whiskas
0
jums ir dzīvē bijis tāds periods, kad no koncertiem un dažādiem citiem pasākumiem pilnīgi pietiek ar recenzijām, bildēm / video, utt, bet reālā klātbūtne nešķiet īpaši nepieciešama?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Nu nē. Ja Tev interesē tas pasākums, tad kādas tur recenzijas? Ja neinteresē, kas tur notiek, tad arī recenzijas pie kājas.
+2
piekrītu. es gana daudz esmu izbaudījusi kā tas ir - gribēt dzirdēt, bet netikt. varu pateikt, ka recenzijas, tikai uzsit dusmu par to, ka neizdevās dzirdēt.
+6
Nu ja, un bildēs arī galvenokārt sevi interesē ieraudzīt.
0
Ir bijis, faktiski, vēl aizvien ir tāds periods... (kopš 2008. gada jūlija vienīgais manis apmeklētais koncerts ir š.g. martā - RAMMSTEIN Rīgā). Bet te nav tas gadījums, kad baigi gribētos apmeklēt koncertus, un nekādi nesanāk...
0
^^ man gan ne ... pēdējā laikā pat neņemu fočiku uz končiem, jo tās bildes maz skatos un ar fočiku kautkā nopitnāka attieksme uzreiz, bet žēl, ka uz Flaying / LTC nepaņēmu - pizdec kas pa bildēm būtu .....
-1
^ nu par vienu konci neraizējies, man nesen viens lielisks meistars izdzēsa pāri pa 400 GB ar bildēm
0
izdzēsto jau parasti var atjaunot
0
^ nez, es te apstaigāju pāris meistarus, neko nelīdzēja. tu moš ar tādām lietām ņemies?
0
Izsakoties koncerta recenziju sakaraa,man jau liekas galigi glupi ,izlasit tik recenzijas,bet uz koncertiem nenaakt,jo tak ir iespejams,ka tos tekstus sadzejo indiviids,kas uz konci nemaz nav bijis :))).
+1
Iespējams, protams, ir, bet, pirmkārt, tad ir jāraksta par kādiem eksotiskiem koncertiem, par kuriem var būt drošs, ka neviens no lasītājiem to nebūs apmeklējis (un neatradīs nekur citus aprakstus, kas varētu nesakrist, vai redzēt video), un otrkārt - kāda jēga?
0
^^ profesionāli neņemos. Ja disks nav ticis lietots pēc ''izdzēšanas'' vai nav daudz lietots, tad var gan izdzēstus failus atjaunot, gan formatētu disku atjaunot. Cita lieta, ja HDD ticis fiziski iespaidots.
+1
Gan jau tas profesio-anālis ir ņēmis un pārinstallējis windus. Nometa partīcju un jaunus windus pa virsu. Atjaunot var, bet daļēji un vairums bilžu būs "pa pusei" - izkropļotas - skatoties cik ilgi to disku esi lietojis.

Ja to HDD uzreiz liktu mierā un neko nemestu pa virsu, tad varētu ~99% atjaunot.
0
Es te vienreiz izcēlos - ieliku otru cieto, bet nepārliku kā vergu. Winda fišku neizcirta un sistēmas diskam partīcijas nodzēsa. Visu normāli sanāca atjaunot.
0
Nu ja pasākuma konkrētā grupa/s ir jau redzēta, tad moš var arī pietikt tik ar bildēm.
Fotkas vari mēģināt dabūt atpakaļ ar "Runtime GetDataBack For FAT", ja nevar, tad aizmirsti.
www.fileserve.com/file/FcGG392...
0
^^^ es to disku, protams, neesmu pēc tam lietojis. profesionāl-anālis man gan izdzēsa bildes, gan arī nobeidza mātes plati. vajadzēja mēģināt atarst kādu pazīstamu, bet nu, katrā ziņā, nekad nenesiet datorus uz defolts.lv. nu no sākuma es liku tam pašam lunim dabūt visu atpakaļ, bet viņš tipa neko nevar. pēc tam nesu pie cita meistara, bet tas teica, ka biosā vairs vispār to cietni neatpazīst. tagad tas cietnis ir pie manis, nezinu, ko darīt, tie speciālisti, kas tur defragmentē un ko tur vēl nedara jau baigi prasa, bet pašlaik ar naudu tā švakāk.
0
^^ nedomāju gan, ka kaut kāda proga būtu vienīgais veids, kā dabūt atpakaļ.
0
Nu ja pats disks nodedzināts tad 50% čau, ja diska shēma nodedzināta, tad atjaunot var pie spečuka (esot te viens tād LV), bet nu plēš jau nu neganti. Jāskatās, cika ta tie dati Tev dārgi ;)
0
nu man tas minerass teica, ka nav nodedzināts...

es nezinu, cik dārgi, ir jau kaut kas arī diskos dublēts, bet neesmu bijis kārtīgs un visu neesmu dublējis. nu nav baigi patīkami, kad tas, ar ko vairāku gadu laikā esi ņēmies (rakstu darbi, foto, video, mūzikas ieraksti) vienkārši vairāk nav.
0
Nu būs tev mācība, ka tādas lietas līkročiem uzticēt nevar. :D
Tomēr, ja biosā nevar piešķilt, tad diezgan negatīvi tas viss izskatās, restaurēt dārgs prieks un šance maza.
+2
Iisti viiri backupus netaisa...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas