Tā IR spēle.
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
"Visā pasaulē pret mums darbojas viengabalaina un cietsirdīga sazvērestība, kura paļaujas galvenokārt uz slepeniem savas ietekmes paplašināšanas veidiem - uz iefiltrēšanos nevis iebrukumu, uz apvērsumiem nevis vēlēšanām, uz iebiedēšanu nevis brīvu izvēli, uz partizāniem nakts laikā nevis armijām dienas laikā. Šī iekārta iesūc sevī apjomīgus cilvēku un materiālos resursus, lai uzbūvētu cieši savienotu, ļoti efektīvu ierīci, kura veic militāras, diplomātiskas, izlūkošanas, ekonomiskas, zinātniskas un politiskas darbības."

27. aprīlis 1961. gads
Džons Ficdžeralds Kenedijs
0
Jēj!

Man bail.
0
Lielu daļu no tur redzamā nebija pārāk grūti prognozēt arī to kāršu tapšanas laikā, - viesuļvētras, diktatūras, revolūcijas nebija nekas jauns un nepieredzēts. Arī bubblegum pop industrija un smadzeņu skalošana jau tad darbojās uz pilnu klapi. Savukārt, kas attiecas uz tik konkrētām lietām kā dvīņu torņi, iespējams, ka rīkotāji iedvesmu smēlušies no šitā.

^ plika teoretizēšana, protams, bet ne lieāka kā pretējā.
0
^ tik konkrēta lieta kā dvīņu torņi piedzīvoja ar sprāgstvielām saistītu uzbrukumu arī pirms 1995. gada: en.wikipedia.org/wiki/1993_World_Tra...

Nostradamusi ibio.
0
ASV katru gadi ir padsmit viesuļvētru un Japāna atrodas 4 tektonisko plātņu krustpunktā. Āfrikā nēģeri nepārtraukti dumpojas. Tiešām, nostradamusi, ibio. Būtu tur putnu gripas kārts, tas gan būtu WOW ...
+4
Būtu melna prezidenta vai 16gadīga popstāra loha karts....
0
Idejiski jau nav lielas šķirbas, kādā krāsā tas ASV prezis - nekas būtiski jau nav mainījies.
0
Juods, tik tā bunbošana ta bi no busiņa, ne gaisā :D

Pie mums kāds izspēlējis "sweeping reforms" un kārtis, kas saistīts ar pop, pr0n, media, sports, alco & tabakk. Ja 90-tajos būtu kārtīgs valstsvīrs, pa kādu mēs visi sapņojam, tad tas rezultētos uz vairāk vai mazāk arābu variantu tepat pie mums.
0
^ bet tā visa bija realitāte jau tajā laikā.
0
Un spēle turpinās :)
+1
Kā gan vari par sazvērestību teorētiķi saukties, ja neesi lasījis rense.com/

Šitas kāršu komplekts jau ir apskatīts no visām pusēm, lielākā daļa kāršu ir ļoti loģiskas un elementāras, dažām gan tiešām ir neliela pravietojumu aura :)

Kā Gēbelss teica - vajag melot tik grandiozi, ka neviens pat nespēs iedomāties, ka tie ir meli.
Un uz tā fona daudzas patiesības izraisa cilvēkiem reakcija "nu cmon, tas tak nevar būt, pilnīgas muļķības".

Principā, vienīgais, kas vēl nav noticis, ir citplanētiešu ierašanās/uzbrukums. Any day now, any day...
+2
^ kā tu vari apgalvot, ka nav noticis? Varbūt tieši citplanētieši aiz visas šitās shēmas stāv?
+1
Pag, vai ta žīdi nav citplanētieši, ar pirmo lunahodu / pacēlāju priekšgalā ?
0
Žīdcitplanētiešu-pidar... sazvērestība - tas pats par sevi. Es domāju vairak atklātu ierašanos/uzbrukumu a la Independance Day vai seriālu V :D
0
Intars, ja arī ir noticis, tas nav kā uz delnas, kā, piemēram, "krīzes" no valsts uz valsti. To vajag acīmredzamu.
+1
Ja citplanētiešiem pietiek intelekta, lai uz šejieni vispār atkratītos, viņiem varbūt atklāta konfrontācija nešķiet labākais variants.

Galu galā, visas filmas un romāni par citplanētiešu uzbrukumiem ir cilvēku sarakstīti, un cilvēki jau nespēj iedomāties principiāli citādu domāšanu, kā viņiem pašiem.

Nu un, protams, vecais labais jautājums, uz kuru neviens tā īsti nav atbildējis - ja ir tādi citplanētieši, kas ir sasnieguši tādu tehnoloģisko attīstību, lai varētu hujārīt pa kosmosu turpu šurpu kā patīk, kāda krāna pēc viņiem vispār būtu kaut kas uz Zemes vajadzīgs.
0
Varbūt nekās tāds īpašs nav vajadzīgs - Zeme viņiem ir tikai viena no daudzām "siltumnīcām". Viena no mazākajām un smacīgākajām.
0
"kāda krāna pēc viņiem vispār būtu kaut kas uz Zemes vajadzīgs" - vai ta fantastikas romānus neesi lasījis? Jau kādā 60. gadā ir sniegta atbilde uz šo jautājumu un tas skan aptuveni tā:

"Zemes cilvēk, mēs esam iztērējuši visus savas planētas germānija, vanādija vai hroma resursus un mums jānoslauc jūsu planētā"...:)
0
Nav jau jābūt konfrontācijais ar īstiem zaļajiem vīriem :)) Var tak uztaisīt kārtējo atbrīvošanas scēnu - labie citplanētieši nāk un sakauj sliktos.
0
Kolumbs savulaik aizpeldēja līdz Amerikai. Indiāņiem nepaveicās. Analoģiju redzi?
+1
Drīzāk, kā seriālā ''The Event''

A nah šiem mūsu ģermānijs ? Pieņemu, ka uz asteroīdiem, Marsa u.c. debesu ķermeņiem tas ir lielākā daudzumā un vieglāk aizsniedzams.
0
Priekš būtnēm, kam ir līdzīga bioloģija kā Zemes iedzīvotājiem, šī planēta varētu tomēr būt pietiekoši gards kumosiņš. :)
0
Par 1000 gadiem nokavējuši. Viss jau piedirsts un izrakņāts.

Ņemot vērā, ka ar mūsu teleskopiem jau 500 planētas saskaitītas, tad diezvai šiem būtu jēga speciāli ar apdzīvotu planētu čakarēties. Ja vien nav spēkā iekš ''V'' apspēlētais variants, kurš liekas mazticams.
0
Nekad neko nevar zināt, ko vajag citiem. Viduslaikos arābi nezināja, ka viņiem zem smiltīm ir tas, ko vajadzēs visai pasaulei 20-21. gadsimtā.
0
"Zemes cilvēk, mēs esam iztērējuši visus savas planētas germānija, vanādija vai hroma resursus un mums jānoslauc jūsu planētā"...:)"

Tas, ko BoD teica - visādas ģeldīgas štelles tak ir pilns kosmoss, nafig viņiem būtu tieši ar mums jākrāmējas? Kas tad uz Zemes ir tāds, kā citur nav? Vienīgā versija, ko varu izdomāt, ir organiskie savienojumi - varbūt mūsu dzīvības tips ir retāk sastopams, kā citi...

Vēl variants varētu būt, ka vienkārši interesanti. Tāpat kā cilvēki pēta skudrupūžņus.

Analoģija ar Kolumbu nav īsti adekvāta - indiāņi no spāņiem tak principā ne ar ko citu kā kultūru neatšķīrās - tāpat ēd, dirš un pisās.

Starp citu, man šķiet, ka variants, ka citplanētieši, kas var līdz mums nokļūt, ir principiāli atšķirīgi veidoti, skan samērā loģiski, jo diez vai mūsu pašreizējā uzbūve ir piemērota kosmiskiem ceļojumiem. Varbūt viņiem vispār ķermeņa nav.
0
Žēl, ka tajos laikos neatklāja gātu alternatīvo energoresursi - šie vēl arvien jādelētu ar kamieļiem pa saviem tuksnešiem.
0
^^ hiperdžampu necērt ? ;)
0
Well, you never know.
Varbūt tiešām mums te ir kas tāds, kas var iekārdināt citus, vien paši neesam vēl atklājuši. Varētu to atstāt fantastikas romānu rakstītājiem, vien tagad jau šo lāga nav - visi raksta par gobliniem un hobitiem...

0
Tā nu gan nav tiesa. Pēc Potera goblinu stafam tik vairāk vērības piegriež. Latviski ar laikam tik tādus tulko.
0
Hiperdžamps hujiperdžamps - pat ja tāda iespēja būtu reāla, vai kādam ir kaut mazākā nojausma, kādu efektu tas atstātu uz (mūsu) dzīvības procesiem?
+1
Tu esi mans, vai lāča draugs ? :D
0
Intar, es nebrīnīšos, ka ko tādu teica pirms 1961.gada :D
0
Saistībā ar lidojumiem kosmosā? Nu redz, ņēma un empīriski pārbaudīja. Kad notestēs hiperlēcienu, tad arī redzēs. Pagaidām neesmu dzirdējis par nevienu teoriju, kas vispār tādu iespēju apstiprinātu.
0
Es gan kautkad lasīja teoriju, nemācēšu tik gudri paskaidrot, bet ķip telpu saloka kā papīrlapu un tad jau tāds ''vai tad tu nekad no sētas neesi lēcis'' variants vien sanāk :D
0
Ja tas būtu tik vienkārši, tad jau mēs varētu arī gluži netīšām, pēc alus ejot, kaut kur pie Deneba atjēgties...
0
Man ir gadījies PĒC alus iešanas atrasties pie Deneba.
0
Tu te nejauc ar dibenu.
0
Nu labi, varbūt tas nebija Denebs, bet gan Algols :D Pēc alus ir gadījies pierādīt gan laika mašīnas, gan stargate eksistenci :D
0
Citplanētiešu uzbrukuma pozitīvais aspekts - ja kāds kas sasniedzis tādu tehnoloģisko līmeni, ka var bliezt pa kosmosu pēc patikas un atkļūt līdz šejienei no kautkurienes ellē ratā gribētu no cilvēkiem atbrīvoties tad mēs pat nepaspētu nobīties.
0
Citplanētieši būs melnos ādas/lateksa tērpos ar spaikiem ap kaklu un sadomozahistiski mocīs sevi un mūs lēnā un sāpīgā karā. Savādāk baigi garlaicīgi...
0
Galvenais, lai nenotiek šis scenārijs:
www.youtube.com/watch?v=Ve4kKkQL0Ak...
+1
Rīkles nost no mūsu alus !
+3
Pavisam nejauši manās rokās nonāca grāmat "Nosplēpumni un zīmes no visuma" . Interesants materiāliņs No E.V.Dēnikena par citplanetiešu atstātajām pēdām uz mūsu pasaulītes, kuru palasoties var bik padomāt par to, ka tie ET nemaz tik nereāli neliekas. Anyhow - tas čalis arī filmīti uztaisījis www.imdb.com/title/tt0065702/... un torrentos to var dabūt, ja pameklē.

Bet ja par spēli pļāpājam, tad noskatoties Zeitgeistus, es nemaz nebrīnos, ka elites čaļi varētu to pārnest reālajā pasulē, tīri prieka pēc..
0
nedomāju gan, ka "Zeitgeist" ir cēlonis, ne sekas (vai drīzāk, seku fakta konstatācija)
0
www.iqtest.dk/main.swf

gudriniekiem:)
0
Nu, cik ta tev sanāca?
0
maz 3 no ŗita 104:D

mēģināšu vēl:)
0
cik tev?
0
Es vēl nemēģināju, bet pa lielam tie online iq testi i fufeļi.
0
"īstos" IQ testus pildījuši cilvēki gan teic, ka tie jēdzīgākie online varianti pēc būtības neatšķiroties.
0
Un, starp citu, 100 ir normāls rezultāts - tā vismaz vajadzētu būt, ka par simtu pieņem statistiski vidējo rezultātu.
0
Šitas ir pildīts - tīri uz loģiku un vērību spiež. 130-140 laikam bija (tur var izmantot trīs aprēķina metodes).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas