Briesmu lietas...
0
Domajams, ka te ar japapublice, varbut kads ko zin u.t.t. un atrak tiek atrasts/-i sis/-e moralais/-ie kroplis/-i.

www.draugiem.lv/gallery/?pid=110369...

(Šim sunītim bija aizsiets purniņš tā, ka viņš knapi varēja izbāzt mēli. Tā viņš klīda aptuveni nedēļu milzu sāpēs. Beidzot ir jāsauc pie atbildības tie kretīni, kas dara pāri dzīvniekiem- ne vienkārši dara pāri- bet spīdzina, un nolemj mokošai nāvei.
Mežavairogi izsludina atlīdzību- vismaz Ls 100 tam, kas uzrādīs šī suņa saimnieku- anonīmi. Pieziedojot šim mērķim atlīdzība palielināsies. Pirmdien to izziņos Degpunktā- līdz tam varam savākt lielāku summu.
Naudu atlīdzībai var skaitīt-
Danuta Priede
230677-11213
LV02HABA0551001712613- ar norādi- atlīdzībai- saimnieka meklēšanai.
Ja ir jautājumi- mezavairogi@dot.lv
26479144- Danuta Priede
P.S. JA VARAT, LEJUPLĀDĒJIET FOTO UN IELIECIET SAVĀ GALERIJĀ, TAS PALĪDZĒTU APZIŅOT VAIRĀK CILVĒKUS UN ĀTRĀK ATRAST VAINĪGO!!
SOS. Vajadzīga nauda suņa ārstēšanai un barošanai. '' SIA'' Veterinārais serviss.reģ n. 40003136091. ar norādi Ķekavas sunim. LV82UBAL1300130056001.)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Es jau drauģeļos uzrakstīju savu viedokli - tam pidaram es labprāt nosietu pipeli un olas ar stiepli, lai tad lēnām atmirst un krīt nost.
0
Cilveki sasmelusies kreditus/krize/depresija - uz visu pasauli naids, bet reali jau izdarit neko nevar, tapec keras pie sadam vajpratibam, bet tur jau izskatas, ka tas kas to izdarija, nav kas labi ar galvu un cik vel visadas sausmas notiek, par kuram ta ari neviens neuzzin.
+1
Ne gluzi pareizais gadalaiks, bet tomer liek aizdomaties, jo ar patik no viss kaut kurienes lekat H2O:

www.blogger.com/blogin.g?blogspotUR...
0
Jopt, šitas bija černušnijs gabals.
0
njā
0
visur visu laiku runā, ka nežēlība nežēlība, bet tik pat labi imho tas varētu būt vienkārši no saimnieka noklīdis / aizbēdzis suns, kuram pārāk cieši aizsiets purniņš. loģiski, ka tādā gadījumā saimnieks pēc visa šitā ļembasta arī sunim pakaļ neies.
-2
Staipa un bildē to lopiņu,nošpricējuši būtu,jebal.
+2
vai arī klausītājam jāiet strādāt par skanotaju. :))))))))))
+2
uj
+2
netīši nepareizajā vieta ierakstīju. :(
0
Tas blogs ir dikti melns.
+1
nu es jau arī tūlīt mīnusus ieraušos, bet arī uzskatu, ka tas suns būtu jāiemidzina. nafig dzīvnieku mocīt? slims, saimnieka nav. man liekas, ka tā vairāk tāda zīmēšanās ar to- redz kā mēs tagad taisīsim linča tiesu suņu mocītājiem, bet par dzīvnieku nemaz nedomā, kas viņam būtu labāk.
0
kādā ziņā tas suns ir slims? izņemot to fizisko defektu, kuru ir iespējams savest kārtībā, viņam imho nekā nav.
+4
moš katru cilvēku, kuram uz sejas ir kārpa vai apdegums arī špricēt nost?
+2
bet tas, kā to pasniedz mediji, protams ir fascinējoši. tur jau jādoma, kas ir pretīgāk - suņa saimnieka iespējamais pāri darījums, vai mediju neviltotā vēlme šo gadījumu pēc iespējas vairāk pārdot ar pēc iespējas šokējošākiem virsrakstiem.
-1
neesmu veterinārārsts, bet ja audu vairs nav, vai tad tos var "savest kārtībā"?
+4
Vienā sižetā doks teica - dogijam taisīs operāciju, aizlāpīs caurumus vaigos, lai siekala netek ārā, un principā būs viss viņam ok.
0
"neesmu veterinārārsts"

ar to arī jāsāk.

"bet ja audu vairs nav, vai tad tos var "savest kārtībā"? "

cik es atceros, tad nebija tā, ka vispār vairs audu nebija. un domāju, ka arī ekstrēmos gadījumos šādas lietas ar mūsdienu medicīnas palīdzību ir iespējams savest kārtībā. turklāt tam sunim jau tagad, ja neskaita nesmuko izskatu, ar parastajām funkcijām viss gandrīz ok.
-1
variet mani nomētāt ar akmeņiem, laikam neesmu tāda suņumīle, mani vairāk uztrauc, ka citiem bērniem nav ko ēst, bet šeit sunim plastisko ķirurģiju taisa. protams, ka es neatbalstu to, ko kāds kretīns ir izdarījis, bet šī ažiotāža man liekas par traku.
+1
Nu jau nāk ziņas, ka nav tīši mocīts visticamāk. Šādi mēdz aizsiet purnus, kad ved pie vetārsta, un blusainis, iespējams, būs aizlaidies.
0
esmu suņmīlis, bet u drošvien ir taisnība...
+9
te tāds divu nedēļu vecs notikums:
sieviete, sauksim viņu par Ingu, uz gadiem 45, viņai krustmeita, kurai 22 gadi.
krustmeita aiziet uz darbu un mājās nepārnāk, dienu, divas. Inga satraucas un sāk apzvanīt draugus, draugu draugus, tad pilsētas slimnīcas un morgus.
vienā morgā pēc drēbju apraksta sakrīt. jādodas uz atpazīšanu.
pēc sejas pagrūti bija pazīt, jo meitene aptuveni nedēļu pavadījusi meža malā, pavisam blakus apdzīvotai vietai, ko tautā dēvē par mikrorajonu. (lai nebaidētu tautu suņus vest pastaigās vakarpusē, rajonam nav nozīmes, tas ir viens no Rīgas raj, nav kkādi mazpisāni)
izvarota un sakropļota, nedomāju, ka vajadzētu minēt vārdus nežēlīgi vai pievienot kaut kādas detaļas vairāk.
šoks sievietei normāls, protams.
visam klāt vēl bonusi - mirušās meitenes tēvs - miris, māte alkoholiķe, brālis kopā ar draugu pirmo mēnesi strādā ārzemēs, attiecīgi, nevar un nav naudas atbraukt, apbedīt, palīdzēt utt.
a meitene, ta pavisam normāla bija, vienkārša pārdevēja kādā no veikaliem.
protams, ka šito sižetu ziņās nerādīs, tikpat daudz komentāru un skatījumu, kā Inesei no mazpisānu pagasta ar nebūs, bet tādas lietas pa lielam tepat vien notiekās.
vaino ko gribi, Godmani, Slakteri, Dombrovski vai citas mainīgās sejas, žīdus, romus, krievus - tai meitenei siltāk nu nepaliks, tiem, kas paliek ar to smago nastu, domājams ar.

te vēl viens svaigums, par tā saucamo mazveikalu tīrīšanu - ienāk divi vīri maskās, vakarpusē, ne ļoti vēlu, maskās un cimdos, pieliek sievietei pie sejas pistoeli līdzīgu priekšmetu un nolaupa skaidro naudu. ja paskatīsiet statistiku vērīgāk, šādi gadījumi būs daudz, pa visu lv. (nav nozīmes vai tā ir DUS, aptieka, bodīte) - un tikpat ātri iekāpj mašīnā, kas gaida un prom ir.
kas kamerās - sejas nav, pirkstu nospiedumu nav. viss. karājas gaisā.

vēl šitāds joka pēc - banāls un prasts - ej pa ielu, kādai sievai izrauj no rokām somu, jož prom.
garāmgājēji - to visu noskatās ar tādu šova elementu vai ne mana soma,pofig tač.
un tāds pats pofig, tā soma ar tantes pēdējo pensiju, studentes vienīgo naudu, pasi etc. (pofig pie reizes, kādi gadi un vārdi - Inese, Ineta, Viveja, Liene)

ar šito te ar gribās vien pateikt - jā, suņa žēl, meitenes ar žēl.

tā, ka esiet vērīgi, sargājiet sevi un cits citu, neesiet vienaldzīgi.

(pie tam, šitas nav tāds xmas tipa - o, laiks padomāt par labo un ziedot. visiem pietiek cinisma un melnā joka, protams, līdz brīdim, kad tas sāk skart personīgo ādu kaut drusku.)

saprāta snaudoņa rada briesmoņus.
+1
" variet mani nomētāt ar akmeņiem, laikam neesmu tāda suņumīle, mani vairāk uztrauc, ka citiem bērniem nav ko ēst, bet šeit sunim plastisko ķirurģiju taisa"

par plastisko ķirurģiju gan to gluži nenosauksi. tas lai paliek silikona pupu patērētājām.

kā arī taisnības cīnītājiem par Latvijas naudas sadalījumu attiecībā uz sunīti arī ieteiktu neuztraukties, visādās spekulācijās tiek izkrāptas un tērētas simtreiz lielākas summas nekā tā, kas nepieciešama suņa atlabšanai.

tā kā mans hobijs ir atargumentēt jebkuru minēto domu, tad teikšu, ka caur forumu nomētāt ar akmeņiem vismaz lielākā populācijas daļa vēl joprojām noteikti nav iemācījusies.
+2
Nu ja man jāizvēlas starp sunīti vai nacionālo bibliotēku, tad lai dzīvo sunīši! Cilvēkam vienmēr pastāv tā mazā iespēja - nopelnīt sameistarot kaut ko ēdamu. Sunim, kas ir audzis pie cilvēka, šīs iespējas nav. Tā kā pajāt uz simtlatniekiem - paši vainīgi, ka nav aizbraukuši.
-1
eu, mazliet ne pa tēmu, bet atbilst nosaukumam.
presē neesmu manījusi, bet no drošiem avotiem esmu informēta, par filmu cienīgu kāzusu tepat pie mums. d''zeks aiziet tusēt, ja nemaldos uz la rocka, atrubās (it kā ne no izdzertā alkohola daudzuma) un atjēdzas izmests guļot kaut kādā kāpņu telpā ar drenāžu sānā, jo viņam izoperēta niere. nostrādāts gana profesionāli. ko par to visu saka mūsu vidū esošais mediķis, gan jau arī ir informēts.
p.s. cik labi tomēr iet uz krogu, kur visi pazīstami un apsargi mani mūžam neļautu aiznest kaut kādiem svešiem tēvaiņiem.
+2
Drošie avoti, visticamāk, ir labākie fantazētāji.
+1
gopstopa naakoshais liimenis
0
ai, es nebiju lasījusi, ka 'šī info jau ir atspēkota un policijā neviens nav griezies un tā ir pasaciņa. avots likās ticams, jo strādā viena no rīgas slimnīcām par ārstu. un otrkārt- p.s. joprojām paliek spēkā- labak dzert bāros, kur apsargi neļautu mani aiznest svešiem tēvaiņiem:D un bārmeņi nejauktu klāt klofelīnu. ta, ka dzeram droši mp;)
-3
" bet no drošiem avotiem esmu informēta"
" ai, es nebiju lasījusi, ka 'šī info jau ir atspēkota un policijā neviens nav griezies un tā ir pasaciņa. "

nu tev gan šajā topikā izdodas kaut kāds nemitīgais fail :/ :D
+1
nu ko, fail. beidz, mincīt man piesieties:)
-1
vel viens mociitais uzradies ... kaut kaads cholkains emo nogalina divus kakjeenus .

www.trinkerheim.com/?p=3196

te var redzeet vinja seju
www.youtube.com/watch?v=RYQlgvogYpU...

aizdomiigi liidziigs shim te
www.draugiem.lv/friend/?728195...
0
"Normali", tauta juk prata:
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
0
Runājot par sākotnējo tēmu. Jums šķiet, ka šitās linča tiesas ir normālas? Visi tik komentē, kā mocītu un kropļotu to, kas tam sunītim pāri nodarījis, a tas ir baigais varoņdarbs - pret kādu izturēties tikpat nežēlīgi?
-1
Tā Bībele māca.
+1
katram ir sava izpratne par taisnību un soda samērīgumu. man neliekas normāli rīkot linča tiesu suņu mocītājiem, bet tai pat laikā nepamirkšķinot ne aci varētu linčot kaut kādu pedofīlu. līdz ar to tas pats jau vien beigās sanāk, tikai vērtību sistēma katram mums ir atšķirīga. tāpēc, faktiski saprotu cilvēkus, kas grib linčot arī suņu mocītājus.
0
0
^ Tāpēc ir jābūt augstumos, lai tad, kad utu vilnis nāks pāri robežām, uz viņiem varētu šaut.
+1
u, vakar, plkst. 12:08
...Un tāpēc jau arī vēsturiski ir izveidojušās noteiktas sociālas institūcijas, kuru uzdevums ir spriest tiesu, noteikt sodu un uzturēt daudz maz 'fiksētu' taisnīguma izpratni, lai izvairītos no haosa, ko rada bara likumi.. Skaidrs, ka vienmēr būs tādi, kam sods šķitīs par mazu/par lielu, bet ir vērts atcerēties, ka bara likumu situācijā jebkurš būtu pakļauts potenciālai netaisnībai - piemēram, jūsu kaimiņam nekas neliegtu atnākt pie jums un nocirst jums kāju par to, ka jūsu suns apcisājis viņa puķu dobi. Nesamērīga atmaksa? Ja vēlamies, lai par kādu tiktu spriests pēc mūsu 'personīgajiem likumiem', tas nozīmē, ka arī kāds cits tādā gadījumā varētu spriest par mums pēc saviem ieskatiem, un mēs ne uz ko nevarētu atsaukties, ja tas mums šķistu netaisnīgi vai nesamērīgi.. Arī ļaušanos emocionālajam faktoram (t.i. vēlmei spriest lielāku sodu tādēļ, ka nodarījums ir personīgi skāris tieši mūs) nekas neiegrožotu (nāk prātā piemērs no "Odisejas", kur galvenais varonis pēc atgriešanās no sava ceļojuma noslaktē 100+ savas sievas potenciālos preciniekus tādēļ, ka tie parkāpuši viņa īpašuma tiesības.. Nešķiet nesamērīgs sods?)
Ar to es gribēju pateikt, ka, manuprāt, kārtības un civilizētības labad (kuras attīstība tomēr ir bijusi gara un grūta) ir saprātīgāk nepretendēt uz kādas 'personiskās taisnības' īstenošanu, bet gan atstāt risinājumu attiecīgo instanču ziņā.
0
Paga, cik dabūja tas nariks, kurš Valdeķu ielā ar autiņu iemauca pieturā ? Un tas, kurš uz trotuāra uzmauca ?
0
www.apollo.lv/portal/news/article...

reku raksts pa to nierīti. plika diršana vien ir
0
Par kakkiem, kas jau te pavideja, it ka esot identificets, apraksts vienkarsi sparda - "geju porno zvaigzne/modelis, lieto narkatu, siro pa geju klubiem un ir romans ar kaut kadu nistu serij veida slepkavu" :yo:
www.apollo.lv/portal/news/article...

Normals piders:
t1.gstatic.com/images?q=tbn:HUKhqc...
0
^^^^
Veremaičikam seši gadi iedoti - laikam jau tagad džeks ir uz brīvām kājām.
+6
^^ "viņam bijis romāns ar sabiedrības neieredzētu sērijveida slepkavu Karlu Homolku."

Ir arī sabiedrībā cienīti sērijveida slepkavas?
0
^ nuja. deviantās sabiedrības lauri :D
0
^Jā, Kaupēns :)
0
Un tagad mes to meslu barosim, pa saviem lidzekliem, :elektrokeblis_miers:
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
0
^ es tiešām nesaprotu, kāpēc nav nāvessoda. vēl moš viņš beigās kādus 10 gadus tikai pasēdēs, un pēc tam būs jauni upuri?
0
Izklausās pēc nepieskaitāma.
0
Pilnīgi iespējams, uz brīdi nepieskaitāms - pārdzēris jēgu.
0
Ja ticēt Degšmuļiem, tad šis nav bijis narkotisku vielu reibumā. Gan jau kāda psihiska kaite (šizofrēnijas saasinājums).
0
0
"Kāda cita Olaines iedzīvotāja stāsta, ka viņš bijis izglītots, lasījis Bībeli."

Neizdarot nekādus secinājumus par to čali, var izdarīt secinājumus par šo "kādu citu Olaines iedzīvotāju". Varējāt jau droši likt arī domu zīmi komata vietā.
0
gan jau lasīja SĀTANA BĪBELI :@
...nu kur tā jaunatne aiziet?
0
neba nu jēzus kristus viņam slepkavot pavēlēja... tas bija lucītis!
0
Tas nav gluži tas, ko es domāju. Es vairāk par to, ka tip Bībeles lasīšana automātiski nozīmē, ka attiecīgā persona ir laba un gudra.
0
es sapratu, es tikai dauņojos
0
Tā Olaines iedzīvotāja sniedza tipiskā maniaka aprakstu ... vēl varēja piebilst, ka bijis ļoti jauks, bērniņus mīlējis, sieviņu nav sitis utt. utjp. ...
-1
+2
Laikam jāsaņemās un jāuzkodē duplikātu detektors :O
0
Saņemies gan. Bet šim video ir citādāka adrese (un ir klāt tā muldēšana sākumā), nekā tādam pašam kuru pirms laba laiciņa laikam pie prikoliem ielika.
-3
AAA sita dura, vel vairak sevi izreklama, drizak jau prikols:
www.tvnet.lv/online_tv/104...

Zel ka tas video vairs nav pieejams, kaut kada HARD DEAD EMO FUCKER portala bij ielikta FREE FOOL versija, tagad izvakts ara, biju 1 no tiem "veiksminiekiem", kas ar redzeju :emo:, neatceros vai te vinu biju iemetis :hvz:.
Ir kaut kadas bildes pieejams, nevar isti saprast, pec tas vecenes razklada var saprast, ka tikai lidz biksisu likvidacijai tikusi :hvz: talak samontets vai dirs, labakais TEXT, kas no vinas naca "man ir draugs" :waf: :lol:
foto2.inbox.lv/naglas/woodman-wend...
0
Tizls? Must die?
+1
+1
bet tā meitene toč stulba. lai nu kā - tu aizej uz 'aktrises kastingu' kaut kādā parastā dzīvoklī, un tev tā vienkārši paprasa izģērbties, nu, tipa, tas tāpat. un moš gribi tomēr arī seksu, un mēs šito filmējam. 'jā, sure'. un pēc tam 'ai, es kāda biju muļķe, kā es tā varēju'. jā, biji un esi, lol
+1
ok, es iemetu aci tajā pēdējā video. tas viss izskatās pēc 100% diršanas, vienkārši meitene laiku atpakaļ nofilmējusies tajā vienā pornoklipiņā, tagad draugs ieraudzījis un sāk brēkt.
-2
+1
Varbūt dažreiz ir noderīgi arī forumu palasīt, ne tikai rakstīt?
-1
Izlasiju, nu diezvai ta ir kaut kada ko PIPESI tema
0
Nu blee slimi, interesanti zinat par ko strada vinas "virs":
www.tvnet.lv/izklaide/popkultura...
+1
'Baiba atceras: „Tad šī meitene ilgi runāja ar mani, mēģināja pierunāt, lai es eju ar šo vīrieti uz atsevišķu istabu, kur viņš man parādīs, kā bagātināt seksuālo pieredzi, kā gūt baudu un tā tālāk.” Jauniete, kas bija cerējusi uz nopietnu aktrises lomu, atteikusies no šī uzbāzīgā, nepiedienīgā piedāvājuma.'

kaut kā nesaskan ar video...
0
eu metal - tiešām zini, ka tā tajā tvnet video un pr0n video ir tā pati ?
0
^ ja.
Exsperti viena cita foruma, to jau izsecinaja :D
0
nu tad stāstiņš galīgi nelīmējas kopā ar video. Ja jau tādi podi sataisīti, tad kāda velna pēc jāzīmējas raidījumos un jālej tādi ūdeņi ? Izskatās, ka skuķis galvā slims.
0
Nu tiesi ta, ar to man ari sakas sii tema

"metal, 18. janvārī, plkst. 08:17"
vel sametusi te minusus :doh:
+2
cerams to nigeru likvides lidz tiesai vai ja izdzivos tad nolincos pakala 4 sienas:
sportacentrs.com/futbols/citas_ligas...
-4
^pats labākais šeit gan ir tas, ka tu patiesībā nevis uztraucies par to, ka tas niggers nogalināja pūci, bet gan izmanto šo gadījumu, lai izpaustos savos rasistiskajos uzskatos. tev patiesībā ir pilnīgi vienalga par to pūci, gan jau pats būtu viņa vietā paspēris malā, viss, kas tevi šeit interesē, ir, lai to nēģeri nošauj vai izvālē. man patiess prieks, ka dzīvoju vienā valstī (laikam) ar tik augsti morāliem un ētiskiem cilvēkiem kā tevi.
0
Nabaga pūčuks... Pretīgi skatīties... :(
+1
mincīt, nevajag savas idejas un pieņēmumusuzreiz pasludināt par patiesību.
-1
es neko nesludinu, kas vispār ir patiesība? manis rakstītajā nav nekādu īpašu ideju, tas ir acīmredzamais, kas izriet savelkot kopā jaukā slāvu neonacista 'metal' iepriekšējos postus un profilbildi ar šo postu.
0
turklāt te ir 100x diskutēts, ka man pie sava viedokļa nav 100x jāpieraksta, ka tas ir mans viedoklis, jo tas, ka mans viedoklis ir tikai mans viedoklis, ir pats par sevi saprotams (vismaz vajadzētu būt)
0
Apbēdināšu, bet TAS NAV ACĪMREDZAMI, tas ir tikai tavs pieņēmums. Tikpat labi metal varēja arī to pašu uzrakstīt par dajebkādā krāsā esošu futbolistu. Tu tik paķēri sev vēlamo.
-1
tas ir acīmredzami man, tev tā var nešķist. nujā, metal to varētu uzrakstīt par jebkādā krāsā esošu futbolistu, ja tas nav 'āriskas izcelsmes', pilnīgi piekrītu :)) tikai tas neko nemaina viņa falšajā dubultajā ētikā.
0
Nezinu no kā tu tos savus secinājumus izrāvi, bet šis viņa teikums nudien nerada nekādu iemeslu to darīt.
0
pffff, palasi citus viņa postus.
0
Izskatas ka mums seit ir ieklidis ANTI-fasists - interneta karavirs :lol:

p.s. ta pat tas video te tiktu ielikts, man tak PO, kads vins tur butu melns, balts, zils, dzeltens, skibs, greizs , nepareizs...
0
mincīt, man nudien slinkums to darīt :)
-1
pfff, jūs lunahoti tiešām mākat iedalīt cilvēkus tikai divās frontēs - fašistos un antifašistos? tipa divas smadzeņu krokas jums = divas cilvēku kopas pasaulē?
-2
Lido atpakal uz MARSU puslodem daunit :lol: :haha:
0
iemācies rakstīt latviski, brīnum.
+1
turklāt man nebija nekādas vēlmes izvērst diskusiju par fašismu / antifašismu, jo no tik dziļas dogmatiskas domāšanas cilvēkus izraut var tikai gadījumi pašu dzīvē, nez, ja piemēram 'metal' kristu no klints un viņu izglābtu nēģeris, varbūt tad viņš saprastu, ka arī nēģeri ir cilvēki.

enivei, es gribēju norādīt tīri uz dubulto ētikas morāli, kur no vienas puses profila bildē ir apgānītas kapavietas, no otras puses postos 'lielā nožēla' par vardarbīgu izturēšanos par dzīvniekiem. man prieks, ka šī foruma lietotāji tur nesaskata nekādus pretstatus, tiešām prieks :)
-3
Tu tak esi pilnigs daunis - MAN tak PO lai tak nigeri dzivo sava Afrika. :no_rasist:

:haha: ka tad vins mani izglabtu ar IZPLETNI :hahahahahahahahahahahaha:
+1
Šodien tak piektdiena. Vai tiešām ir jāstrīdās par kaut kādiem nigeriem? Labāk paņemt kādu alu un priecāties par tuvojošos pavasari. PILLUM!
P.S. Kas attiecas uz to futbolistu, ja es būtu tur klāt tajā brīdī, savām rokām nožņaugtu to pidaru. Bet tas ir personīgi, man pūces kaut kā patīk. Tā ka rasismu piesiet šeit nevajag.
-2
^ tev jau arī neviens nepiesietu, jo tu to darītu tādēļ, ka tev patīk pūces.
+2
Un kāpēc tu nepieļauj iespēju, ka metal patīk pūces? Turklāt, rasisms un dzīvniekmīlestība arī viens otru neizslēdz.
0
iespējams, ka metal patīk pūces, bet imho viņš norāda vairāk uz to, ka tas čalis ir melnādains, nevis to, ka dara pāri dzīvniekam. un vispār, viņa infantilā ideoloģija dod visas tiesības viņu pakaitināt.
+1
Mani nokaitinat :hahahahahaha: gadsimta joks - ka tad man vinu vakadzetu saukt Afrikas pirmdzimtais vergs afroamerikano pertiku pectecis :lol:
+1
nu, nu, izskaties gan tu tāds uzvilcies. lai gan prbbly tas tā defaultā.

kāpēc idioti vienmēr ir tik agresīvi?
-5
Vienigais idiots esi tu LAUKI :haha:
0
:ta ta ta: <- tas nāk no draudzīgajiem?
0
IBIO negrib kads sito spragoni nosaut - beidzot:
www.kasjauns.lv/lv/zinas/42140/sles...
0
ko tur vairs :D
vinam augstak stavoshie speki atnema pratu un cilveks tagad blandaas pa pasuli un bez praata :D
lai jau kautkur nolien un klusi nomirst :D
vot ta ir ka klust par ushakova kuci :D
+4
Davai,pārdodam Šleseru? pohuj par cik,bet pārdodam?
+1
Atbilde nebij ilgi jagaida - bleee sita valsts ir virenkari CIRKS:
www.tvnet.lv/zinas/viedokli/3692...
0
cirks jā, bet atbilde visai prātīga.
0
^Līdzīga manai :D
0
Jā, laikam Zīle lasa tm.lv un seko dzelzsgriezējam :D
0
Kadta tur nav bijis cirks? :D
0
^ + kur ta nau cirks?
0
Serverī atsprāgst disks, tad ir dirsa.
+1
Likumsakariigi - 666:
www.tvnet.lv/auto/satiksme/37161...
0
Nav gluži jauna ziņa, bet šķiet, ka te ar darbiņš priekš Rembo >:O~

www.viceland.com/int/v14n10/htdocs/y...
0
Vispār jau pisdec, bet raksts lielu uzticību nevieš - 35 policisti ar kalašiem ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas