absurds
+2
džeks atsēž ķurķī par izvarošanu savu termiņu, izlaiž šo. Isniedz ECT sūdzību, par necilvēcīgiem apstākļiem ieslodzījumā. Tagad mums no saviem nodokļiem ši jāsamaksā > 8000 Ls par ciešanām.
Kurp dodās šī valsts?
www.tvnet.lv/zinas/latvija/35065...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Stulbi jau sanāk. Varētu kastrāciju veikt, lai arī mēs visi zinām nostāstus par to kā un kur ar izvarotājiem izdarās cietumā >:)
+7
citaas valstiis izvarotajus vnk publiski aplej ar benzinu un aizdedzina .... atradis par ko suudzeeties pimpjadziisla
0
Cik nu ir dzirdēts, tad izvarotājus sen jau vairs neviens cietumos ne drāž ne kā citādi "nolaiž".
+1
jūtīgi palikuši...
-2
Skuķis gan arī no pareizās ģimenītes izskatās:

"Saskaņā ar apsūdzības rakstu 1998. gada 2.jūnijā Bazjaks ieradās sava paziņas Nikolaja Galkina dzīvoklī Ventspilī, kur sastapa viņu un Galkina 1983.gadā dzimušo meitu K. Bazjaks uzaicināja abus uz savu dzīvokli, kur viņi kopīgi lietoja alkoholu. Ap plkst.3 naktī Galkins sastrīdējās ar tiesājamo un aizgāja no dzīvokļa, bet meitene tur palika."
+4
Vairumam pa 10 gadiem grūti iekrāt tos 8000Ls, bet te vienam mērglim dāļā. Tas viss ir programmā nospiest tautas zemāk par zemi, deģenerēt, saintegrēt ar deģenerātu gēniem, lai izveidotu dumju, paklausīgu masu. Ne velti lielākais noziegums ir mētāt akmentiņu pa valdības ēkām, nevis, piemēram, izvarošana, slepkavība vai laupīšana.
+4
ko nu?! katrs otrais iedzīvotājs dzīvo necilvēcīgos un 'satraukumu un ciešanas radošos' apstākļos. pat cietumā nav jāsēž.

tādā ziņā padomju sodu sistēmai bija plusi, vismaz necilvēkiem nebija cilvēka tiesības.
+1
Lai kā man tie parazītmuslimi un viņu pasaules invāzija izraisa negatīvas emocijas, tomēr šis tas viņu paražās (salīdzinot ar kristīgās pasaules demokrātiskajām) būtu pārņemams.
Teiksim šajā gadījumā: tur pie viņiem, austrumos, parādītu šim mēslam viņa `cilvēktiesības` pēc pilnas programmas. Un neviens neauklētos ar kkādām tiesām, sūdzību izskatīšanām u.t.t.
Tur viņam pat prātā neienāktu kkam sūdzēties.
+2
nu kā to ņem.. ja vien šī nepilngadīgā izvarotā persona nav musulmaņa īpašums /lasīt sieva/
+1
Sevišķi smalki musulmaņu paražās neorientējos, bet nebrīnītos, ka līdzīgā situācijā meiču pašas fāters nogrieztu, tipa par apakšā gulšanos. Nu labākajā gadījumā moš piespiestu iziet par sievu pie vainīgā.
0
Man šķiet, ka viņai vēl vajadzētu četrus lieciniekus atvest, kas varētu ar zvērestu apliecināt, ka ir redzējuši izvarošanu savām acīm.
+5
Uhu. Un vēl galvojumu no Nīlas krokodila ...
0
varbūt tas čalis nemaz nebija vainīgs?
nepatiesi apsūdzēts...tad prasība pēc kompensācijas ir pamatota :)
0
nevainīgs un vecene viņam pati uzsēdās virsū
+3
A huļi ta viņa palika tajā dzīvoklī kost, ja sencīts apvainojies uz sabutiļņiku aiztinās. Es, protams, nepazīstu nevienu no iesaistītajiem un nezinu lietas apstākļus, bet pēc apraksta spriežot tur visa kompaška laba - sencis dzer kopā ar nepilngadīgo meitu, pēc tam pats aizpiš prom, skuķis pofigā arī paliek pie fātera pudeles brāļa kapāt tālāk...
0
no pieredzes varu pateikt, ka LV sistēma ir tāda, ka ir pietiekoši grūti iesēdināt pat vainīgu personu, kur nu nevainīgu. tas ir mīts, par nevainīgu personu notiesāšanu. kur nu uz 10 gadiem. tur ir bijuši neapgāžami pierādījumi!!!
0
Es jau nesaku, ka šams nevainīgs, gan jau, ka drāza to skuķi. Es tikai par to, ka meitēns jau arī pareizais izskatās.
0
^ kāds tam vispār sakars? Piemēram, es vienu dienu izdomāšu, ka werwolf neizskatās viss pēc vilka, bet sivēna, ņems tuceni rokā un sirdī iekšā un uz pannas virsū.

Ble?! Pats uzprasījās!!!!!
0
Tak bļin es jau neaizstāvu to izvarotāju, tikai saku, ka uz tādu "bitovuhu" viss velk - no sērijas "ar cirvi nositu pudeles brāli, tāpēc, ka šamais pēdējo šņabi izdzēra". Šeit - izdrāzu sabutiļņika meitu, jo bija tāda iespēja. Viss vienkārši izskatās pēc degradētu alkānu pasākuma.
0
Šīrīta avīzē teikts ka dabūs to piķi.
0
Piķi gan tas ķēms nav pelnījis ne sančika.
0
tas gan
+1
Kā nav? Reku, kā minimums minimālo:

www.tvnet.lv/zinas/latvija/35092...

:D :D :D Dziedam un dejojam!
0
werwolf, nu es tik norādīju, ka apstāklim, vai tā meiča ir tāda vai šāda, šajā sakarā nav nekāda sakara. Sakarneiku skararināti sarkani sakari... Huh?..
0
Nē, nu protams, ka nav.
+1
eu, ja galīgi sūdīgi pa dzīvi iet, tad kaut kas vērtīgs jāzog! Ja izdosies - zajebis, ja nē tad pohuj, jo cietumā gan pabaros, ga izguldīs un vēl naudiņu piemaksās! :))
0
Eu, ahujeļi pocančiki - viņiem tak par dzīvokli un pārtiku nav jāmaksā.
+1
Es uzskatu, ka ir normāli, ja tas cietumnieks strādā, ka viņam par darbu arī kaut ko samaksā - nu, tip smēķus nopirkt, vai kādu kapeiku, kad ārā laiž, bet nu ne jau noteikt ar likumu, ka nedrīkst mazāk par minimālo maksāt.
+4
Nu varētu jau arī noteikt algu kā visiem citiem, bet tad LAI MAKSĀ PAR ĪRI PĒC TIRGUS CENAS, VISUS KOMUNĀLOS, VISU PAIKU!!!

MAUKU BĒRNI!
0
^ tieš tā.
+1
Pilnīgi varu piekrist:

www.ltvzinas.lv/?n=zinas&id=2192...

(no 5 min. 07 s.)
+1
Rekā augstākminētie musļiki atvelk - Saūda Arābijas princis sadistiska seksa laikā nogalina kalpu:

zinas.nra.lv/pasaule/33679-sauda...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas