Redz', kā leiši svin. :)
+3
Ādolfa Hitlera dzimšanas dienā Viļņā plīvo Trešā Reiha karogi:

aculiecinieks.delfi.lv/news/pasaule/adolfa...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tas gadījumā nav pie Mulen Ružas?
0
Pareiz, šodien tak Fīreram dzimene! nu tad daudz laimes un zī hai!

www.suckered.us/images/arnold-schwa...
+4
-5
dauņi
-1
fašizm ņiproiģot, ne? dauņi 2x
+3
šnizzels līdz ar Ādolfa dzimeni pamodās no ziemas miega. why, isn't that sweet!? :)
0
Tādi paknapi tie karogi...
-5
tādas paknapas tās smadzenes.
0
Nicht Kaputen, Nicht Kapituliren! www.youtube.com/watch?v=gZyC_nVeOXA...
0
Budapešta, 21.apr., LETA--AFP. Ungārijas interneta televīzijas kanāls, kuru atbalsta parlamentā pārstāvētā galēji labējā partija "Kustība par labāku Ungāriju" ("Jobbik"), trešdien godinājis nacistiskās Vācijas vadoni Ādolfu Hitleru viņa 122.dzimšanas dienā.

30 sekundes garajā sižetā, kuru trešdienas vakarā pārraidīja N1, "vācu politiķis" tika atzinīgi novērtēts par viņa ekonomisko un morālo ieguldījumu valsts attīstībā.

Hitlers "strauji atdzīvināja sagrauto, nabadzībā slīgstošo Vāciju, kur ekonomikā, sociālajā, morālajā un kultūras jomā sākās nepieredzēts pacēlums", apgalvots sižeta tekstā, kura fonā bija vērojami kinohronikas kadri ar nacistu parādēm un smaidošu bērnu ielenktu Hitleru.

Televīzijas kanāls N1 par savu uzdevumu pasludinājis sniegt ziņas, "kuras meinstrīma medijos nav pieejamas vai pieejamas tikai izkropļotā veidā".

LETA/AFP
21.04.2011

Copyright © LETA
0
Ekonomiku kārtīgi atveseļoja - tas vispārzināms fakts.
+3
Vai tad Vācijas vai Japānas ekonomika pēc WW2 strauji neatveseļojās (pašlaik 4-ā un 3-ā lielākā ekonomika pasaulē).
Neredzu iemeslu godināt to frīku!

0
Nezin kā ar Japānu tur, bet Vācijas ekonomikas atveseļošana pēc WW2 bija visas Rietumeiropas interesēs, īpaši jau franču.
0
Piš te mozdas ar tām ekonōmikām un tās veselošanu, stimulēšanu un spilveniem. Nu kas nestāv, tas nestāvēs, ko tur pišļu gaidīt? Varēt padomāt, ka bez tādas huiņas te nekas nenotiktos. Bubulbul, es no tevis nebaidos! Pilnīgs smadzeņu pislis.
-6
Nu Eiropa tagad, kak raz vajadzētu jaunu fīreru, kas ne tikai atrisinātu krievu problēmu Latvijā, bet arī tiktu galā ar visiem buržujiem, komunistiem, jūdiem un Kalvīšiem. Tad vismaz Ekonomika būtu atkal līdzsvarā un proletariāts pieņemtos spēkā zem vienas - universālas Vācu valodas!!!!
-10
nāvi visiem nacionālās kategorijās domājošajiem
-1
rotten topic!!!
+4
thunder, paskaidro man konkrētāk, lūdzu, ko tu domā ar "nacionālās kategorijās domājošiem". Citādi tavs izteikums skan pēc kārtējā globālistu smadzeņu skalojuma, t.i., nacionālisma termina apzināta jaukšana ar nacismu. Pasaki man, kas tur slikts, ka es esmu latvietis un tāpēc ar maniem tautiešiem mani saista stiprākas garīgās saites, kā ar citu tautu pārstāvjiem. Kas tur slikts, ka es mīlu zemi, kurā maniem senčiem un man bija lemts pasaulē nākt? Tas, tavuprāt, automātiski nozīmē, ka es ienīstu vai necienu citas tautas? Ka es esmu nacists? Ja tā, tad piedošanu, bet diezgan šaurpierains uzskats, vecīt. Es nemaršēju apkārt ar izstieptu roku un saukļus neizkliedzu. Tāpēc vēlreiz lūdzu - paskaidro, vai pēc manis augstāk minētā es arī esmu nāvi pelnījis nacionālās kategorijās domājošs nelietis?

Btw, vai solīt nāvi visiem, kas ir kaut kādi ne tādi, kā tev patīk, nav kkas līdzīgs tam, ko tevis nīstais Ādolfs arī itin veiksmīgi praktizēja? :)
-3
Nāvi liberāļiem un kosmopolītiem!
0
ķip konkurss "kurš dabūs vairāk mīnusu"?
-5
ar to es biju domājis tos, kas uzskata, ka citas tautas ir zemākas/ vai kā tamlīdzīgi. kas tautību uzskata par būtisku atšķirību. tam visam nav nozīmes, bļed, mīlēt savu zemi ir labi, jā, bet ne tad, ja tas izvēršas... tādā mērā, kāds parādās šajā diskusijā.
+5
Es uzskatu tautību par būtisku atšķirību un manā skatījumā tautībai ir gan nozīme, bet es neienīstu citas tautas. Es cienu citas tautas, ja tās ciena mani kā latvieti un attiecīgi manas latviskās vērtības.

Gana nācies saskarties ar cittautiešiem, nevienam neesmu ar pirkstu bakstījis sejā vai kā citādi norādījis "tu - tāds; es - šitāds (labāks?)", pat tad, kad man dažu Erasmus studentu dienvidnieciskās izdarības šķita diezgan kaitinošas. Pārkāpu sev pāri, jo sapratu, ka tāda nu ir viņu mentalitāte. Nu ir tautībai nozīme. Un es gribu, lai tā arī paliek. Nevajag man "melting pot" un nacionālo atšķirību nonivelēšanos. Es tomēr gribētu, lai arī pēc nākamajām 3 paaudzēm jaunieši varētu teikt "es esmu latvietis" nevis "es esmu eiropietis. ak jā, mans vecvectēvs laikam bija latvietis. bet es esmu eiropietis."

Tādad - es neuzskatu citas tautas par zemākām, bet par savādākām/atšķirīgā... gan, un tāpēc mana tauta man vienmēr būs tuvāka, t.i., tautībai tomēr manā skatījumā ir nozīme. Ko nu? ;)
0
Domāju, ka šobrīd Eiropā praktizētā tolerance pret citām tautām faktiski nav iespējama un nedarbojas. Ja mums šeit Latvijā pagaidām tas nedraud, jo valsts nav interesanta lielām iebraucēju masām, tad paskatieties, kas notiek citur, piemēram tajā pašā Francijā. Ja kāds diži iecietīgais padzīvotu tur, tad, iespējams, ātri vien kaut mazliet mainītu savus uzskatus. Attīstīto valstu pilsoņiem arvien grūtāk kļūst cienīt milzīgu, parazitējošu iebraucēju pūļus, kuri mēģina tikt pie pabalstiem, dzīvot, neko nedarot, veselus rajonus pārvēršot par saviem bezmaz geto, kuri ne tikai kļūst vizuāli nepievilcīgi konkrētās valsts pamattiedzīvotājiem, bet arī bīstami. Uzskatu, ka šīs vispārējās iecietības politika radīs arvien lielākas problēmas. Protams, nevajag mesties uzreiz otrā grāvī un maršēt ar paceltu labo roku, un slānīt visus, kam cita ādas krāsa.
+15
Parazītus slānīt vajag jebkurā laikā - tumšs vai gaišs, parazīts melns, balts vai vasarsraibumains.
-4
Nu neko, ja viss tā, viss forši, vai ta man daļas. Bet man vienkārši metas nelabi paskatoties uz to, kas notiek superīgo latviešu sabiedrībā. Viss tik jauki, dzīvojam klētīs, dziedam tautasdziesmas un skaifordžer un miers, līksme, saticība. Jarjarjarjarjarj
-5
bet neņemiet taču tik nopietni tos manus tvītus, man aiziet jaun nedēļa košanas
0
Kā jau citur minēju, mans uzskats, ka tiem kolinizatoriem frančiem tā vajag, ir pelnījuši.

Būt netolerantam pret citas tautas, valsts, rases vai rajona pārstāvjiem ir iedzimta parādība.
+2
kas tad nav iedzimts? lol? no kurienes uzrodas 'neiedzimtās' parādības?
+2
Iedauza bērnudārzā ?
0
un kas tad iedauza? kaut kādi neizdzimteņi?
-2
neiedzimteņi tb. bļed... nu, karoče, viss ir mēsls, visi attaisnojumi un tā tālāk - visa būtība tāpat ir ap savu pienākumu godprātīgu veikšanu un tendēšanos uz īstenām vērtībām, piedirsas iedzimtas parādības un dns
+2
Turpinot Ādija tēmu, manai draudzenei tuvojās jubilēja - sakiet, vai šādu apģērbu būtu ētiski dāvināt?

aryanwear.com/index.php/default/c...
-1
BĻAD ŠNICELE U.TML, nu pizģets, nu. kā tā var. tukšās smadzenes, kas to vien grib, kā pieslieties kaut kādam idiotiskam sūdam, lai būtu vieglāka un kretīniskāka dzīvīte. bļadaksefasuhf.. un vēl slavināt to visu kā baigo burvīgo ideju... bļāāād
0
ja viņa ir tāda pati fetišiste kā tu (jo to nevar saukt par nacistu diemžēl), tad jau ļoti ētiski, gan jau priecāsies. turklāt uz ielas jau tāpat neredzēs, ja nu gadījumā viņa kautrētos nēsāt, piem., SS kleitu.

vispār priecīgu miroņcelšanos. eggs of doom.
-1
Thunders rej trumetals brauc talak..
+3
Ētiski būtu parādīt draudzenes pupus, citādi nav iespējams noteikt vai derēs tie štrunti.
-5
Ūja, thunder! Bišku piebremzē ar izteicieniem... Atceries, ka zinu, kur tu dzīvo... ;)
+1
Schnizzelmarschall uz Pērkoņ māju izsūtīs Zibenskotletes?
-2
nu redz, nu redz! vēlreiz tas pats. bet vispār, es tur vairs nedzīvoju, čali.
bija tāds rakstnieks josifs brodskis, viņš vienā brīdī laidās prom no psrs, kur bija nevēlams, un rītā, pirms brauca uz lidostu, uzrakstīja vēstuli brežņevam, kur vienā vietā bija "lai arī šaubos, es ceru, ka jūs apzināties to, ka stiprajam nepieder taisnība, jo pasaulē ir pārāk daudz vājo. un arī to, ka tam visam nav nozīmes, jo nāve izdzēsīs visu - gan mani, kas šo vēstuli raksta, gan jūs, kas šo vēstuli lasa."

bet viss šitas, protams, ir lieka taustiņu deldēšana. dirsā tas, ka tad, kad es dzeru, man zūd spēks noturēties.
0
Nu ja interneta palaist rokas ir tacu varen jautri.
0
-3
^^^ Beidz visiem lielīties, ka visu laiku dzer, puņķu tapa. Atradīšu, to pudeli dirsā iestumšu tev :)
+3
^ ā, nujā, tu jau laikam nevis lielies, bet gan žēlojies, piem., šeit /forum/93830-pusaugu-tra%C4%A3%C4%93dija
0
(bet tas raksts labs, es nesaku, ka nepatīk)
-4
^ tas ir citādāk
+2
alco is pain >:(
0
LOL
+2
Šnicel, vai tik tu neesi nedaudz nervozs un mazmazdrusciņ par daudz lecīgs ļautiņš, ko?
0
Katram kaut kas nepatīk un ikviens pa retam izkliedz nāves vēlējumus šim vai tam. Vienalga, vai tas būtu viens indivīds, cilvēku grupa vai vesela nācija.
+9
"Nāvi liberāļiem un kosmopolītiem!"

tieši liberālisms ir tas, kura dēļ tu vari te visiem pēc kārtas vēlēt nāves.
-5
Tas THUNDER ir PILNIGI galva sadrazst PEDERASTS, nodzen to SUDU kas tev tur UZ GALVAS EZEL.
0
^^ īstenībā liberālisms šādu privilēģiju ierobežo. Var izteikties, bet ne tā lai aizskartu kādu. Šajā gadījumā liberastus un kosmopolītu. Palasi Dž. S. Millu tak
0
mums pašiem savi svētki tuvojas...
+3
izlaidums, ja? ;)
0
4. maijs:)
-4
Kads vel 4 maijs - 9 MAIJS "NA BERLLIN"
-2
metal, ko vēl pateiksi? nu, uz priekšu, uz priekšu, ja paliek vietā. bet mati man jau sen ir īsi.
0
ja paliek vieglāk, tb.. bļed
+2
thunder, tiesam iesaku tev tik daudz nestastit, ka dzer visu laiku. nepaies ne ilgs laiks, kad nesapratisi, kadel visi tevi uzskata par memako alkoholiki.
+3
Vēl derīgāk, protams, būtu nedzert visu laiku.
+1
ja, bet sobrid izskatas, ka ta muldesana par to ir krietni lielaka par dzeka iereibsanas biezumu.
0
" ^^ īstenībā liberālisms šādu privilēģiju ierobežo. Var izteikties, bet ne tā lai aizskartu kādu. Šajā gadījumā liberastus un kosmopolītu. Palasi Dž. S. Millu tak"

ok, vienalga, mans vēlamais mērķis pašlaik būtu likumiskā kārtā panākt Uzvaras Parka špickas uzspridzināšanu, būs vajadzīga sadarbība.
-2
man pašam ir skaidrs, kad es dzeru un kad nē, un paskaidrojums par muļķīgu komentāru rakstīšanu pālī, po mojemu, nav nekas slikts. un man ir dziļi vienalga par to, vai trūmetālisti mani uzskata vai neuzskata par alkoholiķi. :D
-5
bet vispār - kāds visu laiku? pāris dienas pēc kārtas sanāca grādīgāks vakars i vsjo. hail hitler
-1
man tikko ienāca prātā, ka visi šeit esošie 'nacionālisti' kaut kā pamanās atzīmēt, piem., hitlera dzimšanas dienu (lai gan nacisti itkā nava (?)), bet neatzīmē nekādus, piem., latvijas dibinātājus, jaunlatviešus u.tml. kā tā?
-6
^ izdari visiem pakalpojumu un izdzēsies ārā no šī foruma
+3
eu nopietni, politololilologi, kāpēc Rīgā joprojām vēl stāv kaut kāds okupācijas simbols, pie kura vēl mēdz pulcēties LV nelojāli dzērāji? tiešām nav iespēju kaut kā likumiskā ceļā pierādīt, ka tam piemineklim šeit vairs nav vietas?
+1
būtu tiešām domājuši par tādām lietām, kā te mincīts raksta, nevis slavinājuši kaut kādus lohus
+1
uzklupa hiēnas- mīnusu licēji, thunder:D
par to dzeršanu jau nu akmeņus varētu mest pirmie tie, kas paši bez grēka.
0
(tukšās pudeles?)
+1
^^ tie kas paši bez grēka, nav kompetenti kaut ko par tādām lietām aizrādīt :P
-5
OO ta jau "labaka" - Bomarusala
-6
AAAAAAAAAAA :laukui: :dzert_ir_labi: :shura: :aiwa: :sluka: :aiwa:
0
^ kāpēc viņš joprojām nav izbanots?
+1
(tas ir aicinājums, nevis jautājums)
0
Kā saprotu, lai no TM tiktu izbanots, jāsasniedz vismaz vārdā neminamā reputācija. To pat darkspell nesasniedza, kur nu vēl citi...
0
Ir jau arī citi varoņi. mincīts jau arī tika izbanots, tiesa gan, pats piedāvājās. Es drīzāk brīnos, kā Rectal Bleeding nav izbanānots.
0
mincīts nekad nav ticis izbanots. tādā gadījumā, cik saprotu, ar tādu niku vairs nevarētu reģistrēties. tu jau ar runci renāru, pīkas draugu ;)
0
Tas pats vēzis vien ir ...

Rektālais draudziņš laikam pārāk reti uzpeld un vairāk rēku uzdzen.
0
mincītim mēģināju izveidot nedaudz citādāku personību nekā rr (skatīt manus pirmos ierakstus pie Burzum tēmas, haha).
+2
^nu un kā pašam liekās, izdevās?
0
Lash - Bobijam izdevās... Tagad viņš iekš "Visu Latvijai!" maitā gaisu :(
+2
gan jau viņu arī no turienes "izbanos" :)
0
Schnizzel, bet es tak neteicu, ka viņam tas neizdevās...
+3
^^ nē šis tāds tīri aktīvs, vienu rītu ap kādiem 10:00 mani pamodināja zvans. Paceļu un sākās: "Sveicināti, Šeit jūs traucē no VL! Rīgas nodaļas Roberts Robežnieks, vai jūs..." noliku klausuli.
0
Palaidi garām savu iespēju padiskutēt ar šo visādi aktīvo jaunieti! Būtu pavāvuļojis un pēcāk šeit apstāstījis, ko tad b0bbinat0rs perina.
+1
^^ Dauns ... es starp 22:00 un 12:00 zvanu tikai tiem, par kuriem zinu, ka vēl neguļ / jau ir augšā.
0
Boooobij!
Ja saņemšu zvanu, līdzīgu iepriekšminētam, varbūt piekritīšu pamuldēt. i.
+1
lol, kāpēc noliki klausuli, vajadzēja uzsākt DISKUSIJU AR ROBERTU ROBEŽNIEKA KUNGU, VISU LATVIJAI JAUNO PĀRSTĀVI!!!
0
bet vispār laikam jau viņš dara to pašu, ko savulaiku darīja Lattelecomā, Bobijs mums tāds PR jaunais talants.
+1
PR - public relations, bet latviski varētu būt arī PRopoganda. Bobijs = VL propogandas ministrs.
-1
Īstenībā baigi kaitina atrasties vienā partijā ar to sprukstiņu. Es nesaprotu kā viņu tur varēja uzņemt, viņš izskatās pēc.. nu nezinu - riža pedophile beard, kurā kaut kādi gabaliņi ieķērušies, rapist glasses, mati netŗi, savilkti astē, opapa žakete un vecas džinsas ar kerziem. Nu skats pa rubli, jāsaka godīgi. Vajadzētu VL ētikas komisijai aizmest visus viņa postus šeit lielā PDF formātā un arī to, ka šim ir nags uz 15 gadīgām meitenēm, kā arī... eu viņš ir pabeidzis vidusskolu vispār?
-1
He he, ta jau labāk palasīt Roberta Robežnieka atziņas par dievu un tā kunga ganiem :)
www.zemessargs.lv/forums/viewtopic.ph...
0
Tev viņa pietrūkst?
0
Paskat, progress ir jūtams! Dažviet pieturzīmes, lielie burti teikuma sākumos un pat mīkstinājuma/garumzīmes...
0
^ lash, tikai tas, ka pieturzīmes tiek izmantotas, vēl neko nenozīmē, ja nav zināšanu par to paareizu izmantošanu :

"Man jēzus neko nenozime tas ir tikai , kāds tēls senā pagātnē."
0
LOL!
Diemžēl es nelasīju visas viņa pērles, vien uzmetu aci, tādēļ nepamanīju to vai šo. Taču, zinot viņa progresīvo attīstību, domāju, ka 4-5 gadu laiku viņš tiks galā arī ar šo nieka lietu!
0
Tu gan nepamanīji, kas tas ir rakstīts pirms nepilniem diviem gadiem - proti, tai pat laikā, kad šeit viņam bija pilnīgi nospļauties uz pareizrakstību un gramatiku.
+2
nu re, Bobijs, kā izrādās, ir ļoti daudzšķautņaina personība.
+2
Vainīgs. Tiešām nepamanīju. Turpmāk solos lasīt viņa tēmas daudz nopietnāk!

-1
Nu vot tā - no tēvoča Ādija geburtstāga nonācām pie vārdā neminamā. :)
+6
Viens no foruma lielākajiem fīrera faniem jau pats arī šo tēmu tai purvā ieveda.
-5
Purvu te iekšā nejauc :) Kas zin, vai nesanāks tev savu kāju spert iekš Zilo austeru kluba .>!
+3
^pieņemu, ka tu vienkārši skaļi domā / runā pats ar sevi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas