Bundziniekus aicina pieteikties konkursam 'Drum Day 2011
+3
Mūzikas akadēmijas Studentu klubā 19. aprīlī norisināsies specializētais bundzinieku konkurss "Drum Day 2011", konkursam iespējams pieteikties līdz 4. aprīlim, portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.
Pasākuma īpašais viesis būs Saimons Edgūss no Lielbritānijas. Konkursa galvenā balva YAMAHA DTX550 digitālo bungu komplekts.

Konkursa pirmajai kārtai bundzinieki aicināti pieteikties līdz 4. aprīlim, nosūtot e-pastu uz drumday@yoursound.lv, vēstulē iekļaujot savu ierakstu mp3 formātā, īsu aprakstu par sevi un foto. Pieteikumā tāpat jānorāda dalībnieka vārds, uzvārds, vecums, pieredze, stils un grupa. Iesūtītā informācija tiks publicēta konkursa mājas lapā www.drumday.lv, kuru atverot jebkurš varēs iepazīties ar pretendentiem un noklausīties iesūtītos ierakstus. Kompetenta žūrija, izvērtējot iesūtītos skaņu ierakstus, atlasīs 10 finālistus, kas cīnīsies par konkursa galveno balvu. Finālistu vārdi tiks paziņoti 11. aprīlī.

Konkursa finālā dalībnieki izlozes kārtībā rādīs savu meistarību. Katru priekšnesumu žūrija vērtēs pēc vairākiem parametriem – tehnika, stila izjūta un atraktivitāte. Vērtēšana notiek pēc piecu punktu skalas, tajā piedalās starptautiska žūrija, profesionāli bundzinieki un mūziķi, firmas YAMAHA un mūzikas preču veikala "Tava Skaņa" pārstāvji. Uzvarētājs, kurš saņems visvairāk punktu pēc žūrijas vērtējumu apkopošanas, iegūs savā īpašumā galveno balvu, otrajai vietai tiks PAISTE šķīvju komplekts, tāpat būs arī balvas no veikala "Tava Skaņa".

Pilns konkursa nolikums un plašāka informācija www.drumday.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kupčš skatos ka varetu paņemt bungas sev jaunas :D
-2
pjost hjardkoristiem noderēs...
0
^^ atkarīgs no konkurences :)
-2
Shizz nu ne jau gržibovskis ies uz tadu konkursu...
a kupčam konkurenci reti kurš var sastādīt...
0
Bet pietiek arī ar reti kuru, nevajag jau daudzus. Pagājušgad drumday laikam uzvarēja šis te -

www.youtube.com/watch?v=OzV9Xb2eBEE...

Redzēju viņu koncī spēlējam ar Jusstone. Kaut neesmu bunģieris un baigi smalki to lietu nepārzinu, jāsaka, ka džeks iespaidīgi dauza :)
0
jā... šitas manas bijušās vēsturees skolotājas dēls - atceros stāstus par to kā viņš 14 h dienā močījot...
+4
^ hhhh... atceros, ka man Bigijs 1x teica, ka padsmit stundas dienā spēlē tikai tie, kas neko nevar iemācīties vai kam nepielec. normāliem pietiekot ar pārīti :p
+8
Galvenais ir ieiet gļukā.
+3
Ņu un kāpēc nevarētu kāds uzņēmīgs cilvēks no metaļoriem uzrīkot LV kādsu BPM sacīksti (kurš ar var spēlēt visātrāk ar trigerētiem acu plakstiņiem), vai specializēti metālistu bundzinieku "konkursu". Kāds no MP vai no kāda cita muzkāla SIA ar telpām un alus krānu.
Balvā, protams, bezmaksas gājiens uz solāriju... paskatīties.
+1
Man jau nekrata, cik tur ātri katrs savu krānu spēj virpināt - nedomāju, ka daudz klausīties gribētāju būtu.
+1
Ātrums aizrauj, bet tikai pašus bundziniekus, pārējos tas izsauc varbūt tikai īslaicīgu apbrīnu. Bet uz to drumday gan es labprāt aizietu apskatīties kā čaļi dod pa bundžām.
0
Tas džeks no video spēlē Instrumentos?
+1
Man domāt, ka nespēlē gan - Instrumentos jau pašiem savs bundzinieks (džeks ar garajiem melnajiem matiem). Vismaz Kosmosā viņš šad tad ir spēlējis un uzreiz redzams, ka nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta:D
Par Fedotovu runājot, re kur kopējums no viņa mūziķa profila:
Rihards Fedotovs has performed with: Marcus Miller,Ted Curson, Rocky Charles, Lelo Nika, CTU, Fred Borey, Olga Mitroshina, John Sund, Peter Herbolzheimer, Toivo Unt, Evrin Osum, Focan Trio, Latvian Symphonic Orchestra and almost all latvian artists in jazz, pop and rock genre.

Savukārt pievēršoties ātruma tēmai jāteic, ka par nelaimi vairums šīs īpašības "vergu" vērojami tieši smagajā mūzikā. Bet domāju, ka lielu daļu bundzinieku tas vismaz primāri neaizrauj (vismaz tos, kam vairāk par gadiem 20) :D
Esmu novērojis, ka laikam ejot vairums tomēr nonāk pie secinājuma, ka vairāk jāspēlē ar galvu nevis muskuļiem - un tas jau ir daudz daudz sarežģītāk...
+4
un sāpīgāk ;)
0
Spēlē, spēlē Instrumentos. Viņiem ir tie divi džeki no kosmosa, kas ir multiinstrumentālisti un tad ir tas džeks pie bungām pandas maskā. Kaut kur bija rakstītas viņu iesaukas vai kaut kas tamlīdzīgs un tur bija Fedoto. Tā kā visticamākais, ka spēlē.
-3
Slipknots nevaidmiris ...
-2
LaurisPo

Savukārt pievēršoties ātruma tēmai jāteic, ka par nelaimi vairums šīs īpašības "vergu" vērojami tieši smagajā mūzikā. Bet domāju, ka lielu daļu bundzinieku tas vismaz primāri neaizrauj (vismaz tos, kam vairāk par gadiem 20) :D (c)

tas ir tāds mājiens, ka grupas tipa Nile, Morbid (liekālāka daļa ASV detuhas) un strīpa blekeru utt ir jampampiņi, kuri nespēj pieaugt? Jazz forever, un ja tur domā savādāk, tu esi losis? Es pareizi sapratu?
0
Droši vien ka nē.

Es nu gan Nile un Morbidus pie ātrklapētājiem neliktu - sevišķi Nile, kuriem reizēm kārtīgs Doom panesās.
-1
Blade, Nile = doom?:) Tu tur bungu ceļus dzirdi? Šeit it kā par bundziniekiem runa iet...
+1
Nile grieķis jau klapē kā negudrs, tikai atsevišķos brīžos tiek kārtīgi sabremzēts tas temps. Bet tā jau viens no trakākajiem rībinātājiem.
+3
Nu nav jau tik traki, ka nevar pieaugt, turklāt, nevar noliegt, ka lai sasniegtu tādus ātruma apvāršņus kādos komfortabli jūtas, piemēram, Kollias, ir jākačājas ļoti ilgi, tur ir runa par daudziem gadiem neatlaidīga darba un disciplīnas.
Problēma ir tajā, ka tik ļoti pievēršoties ātrumam liela daļa aizmirst par citām, ne mazāk būtiskām lietām, un tā spēlēšana beigu baigās vairāk atgādina sporta veidu nevis mūziku.
Tas viss, protams, ir ļoti subjektīvi, bet es pieļauju, ka neesmu vienīgais, kurš no bungām vēlas dzirdēt kaut ko vairāk kā tikai drausmīgi daudz sitienu ļoti īsā laika periodā, jo iespēju to lietu padarīt interesantāku ir ļoti, ļoti daudz.
+6
0
"
tas ir tāds mājiens, ka grupas tipa Nile, Morbid (liekālāka daļa ASV detuhas) un strīpa blekeru utt ir jampampiņi, kuri nespēj pieaugt? Jazz forever, un ja tur domā savādāk, tu esi losis? Es pareizi sapratu? "

nē, tev ir izteiktas problēmas ar sapratni...
0
Apkopojot žūrijas vērtējumus, par uzvarētāju tika atzīts Ivars Arutjunjans. Otro vietu ieguva Rūdolfs Dankfelds. Trešā vieta piešķirta Nelli Bubujancai.
+1
Kur Bērziņi, Krūmiņi un citi kociņi ? :D
0
Bubujanca, Arutjunjans, Dankfelds? WTF?
+8
^ izskatās pēc naudas atmazgāšanas...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas