trauma moralis konči Meksikā!
+12

Trauma moralis 5 gadu pastāvēšanas laikā spēlējusi ap 100 pagrīdes koncertus teju visā Eiropā un Baltkrievijā, taču šoreiz ceļi ved uz citu kontinentu - saulaino un asinskāro... Meksiku! Sadarbībā ar Rebel entertainment trauma moralis uzstāsies turpat vai divu nedēļu garā tūrē 8 Meksikas pilsētās, aptverot plašu ģeogrāfisko areālu - no Kankunas līdz Mehiko. Trauma spēlēs divu cilvēku sastāvā - ģitārists, vokāls un bungmašīna.

"This is 3d world country. Be prepeared for war.." ar šie vārdiem tūres organizotari atgādina, ka iekšpolitiskā un drošības situācija pašlaik Meksikā ir ļoti nestabila. Tomēr grūti iedomāties vēl perfektāku vietu grind/gore/hc skatuvē kā mežonīgo Meksiku.

Tūres plakāts:
imageshack.us/f/695/mexika1.jpg/...

Vēl 2 plakāti:

imageshack.us/photo/my-images/18/...
imageshack.us/photo/my-images/26/...

Meksikā tiks izdots un prezentēts arī jaunais grupas CD "Fat bastards from hell", kurā galvenokārt ir grind'n'roll manierē ieturētas dziesmas. Tomēr arī starp tām atrodamas dažas novirzes no ierastā stila, kā piemēram, .”Neizdevušos m.parks”

www.youtube.com/watch?v=jiShUlhOYPI...

Ja pēc tūres viss būs kārtībā, videokameras un fotoaparāti joprojām pie īpašniekiem, trauma neturēs sveci zem pūra un dalīsies iespaidos par piedzīvojumiem tekilas dzimtenē! Trauma ir sastopama gan myspace.com/traumamoralis gan arī Facebook tīklā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Malači! Lai veicas!
0
Hoooo! Apsveicam! Tad jau ceram sagaidīt arī kādu aprakstiņu vai vismaz video par piedzīvojumiem tālajā, trakajā zemē! ;)
+3
Uzblieza tūri lai varētu ar Kažu saadzert :D
0
Kaža ir stāvā sajūsmā par Meksiku, stāsta, ka tur esot forši dzīvot.
0
Ka Kazhu var sakontaktet, starp citu? Mosh kada konci varetu draudzigi pielakties, kas zin, varbut shis kadai "dziesmai" lidzi iebreeks mexishiem par prieku :)
0
Te viņa profils Purna grāmatā: www.facebook.com/profile.php?id=1000... , man ir arī pāris telefona namberi, pa kuriem viņu var sazvanīt.
+3
Un jūs no tās tūres cerat arī atgriezties? :D
+2
Ok, būs jāuzmācas ģīmjgrāmatā.
Nu vispār doma ir braukt atpakaļ, bet ta jau manīs.. varbūt nogrābs kāda karstasinīga, viegli ūsaina lielpakaļas latino mammaun pabāzīs zem tupeles, nekad neko nevar zināt :/
+4
..vai arī dons Karloss liks šeptēt savā kaņepju plantācijā...
0
Haha, cerams, vagara lomā! :D Nesen atklāja mega audzētavu, bija labas bildes no lidmašīnas, tiešām iespaidīgi. Bet valdība it kā formāli cenšas tās narkobaronu rindas patīrīt - nu tā, formāli, lai ASV nepiesienas
0
tik formāli, ka pa pieciem gadiem ir 40 000 kritušie ....
+1
Gan jau par muitas un tranzīta noteikumiem nevar vienoties.
0
Kaža stāstīja, ka nevajagot rādīties rajonos pie ASV robežas, tur normāls kariņš ejot vaļā, citur esot ok, ja neskaita to, ka netālu no viņa dzīvesvietas kāds jokdaris esot krogā granātu iemetis un 32 ģīmīšus aukstus pataisījis.
0
Patīrīt? Hahaha, viņi cenšas celt/noturēt augstu cenu.
0
Jep, par tiem ASV robez-statiem ir dzirdets, tur viskarstak iet. Menti slakte tirgonus, tie kaujas sava starpa,utt. Biezi vien policistu galvas nocirstas atrod iecirknos pie trepitem, leduskaste kartigi saliktas. Vel samejiem skaitas stiligi nomusit policistus un tad sagerbt klaunu kostimos. Bet tuures marsruts ir vairak pa Centralo dalu, cerams, divi baltie gringo ar nodzertiem gimjiem vietejiem neliksies draudigi :)
+3
Galvenais uzreiz pateikt jamajiem, ka jūs neesat amerikāņi, tad viss būs ok. :) Ā - un pie Kažas Gvadalaharā - ka neesat krievi, Kartons tur ar nacionālā naida kurināšanu nodarbojas un esot visus matainos rusofobijai pievērsis.
+4
Kad bija konči Zviedrijā, kur bija diezgan daudz agresīvu turku, vietējie nepatikšanu gadījumā ieteica runāt/lamāties labi skaļi un krieviski. Tas runasveids, mātesvārdi un artikulācija atbaidot visasinskārākos melnīšus, jo krievi parasti pārvietojoteis baros - ja ir viens, aiz stūra būs vēl vismaz desmit. Bet Meksikā laikam labāk neriskēt :)

Starp citu, reku viena jauna "dziesma" - dzemdē/šmorē -no jaunā traumas elbūma www.draugiem.lv/traumamoralis/...
-1
hehe, tā Meksika sāk patikt!

Meksikānis atzinies 1500 cilvēku slepkavībās

Piektdien arestētais Meksikas narkokarteļa boss atzinies, ka pēc viņa pavēles pilsētā Huaresā, kas atrodas Meksikas ziemeļos, nogalināti 1500 cilvēki, atsaucoties uz vietējo policiju, ziņo BBC. Hose Antonio Akostu Ernandesu tur aizdomās arī par uzbrukuma organizēšanu ASV konsulāra darbiniecei un viņas vīram. Uzbrukums notika pērn.

Policija uzskata, ka Ernandesam bija liela loma pilsētas narkokartelī, kurš siroja gar Meksikas un ASV robežu. Huaresā, kas tiek uzskatīta par Meksikas nabadzīgāko pilsētu, pērn vien nogalināti vizmas 3000 cilvēku. Aizdomās par šīm slepkavībām tur narkotiku karteļos iesaistītos.

www.delfi.lv/news/world/other/me...
+2
a tev Krievija nepatīk? tur pēc n-tajām ziņām, pēc viena cilvēka pavēles nogalināti daži miljoni :)
+3
Krievija patīk, Vācija arī patīk! It īpaši daži veiksmīgi vēstures periodi! ;) Tādi kā šis periods, kuru raksturo labi zināmais teiciens:

— Kas var būt vēl ļaunāks par holokaustu?
— Seši miljoni žīdu!
+3
yo, sveicieni no Mehiko! Ture tuvojas beigam, atlikusi 2 konchi. Lidz sim viss ir ideali, ja neskaita no masinas nosperto videokameru un nepiecieshamibu kukuljot vietejos mentus uz lielceljiem (arpratigs rekets, pat ar vietejo dzigitu pie mashinas stures! Menti sheit ir 100x bistmaki par burlakiem). Feisbukaa traumas lapaa ir vairaakas bildes, reku viens video no vakardienas koncha, (filmets ar fochiku,tapec diezgan pasudigs)

www.youtube.com/watch?v=VIwYJM3wgD0...

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas