26.novembrī - PASSION PRICE – III @ MELNĀ PIEKTDIENA
0
26.novembrī – (piektdien)
klubā MELNĀ PIEKTDIENA – (Brīvības ielā 193c )

Tematiskais pasākums
„ PASSION PRICE – III „

Ar grupām:
MELLANNA – dark rock
www.myspace.com/melanna
www.draugiem.lv/melanna

FREAKANGEL (EE) – alternative / elektro / industrial
www.myspace.com/freakangelmusic...
www.youtube.com/watch?v=gb7oPySoxH0...

WHORE GLAMOURAMA – elektro / visual / rock
www.draugiem.lv/whoreglamourama...
www.myspace.com/whoreglamourama...

SINISTER & ELVIRA – gothic / dark wave / ebm
( T.Sinisteram dzimšanas diena ! )

Durvis vaļā no 20:00 / Ieeja 2,0 Ls / Sākums 22:00 / Ierobežojums 18 +

FREAKANGEL (EE) - Alternative / Electro / Industrial
2010. gada jūnijā zem pazīstama leibla ALFA MATRIX (Front 242, Leather Strip, Armageddon Dildos, Unter Null...) tika izdots jaunas, bet jau pazīstamas grupas FREAKANGEL debijas albūms «THE FAULTS OF HUMANITY”. 2010. gada jūlijā šis albūms tika izdots pēc licences Japānā un Austrālija sadarbībā ar DEATHWATCH ASIA. Pirmo reizi FREAKANGEL lika par sevi uzzināt 2010 gada sākumā izdodot kompozīciju "Gods Blind Game (edit)" industriālās mūzikas krājumā "ENDZEIT BUNKERTRACKS ACT V" (Combichrist, Alien Vampires, Leather Strip, Heimataerde, Suicide Commando, Grendel...). Tā rezultātā ALFA MATRIX organizētas aptaujas balsošanā, kurā piedalījās vairāk kā 700 DJ, grupa tika nosaukta par «Best up and coming act". Tas ļāva FREAKANGEL iekļūt beļģu industriālās armijas rindās. Pēc kā kolektīvs steidzīgi sāka sadarbību ar jauniem leiblu sabiedrotajiem kā Armageddon Dildos, Unter Null, Ayria u.c. FREAKANGEL – Dmitry i (Suicidal Romance), fr0zen (cB aka CycloneB) un Art. Lielu daļu grupas dziesmu tika ierakstītas Dmitry i ilgstošas depresijas laikā, kas bija mizantropijas un pilnīgas vilšanās dēļ par sabiedrību, reliģiju un visu cilvēci kopumā. Pēc muzikanta teiktā albūms sanācis diezgan ass un mazliet izaicinošs pateicoties tieši šim garīgajam stāvoklim. Grupas materiāls ir balstīts uz savdabīga melodiski elektroniska un industriāla skanējuma kontrasta. Albūma “The Faults Of Humanity“ ziņas un māsterings tika izveidots Vācijā zem Jan L. (X-Fusion, Noisuf-X...) vadības. Kontrasts un groteska pēc Freakangel dalībnieku teiktā ir grupas radošuma pazīmes. FREAKANGEL – grupa, kas noteikti paliks atmiņā ar savu skandalozo uzvedību, izaicinošo imidžu un šokējošo uzstāšanos. No longer be afraid of monsters hiding under Your bed... be afraid of FREAKANGEL!
www.freakangel.org
www.myspace.com/freakangel...
www.facebook.com/freakange...
www.vkontakte.ru/club14951...

FREAKANGEL my darling bullet OFFICIAL VIDEO:
www.youtube.com/watch?v=gb7oPySoxH0...
www.myspace.com/freakangelmusic...

WHORE GLAMOURAMA – elektro / visual / rock
Skandalozā latviešu grupa „Whore Glamourama”, kas radās 2007.gada beigās, par diviem gadiem paspēja izraisīt sašutumu un nesapratni Latvijas mierīgajā un vienmuļajā underground mūzikas dzīvē.Veiksmīgs sociālu skandālu un pasaules folkloru sajaukums nodrošināja grupai paaugstinātu sabiedrības uzmanību. Pret šo grupu nevar palikt vienaldzīgs, to vai nu ienīst vai dievina.

Grupas kopējais muzikālais skanējums un teatrālisms ir pasaules folkloras instrumentu un smagnējs ģitāras skaņu sakopojums. Pēdējā gada laikā grupai bija pāris koncertu un tā uzstājās divos ievērojamos festivālos- „Metal show open air 2010” un „Čorna rada: Deti noči” (lielākais slāvu reģiona festivāls). Jāpiemin, ka pagātnē grupa uzstājās ar tādām slavenām underground grupām kā „Agapesis”, „GOTIKA”, „Diary of dreams” u.c.
Pēdējo mēnešu intervijās grupas līderis stāstīja, ka koncertu biežums tika samazināts sakarā ar jauna albūma tapšanu un video veidošanu dziesmai „MDMA”.

Cerēsim, ka šajā koncertā mēs dzirdēsim kaut ko no jaunā albūma un ka arī šoreiz „Whore Glamourama” sniegs neaizmirstamu un pārsteidzošu uzstāšanos.

P.s. Paradoksāli ir tas, ka grupas līderis ir LU Teoloģijas fakultātes students.

www.draugiem.lv/whoreglamourama...
www.myspace.com/whoreglamourama...
MELANNA ir dark rock grupa, kurā jau 4 gadus kopīgā muzicēšanā vienojas Valdis Bebrišs (balss, stīgas), Andris Vērdiņš (stīgas), Māris Baginskis (basstīgas) un Ivo Strazdiņš (sitamie).
Šajā laikā tapušas dziesmas, kas atklāj grupas pasaules uztveri un attieksmi pret dzīvi.
Grupa kāpusi gan uz mazām, gan lielām skatuvēm. Tapis kopprojekts ar Dzelzs Vilks solistu Juri Kaukuli festivālā Bildes 2008. Melanna viesojusies Latvijas Radio un TV; dziesma "Sarkanas" ieguvusi 1.vietu Latviešu Radio topā. Grupa uzvarējusi LU jauno mūzikas grupu konkursā.
www.myspace.com/melanna
draugiem.lv/melanna
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
''Ierobežojums 18 +'' - ķip, tos, kam pāri 18 nelaidīs iekšā ?
0
Tos, kam pāri 18, hōrglamurāma atbaida.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas