Somija. Smagās mūzikas mājvieta
+6
he he, dievkalpojumi metālmūzikas pavadībā...

www.vissnotiek.lv/somija-smagas-muzik...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man kristieši metālisti tomēr joprojām liekas kaut kas neizprotams.
+7
tas tā kā kad gejs runā par to, cik sievietes sexīgas:D
0
bet church gan feinā vietā iekārtots...
0
Uhu.

Somiem šodrīd 2600 bandu. UK tik par 300 vairāk ...
-3
te gan laikam ir kāds korpulentā, mēģenē dzimušā (Marija nevainīga?, svētais gars?, wtf!?!?) jēzusbērniņa pielūdzējs.
0
Респект и уважуха somiem.
0
Šeit es nedomāju kristīgās muļķības.
+1
Ņepizģi?
-1
V nature otvečaju!
+1
nu un kas par to, ka kāds pielūdz Džīzasu? grow up, and get a life. vai arī uz trve forrresstt pie Seitāna.
+2
Gan Džīsass, gan Seitāns ir vien tādi līkdeguņu pasaku varoņi.
+9
^ otrā plāna aktieri multenē Southpark
0
^ +++ :D
0
"Gan Džīsass, gan Seitāns ir vien tādi līkdeguņu pasaku varoņi. "

tas, ka džīzasa izcelsme ir no tā gala, absolūti nenorāda uz situāciju mūsdienās, kur jaunas pasakas par viņiem tiek izdomātas gandrīz visās pasaules malās.
+1
" nu un kas par to, ka kāds pielūdz Džīzasu? grow up, and get a life. vai arī uz trve forrresstt pie Seitāna. "

man ir pilnīgi vienaldzīgi džīzasa pielūdzēji, tikai man kaut kā šāda dogmatiska dzīves uztvere nesaistās ar tēmām, kas tiek apspēlētas lielākajā daļā metāla mūzika (šeit es nerunāju par trve blekmetālu, lol, tad jau kāds čīzasa piekritējs drīzāk varētu izlikt tur savu 'sātanisko pusi', jo viss taču ir labai un ļaunais, dievs vai sātans, vidusceļa taču nav >:)

tas, ka man neliekas īpaši loģiska džīzasa pielūgšana, nenozīmē, ka man nav dzīves. tas arī nenozīmē, ka man vajadzētu mesties citā galējībā un meklēt pretējos ļaunos tēlus.
0
piedošanu par drukas kļūdām, drudzis
0
kas Tavā izpratnē ir dogmatiska dzīves uztvere?
+1
btw, sižets, lai cik jēls tas arī nebūtu, parāda to, ka starp metālistiem ir arī savs skaits kristiešu. vai tas viņus padara par sliktākiem metālistiem? ja nē, tad kāpēc visu laiku jāsprēgā, kad kāds piemin kristietību kopā ar smago mūziku? vnk, man tas liekas mazliet bērnišķīgi.

par dogmām runājot - jebkas, kas reglamentē kaut ko, ir sava veida dogma. Bez dogmām lielā mērā nav iespējama ne sabiedrības, ne indivīda iekļaušanās tajā dzīvē, kurā ik rītu pamostamies.
0
nu ir vispārējās reglamentācijas, kurās katram ir jāiekļaujas. lai arī tās būtu dogmas. tomēr tās tādā gad. varētu pieskaitīt pie formālajām un vitālajām dogmām mūsdienu sabiedrībā, kuras gribi negribi ir kaut kādā veidā jāievēro. ticības lietas tomēr ir saistītas ar it kā brīvprātīgi pieņemtām reglementācijām, kas nosaka, kā jādzīvo, kas jāpielūdz, kā jānožēlo grēki, utt., kas arī viss, protams, ir cilvēku izdomāts. ir atšķirība, vai es eju uz darbu / skolu, lai izglītotos / pelnītu naudu / iekļautos cīņā par izdzīvošanu, kas, protams, arī viss ir kaut kādā mērā reglamentēts, vai arī akli ticu tam, ka, piem., negrēkojot nokļūšu paradīzē, utt utjp.

man arī nav nekas pret kristiešiem metālistiem, patiesību sakot mani viņi neskar pilnīgi nekādā ziņā, daudz vairāk mani ietekmē, piem., ikmēneša maksa par internetu, viss ko es saku ir tas, ka manās prbbly stulbajās un nesaprotošajās smadzenēs tas nelīmējas kopā. aiziet svētdienas rītā uz baznīcu un pēc tam vakarā uz deathgrinderu koncertu, protams, varētu būt forši, nesaku, ka tas ir slikti.
0
viss ok, cerams viņi tajā baznīcā xxx maniak pietiekami skaļi laiž >:)
+2
turklāt es jau nesaku, ka kristietim būt ir slikti, tas jau kruta, ka tur negrēko un tā (ja tiešām negrēko, nevis pēc grēkošanas iet nožēlot, lol). vienkārši man, iespējams dēļ nepietiekamas informācijas par dažādiem kristiešiem, gribas par to ironizēt, un ironizēt jau tādiem lohiem kā man neviens aizliegt nevar. tas būtu salīdzināms ar, piem., daļas šī foruma apmeklētāju viedokli par ebrejiem, kuri iespējams pat nezina tādas pamatlietas - kas ir sefardi vai aškenazi, utt, bet kuri ir palasījuši mein kampf citātus, paskatījušies ww2 plakātus, neko nezina par nācijas kultūru un īpatnībām, bet akli tic, ka viņu visu mērķis ir pasaules pārvalde, citu cilvēku čakarēšana un ka viņi domā tikai par naudas iegūšanu.
0
Es tagad aizdomājos par to, ko gan šis tur laiž pa muzonu (nu, paša sacerēto skaidrs), jo dižas izvēles jau nav. Ja, protams, nemauc arī nereliģiozas bandas.
0
Kaut gan pa lielam jau laikam jāatzīst, ka kaut ko jau par kristietību zinu, esmu gan kristīts, gan gājis svētdienas skoliņā, gan iesvētīts katoļu draudzītē savos laikos :]
+1
mincīti, ko nozīmē negrēkot? kā to saproti? :) sorry par uzbāzību, bet vnk gribas zināt, ko citi cilvēki domā...
0
^ mincīt, drukas kļūdas piedodu ^.^
0
šamo muzons nu tāds, īsti somu stilā:
www.youtube.com/watch?v=I-pSCVFDr-U...!
www.youtube.com/watch?v=bNVnsb4TnKc...
www.youtube.com/watch?v=QnV_s_j1YGQ...

šitamī liekas ka jau kautkas bik pa citu līniju ieskanas, žēl ka skaņa dirsā
www.youtube.com/watch?v=u-LGj-3E3O8...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas