" netrūkst.
0
ninja69,
nejauc Purvciemu un manu dzimto Purčiku :)
Es esmu tā saucamajā Purvciemā 3, pašā galā, kur vienā pusē mežš, otrā Coca_cola un trešā - vēcā svalka :)
TE IR KĀ DIEVA AUSĪ!!!
0
Es Imantā-1 nodzīvoju 21 gadu, tā bija vismierīgakā no visām. Imantā-2 bija tusēšanās pie "Trubas", pa pagalmiem un Sudrabkalniņu ar dažādiem dzērieniem un citām substancēm, kaut kā vienmēr izdevās izvairīties no nopietniem incidentiem.
+4
Pilnīgi piekrītu viedoklim, ka dabūt pa ģīmi var faktiski jebkurā rajonā. Viss vairāk vai mazāk atkarīgs no veiksmes. Ir cilvēki, kam neskādē vazāšānās pa vistumšākajām vārtrūmēm, bet dažs labs pat baznīcā dabū pērienu. Ja nemaldos, tad mūsu cienījamais trejastis būtu piederīgs pie tiem otriem :D

Un ir novērota tendence - cilvēkiem nereti savs rajons liekas drošs un labs, bet par citiem zina stāstīt tādus šausmu stāstus, ka taisni vai sirds drapes jāķer un jāskrien pie galdnieka, koka mētelītim mērus ņemt.
0
Es ar dzīvoju Imanta 5 rajonā. ( ja nemaldos, tad blakus BigUgga mājai) Neteiktu , ka te pārāk liels kriminaļniks. Varbūt vienkārši esmu veiksminieks. ( ptu ptu ptu). Who knows. Krievu šajā pusē ir daudz vairāk nekā latviešu , tas tiesa, bet Rīgā jau vispār krievi ir pārsvarā.
Šad tad pavīd nedēļas nogaļu vakaros (naktīs) kāda traka nodzerta seja uz ielas, bet tie jau tik velkās uz diennakts veikaliem, kas te uz katra stūra. ( Veikala Ters apvidū gan tāds pabriesmīgs skats :D )
Toties pluss tāds, ka viss ir uz vietas. ( tirgus, veikali utt.)

0
Tieši par to Ters apvidu es arī runāju. :D
+1
Man tas Ters i pa balkonu aizsniedzams (gandrīz). Tur kā 22 tā sākās - itkā 21:30 nevarēja sapirkties. Visi saskrien rindā tieši kā nozvana 22. Civilizācijas centrs.
0
Ā un tas trafs tur svila, kas uz viena stūra pie tā Terararara
0
Visu mūžu dzīvoju Imantā, 80.gadu beigās bija pilnīgs "čau", bet tā tas bija arī visā PSRSā. :-)
Bet tagad jau gadus 15 var kaut vai četros naktī cauri Imantai iziet un neviens neaiztiek, ja nu vienīgi pats neuzprasies. Neskaitāmas reizes pats esmu gājis, vienu reizi tikai pirms gadiem astoņiem kaut kādu alkanu nācās noguldīt uz zemes, i to pavisam draudzīgi, viņš vēl pats beigu beigās bija atvainojies. :-)
0
Bigij, TERS taču ir vietējais offshors, kuram ir savi likumi. :-)
0
Jebal... kautkādi aizdedzinājuši miskastes konteinerus manas mājas galā, viss rajons tagad dūmos un smird..
+4
Letiņi svilina kūlu, urlas svilina misenes. Latvija, valsts, kurā svilina.
0
Dažu labu rītu sagadās novērot arī kādu "piesmietu" konteineru Daugavpils ielā netālu no tramvaja pieturas. Nezkāpēc kādam ir baisais naids tieši pret to konteineru un dažu labu nedēļu tas ir katru otro dienu apgāzts. Un laikam vismaz dažas reizes ir nosvilināts ar.
0
Kūl svilnāt šogad nav cool, acīmredzot.
0
Urbānā kūl - atkritumi.
+1
Un vēl tradīcija izdauzīt sabtrana pieturvietas.
0
Manuprāt, lielākā iespēja, kad var norauties pa purnu , ir laika posmā no 22:30 līdz 1:00, pēc tam jau tie lohi kaut kur apdzērušies vai sanarkojušies guļ.
-1
Un mazākā iespēja 4dien. :D
-15
Kā izvairīties no problēmām uz ielas? Nofrizējiet matus un apcērpjiet bārdas + ievērojiet personisko higiēnu. Izcelties vajag ar dvēseli un saprātu nevis netīru kaklu :D

Pats cenšos sekot šiem baušļiem un tikai pāris reizes mūžā uz ielas sanākusi klope.
+12
Es tiem baušļiem nesekoju un rezultāts tāds pats.
-5
Ne Imanta, ne Purčiks nestāv līdzi Maskačkai. Vienu vakaru sanāca iet cauri tam rajonam - nu diezgan neomulīgi palika, ka aiz muguras soļo 2 - 3 čigāna paskata tipāži...
0
Blade, nē, 13. autobuss pagarināts no Kleistiem līdz Babītes stacijai. :)
0
A 4. līdz Piņķiem
+2
arnolds grib teikt, ka urla vispirms tevi apostīs, nopētīs panadzes un tad ar akmeni pa bieti kraus ?
0
bet ziniet, agrāk kad strādaju iecirknī gandrīz katram cietušajam gribējās pajautāt- interesanti, bet kāpēc ar mani tas nenotiek? tāpēc ka nevajag pālī 2 naktī sēdēt birztaliņā uz soliņa un mēģināt kādam piezvanīt. ok ideālā sabiedīrība tas nebūtu nekas sevišķs, bet pie mums.. ja pats sevi sargāsi tad tas risks ierauties samazinās diezgan ievēr45ojami. un pilnīgi neatkarīgi no rajona. pa galvu var dabūt visur.
-1
"Ne Imanta, ne Purčiks nestāv līdzi Maskačkai" - un cik daudz tu tu esi dzīvojis? Vienreiz aizgāji, ieraudzīji drūmu purnu un no tā tiek izdarīti secinājumi? LIelai daļai ļautiņu ir aptuveni šādi uzskati, taču parunājot ar TUR dzīvojoājiem (pats esmu tāds) nenākas dzirdēt par sevišķām problēmām.
+2
tikai ir rajoni, kur tas risks dabūt par galvu ir lielāks, citos mazāks...
+7
Nu skaidrs, ka visdrošāk ir dzert vienam mājās.
0
"Vienreiz aizgāji, ieraudzīji drūmu purnu un no tā tiek izdarīti secinājumi? LIelai daļai ļautiņu ir aptuveni šādi uzskati, taču parunājot ar TUR dzīvojoājiem (pats esmu tāds) nenākas dzirdēt par sevišķām problēmām."

Tie ir mani subjektīvie uzskati un sajūtas tā ka necepies.
0
Varbūt Lash vienkārši ir "svoj" , tāpēc tik cepīgs. Man pietiek ar to, ko raksta ziņās par to rajonu.
0
Nezinu, pēc kādiem kritērijiem sportisti izvēlas, kam uzbrukt, bet mans miesastips viņus laikam īsti nesaista un man uzmanību viņi vispār nepievērš, lai gan dzīvoju "problemātiskā rajonā".
0
Bottomline : ja izskaties pēc apgopījama tipiņa, tad tevi arī apgopīs. Ja izdodas uztaisīt niknāku seju nekā urālam, tad nav no kā baidīties :)
+2
Hehe, apgopījams, he he, labs īpašības vārds.
0
Ta jau Bigiju nekad nenogopīs ;)
0
Nu jau divi jauni vārdi šeiten izštukoti - "Dupsētājs" un "Apgopījamais". :D
0
Gopījams un dupsējams >:)
0
Termins "dupsētājs" netā gan klīst ja labu laiku. Vai nu akurāt nebūs arī kādreiz trūmetālā parādījies...
0
Man liekas, ka bija "dupsenieks" nevis "dupsētājs" :))
+5
Uhu, mana versija jau pāris gadus ir ''dupsenieks''. ''Dupsētājs'' laikam tas aktīvais dupsenieks domāts - brūno lietu pētnieks.
0
pāris mēnešus dzīvoju maskačkā, un gandrīz katru nakti klīdām lielu gabalu uz kaut kādu pakaļā esošu nočņiku bez uzcenojuma. neviens no mūsu trijnieka, kur bija divi čaļi un viena meitene, neizskatījās draudīgs. ne pārāk liela auguma u.tml. neviena incidenta.
0
a man te mezhciema te uber lauki!
ibio,nevienu 3jsvitraino nav gadijies redzeet :D
un taas vardes te ezeraa(gailjezeraa) pa naktiim vispaar bezprjigelu dara :D
bet pohuj,man patiik :D
0
Sargieties no urļakiem ar suņiem!

www.kasjauns.lv/lv/news/tuneli-ar-s...
0
Skarbs stāsts, bet tāpēc jau liela daļa cilvēku naudu tur kartē.
+1
Pret šitādiem kropļiem vajadzētu ieviest atļauju lietot šaujamieročus bez brīdinājuma.
0
Tas gan. Jeņķu zemē jau bija tas štats, kur varēja šaut, ja tavā īpašumā ir bez atļaujas un sper kaut ko.
0
Vai ta tikai viens? Man likās, ka krietni lielā daļā tā bija.

P.S. runājot par brīdinājuma šāvieniem - ja neviens neskatās, tad brīdinājuma šāvienu var izdarīt arī pēc tam - i neviens nezinās, ka gaisā bijis otrais šāviens.
+1
Pret urļakiem nevis brīdinājuma šāvienu gaisā, bet gan kontrolšavienu galvā vajag. :)
+1
Negribu piekrist nevienam viedoklim. Katrā ziņā vislabāk būtu viņus apstrādāt tā, lai šie nevar ne kādam ko nodarīt, ne dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Tā teikt - sakropļot profilaksei.
Kāds var piedāvāt ko labāku? Kontrolšāviens galvā ir pārāk humāni.
+2
arī nepilnvērtīga dzīve aizņem telpu - labāk uzreiz aizmēzt, lai citiem vairāk gaisa.
0
Toties tas būtu pamācošāk citiem.
0
Arī momentāla likvidācija būtu pamācoša.
0
Rīgā dzīvoku vairāk kā 10 gadus. Esmu dzīvojis gan Mežciemā, Mežaparkā, Āgenskalnā, vecajā Purčikā, Centra rajonā un ne reizi nekādas `stičkas` nav bijušas uz ielas. Tiesa- šie rajoni gan neskaitās pie t.s. problemātiskajiem (Ķengarags, Maskačka, Zoļiks u.c.)
Visas konfliktsituācijas, kas bijušas (t.s. kautiņi) gk. kodienos pa pālim tusējot kkur Vecrīgā...Bet tas ir savādāk.
0
Man pacani no Zoļika teica, ka tur jau kā teļa ausī. (mierīgi)
0
vārdu sakot mierīgi ir tur, kur mūs nav :DD
-1
Cilvēkus nevajag atspārdīt, bet gan mācīt! Kā? Tas ir cits jautājums (atkarībā no IQ).
+2
Vēl tik video internetā, kur to nabadziņu kappā pret asfaltu, pasniegt kā "sensāciju" tādā paša stilā kā gadījumos ar Rīgas Satiksmi. Kucilis pārmīlētais... Draudēs vēl ar iesniegumu...
0
Kuculis****
0
Radikālās metodes nereti ir vislabākās (kas gan ne visai patīk mūsu demokrātiskajai sabiedrībai).
+1
Bet ja atspārda, tad epizode no "America X", kur galva tika sašķelta pret asfalta malu. Brātali, bet efektīvi ...
+2
Es ar to pašu skatu iedomājos :) ( precīzāk filma saucās American History X)
+4
Ojā, ar urļakiem tikai tā!

www.youtube.com/watch?v=ofoidO_0Di0...
0
Bet vispābā tas i propogandas kīno.
0
Ir gan un pamatīgs. Bet šitā epizode ir laba. :)
0
Eku paša varoņa bilde: www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
0
Uzreiz redzams, ka intelektuālis.
0
Vai tad ar tiem brīdinājuma šāvieniem nebij kaut kā tā, ka pirmajam, vai pirmajiem diviem lādiņiem ir jābūt tukšiem?
0
Nē.
+2
^
No sākuma pirmie divi svina gabali jāielaiž pierē un pēc tam jābridina par līķi uz zemes šaujot gaisā!

Kas Tu Faun nēsi redzējis kā čečenu bērni laimīgi ar kalašiem laiž gaisā n-tās aptveres, kad uztaisa head-shot kaut kādam vietējam kvieplim?
0
Ā... tie tukšie brīdinājumi bija ar gāzenēm tāds joks, lai nespļautu tās šausmas sev uz galvas.
0
Nubet tas jau tikai piparu patronām.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Sonnenmensch
Lācis
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas