Zirgu zagļu nedienas...
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Korekti būtu nevis neielaist, bet mest ārā, tiklīdz sāk taisīt bujānu. Bet varu iedomāties, ka to izdarīt ir daudz grūtāk.
0
Tādam linkam ir jau sataisītas atbilstošas tēmas.
0
Pilnībā atbalstāma ideja.
0
"Viņiem ir tiesības pieprasīt kompensācijas," uzskata fonda pārstāve Dorota Pudzjanovska.

Kāpēc es nevaru savā krogā ielaist tikai to ko gribu ? Tak pie klubiem stāv purnkontrōle ...
+1
Šķiet, Vecrīgā viens kadrs ar nevēlamiem cilvēkiem cīnījās, uzliekot uzrakstu "privāts pasākums". Protams, ātri vien visiem tapa skaidrs, ka var nākt kas vien grib, vien sargs pie durvīm kontrolēja nācējus un nevēlamos patrieca.
Tā jau vairs nav nekāda diskriminācija, jo savā privātajā pasākumā drīkstu laist vai nelaist jebkuru.

Protams, visas tās pederastu lolotājas tiesas vienmēr uzsver, ka tādi kā Miklošs Čureja (kas par vārdu!!!!!!) ir atbalstāmi, integrējami un viņam piespiežama kompensācija. Ja čigānu vietā būtu jūdes, tie jau droši vien pusi Polijas būtu dabūjuši...
0
Tad tas būtu hololeģendām līdzīgs noziegums un vēl pēc 100 gadiem poļi kompensācijas maksātu.
0
tas, ka izraida konkrētu elementus, kas traucē mieru, ir pilnīgi normāli. tas, ka izraidīja to konkrēto vijolnieku, kas pilnīgi iespējams bija pilnīgi normāls cilvēks, pilnīgi oficiāli noteikti ir nosaucams par diskrimināciju, ja viņu neielaiž publiskā iestādē tikai etniskās piederības dēļ.
+2
ja mani pēkšņi nelaistu bārā, kurā pats esmu uzstājies, tad es arī ietu sūdzēties, pilnīgi normāla rīcība. turklāt tu, lash, šķietami nepazīstu ne kādu čigānu, ne arī tevis tik bieži pieminētos jūdus vai pedarastus (kaut gan pedarastu ļoti bieža pieminēšana laikam liecina par kaut ko latentu). varbūt tas džeks ir pilnīgi normāls, kulturāls cilvēks un izcils vijolnieks? bet nē, tev jau pietiek tikai ar viņa tautību, pār kuru tu jūties tik neiedomājami pārāks. kaut gan piesiešanās viņa vārdam jau vien rada nevēlēšanos te vispār uzsākt kaut kādu diskusiju, kas tāpat šeit būs pilnīgi bezauglīga, jēla un dekonstruktīva. arrivederči.
0
lol, pats sāku smieties, jo vispār cerēt uz kaut kādu auglīgu diskusiju anonīmajā interneta vidē jau apriori ir vairāk nekā naivi, un diskusijas šeit jau pašos dīgļos ir lemtas neveiksmei. tāpēc neko vairāk no interneta par samazgu izgāztuvi laikam arī nav vērts cerēt. es jau varu prognozēt visu to, ko man šeit atbildēs, būtība jau nemainās.
tādā ziņā laikam, lai cik man tādas tēmas besī, visatbilstošākās tēmas neta videi ir tēmas par pupiem, anekdotēm un dzeršanu.
0
turklāt man pašam nav nekādas diženi pozitīva pieredze ar čigāniem, bet tas man nedod tiesības spriest par 100% visiem šīs tautas pārstāvjiem. turklāt var taisīt arī kaut kādu korektāku feiskontrolu, dresskoudu ar glancētiem uzvalkiem vai whatever. ja grib prastu etnisko šķirošanu, tad tas visticamāk ir jāsaskaņo ar likumdošanu vai arī jābliež augšā nacionālsociālisms. vai arī jāveicina romus taisīt pašiem savus krogus, utt.
+3
Čigānus zinu gana labi. Draugi man šie gan nav un labi vien, ka tā. Viņu varoņdarbus arī zinu, kas ļoti bieži aprobežojas ar piedzērušu cilvēku aplaupīšanu (atšķirībā no krievu gopņikiem neriskēs skaidrā prātā esošam klāt likties), kaut kādām zagšanām u.tml. Vai šie cilvēki ir salašņas? Nu bet protams, ir gan! Varbūt kur Kurzemē viņi ir civilizētāki, bet no Latvijas austrumu pusē tā vis nav.

Kāpēc būtu jāsāk vaimanāt par vienu it kā ļoti kārtīgu cienījamu vijolnieku, ko izsvieduši no kroga vai nav ielaiduši? Viņam nevajadzētu vis lamāt krodzinieku, bet savus cienījamos tautasbrāļus, kas ir veidojuši savas tautas tēlu. Uzvestos savādāk, nebūtu problēmu.
Ja nav vēlmes, bet lūdzu - sēdieties kulbā un brauciet uz Angliju, tur mīl visus.

0
tur jau tā lieta, ka ir absurdi domāt, ka šis cilvēks ir vainīgs pie savu tautasbrāļu rīcības.
+1
Nu un ko tagad krodziniekam darīt - sākt analizēt katra indivīda uzvedību u.t.t. Ne viņam laika, ne gribēšanas, ne varēšanas. Vieglāk neielaist 100, nekā neielaist 97 un 3 labos ielaist.
Bet, kā jau teicu, lai vijolnieks vaino savējos.
+1
Вор должен сидеть в тюрме!
/Глеб Жиглов/

Tas arī viss, ko par čīčām domāju.
+1
Taisnība ir lash teiktajā, un taisnība ir arī mincīšam. Protams, ka minētam muzikantam ir pamats sūdzēties, bet fakts, ka viņš sūdzas, pamatoti turklāt, nemaina faktu, ka šī tautiņa nekādi nav centusies izpelnīties citādu attieksmi.

Vispār jau gan tur tas raksts liekas diezgan sadzejots - kaut kā neticas, ka krodzinieks ģīmja dēļ pēkšņi negribētu ielaist tipu, kas tur apgrozījies un uzstājies un viss bijis zaibis. Variants par nācī-reketieriem, kas sola uzspridzināt iestādi, ja tajā taps manīts kāds džauris liekas mazāk ticams, nekā variants, ka pats džauris šo attieksmi ir nopelnījis - vai nu atvedot veselu taboru uz iestādi, vai ko nopizģījot, vai ej nu sazini. Dirst, ne aci nemirkšķinot - tā ir viena no džauru kultūras vērtībām.
0
Tieši tā - dirst, piedirst, zagt, narķi andelēt utt. Kultūras tauta, tā teikt. Nekavējoties atvainoties, maksāt kompensācijas un dibenu uz atvadām nobučot. Ble. Man tāds niknums uznāk, kad dzirdu šitās čīču gaudas par apspiešanu, gandrīz vai trakāk kā kad utis sāk dirst savu propogandu. :@
0
Uzskatu, ka 85procenti čigānu atbilst mūsu stereotipiem. Well, man žēl to 15 procentu, kas ir normāli cilvēki, bet nevar lepoties par savu etnisko piederību.

Vakar redzēju kā džaurs cenšas iesmērēt uz ielas tantiņai kaut kādas lupatas par kapeikām. Runājot par pieredzi, tad vēl joprojām atmiņā aina no bērnības ( sēžu ar draugiem, spēlējam kaut kādu galda spēli pie ezera, nāk garām čigānu ģimene un sāk plūst neizturama smaka, kas sita pa smadzenēm. Patiesībā reti kurš bomzis tā ož.) Heh, esmu pusrasists.
0
Ja pēč ģīmja , tad tas vēl vairāk ir paradoksāli , jo vai tad čavas pēc rožām nav kā tie paši rumāņi , bulgāri , nu un kas vēl tajā pasaules stūrī ir ? Un vispār vai tad vispār tie čigāni nav tie paši rumāņi ? Kaut kā vienmēr licies tā, bet ir informācijas trūkums līdz ar interesi.

Dark , tev nu gan baigais uzskats. Pirms sāc procentuāli nodirst kādu rasi , tautu , derētu sākumā redzēt tos 100% . Varu derēt, ka tu pat 1% neesi redzējis , bet atļaujies nodirst 85% no visiem. Tas ir truli. Tāpat jau spriež arī par latviešiem un citām tautām , kaut arī pie vainas ir tā nelielā daļa, kas visu samaitā , bet kāpēc sākt iedalīt cik % no tā ir mēsli un cik procenti ir cilvēki ?
+1
Satiki 5. To tiem 4 bija sēdējuši. Sanāk secinājums par visiem.

Rumānijā šo ir daudz. Tāpat kā visā D-Eiropā un Turcijā. Nākuši no Z-Indijas.
0
Man tēvocis Ādijs nāk prātā...
0
^tev tēvocis Ādijs nevis nāk prātā, tipa neregulāri apciemojumi, bet gan tēvocis Ādijs tavā prātā jau dzīvo un pankūkas cep.
+1
Bāc , bet es tak aizmirsu piemetināt kroņa teikumu , ka uz žīdien tas viss augstāk minētais neattiecas. :D
-3
cik tad tu žīdus pats pazīsti? vienu?
0
Tēvocim Ādijam bija daudz labu ideju un viens otrs labs darbiņš arī padarīts. :)
-2
es neko neteicu par pašu Šikelgrūberu, tikai norādīju par viņa vietu tavās domās.
0
^^^ Pieņemu , ka tas bija retorisks jautājums ! :)
0
Tēvocim Ādijam nekad nav bijis uzvārds Šiklgrūbers.
0
Nopietni ? Atceros , vidusskolā vēstures stundās biju kruts, jo zināju Hitlera uzvārdu. Sanāk , ka appisu visus. :D
0
Ja ir interese par tēvoča Ādija biogrāfiju un radurakstiem, iesaku izlasīt šito gabalu:

www.atena.lv/index.php?zoomid=25...

Laba, visumā objektīvi uzrakstīta grāmata.
+6
Te nu man ir šis tas sakāms no pieredzes.
Kad es vēl biju sīks, naivs un bez aizspriedumiem, mani čīgas pāris reizes apzaga. Vienreiz, kādu 10 gadu vecumā spiningoju ar vienu džeku piemājas dīķī. Biju paņēmis senča špini un aiz muguras zālītē nolicis pāris līdzpaņemtos maiņas vizuļus un gumijas. Pa trotuāru velk bariņš čīgu, un tas otrs džeks, kas bija man līdzi, viņus tā kā pazina. Tā nu šie pienāca klāt un runājās ar viņu, es nepiegriezu vērību un turpināju slānīt asarīšus. Tikai tad, kad čīgu bariņš jau bija gabalā, gribēdams nomainīt bļembaku auklas galā, atklāju, ka kādi 5 trūkst. Nu ko viņi darīs ar viņiem? Ne jau copēs. Vnk spīdīgu lietiņu zālē ieraudzīja, kā žagatas.
Otrreiz man veļļuku no vecmuterītes pagalma nozaga. Es izeju ārā - nav. Zināju, ka privātmāju raņķī (ironiski, ka to vietu sauc Zagļu ciems :) dzīvo viena čīgu saime ar veselu baru sīkajiem (ko tu neteiksi). Pēc pirmā gadījuma biju prātīgāks kļuvis, arī apkārtnē klīda baumas, ka šiem patīk rokas palaist, tāpēc es uzreiz zināju, kur vērsties. Lai man būtu pie sāna kāda nebūt autoritāte, pasaucu vecfāteri, kurš tolaik bija Zemessardzes aktīvajā dienestā. Tā teikt, lai ir aizmugure. Saku - man veļļuks pazudis, iespējams zinu, kur ir. Aizgājām līdz tai mājai, runāju ar pirmo sīci, kas ceļā pagadās. Šis saka - neko nezinu. Tad es izspēlēju klasisku 10gadnieka trumpi - āreče, tur ir mans vectēvs, kurš ir militārists un sūdi būs, ja samelosi utt. Nepagāja ne pusminūte, ka - jā, tavs ritenis ir tajā un tajā mājā (jau netālu pie drauga mājā bija pamanījušies nogrūst). Tā pēc pārdesmit minūtēm jau laimīgs ripināju ar veļļuku mājās.
Trešo reizi man jau izspēra no pagraba riteni, nezinu, kas. Bet ja no 2 no 3 reizēm mani ir apzaguši džauri un es to tiešām zinu, turklāt darījuši to tik kretīniski nekaunīgi un melojot acīs skatīdamies, tad piedodiet man par maniem dažbrīd šaurpierainajiem, stereotipiskajiem uzskatiem - mana knapā smadzene joprojām strādā pēc nemodernās un netolerantās personīgās pieredzes shēmas.
+3
/forum/122850-zirgu-zag%C4%BCu-nedienas#comment192119
hmmm, mSPW, es par tavu intelekta līmeni biju augstākās domās.
+4
Zvans uz radio.
- Uzlieciet lūdzu Tranzīta "Es nevaru būt balts".
- Kam vēlaties veltīt?
- Visiem Sabiles čigāniem.
0
^:D
0
to mSPW - tur jau tā lieta, ka esmu saticis diezgan daudz personu. Esmu bijis arī Sabilē un vēl citur, kur šie apgrozās. Pietam 15% nav mazs skaitlis.
0
Runājot par statistiku kā zinātni - nav jāaptaujā visa sabiedrība, lai izdarītu secinājumus.
Nesen uzzināju tādu faktu, ka par televīzijas reitinigiem un raidījumu skatītājiem spriež tikai pēc 600 purniem, kuriem mājās ir speciālas ierīces. Un tad no šiem 600 cilvēkiem secinājumus izdara par visu Latviju.
0
ir lieli meli, mazi meli, un ir statistika
0
Pamatskolā nākot mājās šad un tad sanāca līkumus mest pa rajončiku, lai no čīču bariem izvairītos, jau no tā laika viņus ienīstu.
-1
nu jau gan meļnas un tumšas domas, kardinālais kungs par jums nebūtu sajūsmā. pietiek būt naidīgiem, laiks būt smaidīgiem - skatiet, cik pozitīvi!

www.youtube.com/watch?v=zzu6WWF4cPM...
+1
Jelgavā pirms kādiem 10 gadiem arī bija pāris indivīdi, kuri visu dienu pavadīja sēžot pagalmos, un prasot garāmgājējiem 2-3 santīmus, protams, iegūstot tos 2 santīmus, pēkšņi vajadzēja 5 utt.
Vesela ģimenīte pat bija, dzīvoja pamestā kokā mājā. Kopš ēku kāds paņēma apsaimniekošanā un izremontēja, līdz ar to, arī čigānus padzina, neviens no viņiem Jelgavā netika manīts.
Katrā ziņā, ne jau no zila gaisa tie stereotipi rodas.
+1
Hah, vienīgā reize, kuru atceros, kad par čigānu ir dzirdēts saistībā ar darbu, bija pirms kādiem ~7 gadiem, kad pa ziņām rādīja nabaga čigānieti, kura neesot pieņemta darbā, tik tapēc, ka viņa ir čigāniete. Laikam kādus 1000 latus iztiesāja.
I'm just sayin.
0
Man šķiet, ka es arī to raidījumu redzēju. faktiski droši vien iemesls bija tas, ka tas čigāna radījums bija ar tādu izcili neglītu ģīmi, ka atbaidītu visus klientus (šķiet, pārdevēju meklēja). Nu un loģiski, ka veikala īpašnieks meklēja normālu pārdevēju, bet tā maita, protams, pavērsa visu sev par labu...
+5
Heh, atcerējos - Ventspilī bija viena divstāvu koka māja, kurā bars džuaru dzīvoja. Pirmā stāvā dzīvoja, no otrā stāva plēsa dēļus malkai. Līdz nokūrās visa māja :D
0
^ Slokā arī kaut kas līdzīgs bija. :)
0
Labs!! Gandrīz aliņu izlaidu no rokām. :D :D
+6
^ tas, visticamāk, bi kāda džaura mēģinājums to aliņu nopizģīt :D
0
0
^es kaut kādu simto reizi šajā forumā varu tikai pateikt, ka neprotu lasīt tos ķeburus.
+4
Varēji arī tāpat simto reizi piebilst, ka NEGRIBI prast.
0
минцйтс ир шовинистс
0
heh,pirms kādiem 2. gadiem biju Ventiņos,un vietējais viens rādīja miestu,tie mežoņi apdzīvoja vepilsētu(cik nu viņa tur liela ir),un vasarās kur ostas promenāde ir, iet mazgāties tanī strūklakā,kuģu vērotājs(vietējie nokristījuši par čurājošo dauni),ar visiem šampūniem un dvieļiem....
āfrika ibio
0
Ventspilī bieži esmu, čīču mazgāšanos strūklakās gan neesmu manījis, man jau šķiet, ka V-pils bargie pašvaldības menti ātri viņus no turienes patriektu par šitādām izdarībām.
0
Vai ta džauri mazgājas?
+3
Mazgājas. Reiz 15tajā trolejbusā brauca jauna džauru tautības sieviete. Mugurā viņai bija plaši pavērts mētelis un vairāk nekā. Konduktoru viņa atšuva ar paskaidrojumu, ka brauc uz bērēm. Par spīti sociāli neviennozīmīgi vērtējamajai situācijai, skats bija savā īpatnā veidā šarmants. Slaida un simpātiska, tik vien kā pārlietojusies.
0
0
0
Man izstās pēc kafkaz
0
Da kāds tur Kaukāzs, Maskačkas džauris parastais. :)
0
Dīvains tas džauris. Šapočkinā pēc kaukāzieša izskatās, bez vispār nevar neko pateikt, tik vien kā nesen dabūjis pa gurķi (un gan jau sen arī vēl).
+2
Vai nu šimpanze vai makaks,es mērkaķu sugās ne visai :)
+2
Mūsējie arī Anglijā izceļas: www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/366...
0
Man jau dikti patīk:

Tomēr viņš tika atzīts par vainīgu minētajā noziedzīgajā nodarījumā, kā arī pretlikumīgā ievainojumu radīšanā, SALIEKAMĀ NAŽA NĒSĀŠANĀ u.t.t.

Traks noziegums gan - naža nēsāšana...
0
"pretlikumīgā ievainojumu radīšanā" - tātad ir arī likumīga ievainojuma radīšana? :)))
0
Nu ja - ja to dara, piemēram, ments vai karavīrs (neatkarīgi no apstākļiem) :)
0
Ja tā filozofiski uz to skatās, tad arī ārsts tevi savaino, lai izgrieztu kaut vai to pašu aklo zarnu.
0
+ Tetovētājs / pīrsingotājs
0
Ārprāts, kādā pasaulē dzīvojam - katrs 2ais tevi likumīgi var savainot.
0

Starp citu, cik no jums ir bieži novērojuši čigānus ienākam Rīgas krogos?
Piemēram - bīstamākā klientūra attiecībā uz Vecrīgas krodziņiem ir tieši angļu tūristi, kuri vārda tiešā nozīmē ir cūkas, kuri ne pa kapeiku neatpaliek no rakstā minētajiem džauriem... Un šādu salīdzinājumu ne vienu vien reizi ir nācies dzirdēt no pašiem krodziniekiem...
0
Ha, tie ir tie paši klaidoņu gēni, kas te pie mums klejo, tikai nedaudz citādi iepakoti ;)
+1
^ da viņi uzvedas apmēram tāpat kā vidusskolnieki pirmo reizi ekskursijās braucot... Aizlej mūļus un dzen huiņu uz pilnu klapi,besī ārā.
Tad jau tiešām, vasarās Vecrīga kļūst par internacionālu Maskačku :D
0
tas vēl nebūtu nekas, ja tikai mūļus viņi aizlietu...
viņi burtiski nodara materiālus zaudējumus krogiem, bojājot inventāru...un šajā ziņā viņi pat džaurus pārspēj...pats biju vienreiz par liecinieku tam, kā grupiņa iereibušu angļu kādā no Vecrīgas krodziņiem atklāti ar nazi sabojāja ādas dīvānu...Turklāt, ja vēl šiem ko pasaka, ka tā nevajag darīt - lien kauties....
0
Tie jau tad droši vien būs bijuši tā sauktie "chavs" (hehe, apzīmējums tēmai atbilstošs) - ekvivalents mūsu urlām.
0
Britu salašņas arī vajag klapēt.
0
0
Salīdzinājumam - Latvijā nedēļas nogalēs urlas brauc izālēties uz kaimiņu miesta diskobāru vai, ja ir lielāks iekāriens, uz tuvākās pilsētas "Melno kaķi"; UK chavs vīkendos to pašu darīt lido uz citām valstīm :D
0
Dzimtajā pusē čigāni jau kļuvuši pavisam bezkaunīgi. Iet uz domi diedelēt malku - redz, salstot nost. Pat nozagt nevīžo...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas