Dehidrēto Kazu debijas albūms
+3
Beidzot sagaidīts Dehidrēto Kazu debijas albūms "Genocīds Pret Smadzeņu Šūnām" ! Savu kopiju var aizrunāt pa e-pastu dehydratedgoat@gmail.com. Pie mums lētāk !

[IMG]i56.tinypic.com/2dhilps.jpg[/IMG]...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Nepliks komentārs:
i56.tinypic.com/2dhilps.jpg...
+6
Khe, khem..

(Izraksts no D&G Galvenā Tempļa žurnāla:)

2010 gadus pēc tam, kopš piedzimis Ješua no Nācaretes, jūdu ķēniņš, saukts Jēzus Kristus, Kungs un Pestītājs, muzikālajam ansamblim 'Dehydrated Goat' ir tas prieks paziņot par pirmā studijas albuma 'Genocide Against the Brain Cells' iznākšanu. Ierakstīts jau tālajā 2009. gada augustā studijā 'Hodila' Valmierā, tas, profesionāli printēts, beidzot top palaists tautiņās caur Krievijas izdevēju 'Coyote Records' un skan vairāk nekā 40 minūtes ilgi.

Ansamblis D&G ir balstīts uz 5 dalībnieku kolektīvajiem centieniem kopš 2006. gada beigām un atrašanās vietas ziņā veido mistisku trijstūri starp Rīgu, Daugmali un Ogri. Radītais materiāls vislabāk klasificējams kā vidējos tempos ieturēta grind-mūzika (nevis -core, -gore, -metal utml.). Tehniskā ziņā grupa izvairās no centieniem pārmērīgi uzsvērt 'brutalitāti' vai 'tehniskumu' (tītara atdarināšanu uz ģitāras), un savas ziņģes ietur samērā vienkāršā manierē, kurai izsekot un tās pavadījumā dančus griezt var arī tādi ļautiņi, kas ir labos draugos ar zaļo pūķi. Tematisko orientāciju nefiksē stingri konceptuāli rāmji un tā iet tiklab plašumā, kā dziļumā - sākot ar vieglprātīgām dzīvesveidu un uzskatu modeļu parodijām, beidzot ar dziļdomīgiem komentāriem par norisēm mūsdienu Rietumu sabiedrības psihē. Vispārēja pohujistiska pacilātība mijas ar nopietnām atklāsmēm.

Albumam "Genocide Against the Brain Cells" piemīt drīzāk kompilācijas nekā viengabalaina veikuma raksturs, jo šeit atrodamas tiklab dažas no pirmajām, 2006. gadā sacerētajām grupas dziesmām, kā tādas, kas tika radītas uz vietas ierakstu studijā pēkšņas iedvesmas rezultātā. Šeit iekļauts arī 2008. gadā izdotais demo ieraksts, kas iepriekš bija pieejams tikai nolādēšanai MP3 formātā internetā. Iekš 'GABC' satilpinātais materiāls dokumentē daļu no grupas idejām un iespaidiem, kas radušies 3 gadu laikā kopš procesa sākšanās, tādējādi līdz ar šī pirmā albuma ierakstīšanu noslēdzās grupas pastāvēšanas sākotnējā - iniciācijas - fāze, ļaujot pieņemt jaunus izaicinājumus un virzīties tālāk, proti, septembrī tika pabeigts otrā albuma ieraksts, un patlaban norit sagatavošanās darbi tā izdošanai. Pie horizonta manāma arī jaunu materiālu izmēģināšana trešajam albumam. Turpmākas ziņas par šo visu tiks vēstītas tad, kad tādas būs.

Daži skaņdarbi pazeminātā kvalitātē ir pieejami noklausīšanai šeit:
myspace.com/dehidratedgoat...

Interesentiem ir iespējams veikt albuma iepriekšpasūtīšanu pa tiešo no grupas (tie tiks izsūtīti tiklīdz grupa pati būs tos saņēmusi) par LVL 4.50 + 1.50 (piegādes izmaksas Latvijā. Iespējama piegāde arī uz ārvalstīm). Pieņemam Paypal. Rakstiet uz dehydratedgoat@gmail.com, lai saņemtu detalizētāku informāciju un arī gadījumā, ja nav pieejams Paipals - mēģināsim sabīdīt biznesu kādā citā veidā... Ja dzīvojat Rīgā, izņēmuma kārtā iespējams arī tiešs darījums dzīvajā. Iegūtie līdzekļi tiks izmantoti ansambļa dalībnieku materiālai stimulācijai (dzīves pamatvajadzību nodrošināšanai...) un nākotnes projektu finansēšanai.

Dehydrated Goat sūta mēness apspīdētus un ar alu piesūcinātus pateicības vēlējumus un sveicienus visiem, kas šo trekno gadu gaitā ir izrādījuši interesi, dalījušies iespaidos un kritikā, jelkādā veidā atbalstījuši vai nīduši mūsu groteskās izpausmes (gan publiski, gan klusītiņām savā sirdī) kā arī piedalījušies enerģiju apmaiņā dzīvo performanču laikā! Īpaša pateicība: Ģirtam 'Lauznim' Laumanim un Artūram Skujiņam no 'Hodila' studijas, Vadimam Voicehovicam, Rihardam Līdzekstam, Mārtiņam 'Jolkinam' Eglītim, Edmundam Trotītim, Kojanam, Ansim, Edgaram 'Hellgar' Gultniekam, Okulistam un 'Anal Punishment', 'Trauma Moralis', klubiem 'Depo', 'Rock 'n' Riga', 'Melnā Piektdiena', kādreizējiem pļeckātājiem no Brasas kapiem u.c. Nezaudējiet asumu - kaza tikai tagad sāk kļūt pa īstam izkaltusi...!

-D&G Galvenā Tempļa izpilddirekcijas vārdā - Augstais Priesteris R."K".P.
+3
Es joprojām gaidu kādu baisu kazu hoodie vai long sleeve vai vismaz t-krekliņu ko iegādāties par sūri pelnītajiem rumbuļiem .. Q_Q
+1
Tik tiešām. Kāds būs kāds krekls???
0
Var jau novilkt ;)
0
Kreklu? :D
0
Arī :)
+2
tikai ar sieviešu kārtas indivīdi, ja? Manboobs simt gadu naf vajadzīgi.
0
Es gan īsti necērtu, kādā sakārā šie MA ietikuši - www.metal-archives.com/band.php?id=3540316... - nekādu Desu tur nespēju saklausīt - vieni urkšķi un čuga-čuga. Seborrhea un Flaying tak ir Death/Grind.
+1
Nelāgi jaunumi: D&G ar dziļu sarūgtinājumu ir spiesti paziņot, ka izdevējs 'Coyote Records' nav attaisnojis uz to liktās cerības, un albums 'Genocide Against the Brain Cells' ir ticis iespiests kļūdaini - dziesma 'Cybergoat Attack (intro)' ir vienīgā no 22 dziesmām, kura atrodas albumā tai paredzētajā vietā un ir nosaukta pareizi. Visu pārējo dziesmu kārtība neatbilst albuma aizmugurē esošajam sarakstam. Dabiski, tas attiecas arī uz internetā atrodamajām digitālajām albuma pirātkopijām..

Saprotams, ka tiem, kas dzird šīs dziesmas pirmo reizi, tas varētu arī neradīt traucējumus materiāla absorbēšanā (ja neskaita iespaidus par dziesmu absolūto nesaistītību ar to nosaukumiem un pastiprināto nesakarīgumu albuma uzbūvē un kopējā kompozīcijā), toties grupas un klausītāju komunikācijā šī liga nenovēršami viesīs lieku apjukumu un apgrūtinošu sātanisku haosu, kas jo spilgti varētu izpausties koncertu laikā, jo ansamblis, protams, dziesmas dēvēs to īstajos nosaukumos..

Tā kā skaņdarbu kārtība iespiestajos albumos vairs nav izmaināma, labākais, ko varam darīt situācijas uzlabošanai, ir informēt par notikušo un publicēt jaunu dziesmu sarakstu, kas atbilst faktiskajai to kārtībai diskā, lai atklātu to patiesos nosaukumus. Interesenti, kas ir gatavi ziedot mazliet laika un pacietības, var savus digitālos failus pārdēvēt pēc šī jaunā saraksta un pēc tam varbūt pat izvietot atbilstoši diska aizmugurē redzamajai ieplānotajai kārtībai, lai gūtu ieskatu prezentācijā, kādu grupa to bija paredzējusi. Jau iepriekš atvainojamies par neērtībām, kuras novērst mums diemžēl nebija iespējas, jo diski tika palaisti tirgū vēl pirms grupai bija iespēja iepazīties ar gala rezultātu un pārliecināties par tā pareizumu. Šis jaunais saraksts printētā veidā tiks maldu kliedēšanas nolūkā pievienots visiem albuma eksemplāriem, kas ir ansambļa rīcībā. Jau tuvākajās dienās tie būs pieejami arī Vecrīgas veikalā 'Randoms'.

Šis atgadījums, bez šaubām, ir zīme, ka jāvelta dedzīgākas lūgsnas Tam Kungam Tur Apakšā, un tas ir ietekmējis grupas (jau tā vājo) ticību cilvēcei un visdrīzāk novedīs pie radikālām izmaiņām muzicēšanas stilā un imidžā. Halil Shaitan!

1. Cybergoat Attack
2. Brutal Kids and Misanthropic Losers
3. Raped on the Dancefloor
4. Rapefruit
5. Robot Rape Squad
6. Corpse Gutting Competition
7. Phantom of the Opera
8. Weekend
9. Portable Anus
10. Lesbian Nudist Beach
11. Beaten to Death With a Big Black Dildo
12. A Choice in Favor of Death?
13. Fallen
14. A Pimp Lost in the Desert
15. Beginning of a New Decay
16. Goodbye, My Poo...
17. Feathers
18. Norm of Deformity
19. The Altar of Impotence
20. Castration of Krupin
21. (Eyeless) Fetus Barbecue
22. Goat Wars
0
Paši tik tagad pamanīja :D
0
Šis labs :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas