Burzum - Fallen
+2
Mājs lapā vēl nekādas informācijas nav, bet ja var ticēt šim distro, tad martā gaidāms jauns Burzum albums:

Fallen is the 9th studio album from Burzum, and follows the highly critically acclaimed 2010 release Belus which put Burzum straight back at the at the top of the chain as of one of the most innovative and creative metal artists of our time. Fallen follows Belus in sound and structure, and can also be compared to the music on the groundbreaking DET SOM ENGANG VAR. Fallen is more dynamic and hard hitting then Belus and has an even bigger sound, but still carries the same trademark melodic melody lines throughout that makes Burzum sound so iconic and unique.

Burzum says of the new album and his style of music:
"Musically FALLEN is like a cross between BELUS and something new, inspired more by the debut album DET SOM ENGANG VAR than by HVIS LYSET TAR OSS or FILOSOFEM. The sound is more dynamic – we mastered the album as if it was classical music – and I was more experimental than I was on BELUS in all respects. Lyric wise it is similar to the debut album, in the way that it is more personal and focuses on existential issues, but the mythological undertone known from BELUS is still there. I have also included some ambient tracks – a short introduction and a longer conclusion."

I. Fra Verdenstreet
II. Jeg faller
III. Valen
IV. Vanvidd
V. Enhver til Sitt
VI. Budstikken
VII. Til Hel og tilbake igjen

www.plastichead.com/catalogue.asp?ex=fi...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
the highly critically acclaimed 2010 release Belus which put Burzum straight back at the at the top of the chain as of one of the most innovative and creative metal artists of our time.

^ nu tas ir stipri pārspīlēti teikts.
+1
Belus nebija zemē metams, bet nu jā, konkurence pa šiem gadiem ir stipri augusi. Bet reklāmrakstos jau vienmēr ko tādu raksta.
0
Belus bija gluži ciešams, labāks nekā biju gaidījis. Bet nevarētu teikt, ka šis man likās tik interesants, lai atcerētos pēc kādu dažu reižu noklausīšanās.
-2
Belus ir garlaicīgs
+2
Burzum vispār ir garlaicīgs , laigan nosacītās devās ļoti labi klausāms.
0
japs, PHD bus oficials izplatitajs, tai infai var ticet vinju saita.
0
Āreče - ir arī tip oficiāla infa:

www.burzum.org/eng/discography/off...

0
Arī Vargs grib ēst...
0
^tieši tā, a žīdi ta atņēmuši visu naudu
0
Jamais jau tak deklarēja, ka nekādas tiesas piespriestās kompensācijas par nosvilušām baznīcām nemaksās.
0
viens ir tas, ko viņš deklarē, otrs ir tas, ko viņam var nākties darīt (un kas būtu tikai loģiski)
0
Ja pietiekami gudri rīkojas un likuma priekšā sevi par pilnīgu nabagu, bez naudas un īpašumiem, uztaisa var svilpojot likt pipeli uz šitādiem piedzinējiem.
0
nu jā, gan jau. es pašlaik kā reiz esmu ar to nodarbināts, man grib IZZI piedzīt līgumsodu, par to, ka pārtraucu ar viņiem sadarbību, pēc gadu ilga praktiski neesoša interneta, pikseļainas TV un naudas izkrāpšanas. ja nu kāds šeit vēl no viņiem ir cietis / cieš, tad uzraksta man uz e-pastu, lūdzu.
0
bet Vargs vai tad pats nav lielījies ar to, ka ir dedzinājis? tam, ka viņš ir pilnīgi nabags, jau arī negribētos ticēt.
+3
Kurš tad tic, ka Kargins u.c. tamlīdzīgi ir nabagi? Bet ja visus īpašumus noraksta uz sievas, bērnu un radu vārda, tad viņš teorētiski ir nabags.
0
^^^
nu tur taču līgumā rakstīts- ja gribi pārtraukt līgumattiecības ar IZZI, tad līgumsods 50ls, tas ir divu gadu laikā pēc noslēgšanas, pēc tam nav jāpiķo par pārtraukšanu.
Viņi nav jau muļķi, pārdomāts tas līgums, lai maksimāli gūtu labumu sev :)
Mācība- rūpīgi jāpārlasa jebkurš līgums, pirms paraksti.
Nāksies vien tev maksāt..., neko darīt.
0
Vismaz savā lapā Vargs noliedz, ka ir dedzinājis tās kristiešu būdas.
0
nu paga, tad sanāk, ka viņiem nav man pienākuma nodrošināt savu līgumā minēto 100 mbit/s internetu (kurš vēlāk aprakstīts kā minimums - 5 mbit/s, kas jau pats par sevi ir smieklīgi :D), nav pienākuma nodrošināt televīziju, bet man ir pienākums viņiem katru mēnesi maksāt un pēc tam vēl maksāt līgumsodu? man tā interneta bieži vispār nebija, pie manis nāca kaut kādi krievvalodīgie meistari, no kuriem nebija pilnīgi nekādas jēgas, es tur entās reizes esmu zvanījies, esmu čakarējis savu naudu un laiku, un man vēl tagad jāmaksā viņiem līgumsods?

es viņiem toč neko nemaksāšu, iešu uz patērētāju tiesību aizsardzības kantori, kaut vai sūdzēšu tiesā un izdošu uz tiesu lielāku naudu nekā tos 50ls, es tai kropļu firmai neko nemaksāšu. turklāt tieši trvemetālā džeks ar niku Overkirils man viņus ieteica atstāt.
0
un vēl viņi no manis krāpa ārā naudu, piesūtot lielākus rēķinus nekā līgumā norādīts. man pašlaik vislielākā vēlme ir dajebkādā veidā pierādīt, ka viņi ir sasējušies ar nepareizo cilvēku.
0
nu mēģini tad caur to patērētāju aizsardzības kantori tikt vaļā no Izzi.
nezinu, kā tu varēsi pierādīt, ka viņu pakalpojumi bija nekvalitatīvi.. Tos rēķinus tu varēsi uzrādīt, ja tie tev ir saglabāti uz rokas (vai e-pastā).
Nu cerams, ka tev izdosies- informē vēlāk, kā tev būs gājis.
0
rēķini man ir visi, turklāt vēl ar vēstuli, kurā viņi man ar mēneša noilgumu piešķir atlaidi mēnesim, par kuru esmu jau samaksājis, kā arī solījumu turpmāk sūtīt rēķinu īstajā cenā, kas jau nākamajā mēnesī tiek pārkāpts. par šito vien jau imho es esmu tiesīgs neko viņiem nemaksāt.
es esmu viņiem zvanījis un viņi paši ir teikuši, ka nav interneta un neko nevar darīt, tās sarunas tipa tiek ierakstītas. bet man ir arī viņu meistara parakstītas sūdzību lapas un vairāki viņu pieņemti iesniegumi. turklāt vācu kopā viņu upuru pulku, lai kopīgi rakstītu iesniegumu un dotos uz to kantori. nez kā var izskaidrot to, ka netā par viņiem 99% ir tikai sliktas atsauksmes un sūdzības par viņu krāpniecību, pretī dabūnot 1% slavas dziesmu, kas visticamāk ir viņu pašu sarakstītas? laikam jau kaut kas ar to kantorīti nav, un es neesmu vienīgais šādā situācijā, galīgi nē.
+8
Nodedzini IZZI! :D
+1
^labprāt to darītu, tikai negribas cietumā sēdēt. kapitālistu maukas.
+1
Iesaisti vārdā neminamo, gan jau būs priecīgs konkurentu kantori gremdēt.
0
Par Izzi esmu dzirdējis tikai sliktas atsauksmes, lai gan pašam saskarsmes ar šiem nav bijis. Ar, piemēram, Lattelecom ir taisni otrādi. Iespējams, tur savu roku pielicis vārdā neminamais, dažādi optimizējot sistēmas!
+2
Nēnu pizģec kaut-kāds. Kad es saku - ņemiet lattelekom, ja grib visu bumbās, tad mani pa debīlu pataisa - tik dārg tik dārg... Tas PIZDII jau sen zināms kā at-hujār-pizdģuļeju kantoris. Ieskaitot inetu parasto un datu centrus. Fukkeļibļāģi.
+1
Un no tām līgumnaudām var atpisties pretī liekot argumentu par servisa nebūšanu. Tas, protams, ja grib piselēties un skraidelēt pa visādiem kantoriem pusgadu vai gadu.

Un ātrums ***līdz*** 100mbit to arī nozīmē - 1mbps un ej dēt, līgums izpildīts.
0
garantētais minimums ir 5
0
"Nēnu pizģec kaut-kāds. Kad es saku - ņemiet lattelekom, ja grib visu bumbās, tad mani pa debīlu pataisa - tik dārg tik dārg." - 7,90 par 20 mbit un kādi 12 laši par 100 mbit. Cik tad IZZI prasa par to pašu? Šaubos, ka dos par trīnīti vai piecīti...
0
es tagad esmu pieslēdzis Lattelekom. viņu 10mbit/s ir krietni ātrāks nekā IZZI 100mbit/s. un šomēnes man būs jāmaksā gan Lattelekom, gan tiem sūda IZZI :@
0
Es arī tikai par Lattelekom'a pakalpojumiem. Ātrums ir, pārrāvumi - laikam viens pa 4 gadiem. Viss zajebis.
0
katrā ziņā, ja ir arī kādi tehnoloģiskie pārrāvumi, tad viņi to izdara naktī un brīdina jau nedēļu iepriekš.
0
mincīt, sūti nahuj tos IZZI ar visiem līgumsodiem. Lai sūkā līko!
0
lash, tagad jau vispār haļava tiem, kam optika. Nemaz tik seni tiek laiki, kad maksāju, liekas, kādi 17+ pa 5mbit dsl o_O (arī tad jau teicu, lai ņem ltk, kas grib stabilu netu)
0
Tas i es vnk čurāju biksēs, ka arī Latvijā var uzbūvēt tādu štelli, kas iet stabili.
+2
Oi bļā, kas pa offtoppikk aizgāja..
+1
Vargs atpūšas. :D
+1
par Vargu jau viss sen skaidrs, mūs nodarbina lokālas un aktuālas problēmas :D
+1
BigUgga, piekrītu, optika ir kā debesu dāvana. Pirms tam par dažiem mbit būtu dārgāk maksājis...
izpētīju visus provaideru sludinājumus trepēs (un ne mazums tādu bija) - visi tādi šaubīgi. It kā neliktos slikti, BET... vienam maza piebilde, ka LV griežas uz 30 mbit, bet ārzemes uz 2 mbit. citam atkal brīvdienās atkal viss lēnāks u.tml.

Un, kamēr tas Vikernesa albums iznācis navaid, ko tur par to gan daudz ko runāt?
+4
Ltk !!akcija!! - reģistrējies optikai un nokačā Burzum - Fallen piecās sekundēs :D
Ēhehebē.
+1
Nez vai vārdā neminamais pieļaus ko tādu. Viņš neko smagāku par Stratovarius neatzīst.
0
^ jā, viņam tak bija pat liste.
es arī gribēju ņemt Lattelekom optisko, bet man mājai tipa februārī šamo ierīkos un tad varēs ņemt. es, protams, nezinu, vai tā tiešām būs. bet nu arī parastais nets ir ļoti labs.
0
Nu tur nav ko domāt, jāņem optiku. Gan ātrums būs labāks, gan arī lētāk iznāks. Vai februārī ieviesīs - par to var gan vēl padomāt, jo manā mājā jau decembra sākumā solīja, bet ieviesa vien kaut kad ~ februārī.
0
0
^
Kā tur dabūt akauntu?
0
sorry, tagad tur parole uzlikta... sakuma vareja jebkursh tikt klat linkam :(
0
0
Ša zaceņim.
0
Izklausās tīri ok.
+1
Aha, skan ļoti patīkami arī iztēlojoties, ka tas nav Burzum. Nu man tāda metode ar populāriem māksliniekiem, savādāk reizēm gadās pašam sevi apmuļķot ar mūziķa lielo vārdu un sasniegumiem, un iespējamo potenciālu.
0
jēē, Burzum izglābj pohainu dienu, pagaidām gan tikai 128kbps, bet nu tāpat jau var visu saprast
0
Es a tikko novilku, ša ievērtēs visu albomu.
0
Eķ, labs.
+1
nu nez nez... 1. un 7. gabals fonā vēl klausāms :))
Ja Belus vēl šad tad paklausos tad nu šitas albums galīgi nestaro ar neko baudāmu.
0
Man ar sajūsma izpaliek...
+1
Nu jau savus 33 gadus esmu uz šīs zemes virsas nodzīvojis, bet tā īsti to Burzum neesmu paklausījies. Pilnīgi rokas neceļas, laikam pats sātans grib mani atturēt no šī "mākslinieka".
+1
Tu bišķi nepārspīlē?
0
^^ No sērijas "neesmu lasījis, bet zinu, ka sūds"?
0
No sērijas, ka ja neko nejaucu, tad šim pirms dažiem gadiem bija tā ap 18.
+1
Laiks skrien, bet Zipaks joņo.
+2
viņš taču neteica , ka sūds^^^
+1
laba popsa, laba! :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas