Akadēmisks jautājums nr 2!
0
Tuvojas vēlēšanas nu bandī... piedošanu, politiskie spēki sāk reklamēt sevi kā vien māk. Citi sola patrulēt pie Mildas ar suņiem, citi sola konfektes par brīvu, citi sola izdzīt vasjkas no Latvijas, citi - 50 000 darba vietu un labu Latviju utt. Sakarā ar to, ka arī metālisti, iespējams, ies balsot, man vajadzētu šo tu zināt, ko jūs domājat. Lūdzu abtildēt godīgi...

1. Tātad, ja rīt notiktu Saeimas vēlēšanas Tu balsotu par:

1) Vienotību
2) Saskaņu
3) Par Labu Latviju
4) VL/TB/LNNK
5) ZZS
6) Ražots Latvijā
7) PCTVL
8) Citi kretīni - nosauc lūdzu

2. Par premjeru TU vislabāk redzētu...

1) Valdi Dombrovski (Vienotība)
2) Jāni Urbanoviču (Saskaņa)
3) Andri Šķēli (PLL)
4) Aināru Šleseru (PLL)
5) Robertu Zīli (PLL)
6) Aivaru Lembergu (ZZS)
7) Citu kretīnu - Vārdu uzvārdu (parejisko piederību)

3. Kā Jūs vērtējat pēdējo laiku politiskās reklāmas un procesus?

1) Drīzāk pozitīvi
2) Drīzāk negatīvi
3) Pohuj, metāls...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Roberts Zīle (VL/TB/LNNK)
0
+1.

Pēdējo reizi balsoju par Kristovski un Zīli.
0
Svārstos vēl
Vienotība vai VL/TB/LNNK
Kristovskis vai Dombrovskis
0
Katra zina neesmu vel neko izlemis-vel janodzivo lidz tam momentam,bet katra zina pilnigi ne par vienu no veco mudaku klikes.
Poltisko reklamu procesus es vienmer esmu vertejis-pohuj, metals...:D
+1
es par VL
thats all
+5
Pēdējā Partija.
+7
Es par BOD ;)
0
VL/TB/LNNK un konkrētāk - par VL biedriem.
0
1. VL/TB/LNNK

2. no visiem minētajiem - Roberts Zīle (VL/TB/LNNK)

3. Drīzāk negatīvi

0
Jebkurā gadījumā - nekā labāka par VL/TB/LNNK piedāvājumā tāpat nav, ja vispār ir jēga vēlēt, tad par viņiem.
0
Kautkā gadu gaitā pierādijies ka lai par ko tu balsotu, veciem krāmiem kuri aizsēdējušies saeimas namā (TB/LNNK) vai visādām apvienībām kuruas rodas tikai tapēc lai tos pašus krabjus sabāztu tai pat kulē, iznākums viens un tas pats... pakaļa.
0
Negribu būt populistisks, taču, manuprāt, šoreiz ir jāiet un par viņiem tomēr jābalso - negribās Ušakova bandu vairākumā Saiemā redzēt.
-1
man gribas Lembergu tai krēslā redzēt!
+3
Stiepies, raujies kā gribi, tāpat jau Timura komanda savāks vairāk nekā VL/TB/LNNK.

1) Kā labējam nacionālim man vajadzētu balstot par VL branžu, taču TB/LNNK es galīgi neticu un VL vēl nav izgājuši pārbaudi ar varu. Tā kā man vēl ir laiks izlemt: Vienotība vai VL.

2) Repši par Kancleru! Bet, ja nopietni, tad arī Dombrovskim nav ne vainas

3) Labām lietām reklāmu nevajag. Užavas un Brenguļu alus tam ir labs piemērs. Ja kautko reklamē, tad visticamāk tas nozīmē, ka mēģina iesmērēt sūdu.
+2
Savas politiskās pārliecības dēļ nekad neesmu fanojis par tādu pasākumu kā vēlēšanas. Esmu bijis tikai uz pašām pirmajām, kad sarakstā "Latvijas laime" kandidēja daži man pazīstami džeki, ar ko mēs regulāri spēlējām kārtis. Viņus es pazinu pietiekami labi, lai būtu pārliecināts, ka lielus sūdus viņi nesavārīs. Bet balsot par kaut kādiem nepazīstamiem purniem, kas pirms vēlēšanām no televizora ekrāna sola debesmannu un piena upes ķīseļa krastos un to visu aizmirst jau nākamjā dienā pēc vēlēšanām, man nešķiet prātīgi. Tāpat kā balsot par mazāko ļaunumu vai balsot, lai tie, kurus bīda Maskavas roka, vai kaut kādi citi sliktie, saņemtu mazāk balsu. Stingri ņemot Latvijā vispār nav politisko partiju, bet ir tikai biznesa interešu grupas, ko apliecina kaut vai nepārtrauktā politiķu staigāšana no vienas partijas uz otru, kad viņi kā gnu bari meklē vietas, kur konkrētajā brīdī barības ir vairāk.
Par trešo jautājumu - pohuj, metāls
0
Nav ne jausmas, kas tā Vienotība, Par labu Latviju un Ražots Latvijā ir, par laimi esmu izvairījies no visas priekšvēlēšanu drazas. Par TB/LNNK diemžēl nav jēgas balsot, jo viņi vienmēr ir pārdevušies augstākajam solītājam (LNNK mainījās pēc pievienošanās TB).

Būtībā nav jau par ko balsot, tāpēc būs jāizdomā mazākais ļaunums, vai arī jānobalso par it kā lielāko ļaunumu kā protestu. Citādi var sajusties kā gūsteknis, jo labējās partijas, lai kādus sūdus darīdamas, vienmēr rēķinās, ka par viņiem vienalga balsos, lai nebūtu jābalso par krievu partijām, un man tas ir piegriezies.

Vai arī noskaidrošu, kurā partijā šobrīd ir Pabriks, un balsošu par to, jo viņam ir melnā josta karate un tas ir respect :D Tās krievu partijas man tomēr šausmīgi nepatīk.
+12
^ "... vai arī jānobalso par it kā lielāko ļaunumu kā protestu... "
Tik pat laba ideja ir iegrūst dupsī garo gurķi, protestējot pret homoseksuālismu.
0
Garais gurķis dupsī būs jebkurā gadījumā, ir tikai izvēle, kāda karoga krāsās tas ir. Man nav pieņemamas nevienas partijas politiskās idejas.
0
1) Vai nu VL & Co, vai Vienotība
2) No minētajiem laikam Zīle. Tā īsti nenāk prātā neviens kandidāts, kam būtu manējai līdzīga politiskā pārliecība un spējas sekmīgi darboties šajā amatā.
3) Pohuj, metāls.
0
Nu puikas, vienmēr VL/TB/LNNK sarakstā var tēvzemiešus svītrot ārā!
0
Kāda starpība - tāpat par to sarakstu būs nobalsots. Varbūt balsot par PLL, lai varētu izstrīpot Šleseru? :D
0
Man tās visas politiskās apvienības izskatās pēc kokteiļa., jo vairāk domā, jo mazāk saprotu. Labprāt balsotu par Zaļajiem zemniekiem, bet tur Lembergs priekšā. Kaut gan varbūt Lembergs kaut ko jēdzīgu arī izdarītu. Ventspili uzkačāja, naudu arī sazagās, bet vismaz daudz paveica, vēl viņš šķiet diezgan biezādains pret visādiem dirsējiem.
0
Fakts ir viens - balsot ir jāiet.
Viens nekam neticošs nebalsotājs kasot kuli vēlēšanu laikā vienam slāvu pensim aizkasa bitīgu vai saskanīgu balsi.
0
nav jēga. tāpatās skaidrs, ka visvairāk balsu iegūs Saskaņas Centrs un par premjeru būs Šlesers vai Šķēle.
0
Nu Šķēle diez vai. Viņa laiks manuprāt tomēr ir pagājis.
+7
Partijas:
1) Sūds parastais
2) Sūds zaļais
3) Sūds suņa
4) Sūds šķidrais
5) Sūds extra smirdīgais
6) Sūds austrumu
7) Sūds pie garāžām

Apvienības:
1) Zaļi zilo sūds
2) Par labu sūdu
3) Smirdīgais un lipīgais vienotais sūds
4) Saskaņotais skaļais sūds

Izdari izvēli! Balso! Izvēlies mazāk smirdīgo, daun!

Lieku mīksto sūdu uz šiem sūdiem.
+5
Sūdu būšana

Uzdevums – ņemam sūdu un ar to aizvietojam kādu neitrālu vārdu. Rezultāts – sūdīgs, bet var būt smieklīgs.

Filmas

“Limuzīns sūdu krāsā“, “Ilgais ceļš sūdos“, “Ne sūda es neatceros, Ričard!“, “Šīs sūdīgās balkona durvis“, “Kā sūdi balti padebeši iet...“, “Sūds tēva pagalmā“, “Sūda bridējs“, “Sūds upē“, “Zvejnieka sūds“, “Kad lietus un sūdi sitas logā“, “Sūda sonāte“, “Kapteiņa Enriko sūds“, “Vecā jūrnieka sūds“, “Melnā sūda spīlēs“, “Sūds vientuļai sievietei“, “Pa sūdam aizejot...“, “Baigs sūds“;

“17 pavasara sūdi“, “Likteņa ironija jeb Vieglu sūdu!“, “Suņa sūds“, “Maskava sūdiem netic“, “Baltais tuksneša sūds“, “Sūda nogurdinātie“;

“Četri tankisti un sūds“, “Sūdiem līdzi“, “Sūds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu“, “Šķeļot sūdus“, “9arpus sūdi“, “Sūds uz nekurieni“, “Sūda pavēlnieks“.

Grāmatas, dzeja, dziesmas

“Liela brēka, mazs sūds“, “Sūdu ciema zēni“, “Atraitnes sūds“, “Sūdudienas Silmačos“, “Jāzeps un viņa sūdi“, “Lolitas brīnumsūds“, “Vinnijs Sūds un viņa draugi“;
+2
Vienīgā starpība, ka aizvietojot pēc Tava varianta, tur sanāk visai maz sūdu - tik vien kā nosaukumā.
0
es arī jau paspēju nodomāt, ka cilvēks drusku pārkarsis- sakara maz:(
0
Balsosu par VL
reklamas pohuij, metals. premjerministru nevaru nosaukt.

Katra zina negribas redzet krievus pie stures, bet ka izskatas viss uz to iet.
ari musu letinu attieksme, ai taptas tas un tas sedes pie stures, es nejiesju balsot. Joptvaij. ta doma daudz latviesju, bet pa to laiku urlaati balsos par utainajiem kraniem, kam bus pohuij kas sedes, galvenais ieriebt latviesiem.
0
Latvijas politikā neredzu pieteikami spēcīgus (godīgus), līderus, kaut gan ir daži izņēmumi. Roberts Zīle it kā būtu spēcīgs kandidāts uz premjerministra amatu, taču līdz šim ar neko dižu savā ilgajā politiķa karjerā nav sevi pierādījis... Ja jāizvēlās mazākais no ļaunumiem, tad tā būtu Vienotība, kaut gan tur ir tāpat daudzi pašlabuma meklētāji un pērbēdzeji no citām partijām...Sāku apsvērt domu balsot par Pēdējo partiju, vismaz viņi atšķirībā no pārējām partijām neko nesola...
+2
1. Osipova partija
2. Lindermanis?
3. Pofig
-2
Padzēru brāli un tā aizdomājos. Vot te dažs labs tur baigi saka, ej balso , neesi pimpis utt. , bet nu , labrīt , Šlesers visiem liekas baigais pimpis , bet nezinu kāpēc viņš sēž tik augstu. Kā tad tas ir iespējams, ja neviens (nosacīti) nebalso ?! Līdz ar to zūd vispār jēga iet balsot , ja tāpat skaidrs, kas sēdēs pie ruļļiem. Man gan šķiet, ka Šķēli tieši vajadzētu ielikt atpakaļ tur. Viņš jau būtībā ir tāds pats kā Lembergs. Zog , bet arī dara. Vai tad Ventspils ir tādā dirsā ? Tomēr Šķēle ir gana daudz ko labu darījis , protams, arī paņēmis daļu sev , bet nu pie dirsas. Visi šitie kropļi tikai ņem , bet nedod , savukārt Viņš daudz ko darīja ekonomikas labā, un tad, kad šamais aizgāja vēl viss ķipa bija ok , vēlāk ,protams , pa dirsu aizgāja viss. Un ja jau viņš tāds ļauns zaglis, kurš nekā laba nedara , nez vai būtu viņam izdevīgi krīzes laikā iet politikā atkal, lai kaut ko iegūtu , jo viņa maciņš ir tik biezs , ka daudzi liktos pohujā. Protams, daļēji arī viņa bizness iet pa grunti, jo valstī idioti sēž , bet nu tāpēc es laikam gribētu , lai tieši viņš arī močī atkal , jo cilvēks domā...
-4
nevaru saprast par ko balsot - ir divas kandidatūras:
1) PCTVL
2) VL - TB/LNNK

PAr premjeru labprāt redzētu Joahimu Zīgeristu !
0
Labs varētu būt arī tas džeks, kas uz Saeimu šortos gāja. Valdmanis, ja nemaldos. Nezinu gan vai viņš vēl ir dzīvs
+8
^^^

"Tomēr Šķēle ir gana daudz ko labu darījis .."

lūdzu pa punktiem, tieši ko?!
0
Sen kā beigts.
+2
Par Ļemburgu vēl var pastrīdēties, bet nu Šķēles darbus es ar pa punktiem gribētu palasīt.
+1
Par Šķēles labajiem darbiem tiešām neko nezinu, bet var apskatīties, ko viņa gultas biedrs ir sasolījies un uzņēmies izdarīt. ainarasolijumi.lv/
+3
^^
Lemberga faktoru es gan nekādi nevaru izskaidrot. Visi zin, ka Lembis sazadzies, bet lielakā daļa tautas krīt masu psihoze un ir gatavi par viņu balsot, piemetinot, ka viņš ne tikai priekš sevis zog, bet arī Ventspilij kaut ko atmet. Zin, par to viņa sazagto naudu kas plūst pa naftas caurulēm, varētu ne vienu vien pilsētu savest kārtībā ja ne pat Kurzemi kopumā un izveidot to par attīstītu reģionu...
0
štrunts jau tur pa viņa trubām tagad plūst. protams, viņš ir baigais zaglis (tā pat kā šleseršķēle) bet nu fakts - iepriekšējās vēlēšanās Lembergu jau zzs izvirzīja par kandidātu. un kas notika? tiesu darbi pusotra gada laikā par visādām, pēkšņām huiņām! redz, ka tomēr tie speķainie mīž no viņa un tas ir labi! es par Lembergu!
+1
Es gan vairāk uztraucos par to lai okupanti netiek pie varas. Līdzarto mans ietekums ir visiem balsot par vienotību - viņiem tāpat lielākās iespējas tikt un paņemt vietas. Es pat teiktu - ja esi nacināli noskaņots un/vai patriots, tad balso par to partiju, kas visvairāk vietas var savākties. Žēl jau ir, ka nav nekādu izvēles iespēju, bet, kā jau iepriekš minēts, jāizvēlas mazākais ļaunums. Viena vieta vairāk mums = viena vieta mazāk okupantiem!
+2
^ tikai nez kāpēc vislielākā latviešu interešu ienaidniece - PCTVL pēc vēlēšanām grib sadarboties ar Vienotību? Un kur vēl izskanējušās baumas, ka pēc 2 gadiem Vienotība sola visiem nepilsoņiem piešķirt pilsonību? A varbūt nav dūmi bez uguns??
0
^ pats zini kā ir ar tiem solījumiem. Pēc vēlēšanām jau tāpat visiem uznāk masu amnēzija. A šitais izskatās pēc tā, ka viens grib dabūt balsis arī no slāvu puses, bet otrs grib dabūt latviešu balsis.
+2
Neko jaunu, pie tā ko vainamoinen un Bigijs jau pateica, nepateikšu. Atskaitot pēdējās Saeimas un pašvaldības vēlēšana, uz visām gāju, par kautkādiem pimjiem balsoju, no sērijas ''mazākais ļaunums'' / ''lai krievi savējos neievēl'' utt. beigās uznāca lielais ZB un uzliku tam pasākumam mīksto, kā rezultātā nesāp sirds, ka priekšādiņi, par kuriem esmu balsojis, visādas huiņas taisa. Savā ziņā simpātisks liekas kurrrat viedoklis par šito cirku, bet nuinax.

Avīzes / portālus nelasu. TV neskatos, tā ka nav ne jausmas par politisko reklāmu un visi tie VL, ZZ, PL ir tukšas abreviatūras.

P.S. Lielā slapjā buča Irony :)
+5
Iepriekšējās vēlēšanās es balsoju par Neonz un Zizii (NSS), jo ja Neonz būtu kļuvis par kultūras ministru, tad dziesmu svētkos uzstātos Manowar bet Aglonā dārdinātu skaifordžeri. Tā kā NSS saeimā netika - pēcāk varēju visiem gauduļiem purnā bāzt - paši iebalsojāt Kalvīti so STFU!

Šajās vēlēšanās par ko balsot - neredzu. Kreisu letiņu partiju mums nav (urāli automātiski atkrīt ar savu divvalodību). Par treknajiem pimpjiem balsot var tikai ar dauna sindromu un smadzeņu apvalka iekaisumu sirgstoši mazohisti. Paliek - VL un aste kā arī Vienotība.

Par vienotību balsotu tikai tāpēc, ka man patīk Dombrovskis kā minprezis. Žēl, ka Repšiks nekandidēs, toties tur būs pilns ar trakām vāverēm, kā visādas plintieces Mūrnieces + āboliņas, kura nekautrējas vēl dirst, kad pieķerta ar bākugunīm sīkos uz šuci vedot utt. Tādas ir jātur zem pātagas nevis valsts varu dot.

A ja balsotu par VL - tad tikai dēļ puisīšiem, kuri stāv -30 grādos ar plikiem pupiem pie saeimas, nevis Batjkām, Jobeļiem utt. Tos vecos praulus gan svītrotu nost naher.

THE END
+2
Tiem augšējiem kas par šķēli fano - rekur viņa labais darbs no jūrmalgeitas, kad šis ar čomaku - urālu, bumeru tirgotāju, milošu germanu (joprojām mentu meklēšanā, joprojām pazudis bez vēsts)

Plkst. 14.48. Milušs runā ar Šleseru(saruna notiek krievu valodā)
Milušs: Nu, “uzmeta” mūs, Ainār!
Šlesers: Uzmeta, ja?
Milušs: Jā.
Šlesers: Kāds iznākums?
Milušs: Astoņi, septiņi.
Šlesers: Tikai? Jā? Tad tomēr.
Milušs: Jā. Ančāns paņēma un nobalsoja pret mums.
Šlesers: Jā, jā. Nu, nu, ko? Paklausies, labi, tad skatīsimies, kas un kā.
Milušs: Nu, skatīsimies. Nē, nu ko, nu strādāsim tālāk.

un...

Plkst. 14.49. Milušs runā ar Šķēli(saruna notiek krievu valodā)
Šķēle: Jā.
Milušs: Andri, nu, “uzmeta” mūs.
Šķēle: Mhm.
Milušs: Ančāns paņēma. Un “uzmeta”.
Šķēle: Mhm, nu, labi.

---
Reāli treniņbiksēs ar trim strīpām tiem urlām būtu jāstaigā nevis uzvalkos.
0
Var jau pasapņot, interesants variants būtu masveida protesta balsojums tipa visi aiziet uz vēlēšanām, bet nenobalso ne par vienu no partijām. Kā rezultātā tīri teorētiski neviena no partijām nepārvarētu nepieciešamo 5% barjeru.

Lai arī realitātē, ja kaut ko tādu mēģinātu izdarīt, tad letiņi varbūt arī pavilktos uz šādu ideju, bet vaņkas nē, kā rezultātā mēs iegūtu vien partejisku saeimu...
0
1. 8) Citi kretīni.

Vienīgie, kuri nav pa to sili nosmērējušies, protams, ir VL. Taču par tiem balsot neļauj veselā saprāta paliekas. Pēdējā gada laikā itin regulāri ieskatoties šo mājaslapā, ne riezi netiku manījis, ka valstij būtu kādas ekonomiskas problēmas vai kāds še tupētu bez darba. "Zābaku akcijas" gan tiek rīkotas regulāri un ar plašu vērienu.
Varbūt vienkārši par agru šiem būtu tagad Saeimā nokļūt. No tā būtu vairāk sliktuma, nekā labuma arī viņiem pašiem.
Lai paaugas bērnudārzs.

Tā ka jābalso vien ātkal par LSDSP - šoreiz "Atbildības" sastāvā. Var nepatikt atsevišķi viņu cilvēki, bet nusociāldemokrātu idejas pārstāvju gadījumā vismaz ir stingri skaidrs, kādu politiku attiecībā uz darba ņēmēju šķiru šie taisās piekopt, un ko no šiem pēcāk pieprasīt:
kreisie.lv/

2. Ilārija kungu! Daudz ceļojis, daudz redzējis un pieredzējis, daudzdzīvesgudrības smēlies!
ilaarijs.blogspot.com/

Vai nav vienalga? Tik un tā no vietas izēdīs, valdību gāzīs, visi rotēs apkārt pa amatiem un viens pats ministru prezidents neko pīkstēt pretī visai tai krutaku varzai nekad īpaši neuzdrīkstēsies.

3. 2) Drīzāk negatīvi. Kauna joprojām nevienā acī, bet tauta tik un tā vedīsies, tas nu ir skaidrs.

www.youtube.com/watch?v=LHteTxaSJZU...
0
Pēdējā partija.
+1
Es palasīju to Pēdējās partijas programmu, viņi tik runā un runā, kam ir jābūt finansētam, taču man absolūti nerodas pārliecība, ka viņi ir izrēķinājuši, ko tas viss skaistums maksātu - no samazinātajiem nodokļiem, līdz bezmaksas bezvadu internetam visā valsts teritorijā. Daudzas idejas ir totāli murgainas, piemēram, par visu ministriju apvienošanu vienā iestādē.
Vai arī tādas absurdas lietas, kā, ka Latvijai ir jāpievienojas Creative Commons licencei - es kā autors ar visām ķepām par CC, taču tai ir jābūt autora paša izvēle, kādu licenci savam darbam izvēlēties.
Ja aiz Pēdējās partijas stāvētu Bils Geits, tad varbūt to viņu programmu varētu pavilkt, bet Bils nepiekristu CC.
+1
Man pajāt kas tiks ievēlēts par premjeru, vai kura partija netiks valdībā. Ka tik valdībā strādā efektīvi un efektīvāk un, lai, tur mazāk sēž sportisti, skolotāji, puķkopji, diktori un bārmeņi...
+1
^ aizmirsi pieminet, un krievi.
0
Es te tā padomāju un sapratu - vēli ko gribi vai nevēli vispār, bet sūdos tāpat būsim jebkurā gadījumā.
0
^^ a kam citam tur sēdēt ? Mūsdienīgu ekonomistu / politologu vecāku par 30 gadiem ir pagrūti atrast.
0
^ BoD, muļķības pilnīgas. POlitkiā vispār nevajadzētu iesaistīties agrāk pa 30 gadu vecumu un ir ļoti daudzi politologi kuriem jau 40. Vismaz manā unītī ir. Un viņi ir diezgan mūsdienīgi. Vismaz daži iet tusēties...
0
^^ Manuprāt, tur vajadzētu sēdēt labam juristam, kopā ar jēdzīgu ekonomistu, kuriem abiem pirmajā vietā būtu valsts intereses.
-1
+5
"ja esi nacināli noskaņots un/vai patriots, tad balso par to partiju, kas visvairāk vietas var savākties."

A kā tu zini, kurš reāli var cik vietas savākties? Tie pirmsvēlēšanu reitingi taču ir pilnīgs blefs. Pirmkārt, tie (nu pareizāk sakot, tauta, kas tos lasa) pilnībā neņem vērā, ka aptaujas brīdī parasti ~1/3 vēl nav izdarījuši izvēli un teorētiski tātad var pat izrādīties, ka vēlēšanās uzvar partija, kurai pat 5% barjeras pārvarēšanu neprognozē; otrkārt, tā principā arī ir politiskā reklāma ar domu pievākt to cilvēku balsis, kas it kā gribētu balsot par kādu no partijām, kurām iekļūšanu neprognozē, un tad nu cilvēks nospriež labāk nelaist savu balsi vējā un nobalsot par kādu no lielajiem krokšiem. Šādas runas pēc iepriekšējām vēlēšanām no daudziem dzirdēju - " gribējās balsot par tiem un tiem, bet tie jau tāpat netiktu". Bet ja visi, kas šitā domā, būtu nobalsojuši par tiem un tiem, tad tie un tie varbūt būtu arī tikuši.
+1
Tas tāpēc, ka cilvēki ir dauņi un ir pelnījuši izmirt!
+1
Ir jau tautas, kas vairojas ļoti cītīgi. Tā ka cilvēku sugai tuvākajā laikā izmiršana nedraud. Tie, kuri nesekmīgi lauzīs galvu, par ko vēlēt, izmirs, bet, tie, kuriem vēlēšanas ir kaut kas tikpat nesaprotams, kā senajiem actekiem spāņu jātnieki, dzīvos tālāk.
-6
"Sliktus politiķus ievēl labi pilsoņi, kuri nepiedalās vēlēšanās. "
+3
Iepostē vēl kādu smadzeņskalotāju pantiņu vai stāstiņui. ES TEVI LŪDZU!
0
Uz domes vēlēšanām kaut kur netā peldēja apmēram šāds prikols - aiziet balsot, bet tā vietā, lai iemestu tajā kastē kādu sūdainu biļetenu, jāiemet biļetena formāta balta lapa. Tādejādi balss itkā tiekot ieskaitīta, bet nevienam zaglim netiek. Izklausās jau diezgan naivi, bet mošk kāds zin kaut ko vairāk?
+3
Nu bet protams, ka naivi. Kādēļ lai kaut kāds bezsakarā urnā iemests sūds tiktu ieskaitīts kā derīgs biļetens? Pat nepareizi aizpildīts oficiālais biļetens nozīmē, ka tava balss ir norauta podā.
0
Man jau sāk šķist, ka sāku apgrūtināt šo tēmu, bet nu lai jau iet vēl vien reizīt - BigUgga, LŪDZU: www.youtube.com/watch?v=7X2yO6nfY9o...
0
Eu, a ieraut pirms balsošanas dos ? Moš jāaiziet ....
0
Varakļānos pagājšreiz deva - arī šašliku vēl...
0
Ceļš neatmaksājas :(
0
skatoties kā piebaros/piedzirdīs :D
0
Par balsi par attiecīgo biļeti - dod.
0
Parādi bildes tām, kuras dod!
0
Re, Negaiss teic tā:

" Manuprāt, tur vajadzētu sēdēt labam juristam, kopā ar jēdzīgu ekonomistu, kuriem abiem pirmajā vietā būtu valsts intereses. "

Vienu tādu juristu es varu iedomāties, un, kas dīvaini, ekonomistu arī. Vienīgi nespēju lāgā iedomāties viņu jēdzīgu sadarbību. Tas gan arī attiecas uz visu mūsu politisko eliti kopumā.
+2
www.saulspeks.info/

jābalso par Saules Spēku.
0
Un jā, tas bij Grūtups, kas man bij prātā kā labs jurists un patriots, kurš vēl turklāt būtu spējīgs kaut ko arī valstiskā mērogā pakurbulēt.
+1
zomg, tas saules spēks dedzina stipri. Tas nav joks?
0
Viss skaisti, vienīgi tā kopīgā "kopienas zināšanu" slavēšana un "vienpašu" noniecināšana kaut kā īsti nepārliecina un liek atcerēties teicienu "None of us is as dumb as all of us"
Bet nu tas jau laikam tā - izejot no esošā. Jaunajā var arī pēkšņi sanākt citādi.
0
Saules Spēks man šajās dienās netīk. Bet nu baisi krituši uz dažādiem simboliem, skat, ka nav vēl kāda masonu provokācija.
0
Kādam nav bijis ko darīt smagā formā ....
0
te mūžsenais teiciens nāk prātā - kur saujiņa letiņu, tur simtiem partiju..
0
Tas teciens neva būs mūžsens, ij simt gadu vēl nav.
0
A nah man iet un atbalstīt šito pluto-parto-vergu-dēmonkr... klaunādi? Tipa baigā izvēle - vai nu par to, kuram oligarham mazāk neglīts purns vai par to, kuram viltīgāka polittehnologu komanda.
0
0
^ Levits varētu piedalīties Zakk Wylde dubultnieku konkursā.
-6
Atklāj TB/LNNK un „Visu Latvijai” vēlēšanu sarakstu līderus

www.tvnet.lv/zinas/latvija/33964...

Ar ceturto numuru startē „Visu Latvijai” valdes loceklis Dmitrijs Mironovs. Nu ko, iedzersim par čista latvisku Latviju:)!
+5
^ tas tev tā kā baigais jaunatklājums? Tad jau vari pie reizes arī pašokēties par to, ka šais laikos aktīvāko bijušo pērkoņkrustieti, tagad Gustava Celmiņa Centra pārstāvi sauc par Igoru Šiškinu.
+1
^ man ar tas uzreiz ienāca prātā :)

P.S. Oļegs Sarokins ar laikam bija vismaz uz pusi latvietis - latviski šparī labāk par dažu labu ...
0
Smieklīgi kā izskatās, ka Terzens visu laiku mēģina iedzert no mikrofona.
0
Stilam nav nozīmes - visu izšķir slāpes ...
+1
Tas Dmitrijs Mironovs esot baigais Latvijas patriots un baigi šim patīkot letiņi. Nepazīstu, bet esmu dzirdējis labas atsauksmes no viņa draugiem.

Vladimirs Iļjičs Ļeņins ir teicis, ka neesot lielāku nacionālistu, kā asimilēti cittautībnieki.
0
Kautvai vecais labais tautu tēvs Visarions ... uzreiz vesalas tautas pasūtīja tālāk pa etapu ...
-1
Sākās jau mazliet nopietnākas cīņas
www.delfi.lv/news/velesanas_2010...

Vai nu "saskanīgie" urlāti pēc nesankcionētā mītiņa, vai arī pašas Vienotības provokācija
Katrā gadījumā, ja netiks pierādīta pašu veidota provokācija, tad kādu balsi saskaņiešiem šim pasākumam būtu jāatņem un tas ir labi
-1
Bet tā ir fīča patiesībā
Uzkurināt Urbanoviča jauno dirslaižu grupas vadītāju vai iedabūt kādu no malas, un lai viņi uztaisa tādu smuku ārdīšanos. Pāris vodačkas un aiziet. Tas nopietni samazinātu viņu balsotāju procentu
0
Samērā labi pazīstu Ģimku Mironovu - normāls čalis.
+1
Re, kā PCTVL varoņi bojā pašvaldības īpašumu, paši to vēl safilmējot un izvietojot Džūtūbē: www.youtube.com/watch?v=JN2JbqfYUAE...

Lai gan, droši vien, tie ir ar partiju vispār nesaistīti idiņi, kuru vienīgais uzdevums ir celt kādas noteiktas partijas (šajā gadījumā PCTVL) neslavu. Droši vien, līdzīgus izgājienus vēl paspēsim novērot, kamēr notiek priekšvēlēšanu cīņa, kurš tad turpinās mūs gremdēt un izpārdot ^_^
+1
Sist.
0
Nav jau arī grūti izdomāt, kam ir izdevīgi gremdēt PCTVL - kas ar viņiem konkurē par balsīm.
+2
Vienalga sist.
0
Kāpēc gan ar to kāds gremdētu PCTVL? PCTVL ar to lepojas. Taču īstenībā PCTVL tādi pajoliņi vien ir. Reālie moskaļu aģenti ir SC.
+1
Tak abi pār vienu kārti metami.
0
^ pilnīgi piekrītu.
0
Vienīgā partija, kur ir jēdzīgi cilvēki, manuprāt, ir Pēdējā Partija. Es gan varu dirst tāpat, jo balsot vēl nevaru. :D
-1
0
Visi pār vienu kārti metami. Tas tik grūti saprotams? Cirks, farss.
-1
bet ar pēdējo partiju tas ir vismaz jautrs cirks. kur var smieties.
0
Un cik ilgi?
+2
Pēdējā partija ir mūļķi un kretīni. Tēlaini izsakoties - "Spēlēt vijoli, kamēr Roma deg".
0
muļķi - iespējams. kretīni? man gan šķiet, ka viņi ir vismazāk kretīni no visiem tiem pidariem. pārēji, kamēr Roma deg, dirš dzīvi palikušajiem un atņem viņu pēdējo naudu.
0
tas viss ir huiņa. politiskā sistēma un cilvēce vispār sevi ir izsmēlusi.
-5
Bļeģ, thunder, ej dirst, tu kalsnais maloļetka! VIņi nav ne ar ko labāki, par klaunu partiju Anglijā, vai ākstu partiju, kas deviņdesmitajos gribēja kaut ko iemēģināt. Ja neesi, kompetents, tad mever jākli vaļā vispār. Tavai nezināšanai, tavai mīļajai partijai ir kontakti ar SCOP un Gobziņš ir bijušais čekists...
-4
P.P.S. - ja cilvēce ir sevi izsmēlusi tad palīdzi tai izmirt un nosprāgsti...
-1
SCP* tobiš
+1
^^^ gandrīz visi, kas vecāki par 40 gadiem, ir bijušie čekisti, poļitruki vai parasti komunisti.

Eh, veco labo Zīgerestu derētu ... Vismaz kāda jēga būtu.
0
Banānu vīru? :)
+2
daudz kur ir redzēts 'stūlbs', bet 'mūļķis' laikam redzu pirmo reizi, nu kur kaut ko tādu var izdomāt? :D
+5
atslābsti šņicele, katram ir tiesības uz savu viedokli un ne jau nu tavs vienīgais ir tas pareizākais. tava baisā 'aizdegšanās' par thunder komentāru, liek domāt, ka tu pats kaut ko būtisku nesaproti- viņi VISI ir pār vienu kārti metami, ka jau citi te iepriekš izteicās.
+1
Tuvojas 2.oktobris. Ir jau zināms par ko balsosiet ?
Skatoties raidījumu "Nekā personiska" iesmējos par tiem dažiem no latgales, kuriem it kā SC esot maksājuši par balsi. Personīgi es nezinu par ko balsot. Uzķēros uz vienu jauku rakstu par vēlēšanām -

cieti.lv/2010/09/25/pieci-ie...

Sava taisnība jau tur ir , bet kurš tad tur saeimā ir tas lielākais,sakarīgākais banģuga ?!

Vispār tā vēlēšanu sistēma kaut kāda pastulba. Kāpēc ir tie daudzie saraksti nevis viens liels , kurā Tu , vēlētāj , vari atzīmēt tos, kurus vēlies redzēt saeimā un tos , kurus nahrenizēt vajag. Šobrīd sanāk tā - vai nu es balsoju par kādu , ko vēlos saeimā vai arī izsvītroju kādu , kuru es nevēlos redzēt. Tas ir galīgi garām. Gribās iedot balsi gan Līdakai , gan Zīlei , bet redz saraksti dažādi. Laikam labākais variants ir ņemt to sarakstu , kur Šlesers ar Šķēli un Co ir un svītrot visus ārā. :D
+1
bet tu tāpat par šķēles sarakstu būsi nobalsojis ....

www.parunpret.lv/
0
Mjā, par sarakstu problēmu piekrītu. Es arī nezinu par ko īsti balsot. Protams ir dažas idejas, bet tā stingras pārliecības nav. Par labu Latviju varētu balsot tikai tādēļ, lai Šlesera kungu izsvītrotu no saraksta :D Man tās viņa reklāmas, solījumi, nevainīgais ģīmis, debīlie salīdzinājumi ( redz viņš ir buldozers, īsts strādnieks, kuram pat nav hobiji, viņš nedzer, nesēž kopā ar draugiem) izraisa smieklus un reizē riebumu. Un tās asaras tajā intervijā. he. Kā viena meitene teica, viņam droši vien kāds tobrīd uzspēra uz kājas , lai ieraudātos :D
0
Paga, paga. Vai tad, ja es izsvītroju visus no tā saraksta , tā skaitās kā +1 balss ?! Cik es sapratu - tieši otrādi -1 balss.
0
bet tu to sarakstu tak iemet urnā - nobalso par to ... un tas, ka visi pabīdās pa -1 pozīciju nost no siles reāli nozīmē, ka nekas nemainās, sili tik pavelk līdz.
0
Bleidam taisnība.

"... Pat ja visi vārdi sarakstā izsvītroti, vēlētāja balss tiek pieskaitīta attiecīgās partijas guvumam..."

SestDienā ir labs skaidrojošs raksts par šo tēmu - "Īsais kurss vēlēšanu mitoloģijā".
Rīt ieskenēšu & iemetīšu šeit.
0
^Paldies.

Ā nu tad nederēs stratēģija - izsvītrot nevēlamos. Tad vēl grūtāk izvēlēties. Tēvzemiešus , zaļos vai tukšo balsi.
+2
Ar "tukšo balsi" (tb aploksni) ieriebsi tikai VL/TB/LNNK un pčoliem - šāda taktika kaitēs tikai tām partijām, kurām atbalsts svārstās ap 5% robežu...
+2
ZZS ir galīgas ostas maukas.
+1
^A kas tad nav ?
-1
teorētiski vēl ir atbildība jeb sociāldemokrāti. programma pieņemama, īpaši lielas pagātnes šmucas arī nav zināmas. tik nevar zināt, vai tas ko liecina par nākotni. bet situācijā, kad visi sasmērējušies un cūkas, šāds kritērijs varbūt pat kko nozīmē.
+6
Cik akadēmiska ir šī tēma, tik pat akadēmisks video/audio apgalvojums: www.youtube.com/watch?v=1CLBANCVHTw...
+4
Te solītais "Īsais kurss vēlēšanu mitoloģijā", ceru ka viesīs skaidrību & palīdzēs nekļūdīties :)

Skat. šeit:
www.failiem.lv/viewer.php?i=jvtqer...
0
Njaa mīts nr4...
0
Nu bāc , apskatoties , kas par kandidātiem ir Rīgā , tas ir galīgi čau. Ja pareizi sapratu , es varu aizbraukt uz citu novada vēlēšanu centru un nobalsot par tā novada kandidātu.
0
vari
+6
Labais komentārs:

"Ieslēdzu televizoru - tur Šlesers, arveru inbox - atkal Šlesers. Šodien nopirku konservus, baidos taisīt vaļā ... "
-1
Es balsošu par Vienotību, lai pēc iespējas mazāka noteikšana valstī būtu Šleseram, kas ir priekšplāns trulumam, sektantiem un absolūtai uzšpļaušanai Latvijas dabai, kas man tomēr ir tuva.
-1
Palīdziet man izšķirties nesaprotu vai balsot par Visu Latvijai vai PCTVL !
0
^ Labāk tomēr būtu par VL! balsojis.
0
^ Tas bija Negaisam domts :)
0
par VL jau īsti nevar nobalsot - vienā kulītē ar TB/LNNK
0
Es balsošu par VL. Par pārējiem es gribētu nobalsot ar ložmetēja palīdzību.
0
Es svītrošu Tēbistus ārā no listes, citiem arī iesaku. Lai vai kā - bet VL! ir vienīgie, par kuriem vispār ir vērts balsot šajās vēlēšanās.
0
^Kādu argumentu lūdzu. :)
Es redzu, ka viņi pamatīgi reitingu cel augšā uz patriotisma vārda.

Cūcīgi, ka R.Zīle ir Tēbistos. Laikam arī svītrošu ārā tēbistus.
0
Varbūt neesmu pārāk aktīvi pētījis publiski pieejamo informāciju par VL, bet godīgi sakot liela daļa kandidātu no VL man ir sveši. Diemžēl viņu mājas lapā informācija atsevišķi par kandidātiem arī nav atrodama...

+1
Tādu konservus būtu prieks taisīt vaļā. Vēl lielāks prieks konservēt.
-2
Visiem kandidātiem ir jānoņem asinis un jāveic ģeņetiskie testi. Nost ar tiem latentiem homiķiem, invalīdiem un kropļiem. Kapēc Dombrovska k-am nav bērnu? Kā tāds spēj būt valsts vadītājs?
Šlesers auga bez tēvā - arī garam, jo jāaug bija normāla ģimenē. Tāpat arī publicē visu radu, tuvu un tālu ienākumus, lai zina ar ko nodarbojās. Karoč bespriģels. Karoč bardaks...
Karoč - nav par ko vēlēt... vsje v p****!.

0
Personīgi pazīstu daudzus no VL, par viņu nacionālo stāju man šaubu nav un tas priekš manis jau ir pietiekšs iemesls par viņiem nobalsot.
+2
stāja, tas ir labi, bet kā no ekonomiskās dirsas izlīst, tas ir svarīgāks jautājums
0
Nu jā , es biju vienreiz uz VL nometni , biju vairākās akcijās piedalījies , viss jau forši , bet nvai būs eksperti jeb cilvēki , kuri zina - kas jādara. Šovakar interesantas debates bija pa LNT , es tikai nesapratu, ko Lembergu tā atbalstīja. Es vairāk gribētu R.Zīli kā premjeru vai vismaz par ekonomikas ministru, jo par skaistām acīm gandrīz 7 gadus neturēs Eiroparlamentā.
+1
^^ Ekonomiskā dirsa arī ir saistīta ar nacionālo stāju. Latviešiem sen būtu laiks sākt domāt ar savu galvu un darīt ar savām rokām, nevis tikai skriet SVF un citu žīdu kantoru pavadā. Turklāt politiķim nav obligāti būt ekspertam, ekspertus var pieaicināt arī no malas. Neredzu nevienu iemeslu, kāpēc VL nevarētu risināt tautsaimniecības problēmas.
0
Un tāpēc arī uzskatu, ka VL ir labākais no piedāvājuma šīm vēlēšanām. Par pārējiem jau tāpat zināms - dēļ lielas daļas no viņiem mēs esam tur, kur esam. Gan politiski gan ekonomiski.
0
Bez aizdevuma jau nekādīgi neizkruķīsimies...
-1
ja nu kāds nav redzējis šo te :

vimeo.com/15117958

balsošu par Vienotību, apmēram tādi paši motīvi kā Negaisam
0
+3
oi piedošanu, sap**sos, te ir īstais raidījums vimeo.com/15327080
0
speciālistu no malas pieaicināšana ir papildus izdevumi. atkal komisijas, neatsveramie aparāti, kas tikai palīdz stra'dāt tiem, kuriem tas būtu jādara pašiem. vai nav ekonomiski pamatotāk ievēlēt uzreiz tādus, kas kaut ko jēdz, nekā visādus frēzētāju, kas algos speciālistus no malas.
p.s.tas gan neattiecas uz VL, tur ir gana izglītotu cilvēku.
+1
Vēl nedaudz lai sajauktu prātus: diena.lv/lat/politics/viedok...
0
Ne par velti Kārlis 15. maijā to balagānu izdzenāja.
0
Un Pērkonkrustiešu aktīvistus sanatorijos izmitināja.
0
Ne jau visu Kārlis pareizi darīja, bet Saeimas likvidācija gan bija viens slavējams solis.
0
Kā to ņem. Pats pāķis būdams, par zemniekiem un laukiem rūpējās, pasaules topā bijām. Strādniekiem deferambas dziedāt gan nebija pamata.
0
Saeimas laikos jau nebija labāk, gan jau, normāli attīstoties valstij, uzplaukums būtu bijis visās jomās. Man vairāk netīk Kārļa politiskās kļūdas, sevišķi ārpolitikā.
0
tur jau ir tā diktatūras problēma - nav kas uz tavām kļūdām norāda, ieskaitot tās, kuras pats būtu gatavs atzīt ...
0
tie bija citi laiki, citas tendences gan saimniekošanā, gan politikā. diez cik tālu mēs tagad tiktu ar pliku lauksaimniecību.
+3
Es nevarētu teikt, ka es alkstu pēc autoritāra režīma Latvijā.
0
Ja līderis būtu VALSTISKI un NACIONĀLI domājošs un galvenais - darošs, tad es ar visām četrām esmu par autoritārismu Latvijā. Partiju andele sen ir jāizbeidz, neko labu tā nedeva ne tad un nedod arī tagad.
0
^Tieši tā !

Demokrātiska valsts , bet cik tur tās demokrātijas...
0
nepamanīju, kurā vietā es atbalstu pašreiz pastāvošo partiju sistēmu :)
+1
Ja es pareizi visu saprotu, tad, lai samazinaatu SC un citu kreiso vietas saeimaa, nepiecieshams veeleet tieshi Riigas vai Latgales veeleeshanu apgablos, kur vinniem ir vislielaakais veeleteeaju skaits, jo ieveelaamo deputaatu skaitu no konkreeta apgabala nosaka peec reggistreeto veeleetaaju skaita konkreetajaa apgabalaa, bet ieklluvusho deputaatu skaitu nosakaa peec konkreetaa apgabalaa veeleeshanu rezultaatiem.
0
^Tik sarežģīti, ka sapisos pārlasot trīs reizes. Tā arī nav īsti skaidrības, kāpēc tajos novados sadalīja. Sanāk, ja , piemēram, partija X uzvar, ar kaut kādiem 50% vēlētāju balsīm no visām balsīm , pieņemsim , ka ir 60 kandidāti un viņi ieņemtu 55 vietas saeimā, tad tiek saeimā nevis kandidāti pēc pašas partijas izvēles , bet rēķina tos (+)un(-) par konkrēto kandidātu ?
0
Bibo, kad būs, tad nebūs ne-jāalkst, bet jāpielūdz ;)
0
werwolf, šodien, plkst. 14:35

"Ja līderis būtu VALSTISKI un NACIONĀLI domājošs un galvenais - darošs, tad es ar visām četrām esmu par autoritārismu Latvijā. "

Es drīzāk mūsu valsts problēmu cēloni saskatu šāda tipa maindsetā, ja tā drīkst izteikties. Visi to tik vien gaida, kad kāds ar pirkstu parādīs ko, kur un kā darīt, bet kamēr nerāda, tikmēr pieņem, ka kaut ko darīt nav nekāda nepieciešamība (vai vēl labāk - vienkārši gaida, kad kāds cits izdarīs). Agrāk vai vēlāk jau kāds atrodas, kas izdara, bet, saprotams, ir naivi gaidīt, ka šis darīs tā, kā tev gribētos. Kalpu sindroms, tā sacīt.
0
Zināmā mērā Tev taisnība, taču domāju, ka spēcīgs līderis daudzus motivētu kaut ko darīt valsts labā. Pašreiz būtībā tauta ir sadrumstalota, katrs par sevi, daudziem vispār ir uzdirst uz šo valsti un latviskajām vērtībām kā tādām.
0
Laimes Lācis?
0
Jāmainās tautas domāšanai.
0
Protams, ka tas atkal ir teorētiski. Kā panākt to dzīvē un vai vispār šeit vēl to var panākt, to es nezinu.
0
Ir jau vēl tāda skaista, bet sarežģīta lieta, kā tiešā demokrātija. en.wikipedia.org/wiki/Direct_democra...
+1
Ein Volk, ein Reich, ein Führer!
+1
Sehr gut, sehr gut!
0
Staļina na vas ņetu .....
+1
Vakar vēlēšanās iesaistīta meitene pieminēja šito jauko gājienu:

zinas.nra.lv/latvija/politika/32...

twitpic.com/2tlg8n
0
Vienotība jau gatavojas sadarboties ar krievu centru:

www.tvnet.lv/zinas/viedokli/3485...

Paldies visiem muļķiem, kas par viņiem balsoja! Būtu labāk savas balsis atdevuši VL-TB/LNNK. Man brīžam šķiet, ka mūsu tauta ir vienkārši ūber stulba - baksti sūdā ar purnu cik gribi, viņi tāpat to sūdu cels saulītē.
0
Prieks, ka Šlesera banda diezgan kārtīgi aplauzusies, protams būtu pavisam jauki ja netiktu pāri 5%, bet atrodas jau idioti un kretīni, kas par viņiem nobalso.
+1
Nu vismaz mees visa familija nobalsojaam par VL.
Mana sirdsapzina ir tiira...:)
0
Vidzemē pēc provizoriskajiem pašlaik VL 3. vietā, SC tikai 5. Patīkami, patīkami :)
0
+3
Man ļoti patika jautājums Jaunupam.

-"Līdz cikiem svinēsiet?"
-"Ap 12 visi sāks izklīst..."
Žurnālists acīmredzot neuzķērās - "Nu tad novēlu jums vieglu rītu!" :D

0
intriga VL apsteigs PLL vai nē :)
0
heh, man vēlēšanu iecirknī tika iedalīts sarakstiņu komplektiņš ar diviem PLL saraksta eksemplāriem. Nez, nejaušība?
0
Jaunākie dati par 988 no 1013 iecirkņiem (Valstī).
10:18 03.10.2010.
Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" - 7.51%
Partiju apvienība "Par Labu Latviju" - 7.57%
+2
Tagad paskatīsimies, cik ļoti Vienotība būs "nacionāla". Šitie izteikumi par sadarbību ar SC un mēģinājumi atkratīties no VL velk uz smagu latviešu interešu nodevību.
0
Koalīcijas izveidie principā pietiek ar Vienotību un ZZS - tiem abiem kopā varētu būt 55 vietas.
0
Tas, laikam, būtu tas mazākais ļaunums. Vismaz pagaidām.
0
"Starp šonakt satiktajiem politiķiem redzamas arī iereibušas sejas." :)))
/no tvnet/
+2
Starp citu, vēl kāds redzēja interviju ar vārdā neminamo LTV1 tiešraidē, kur šis iekš Depo supernopietnu ģīmi stāstīja, kā nācis sagaidīt vēlēšanu rezultātus "jautrā gaisotnē"? :D
0
Jopt, diemžēl nē... :( Vārdā neminamajam arī bija iereibusi seja? :D
+1
PLL 7,55%, VL/TBLNNK 7,54%, vēl nav apkopoti 10 iecirkņu rezultāti. Sajūta gluži kā laba trillera nobeigumā :D
0
Šorīt Depo neminamo nemanīju. Bet tas jau ap 5:00 bija.
0
^^ tam jau vairs nav nekādas nozīmes, būtiskas izmaiņas nav gaidāmas un tāpat abi dabū 8 vietas parlamentā.
+1
Protams, ka reālas nozīmes tam nav. Vienkārši principa pēc es būtu priecīgs, ja VL kaut par 0,01% ieliktu PLL :)
0
Pašreiz abām 7.55% :))
0
nu ko - apsveicu ar Vienotības uzvaru!
+1
^^^^^^^ trejastis bija tik "jautrs", ka ir jādomā kāds viņš izskatās, ka ir bēdīgs :D
0
Apvienības “Vienotība” vadība, svētdien, tiekoties ar Zaļo un zemnieku savienības (ZZS), kā arī “Visu Latvijai!”- “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK pārstāvjiem, vienojās par sadarbību nākamās valdības veidošanā, tādējādi nodrošinot tai 63 deputātu atbalstu Saeimā.

www.ir.lv/2010/10/3/jauno-val...

Ja atmet nacionālo un saistītos jautājumu, tad sadarbībai ar SC nav ne vainas - labāk kopīgi ekonomiskos jautājumus risināt, nevis principa pēc rīkles žļembāt.
+5
Latvijā nacionālo jautājumu vienkārši nav iespējas atmest. Kamēr SC murgos par otru valodu un pilsonības nulles variantu, tikmēr viņiem ceļš ved dirsas izēšanas virzienā.
-1
ja grib, tad visu var atmest
+7
ai, nu cenšos ikdienā domāt, ka nav pareizi dalīt krievos un latviešos, ka ir jau normāli cilvēki arī utt. bet, piemēram, šodien- bērnu pilsētiņa mežaparkā. atpūšos tur ar savu bērnu. uz vienu no atrakcijām jāgaida rindā. es savējai normāli paskaidroju, lai stāv un gaida, citādi netiks un tad kad būs pienākusi rinda, es pienākšu un pagriezīšu viņu. nu un es redzu mans skuķis palaiž garām vienu puiku, otru, pie trešā jau sāk lūpa drebēt. pieslēdzos pasākumam un saku, lai kāpj iekšā un neļauj kāpt uz galvas. bet tur jau kkāda mātīte klāt. kas saka ka nado ždaķ v očereģe. protams es apskaišos un vienkārši pasaku, lai paiet malā, ka mans bērns jau 3 citus palaida rindā pa priekšu. viņa arī aiziet, bet sāk savam puikam borēt- oņi latišķi /smejas/ oņi latišķi, oņi vse takije ņevospitonnije i.t.d. vēl ņemas fotografēt mani ar savu mobilo (hvz gan kāpēc, tīksmināsies mājās vai sūtīs mamikinam:D)
nu tā kā tā bija bērnu pilsētiņa, es kašķi necēlu, bet mani pilnīgi purināja. un tagad atbildiet- kā lai viņus neienīst:? es kopš bērnības atceros "veterānus", kuras līda bez rindas, un redzu joprojām, ka viņiem ar mātes pienu iezīž nicināt latviešus.
0
Pilnīgi pievienojos Despera viedoklim!
+1
VL vajadzētu ielikt PLL - kad pieskaitīs ārzemju balsis, šobrīd PLL par 6 balsīm priekšā. No Nacionālās apvienības 8 vietām VL būs vai nu 5 vai 6.
Taču par valdību gan nav vēl skaidrība - Vienotība grib līgumu ar SC kaut kādu, tā kā ne gluži valdībā, ne gluži ārā. Nu tāda daļēja grūtniecība. Tad jau redzēs ar ko tas beigsies, ne jau tāpēc par VL balsoja, lai beigās ar SC kopotos. Tā ir taisnība, ka SC tā programma teorētiski nav slikta, bet tā vienkārši domāta, lai letiņus apmuļķotu.
+3
^^^ Utainie mēsli! Man vienmēr iekšā viss sagriežās, kad dzirdu runas par inegrāciju un citus tamlīdzīgus murgus.
0
*integrāciju, atvainojos. :)
0
Nav jau tā problēma tik vienpusēja - ar naidu vai vienaldzību neviens lojāls nekļūs. Es uzskatu, ka ir jāveido konstruktīvs dialogs gan no latviešu, gan krievu puses un jācenšas izprast katras kopienas uzskatus un to pamatojumus. Un kā jau ar visām lielākām problēmām, ir jāsāk pašiem ar sevi, jo doma, ka kāds no augšas ko risinās ir vairāk vai mazāk muļķīga. Un to savās stulbajās priekšvēlēšanu kampaņās partijas izmanto, jo cilvēki pārāk augstu novērtē politiķu spējas un par zemu novērtē savējās.
0
+2
0
^ celsim Rīga tiltus - kaut kā jau piķis ir jāatsit atpakaļ :)
+1
Nacionālo apvienību Saeimā pamatā pārstāvēs "Visu Latvijai" biedri.

www.tvnet.lv/zinas/latvija/34868...
+2
Aha, visi vecie mēbeles (TB) skaisti izsvītroti.
0
7 no 8 vietām VL.
0
Sīkums, bet patīkami - Nacionālā apvienība VL-TB/LNNK balsu skaita ziņā apsteidz PLL:

visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...
+2
Tā neko rezultāti priekš pirmās reizes VL.
0
Un kā izskatās, tad no VL Saeimā tiek 7, bet no TB/LNNK tikai 1 deputāts. Wtfpwnd, bitchez!
+2
man jau prātā nākotne- kā nez ministru portfeļus sadalīs. kā, jau spriedām, R.Dzintaru par iekšlietu ministru?:) tad vairs 'gogoļos' kārības šefs nevarētu atļauties nemācēt latviešu valodu:D
+8
Parādnieks - finanšu ministrs? :)
0
Latvijas Bankas prezidents. :D
+2
Pieslēgšos ar mazu pārdomu stūrīti iz vēstures un krievu nacionalitāšu vēsturiskās domas attīstību!!!
Krievvalodīgos var iedalīt vairākās kategorijās - ir tādi, kas saprot, ka dzīvo Latvijā, sabiedrībā izmanto latviešu valodu, vai vismaz cenšas to darīt, bet neaizmirst, kas viņs ir un no kā cēlies, otrā kategorija - jaunkrievi jeb krievi, kas iedomājas te esam Krievijas provinci un visu dar;am ar naudas palīdzību, šim tipam (kategorijai) nekas neliekas neapejams, vai neuzpērkams, par latvisko dziļi nospļauties. Trešais tipāžs - veterāni, kas par laimi vai nelaimi vēl ir dzīvi un šiem, kas savu dzīves lielāko daļu pavadījuši zem varenā ērgļa, PSRS sabrukums bij tik liels šoks, ka tam viņi vēl tagad netic un vēlas, lai viņi tiktu atzīti par to, ka uzvarēja Tēvijas karā. Ceturtais tipāžs - viņu pēcnācēji, kas dzimuši Latvijas teritorijā, audzināti padomijas garā un manierē, iespējams, ka saprot, kur ir, kas viņi ir un ko dara, bet ne vella negrib runāt mūsu mēlē, jo tas nav stilīgi, ka kāda PSRS daļa, it kā esot autonoma, grib piespiest viņus īstenos krievus mainīt identitāti!

Uz kaut kādu kompromisu vai konstruktīvu dialogu nav ko cerēt, jo tas vienkārši pie mūsu pašreizējiem apstākļiem nav izdarāms, krievi vienmēr brēks pēc otras valsts valodas, viņu tiesību palielināšanas utt., kamēr mēs to nedodot būsim vienmēr sliktie, dabiski, ka abas puses būs neapmierinātas, risinājums būs tikai tad, un arī tikai uz laiku, kad iedosim viņiem to valsts valodu, bet tas pamatā ir Latvijas neatkarības zaudēšanas sākums........
+5
Vienkārši viņu šeit ir stipri par daudz.
0
Raivis Dzintars neizslēdz palikšanu opozīcijā.

www.ir.lv/2010/10/5/raivis-dz...
0
VL biedriem (īpaši Iesalniekam) vajadzētu vairāk piedomāt pirms viņi kaut ko saka publiskā telpā aka draugiem.lv un citos publiskos forumos... tā sakot viss ko viņi saka var un 100% tiks vērsts pret viņiem.

Labi, ka citi cilvēki protas un padzēš neapdomīgi izteiktos komentārus...

"Forumu warriora" statuss būtu jānoliek malā :)
0
Iesalnieks ir foršs čalis, bet laikam vēl bez diplomātiskā rūdījuma. :)
0
vajadzētu jau gan padomāt no tā viedokļa- kā viņi var vairāk attaisnot vēlētāju liktās cerības un reāli arī kaut ko izdarīt. vai tiešām palikšana opozīcijā nepārvērtīs viņus visus par tabūniem/dobeļiem, kas tikai runā no tribīnes, bet lietderības koeificenta tam nav.
0
Lai nu kā, bet čaiņiks Raivim darbojas, gan prātīgu plančiku izštukos. :)
0
es ir domāt, ka koalīcija tiks noformēta pēc Zviedrijas parauga labākajās Sorosa jeb Krievijas dirslaižu (šinī gadījumā nav būtiski kuru) tradīcijās atstājot "neofašistus" aiz borta...
0
Arī tā var gadīties.
0
Man pohuj, es iešu par tautas kalpa kalpu!
0
^ Jau sarunāji?
0
NU it kā, bet man konkurss būs jāiztur. Ceru, ka paņems. Moš tu vari vēl pazvanīt viņam vakarā aizlikt kādu labu vārdu.
0
Heh, kas man par to būs? :) Man jau bišku neērti, es jau vienreiz jau par Tevi šamam rakstīju. Nu labi jau, aizrakstīšu vēlreiz. ;)
0
Nu kad akna atveseļosies, kāds nefiltrētais, ja noķeršu kādā pasākumā... :D
0
Diktatori saka: nahuj diplomātiju!
0
Le Monde par Krievijas "Trojas zirgu"

www.ir.lv/blogi/politika/le-m...
0

Izrāvums no: reprog.wordpress.com/2011/05/05/stop-vot...

In So Long and Thank for All The Fish, the elegaic fourth book of the Hitch Hiker’s Guide to the Galaxy Trilogy, Douglas Adams gives us this conversation between Arthur, a very ordinary Earth-man, and Ford, his best friend who he thought was from Guildford but turned out to be from a small planet in the vicinity of Betelgeuse:

Ford explained, “On [that] world, the people are people. The leaders are lizards. The people hate the lizards and the lizards rule the people.”
“Odd,” said Arthur, “I thought you said it was a democracy.”
“I did,” said ford. “It is.”
“So,” said Arthur, hoping he wasn’t sounding ridiculously obtuse, “why don’t the people get rid of the lizards?”
“It honestly doesn’t occur to them,” said Ford. “They’ve all got the vote, so they all pretty much assume that the government they’ve voted in more or less approximates to the government they want.”
“You mean they actually vote for the lizards?”
“Oh yes,” said Ford with a shrug, “of course.”
“But,” said Arthur, going for the big one again, “why?”
“Because if they didn’t vote for a lizard,” said Ford, “the wrong lizard might get in.

Kādā ziņu mēdijā vispābā ir ziņa, ka UK gatavojas visai interesantam referendumam par vēlēšanu sistēmas reformu. TV neskatos, bet online ziņās pie mums nekā, protams, nav. Interesants variants - tiek veidots tāds kā tops no kandidātiem. Atkrīt tas stulbais "balsot par mazāko ļaunumu" kā arī rezultāts sanāk daudz godīgāks. Vispābā šo vajadzētu paplašināt un aizliegt partijas - balsojam tikai par kandidātiem - pa reģioniem.

www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12...
0
Nu kādiem tā balsošana par kandidātiem var ļoti nepatik - tiem, kam ir mazas iespējas tikt ievēlētiem vēlreiz. Partiju sistēmā tikšana pie siles ir drošāka.
Tā ka es šaubos, ka pie mums šādi sāks rīkoties.
0
Ka pie mums tāda sistēma NETIKS ieviesta, es par to nemaz nešaubos.
0
Izskatās, ka arī UK vēlēšanu sistēma paliks vecā.
+1
Heh, par UK bi cerība, kaut neliela. Naivais daunis.
0
Kārtējais "pilsoņa pienākums".

www.tvnet.lv/zinas/latvija/38561...

Teorētiski jau vajadzētu būt tā, ka visiem, kas piedalījās vēlēšanās, tagad būtu jāiet un jābalso PRET, savādāk kaut kā tizli sanāk.
0
tas nozīmē ka jameklē kur pasi paslēpu:)
+2
Es nesabalsoju visus tos purnus, kas tur salasījušies, un viņi kopumā bīda virkni likumprojektu, kas sabiedrības vairākumam ir neizdevīgi - it kā dārgi restartēt visu šito štelli, taču dārgāk būs, ja viņi vēl kaut kādus debesu brīnumus sataisīs.
+1
No vienas puses, ir iespēja tikt vaļā no Kravcova. No otras puses — pašreizējie deputāti ir strādājuši pilnīgi normāli. Ka Zatleram kaut kas nepatīk, tā jau lielā mērā ir viņa problēma.
+2
Esošos jau arī vajag atlaist. Es gan vairs neceru, ka tauta kādreiz vēl sapratīs, ka vēlēšanās nevajag balsot par visādām Vienotībām, Zaglera partijām un citām tamlīdzīgām brandžām. Nedomāju idealizēt VL!, taču pašlaik tas ir vienīgais politiskais spēks, par kuru vispār ir vērts atdot balsi.
+1
"Teorētiski jau vajadzētu būt tā, ka visiem, kas piedalījās vēlēšanās, tagad būtu jāiet un jābalso PRET, savādāk kaut kā tizli sanāk."

Tikai gadījumā, ja esi apmierināts ar vēlēšanu rezultātu. Ja piedalījies, bet balsoji par kādu, kas netika iekšā, tad jau galīgi nav nekādas loģikas tagad balsot pret.
+3
Principā man ir diezgan vienalga, tāpat jau nobalsos, kā vajag - un te jau kvorums nav vajadzīgs. No vienas puses, es tikai priecātos, ja Zatlers apdirstos.
+1
Pagana pihta! Biju aizmirsis, kur vēlēšanu iecirknis atrodas. Labi, ka pagasta centrā māju nav daudz. Man jau it kā PO gan Zaglers, gan deputāti, bet tomēr tāds vēsturisks prikols. Diez vai manā mūžā otrreiz tāds gadīsies. Izlēmu savākt pasē zīmogu kolekcijai. Izrādījās, ka tikai otrais vien ir.
+5
Intars, kāds tolks iet balsoties, ja rezultāts neapmierina? Tas tāpat kā vārīt zuppinen un pēc tam pateik - fubla, nesanāca. Iztērēts laiks un materiāls.

Tikai septemberī dauņi savārīs atpakaļ to pašu zuppinen zaglera izskatā. Viņš tak tagad tautas varonis, dod iespēju atbrīvoties no ļaunajiem (tas nekas, ka paši davēlēja). Skat, kā Aboltiņaņaņa pa LR1 pēkšņi kauc par oligarhiem. Pirms katrām izņām. Vislaik sēdēja rāmi savā tribīnē, tagad uzķērusi jauno mārketinga intrumentu. Cirks ar skatītāju piedalīšanos!
0
Tā kā es nevēlēju par lielajām partijām, kas pašlaik valdības namā nosaka toni, tad šī ir mana iespēja atdot savu sūda balstiņu PAR, cerībā, ka penžu un "normālo cilvēku" sabalsotās pakaļas kaut nedaudz pārkārtosies tā, kā es to gribētu redzēt.
+1
Ak, cerībām un gaidām apvītais priekšvēlēšanu (un nedaudz arī pēcvēlēšanu) laiks :)
+1
Rīga, 23.jūl., LETA. Zatlera reformu partijas logo ietvertais sarkanais krusts uz zila fona simbolizē ārkārtas situāciju, kurā nepieciešama ārkārtas rīcība, šodien žurnālistiem skaidroja portāla "Satori" redaktors un viens no jaunās partijas atbalstītājiem Reinis Tukišs.

Kā ziņots, par partijas oficiālo simbolu izvēlēts sarkans krusts, kura visi četri stari ir vienāda garuma, un kurā no kreisās puses it kā iezīmēta uz labo pusi vērsta bulta.

____________________

Viss! Es kā bleķa piekopējs nekad mūžā nevaru balsot par partiju, kam simbolā ir KRUSTS!

Atliek vienīgi NA: VL! — TB/LNNK! (bļin, šiem saīsinājums garāks nekā vienai otrai partijai viss nosaukums.)
0
Bļa, tālu aizgājis Tukišs - viņš taču bija dzejnieks kaut kad.
0
Bla, kas tādu sūdu ir uzzīmējis? :D g2.delfi.lv/images/pix/file3973...
+5
Slimo partija :D
0
Šveice varēs bļaut, ka Zaglers nospēris konfederācijas simbolu :D
0
Rīga, 23.jūl., LETA. Zatlera reformu partijas logo ietvertais sarkanais krusts uz zila fona simbolizē ārkārtas situāciju, kurā nepieciešama ārkārtas rīcība, šodien žurnālistiem skaidroja portāla "Satori" redaktors un viens no jaunās partijas atbalstītājiem Reinis Tukišs.
==========================...
un ko tad simbolizē Zatlera partijas logo zilais fons?
0
Zilais fons simbolizē tieši to, ko zilā krāsa nozīmē Austrumeiropā! To pašu, ko rōzā — Rietumos! Vot tā, balodīši.
0
Kristīgo homoseksuālistu partija?
0
Dethecrator, a ja tam krustam augšējais stars būtu garāks par pārējiem? Šķiet, ka DD šādu simboliku nebūt nekautrējas izmantot.
0
Vot tad jau tieši būtu cita lieta!
0
bet tas vienlga ir KRUSTS.
0
Tas logucis vispār ir viens vienīgs pizģec.
0
Simbols jau paliek tikai simbols. Galvenais — saprast, kas aiz tā simbola slēpjas :) Un Zatlera krusta gadījumā nav saprotams, ko viņš ar to ir domājis (un vai vispār kaut ko domājis, jo nav izslēgts, ka uztaisījuši smuku, bet ne līdz galam izštukotu logo). Toties ar Dark Domination viss ir skaidrs: mēs nevaram ciest reliģiju kā organizētu smadzeņu skalošanas padarīšanu, tāpēc — griežam krustu otrādi, liekam pentagrammu aplī, un spraužam eņģelīti uz egles gala, lai šim skujas ānusā!
0
Hei, tas logo te biki augstāk ar to pipeli krustā ir toč viņējo logo? Tas nav prikols? Jams būs pārnesies uz vetārstiem, ne?
0
Ir, ir jamējo. Gribu "dizaineri" redzēt. :D
0

Un Zatlers nāks!
Visus ļečīt sāks!
Oligarhiem vāks!
Vot tāks!

0
Ar piebildīti - vietējiem oligarhiem.
+1
Tip oligarhiņiem.
Ē, tu jau uzkrāsojies, ka internetos sēdi?
+2
Sitam ķepiņas, dejojam vella danci, ejam vēlēt atpakaļ, hahaha
+2
+4
+1
«Tautas Kontrole» pati pakļuva zem policijas kontroles…
-2
Jau paspējuši Hitleru piekabināt:

www.youtube.com/watch?feature=playe...
+2
Zajebaļi par Ādiju ņirgāties.
+7
Šitais Hitlerjoks bija smieklīgs pirmās 2 reizes.
Tad palika vienkārši nesmieklīgs.
Bet tagad, ieraugot šo fragmentu, man sāk nekontrolēti raustīties kreisais plakstiņš un pirksti krampjaini sažņaudzas dūrēs.
0
No raksta par priekšvēlēšanu debatēm — LTV raidījuma atreferējums:

Saskaņas centra pārstāvis grib zināt, kā tad ir ar to Imanta Parādnieka divsievību. Uz to Dzintars Rasnačs liek nojaust, ka Parādnieks par šitādiem jautājumiem mēdz dot pa seju. Tad Jānis Jurkāns prasa Zatleram, kam viņš ļautu sevi operēt - “cilvēkam ar divām augstākajām izglītībām vai feldšerim”. Uz to Zatlers pareizi atbild, ka feldšeri nemaz nedrīkst operēt, un vispār viņš nesaprot, kāds sakars tādai nopietnai lietai kā operēšana ar kaut kādu valsts vadīšanu. Kārta Dzintaram Rasnačam - viņš grib zināt, kas ir Saskaņas centra “ideoloģiskais gans”. Par saskaņieti skaidrība nerodas, toties negaidītu atjautu par savu ideoloģisko ganu piedzīvo ZZS pārstāve Inese Aizstrauta - viņa paziņo, ka Zaļie zemnieki ir “vella kalpi”.

— Pēc Aizstrautas teiktā mana pārliecība balsot par ZZS tikai nostiprinājās! :D
+2
Tiešām balsosi par ZZS? /palmface
0
Šī balsošanas epopeja manās acīs ir no sērijas - jābalos jau ir , bez tā nekur , bet acīmredzot jābalso par mazāko ļaunumu. Mēdiji ir kārtīgi pacentušies liet ūdeni par un ap visu augstāk minēto tēmu. Dirš pa labi , pa kreisi , ka nu tiešām rodas visai racionāls jautājums - a par ko tad balsot ? Viens saklausās/salasās kaut kur, ka redz tas grib tā un šitā , paralēli nomelnojot to un šito , rodas priekšstats, ka jā, šitas būs labinieks. Paiet pāris stundas , varbūt dienas un bams , kārtējā ziņu bumba , šoreiz tikai pretējā virzienā mesta. Grūti saprast , kādu algoritmu pielietot , lai izvēlētos, kurus strīpot , kuriem dot savu piekrišanu. Bija algoritms - vadīties pēc katra individuāli , jo spilgto personāžu katrā partijā netrūkst , izpētīt , cik nu atļauj i-nets , esošo kandidātu "dosjē" , bet nu jēgu arī tam neredzu, jo viens , divi , trīs , kas vēl ir zem zīmes - iespējams - kārtīgie "čomi" , neko jau tur neizmainīs. Lielo "ekspertu" samešana saeimā arī jau ir beigts numurs , jēgas nekādas , turpina zīdīt pupu un neko nedarīt. Aj , nē , piedošanu , darīt ta dara , tikai kuru interesēs.

Vismaz viens no diviem uzdevumiem ir skaidrs - balsot ir jāiet.
0
Pēc pēdējās aptaujas, SC taisās paņemt 38 vietas Saeimā. Jo vairāk latvieši nobalsos par tām «latviešu» partijām, kas tiks iekšā, jo mazāk vietas dabūs SC un (varbūt) PCTVL. Bet, ja kāds nobalsos par «latviešu» partiju, kas iekšā tomēr netiks (tipa Šlesera partija), tad SC no tā vietu skaits nemazināsies. Ceru, ka pēc iespējas vairāk latvieši līdz tam aizdomāsies!
0
^ Kur nu bez matemātikas, bet tā jau laikam ir. Es nezinu , kā politika LV attīstījās pirms gadiem desmit un vairāk, jo tad man interesēja huba buba kožlenes un spēlēt futeni ar pagalma zēniem , bet vai tad visu šo laiku (no 1990.g. - ) vadošā partija/koalicija nebija mūsu pašu letiņu ? Es domāju, ka SC ir ļoti elegantā situācijā uz visa , kaut vai patriotiskā , fōna , jo viņi var tautai mierīgi aizrunāt ausis ar faktu, ka sorry , jūsu tautu bīdīja jūsu tautieši un jūs nokļuvāt dirsā , tagad nākam mēs un solam darīt visu savādāk.

Nu labi , sūtīsim dirst kaut kādu krievieļu partiju, kas baigi iedomājās te visu "perestroiķ" , bet kaut kam jau to saeimas placi ir jāaizpilda, ko tad tur likt ?!
+4
Fufels tas viss, blle. Reku, Pēdējā Partija vienīgā (vismaz man tā šķiet) kā vienu no mērķiem izvirzījusi mainīt šito aplamo vēlēšanu farsu tikai caur partijām. Reiz dzirdēju uzstājamies LR1 onlainā pārstāvi - reti sakarīgi teksti no viņa nāca ārā, arī uz visiem uzdotajiem jautājumiem bez visādiem "ziniet, ē", "redziet, ē".

Balsot par ZZS ir balsot par sūda kluci frikadeļu zupā.
0
Visas partijas sēž SVF ķēdē. Visas partijas paklausīgi stiepj ķepu angļo-sakšiem (Londonai un Vašingtonai). Visas!!! Kas labāks "Vorobjovs" vai "Zvirbulis"? Varbūt kādam "garāks", bet tas jau velk uz porno. Publisks FUI "Ē..." un "ē... "un Ēmm..." aktieriem...
+2
Dienā šodien ieliktas atbildes uz konkursiņu, kurā pārbaudītas visu premjera kandidātu zināšanas un atjautība. www.diena.lv/latvija/politika/di...

Pēdējais jautājums vislabākais:

30. Atminiet mīklu: bez roku, bez kāju tiltu taisa.

V. Zatlers: vai nu varavīksne, vai sirds
N. Ušakovs: Rīgas dome!
S. Āboltiņa: sals
R. Vējonis: sals
A. Šlesers: nezinu
G. Bērziņš: bebrs…
0
Itkā visas atbildes ir iespējamas :D

Cik daudz spēs nosaukt precīzi kontinentus vai pasaules daļas ?

Un Etna atrodas Itālijā, jo Sicīlija pieder Itālijai :p
0
mmmm varavīksne :D :D
0
mmmm varavīksne :D :D
0
"Gaidis Bērziņš: mēģināsim sarēķināt - ja jūras robeža ir aptuveni 505 kilometri... Es teiktu, ka aptuveni 3000 kvadrātkilometru"

Eitaktudirst....

Pagaidām pietika lasīt, palsasīsim tālāk vēlāk.
0
Bērziņš vēl tupāks par Šleseru.
0
BTW, vismaz viens jautājums (par kontinentu skaitu) bija nekorekti atbildēts, jo uz to nav vienas pareizas atbildes : en.wikipedia.org/wiki/Continent...
0
Nja, Bērziņš tiešām ar erudīciju neizceļas.
0
Es gan teiktu, ka pareizi, jo mums skolā māca kā ir ''pareizajā'' atbildē un pēc ģeoloģijas ar tā sanāk.

Eiropa un Amerika ir pasaules daļas, nevis atsevišķi kontinenti.
0
Amerikas gan, atšķirībā no Eiropas un Āzijas ir šķirtas ar ūdensšķērsli, kaut arī tas ir tikai Panamas kanāls. Citādi, ja kanālu neskaita kā Amerikas atdalošu, tad Āfrika arī sanāk vienā kontinentā ar Eirāziju.
0
Z-Amerika ar D-Ameriku savienojās tik pirms nieka pārmiljoniem gadu ;)

Āfrika ''drīz'' aizmuks no Eirāzijas - Sarkanā jūra ir mukšanas rezultātā radusies
0
Āfrika mūk nepietiekoši ātri. Es vēl pieprasu Himalaju cienīgu kalnu grēdu Āfrikas ziemeļos.
Un ja Āfriku pārceltu uz Venēru, tad būtu pavisam eleganti.
0
Ātrāk nevis Āfrika aizmuks no Eirāzijas, bet gabals no Āfrikas aizmuks (tur Somālija un puse Etiopijas un kas tur vēl tai stūrī ir) - cik saprotu, Austrumāfrikas plaisa plešas ārkārtīgi strauji, ģeoloģiski runājot.
0
Beidzot ! Bliez savu partiju bez kāda gemaroja !!!

ieslidipolitika.lv/
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas