Iepazīsti dēmonus Medicīnas muzejā.
+5
Jau kādu laiciņu viena daļa cilvēces ir pārņemti ar vampīriem un vilkačiem, pārdabiskais, mītiskais un neizskaidrojamais ir tas, kas saista cilvēku interesi , taču visam pārdabiskajam, kā zināms ir racionāls izskaidrojums. Šis ir īstais brīdis, lai pavērtu maģisko priekškaru un meklētu izskaidrojumus parādībām, spokiem, vilkačiem, raganām un vampīriem, jo, kā zināms, sācies veļu un ķirbju laiks.
Tāpēc Visu svēto dienas ieskaņā Medicīnas vēstures muzejā 29.oktobrī plkst.18.00 notiks izstādes „Demonomānija. Nav pārdabiskā, ir tikai nezināmais” atklāšana. Izstādē jebkurš var rast medicīnisku izskaidrojumu vampīriem, vilkačiem, raganām, kā arī pats padalīties ar savu spoku stāstu, tā papildinot izstādi. Uzzināt maģisko simbolu nozīmi, piemēram, kāpēc pie durvīm ir jāpienaglo sikspārnis? Izstādes atklāšana ir tikai sākums ikgadējām Krēslas stundām Medicīnas muzejā.
Šogad pasākuma laikā muzejā notiks dažādas līdz šim nebijušas lietas – visa vakara garumā izstādē notiks diskotēka ar demonoloģijas tēmai atbilstoša mūzika, tiks demonstrēta šausmu filma. Mazākajiem apmeklētājiem būs iespēja pašiem pagatavot dažādus amuletus. Apmeklētājiem apskatei būs atvērti divi muzeja ekspozīcijas stāvi, kuros notiks dažādas dīvainas un biedējošas lietas.
Pasākumā piedalās arī Farmācijas muzejs, kas piedāvā vakara programmu – Ķirbis vakara karalis. Apmeklētāji varēs iesaistīties jautrās un interaktīvās atrakcijās, piedalīties radošās darbnīcās (pankūku cepšanā, ķirbju grebšanā un kompozīciju veidošanā), kā arī mieloties ķirbju degustācijā.
Papildu informācija:
Medicīnas muzejs:
Pasākuma laiks no plkst.18.00 līdz 22.00
Ieejas maksa Ls 1.00,ja esi sagatavojis masku – saņemsi dāvaniņu no muzeja!
Informācijai tālr.67222665; 26644548; info@mvm.lv; www.mvm.lv
Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā, Rīgā, Antonijas ielā 1
Farmācijas muzejs:
Pasākuma laiks no plkst.18.00 līdz 22.00
Ieejas maksa Ls 1.00,ja esi paņēmis līdzi ķirbi – ieeja bez maksas!
Informācijai tālr. 67213008; farmacijasmuzejs@inbox.lv; www.mvm.lv
Rīgā, Riharda Vāgnera iela 13
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas