DARK DOMINATION — hedlaineri Hellfast Attack festivālā Morā
+5
Šovasar jūlija sākumā Hellfast Attack festivālā kā hedlaineri kopā ar Norvēģijas SARKOM spēlēs mūsu vecākā un ražīgākā blekmetāla komanda DARK DOMINATION.

Hellfast Attack festivāls (nejaukt ar Francijas Hellfestu, kas ir vēl cits pasākums) noritēs 8. — 9. jūlijā Brněnecas pilsētā uz Svitavas upes. Festivāls katru gadu tiek speciāli plānots kā pagrīdes pasākums, kurā spēlē tikai ekstrēmā metāla (pārsvarā — blekmetāla un graindkōra) komandas. Tas nozīmē, ka tajā ir brīva atmosfēra, jo drošības pasākumi (lasi — apsargu uzmācība) ir visai minimālā līmenī. Festivāls norisinās ārkārtīgi skaistā vietā kalnu ielokā, blakus ir upe.

Bez DARK DOMINATION un SARKOM spēlēs arī vietējie INFERNO un SILVA NIGRA, Latvijas klausītājiem jau pazīstamie SEKHMET (un viņu blakusprojekts DIAGON). Spēlēs arī dažādas vienības no Itālijas, Austrijas, Polijas, Slovākijas u.c. (No Latvijas iepriekšējā festivāla norises reizē kā hedlaineri spēlējuši arī SKYFORGER.)

Tā kā vairāki cilvēki no Latvijas, kas vēl nav paguvuši saplānot vasaras braucienus, ir izrādījuši interesi par iespēju nokļūt šajā festivālā (un padzert lēto Čehijas alu), pastāv variants, ka ar Estragona gādību no Rīgas tiks saorganizēts autobuss braukšanai kopā ar DARK DOMINATION vīriem. Saziņai — dethecrator@gmail.com vai estragons@inbox.lv.

Vietnes:
www.hellfastatt...
www.myspace.com/ddomin...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
link ņiht ārbaiten
0
Linki ir jamie: www.helfastattack.com un www.myspace.com/ddominatio... (skatiet gan vairāk festivāla lapu, ne maispeisu).

Būtība ir tāda: tā kā man vienam pašam piecas personas pieteikušās līdzbraukt (turklāt visas piecas — meitenes), tad tiek aicināti vēl citi, kam interesē pabraukties uz Čehiju. Ja salasīsies autobuss, tad varētu braukt ar aprēķinu, lai pa ceļam piektdien no rīta puses dabon iebraukt vēl kādos vēstures vai kultūras objektos Morāvijā. Atpakaļbraukšana — ar aprēķinu, lai pirmdien tiek uz darbu.
0
ņrrr, atkal linki klemmē. Pamēģināsim vēlreiz:

www.hellfastattack.com
www.myspace.com/ddomination...
+1
Nu re, ja izlasa rules, tad jau var.
+5
DD laikam iekš CZ baigais trū kults, ja jau reiz hedlaineru godā likti.
+2
Nu tā sanāk.
0
Čehijā vispār bleķis lielākā cieņā nekā pie mums. Ir grupas daudzās pilsētās, klubu dzīve notiek cauru gadu, turklāt konči notiek arī mazpilsētās. (Salīdzinājumam Slovākijā, piemēram, kaut kā tas viss notiek mazāk.)
+5
Cut the tofu!
Turn the plate!
OHHH, YYESSSSSSS! >:)
0
Ja nu kas, gaidam vēl līdzbraukti gribētājus uz Čehiju 7. — 10. jūlijā!
-1
Atskatam uz pagājušo vasaru — fantastiski, necerēti labs fotogrāfa darbs: www.photomusic.cz/report/666-hell-fas...

Sevišķi šīs: www.photomusic.cz/foto/73227...

un www.photomusic.cz/foto/73228...

plus www.photomusic.cz/foto/73494...

www.photomusic.cz/foto/73234...

un tagad visi kopā: www.photomusic.cz/foto/73491...

+3
mans favorīts, jo makšķernieks ... zābakos :D
www.photomusic.cz/foto/73552...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas