Grondh — Necilvēks (2011)
+12
Oficiālā ziņa — šeit:

karametals.lv/zinas/592/grondh-ne...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Izklausās cerīgi (to es par "Bads"). Būs jāiet iegādāties.
+1
Juu, izklausas labi. Vokals, vai vokali it ipasi.
0
Šovakar Doks beidzot iedos diskus… Citādi jāklausās, citus satiekot, ka esot varen spēcīgs!
+1
Tas, ko dzirdēju, man patika, gribās visu albomu ievērtēt.
0
Nu re, parādījusies arī izvērstāka recenzija: karametals.lv/albumi/44/necilveks...
+7
Hm, a kur tur vispār recenzija ? T.i. kāds vārds par mūziku ? Bezsakarīga diršana ne par ko ...

Bet kakājošā āža vāciņš nogalina. Kreklam ar tādu noformējumu būs piekrišana :)
0
Es jau ar sacepu recenziju un nosūtīju, kur pienākas, gan jau kaut kur uzpeldēs. Tur varbūt mazliet vairāk ir arī par mūziku. Tiesa gan, rakstīts tapa agrā rītā, un vēlāk pārlasot sarakstīto, nosolījos turpmāk šādus vārsmojumus tomēr pārlasīt vēlreiz vēlāk, pirms tautā laist :D
0
Man nepatik Sameiša recenzijas.
-4
Kas ir- jau kapsētas zvani? Mūziku esmu aizmirsis? Patreiz tikai galveno pateicu- cerību ka GRONDH neaizies pa skuju taku pēc pirmā diska ka BRUTE CHANT un vēl dažs, kas nemaz līdz diskam pat netika.
0
Un kādam no klātesošajiem ir domas par "Necilvēku"? (mūziku, protams).
+1
Tad jau var arī sarakstīt recenziju par kaut via minēto Brute Chant albumu, kas sastāvētu tīri no pārodmām, cik žēl, ka grupa izbeidzās, un kāpēc izbeidzās. Albuma recenzijas primārais mērķis tomēr sniegt kaut kādu ieskatu par pašu albumu.

Bet rādās, ka man paveicās - izrādās mans sūtījums nav ticis saņemts, un nu es izmantoju iespēju marasma līmeni tajā mazliet mazināt :D
0
tas nav trū
-8
Nu ja kāds grib, es varu uzrakstīt recenziju, kur būs aprakstīts par to, cik pareizi skan E - F - E - G -G rifs, un savukārt Cm - G - Am - D7 rifs izklausās parasti, un kur trešā gabala sākumā ir laža utt!
+1
Varbūt laža, a varbūt fīča. 50/50 :D
+6
Kas vienam ir s*ds, tas otram ir instalācija:) (sen dzirdēts teiciens)
+1
Intaram-> bet man ir daudzi primāri mērķi/ es pat sajūku- no kuriem izvēlēties:)
+1
Un es pavisam noteikti zinu - GRONDH dziesmas "Bads" 43šajā taktī vājajā daļā septakords netiek atrisināts pēc klasiskās harmonijas likumiem - sekst (ne sex-) akordā. Tā teikt, jūtamas novirzes.
+6
varēsiet tūlīt gānīties, ka mans viedoklis ir subjektīvi iespaidots. (tā nav) bet runājot ar vēl kādu no tm.lv lietotājiem par šo tēmu, guvu atbalstu savai domai, tāpēc pateiktšu.
Fauns ir ļoti labs vokāls, specifisks. Betl tā latviešu valoda... Šo iemeslu dēļ tas vairs neizklausās pēc Grondh, bet gan pēc tāda Malduguns fārmkluba!!! Nu nav tā mūzika tik spēcīga, lai galvenais akcents nebūtu tieši uz vokālu. Slavināt jūs variet tik cik uziet, bet pēc true bleķa tas vairs neizklausās. kam nepatīk, kam patīk pat labāk, tas ir gaumes jautājums. bet tam, ko mēs saprotam ar vārdu Grondh Latvijkas mūzikā tie jau ir kapu zvani. Nosaukums tas pats, dziesmas tās pašas, bet reāli tā ir cita grupa, kura izklausās pilnīgi savādāk.
+1
Smagmetāla smagajā galā jau parasti akcents ir tieši uz mūziku, vokālisko varējumu atstājot otrajā plānā. A tos vārdus var saprast ? Ja jā, tad jau nav nemaz īsts Bleķis ;)

Pie sava eksemplāra vēl neesmu ticis, tā ka apdirsiens sekos kkad pēc pāris dienām.
+2
dainīt, tev jau bleķis nepatīk, tā ka tev patiks :D
-1
A tos vārdus var saprast ? Ja jā, tad jau nav nemaz īsts Bleķis ;)
===================
Ja atbilst visiem 101 blackmetala likumiem ( www.tfproject.org/tfp/tilted-music/73... ), tad gan jau ka ir ists! ;-)
-3
Fauns vokālists? Ko jūs ātrāk neteicāt!!? Velku nost!
0
labi labi, pajokoju, patīk man Grondh kā tādi, ti, patika agrāk, jauno neesmu dzirdējis. tad šamo uz Randomu jāiet iegādāties, ja ir vēlme, ja? tas nekur nav norādīts!
+4
par GRONDH ir grūti spriest noklausoties tikai vienu dziesmu(tādēļ manu verdiktu lūdzams neņemt pa pilnu un iespējams, ka vēlāk, pēc visa albuma noklausīšanās es savas domas varētu arī mainīt), taču tas ko es tur dzirdēju, baigi nesajūsmināja. Tāda sajūta noklausoties radās, ka tas viss jau kaut kur ir dzirdēts...Un tad vēl tie latviešu texti lika man par to visu tā nedaudz pasmīkņāt...:) Protams, būt savas valodas patriotam ir ļoti skaisti, taču kas attiecās uz konkrēto mūziku, jautājums rodas - vai tā patiešām ir vietā? Fauna vokāls ir labs, bet vai šis vokāls ir piemērots šai konkŗētajai mūzikai ir cits jautājums...Un tas jau ir gaumes jautājums. Joprojām uzskatu, ka Fauna vokāls vislabāk izpaudās iekš Tabestic Enteron.
+4
Nu nez - Machineria Perfect tas Bleka voķis bija visai ļauns un riebīgs:

www.youtube.com/watch?v=GRmVv6EWDho...

Blekā dziedāt dzimtajā valodā tak tradīcija.
+2
^ šitie klauni jau ar dzied ķip dzimtajā valodā:)

www.youtube.com/watch?v=kP_ixuDO1bE...
+4
^ šie jau dziedāja arī latviski, vismaz vienā no MP izlasēm bija gabals latviski. Neatceros tagad dziesmas nosaukumu, bet teksts bija apmēram tāds: "es esmu tas/kurš lido naktī/ar vampīra spārniem pa gaisu" :D
+3
Te vēl kāds sirdi plosošs gabals no iepriekšminētās grupas repertuāra:)

www.youtube.com/watch?v=x1bwnJUm1iw...
0
Ā, re, "Nāves upe" saucās tas gabals latvju mēlē.
-1
Tātad par Grondh albumu. Cik zinu, šis ir pirmais metiens — oficiālāka izlaiduma CD sekos pēc mēneša vai diviem zem kāda leiblveidīga iestādījuma (šis skaitās self-released). Tāpēc nopirkt varēja tikai «no rokas»,un Randomā esot bijuši iedoti tikai kādi pārdesmit eksemplāri — ja vispār.

Tomēr ir sekojošs variants: ja nu kādam ir vēlme tikt pie CD tūlīt un tagad, un viņš nav ticis, varu iemainīt kādu Grondh CD pret kaut ko citu no LV pagrīdes, tādu pasenāk izdotu. (Es no Doka dabūju 5 gabalus Necilvēka CD, tā kā ir rezerve.) Vobšem, interesē pagājušās un aizpagājušās desmitgades LV metāla ieraksti, ar ko pamainīties. (Dark Domination albumus gan ne, he he he.)
0
Nu gan Tu grondus uzcēli spārnos ar šitādu apmaiņu. Ķip - aj varu iemainīt to veco ***** huskvarna disku pret necilvēku. Tas taču ir normāli, ka no sākuma parādīsies pirātiskā versija , ko noklausīsies un tad arīdzan izdomās vai ir vispār vērts tērēt naudu uz disku.
0
Es te speciāli nepiedāvāju nekādu žīdismu vai ko tamlīdzīgu! Katrs kārtīgs ierakstu vācējs zina — ja iznāk kāds varen labs ieraksts mazā tirāžā, tad jāpaņem vairākas kopijas, lai pēc tam var iemainīt kaut ko vietā no citiem kolekcionāriem. (Par viniliem vispār pilnīgi cita runa.)

Un ja kāds domā, ka Huskvarnas vai Grindmaster Dead pirmie ieraksti nav kolekcijā turēšanas vērti, tad nu es tomēr nepalaidīšu garām iespēju kaut ko pievienot savām kastēm skapītī, ja tāda iespēja gadīsies :)
+2
Diez kā lai zina, ka iznākušais ieraksts būs vareni labs, ja pat neesi to noklausījies tajā pašā promo mp3 veidā ?! Nē nu varbūt ir dažas tiešām lieliskas blices , kuru albjus vienkārši neklausoties ir jāpērk, jo baigā manta, bet nu tomēr...
0
tūlīt skrienam mainīt vecos ierakstus pret kaķi maisā, par kuru ir 3 komentāri "cerīgi" /no kuriem viens ir čomaks, kam doķelis ir kkāds mistisks protežē/; tā saucamā recenzija ir pilnīga miglā pūšana un vienkārši laba vēlējumi; pārējie, kas izteikuši savas domas politkorekti lavierē par tēmu "gaumes jautājums" (lai tiešā tekstā pateiktu- pilnīgs sūds jau nav, bet man nepatīk)
-3
pag, bet tad točna ir kāds, kas to albumu vēl nav dzirdējis?
0
Es jau teicu, ka neesmu.

A par to kolekcionēšanu jau ir tā lieta, ka tu nezini, vai kaktu grupa Grave vai atsaldeņi Mantus kādreiz būs populāri vai nebūs ... varbūt par šiem populārāka izrādīsies blice Anal Pollution
+3
Nav vēl sanācis. Pasēžot un palasot šeit par dažādiem veikumiem dažādos žanros , liekas, ka pašam jābūt necilvēkam , lai pagūtu visu kaut reizi noklausīties.
+4
Anālais piesārņojums? Skan cerīgi www.stulbums.com/comics/2011-08-02.p...
+2
"tūlīt skrienam mainīt vecos ierakstus pret kaķi maisā, par kuru ir 3 komentāri "cerīgi" /no kuriem viens ir čomaks, kam doķelis ir kkāds mistisks protežē/; tā saucamā recenzija ir pilnīga miglā pūšana un vienkārši laba vēlējumi; pārējie, kas izteikuši savas domas politkorekti lavierē par tēmu "gaumes jautājums" (lai tiešā tekstā pateiktu- pilnīgs sūds jau nav, bet man nepatīk) "

nu agrāk, kad internets vēl nebiija tik milzīgā tronī ticis, disku pirkšana īsti nezinot, kāds tad būs tas nopirktais albums (vai arī dabūnot to nedaudz paklausīties Randoma apakšā) laikam tomēr bija diezgan sastopama parādība.
0
es ari neesmu.
0
Pievienojos albomu nedzirdējušo biedrībai.
+1
Baisi dīvaini. Čupiņa tikuši pie limitētiem CD un bola acis o_O, ka ne1 nav to dzirdējis.
0
Dīvaini - neviens vēl nav ne DC++ un torentos "iemetis". Mjā, laikam vakarā vajadzēs šo te izlabot... :D
0
nerauj tak kumosu čaļiem no mutes laukā un pat galvenais- dethcreator iespēju tikt pie citu grupu ierakstiem :D
+3
Cik grūti gan ir internetā sarkasmu izmantot....
0
Tā, nosūtīju linku dažiem, kas te interesējās.
0
Es interesējos, bet neko neesmu saņēmis. :D
0
Tavā profilā nav redzams ē–pasts. Nosūti man kādu ziņu.
0
Ša buģet, drīz buģet, naprimer, tad došu verdiktu!
0
Done! :)
0
Pauka ķeļegas tiek kaķītas ...
0
Linku studijā! :)
0
Links nebūs studijā, bet gan pastkastē!
+2
Kāpē ta tā? 21gs. -> torrentos iekšā, blle.
0
Nu kaut vai tāpēc, ka es nezinu, kā uztaisīt torrentu. Novilkt māku, bet uztaisīt ne. tā kā Grondh paveicies :D
+1
Turtakvisspriekšā aprakstīts. Kā torrentu uztaisīt ...
0
fūūū. :( Kopš windozi izsviedu pirms kādiem 7 gadiem, šitos jociņus vairs neatceros.
+2
"Baisi dīvaini. Čupiņa tikuši pie limitētiem CD un bola acis o_O, ka ne1 nav to dzirdējis."

Tā ir. Mūsdienās CD, kas nav par velti, ir "limitētais". :D
+5
Esmu dažas reizes noklausījies. Īsumā ir tā - tagad mums Latvijā ir pašiem savs Carpathian Forest. Varbūt vēl kaut kādi jaunie Satirikonismi piejaukti. Mūzika vienkārša, tieša, mēreni agresīva. Ir daži gluži klasiskā veidā piegriezti rifi, kas varbūt liks teikt - "nu, tas jau tā kā būtu dzirdēts", bet tā kā kompozīcijas nav izstieptas, un viss ir izmantots efektīvi, tad tas netraucē. Ir daži atmosfēriskāki momenti. Tā ko es sauktu par BM klišejām nav daudz.
Latviešu valoda izklausās labi, vienīgi vokāls varēja būt vairāk "melns" - bieži izklausās pēc Death metal balss, bet nevar arī teikt, ka neiederētos. Kopumā man patika.
Pēdējā laikā no Latvijas smagā gala esmu dzirdējis Dislocation, Solaris un Grondh albūmus. Pēdējais arī ir vienīgais, ko esmu uzlicis vairāk kā divreiz (nu reizes 5 laikam).
+1
o, paldies dethcreator. :)
+5
Tīri labs. Vecais labais Skyforger rullē :) Ar Deathblow bija trušnāk, bet arī aranžējumi šķiet, ka bija bleķīgāki. Man tāds Pagan Metal patīk. Es gan būtu kā bonusus piebliezis iepriekš ierakstītos gabalus:

Codex (pārtapis par ''Kodekss'')

www.youtube.com/watch?v=FkARfqkCbzs...

First Commandment (laikam par ''Izvadīšana'' pārtaisīts)

www.youtube.com/watch?v=kJK-WPbxlS8...
0
mjā, tagad klausos. vispār baigi labais, Fauna vokāls ir superīgs, kaut kas interesants vismaz. un godīgi sakot, ja končos token izskatījās carpatian forest nospiedums, tad šobrīd ir tā, ka skan pēc vnk bleķa, nevis baigi kaut kas atdarināts.
0
joham bundžiņ - tiešām labais. esmu pat krietni pārsteigts. nu, to, ka būs kvalitatīvi utt jau nebij šaubu, bet ir patiešām interesanti klausīties.
+4
Vokālds redz neesot bleķīgs. Immortal un Darkthrone ar savu krekšķi arī nav gana bleķīgs?
+2
+1
0
...tas tiešām vairs nav BM!!! :D :D :D
+3
"bet tam, ko mēs saprotam ar vārdu Grondh Latvijkas mūzikā tie jau ir kapu zvani. Nosaukums tas pats, dziesmas tās pašas, bet reāli tā ir cita grupa, kura izklausās pilnīgi savādāk."

Varbūt tieši pretēji - nevis kapu zvani, bet īstenais sākums? Kādēļ gan lai uzskatītu nu jau vairs neeksistējošo sastāva komplektāciju/stilistisko ievirzi par to vienīgo trū un pareizo? Neko paliekošu jau tā aiz sevis nav atstājusi. Var jau teikt arī, ka Iron Maiden bez Paul Mario Day nav nekāds Iron Maiden vairs...
+2
Nu tam jau tā ir jābūt, ka grupa uz skatuves izklausās vienādi, bet ierakstā — savādāk. Koncertā spēlējot gadās lažas, vokāls varbūt skan savādāk, ir skaņotāja faktors un telpas akustika, izmantotās aparatūras līmenis — tie visi ir elementi. Savukārt ieraksts jau priekš tam ir, lai visu noslīpētu, un dotu ārā pavisam citu rezultātu! Grondh gadījumā viss ir bijis līmenī gan uz skatuves, gan tagad arī ierakstā.

Kas attiecas uz sastāva maiņām — tas jau ir dabiski, ka sastāvs mainās! Cik ir grupas (neskaitīsim viena cilvēka projektus), kas spēlējušas nemainīgā sastāvā kopš pirmā albuma? U2, Type O Negative (kas arī vairs jau neskaitās)? Turklāt gadās, ka dalībnieks aiziet un pēc tam atnāk atpakaļ (Iron Maiden pat divi tā izdarījuši).

Vissmieklīgākais šajā sakarā ir U. komentārs: «Zagt šeit [links]». Nesen tak noskaidrojās, ka viņa strādā policijā… :P
+3
Tas jau tik tev nesen noskaidrojās :D
-4
Yep, man tak jānoskaidro par visām varītēm, uz ko Helvijs tagad uzrāvies! :D
+4
...es tev izsitīšu zobus,resnais
0
Labs ir. Kad saskriesimies, es tev uzsaukšu kādu aliņu!
+7
Normāla vienošanās - par izsistu zobu aliņu uzsauks! Par salauztu žokli laikam tad šņabis, bet par ielauztu galvaskausu viskijs?
-3
Nu bet man tak būs jākompensē kaut kādīgi tā skāde, kad es Helvijam zobus izsitīšu! :D
0
Tip sev uzsauks aliņu :D
0
Bez brīdinājuma :)
0
Šorīt saņēmu ziņu, ka mūsu ar Helviju diršanās šeit par zobu dauzīšanu un policijas tēmu esot aizgājusi jau par tālu. Tāpēc ņemu savus vārdus atpakaļ, jo — acīmredzami — arī diršanās var aiziet par tālu, pārkāpjot humora robežu, un negribēti kādam var uzbraukt pa īstam. Līdzīgi arī sagaidu, ka Helvijs ņems atpakaļ savus vārdus par zobu dauzīšanu. (Ja ne, tad viņš skaitās izaicinātājs, kas dod man tiesības izvēlēties ieročus un cīņas vietu, bet — cik sapratu — viņš arī savu teikto sākumā arī bija domājis kā humoru.)

P.S. Ja no šeit rakstītā to var/nevar noprast, tad policijas pieminēšana bija domāta ar atzinību. Man ir četri draugi, kas strādā dažādās policijas iestādēs, tā kā ir sanācis uzzināt šo to par policiju, kas liek šo darbu uzlūkot ar cieņu.

Tā, viss! Lūk, kur bija nonākusi tēma par Grondh albumu — līdz zobu dauzīšanas variantiem! :D
+5
Ребята, давайте жить дружно! /Runcis Leopolds/
+2
ņemu savus vārdus atpakaļ :)
0
Davai, sarunāts! Bet vienu gan es kategoriski atsakos ņemt atpakaļ: piedāvājumu uzsaukt tev kaut ko dzeramu, kad mēs kaut kur saskriesimies! :) Kāds alus tev garšoja? Esmu jau piemirsis…

+1
Eu, nekādas vārdu bāšanas atpakaļā ... tauta pieprasa čikfaitu !
0
Eu, nekādas vārdu bāšanas atpakaļā ... tauta pieprasa čikfaitu !
+1
Par vēlu, BoD! Jau viss beidzies un atrisināts! :D

Bez tam es Helviju vienmēr esmu uzskatījis par perspektīvu mūziķi, kuram ir tā īpašība/kvalitāte, kas daudziem nav — viņam uz skatuves piemīt harizma. Ja zilumi uz sejas un šuves tīri labi piestāvētu pie corpsepainta, tad zobu dauzīšana gan skatuves harizmu neuzlabos ;)
+2
moš hokejists sanāks
+1
kas par batālijām :) ....un beigās es dabūšu aliņu (par to "tagad uzrāvies" :@/ , dainītis par kūdīšanu uz masu nekārtībam dabūs pa zobiem, bet Dethecrator ar Helviju /citējot/ Ребята, давайте жить дружно :D
0
Nu tad lai blici bliež augšā un parāda, kas ir Trūenīvil Plakk Medal !
+2
Hehehe, skandāls :D

Nuka visi marš mošā!
+1
...gan jau kkad iedzersim Imant! :D
0
No slavas dziesmām noreibis neesi, ja vēl jādzer?
0
es? :D
+3
Tu gan. Detjecrator bez maz vai serenādes tev raksta.
0
:D
0
:D
+2
Prikols tāds, ka mēs ar Helviju pagājušajā ziemā gandrīz tiešām nonācām līdz kautiņam — tikai toreiz būtu bijuši vienā pusē :)

Vobšem, Liepājā Marduk/Ragnarok/Valkyrja spēlē Fonteinā. Kaut kādi divi vietējie atsaldeņi — urlas, bet latvieši (izrādījās, ka tādi ari ir), smirdēdami pa gabalu kā zombiji pēc lētas šmigas, bija pielējušies vēl pirms koncerta sākuma un piesējās Heresy, kas bija atbraukusi kopā ar mums. Apkārt grozījās arī Helvijs, Sametis, Hellgars un citi.

Heresy vienam iespēra ar apkaltu zābaku, mērķējot pa pautiem, kas jamos iekurināja ne pa jokam, un tālāk jau iniciatīva bija jāuzņemas man. Kādas pāris minūtes palamājāmies ar vietējiem lubrakiem, kad jau sākās grūstīšanās un riņķošana pa zāli ar atņirgtiem zobiem. Jāsaka, abiem atsaldeņiem drosme īstenībā netrūka, ņemot vērā, ka viņi abi kopā bija apmēram tikpat platumā, cik es viens pats.

Es jau nopriecājos, ka būs klope, un Midgards aiznesās pasaukt palīgā Helviju un varbūt vēl kādu. Pa nelaimi, visi prieki mums izpalika, jo kluba apsargi jau bija ievērojuši notiekošo, uzradās pirmie un izmeta abus mērgļus ārā. Tā diemžēl kautiņš mums gāja secen. Bet neraugoties uz klopes iztrūkumu, pasākums bija varens — visas trīs grupas dzīvajā klausījāmies pirmo reizi, un tik ātrs un brutāls BM kā Marduk variantā nav dzīvajā dzirdēts ne vairs pirms, ne pēc tam.
+5
Varēj jau izsperties pakaļ, ja jau tik diktām žēl ;)
+1
A ko urļaki meklēja bleķa koncī?
+1
atnāca kultūru pabaudīt , doooh!
0
Mēs jau arī reāli gribējām nesties pakaļ ārā, bet bija žēl katram maksāt otrreiz pitaku — ja izej no kluba, tad atpakaļ bez jaunas biļetes pirkšanas Fonteinā nelaiž. Bija drusku cerība, ka viņi varbūt ārpusē gaidīs, līdz koncis beidzas, un tad vaktēs uz mums kopā ar pa to laiku izsauktiem papildspēkiem, bet diemžēl viņi bija notinušies — un tā arī koncerta beigās no klopes nekā. :(
+2
Atvainojamies autoram par novēloto publikāciju:
p3licanwebzine.blogspot.com/2011/09/gribu-but-n...
0
Recenzija — pareizi uzrakstīts! Varbūt ir ziņas, kad iznāks arī solītā «īstā» tirāža Necilvēkam, kas nebūs self-released?
+4
Šodienas Neatkarīgajā pie jauno CD apskata, laikam Vanzoviča izpildījumā, uzcepti atzinīgi vārdi par jauno albi. Vienīgi Fauna kungs nodēvēts par Faustu :D
0
Link?
+5
a man patīk... gadus 10 atpakaļ uz urrā būtu gājis, vismaz man.
Bet tākā tagad kko jaunu grūti pieņemt (tas lielais muzikas kvantums, kas nāk virsū, ir vnk nesagremojams, ar daudz lielāku patiku atkal un atkal griežu no kolekcijas vecos gabalus, kam nava tendences apnikt..... a moš vecuma krīze, kam jau virs 30 >D), tad tā arī paliks garām ejot.
0
jā, šis ir lielisks
+2
^^ reizēm ar līdzīga huiņa pārņem, bet katru gadu kautkas labs un interesants pagadās, tā ka neredzu jēgu tik entās reizes veco Metaļiku drillēt un burkšķēt par to, ka zāle bija zaļāka, un debesis zilākas
+4
to, ka katrs gads ar kko pārsteidz- piekrītu.
Piem. Makintošs no Paradaisiem ar savu jauno prodžektu. Lūk tādas lietas vēl aizķer un piesaista uzmanību. Šo pacentīšos garām nelaist.
A Grondh (vēlam veiksmi) lai paliek un klausās jaunie metalhedi, kas vēl nav piesātinājušies un kāri tver pēc visa jaunā, kas ir/nav labs un enerģiski, nepiekusuši fano :)
+1
Makintoša jaunums jau nav nekāda atklāsme - tie paši vēži, tai pašā kulītē ....
+1
P.S. Bok, es tavu profilbildi savā kabūzī pie sienas pielīmēju :D
0
Labs, tiešām! :D
+1
Tu tak nepiegrieztu ne mazāko vērību, ja tās bandas sastāvā būtu tev neko neizsakoši vārdi, kaut vai arī tikpat pieredzējuši. Muzona ziņā jau nekāda amerika tur nav atklāta.
0
skaidrs, ka jaunas amerikas tur nav...
Un vai vispār metālā vēl var atklāt jaunu ameriku?
p.s. tā bilde ir prikolīga, jā :D Krieviem sanāk šādi posteri itin jautri, sevišķi par dzeršanas tēmu.
+1
es pat teiktu, ka pārliecinoši ielikts ceturtais stūrakmens latviešu blakcmetālam fundamenta pamatu kurtur (aiz skyforger, heresiarh, urskumug...)
0
diemžēl turpina to pašu un citu grupu iesākto sūdīgo CD ādiņu tradīciju, bet tas pohuj, man tāpat nokačāts :))
+1
"Izvadīšana" ir zvērīgi labs gabals. Last.fm nospiedu love neatskatīdamies.

Palasīju arī, kas te apakšā rakstīts, Bleida ieliktie viģiki spārda, un vecais vokāls tā kā nudien šķiet piemērotāks, kurpretim ar Faunu viss tāds deķīgāks kļūst, bet, lai vai kā, labi artikulēti teksti latviešu valodā ir vērtība pati par sevi! Visu cieņu
0
Es pat teiktu, ka F kungs droši varēja arī pakāpt pāris soļus atpakaļ rīkles dobumā, būtu vēl satrakonīgāk
0
ok, to es rakstīju, klausoties "Badu", "Refleksijā" jau ir gandrīz tas tembriņš, kas.. mmm
0
nē tālāk gan aiziet pār strīpu, sorrz

(biju domājis ko tādu kā satīram now diabolical :(
0
albums patīkami pārsteidza.
+ var saprast tekstu:)
0
^ tekstu var saprast, jo tas vienkārši ir ieFaunizēts..
tā tam jābūt!
0
^^ izprast ar var ?

Hm, huļi vēl nav Metālarhīvos ?
-3
teksts nav tik sarežģīts lai būtu grūtības izprast:)

kas pa "huļi" ?
+4
Ir lietas, kas nemainās...
0
«Mūsu karogs ir liesmas» — dzirdot tādas frāzītes Necilvēkā, rodas pat neliela skaudībīņa, ka tas pašam nav izdomājies :)
0
pilnīgi piekrītu tev:)
0
^^ darkspell
, šodien, plkst. 15:36
pilnīgi piekrītu tev:)
0
Deathecrator iemantoju dubulto piekrišanu !
0
^ divi plusi uz sitiena?
+1
par katru sitienu divi plusi?
0
Tas jau izklausās pēc senlatviešu varoņa Urlkāvja.
+4
kaislības turpinās:

The True Old Grondh With Throner

www.draugiem.lv/throner/music/...

Nosaukums jau trū, tik man labāk patiktu The Good Ol' Grondh with THRONER
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas