Liebritānijā grautiņos iznīcina arī "Nuclear Blast" nolikta
+3
Nu jā - kaut kādi nemotivēti bara uzplūdi ir UK, (Wikipedia lapa - en.wikipedia.org/wiki/2011_London_ri... ) , turklāt tur iznīcināti smagā leibla (u.c. mūzikas firmu) "Nuclear Blast" disku krājumi. Par to rakstām mēs paši: karametals.lv/zinas/596/nuclear-b...
-----
Interesanti- jūsu domas par nemiernieku prāta stāvokli un rīcību spēju?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
atsaldētie dīkdieņi ...vair tur nav ko piebilst...
+3
Man jau katrreiz kaut kur tā anarhistu spura uzceļas, kad dzirdu, ka kāds sadod pa muti mentiem. BET, ja aplaupa vecas tantiņas viņu mājās, nodarbojas ar marodierismu, un ja džeks, dēļ kura tas viss sākās (kuram šādi sarīkoja "piemiņas pasākumu"), bija vietējās mafijas vadonis, tad ir dikti žēl.
0
drausmas :(
0
Vai tad grautiņi kādreiz notiek arī bez marodierisma? Paskat, pat vienīgajā Rīgas grautiņā arī centrālais notikums bija LB bodes izlaupīsāna.
+3
Grautiņā jēgu saskatu tikai tad, kad to dara paši nodokļu maksātāji, lai panāktu kaut kādu savu ideju par uzlabojumiem (piemēram, Grieķijā), nevis sīkie biksēs dirsēji no čurkistānas, kas tāpat sēž uz pabalstiem.
Un cik daudziem letiņiem Lielbritānijas pilsētās tagad jādreb par savām mājām, tikai tāpēc, ka kādam nav kur sevi izklaidēt.
+2
Un cik daudzi paši piedalās?
+1
Pārsvarā jau tur ņemas melnie un čurkas, bet arī baltie paspīd ar izcilu rītārdismu - i.imgur.com/prfSW.png
+2
Vakar lasīju, ka Anglijas futbola fanu grupējumi sākuši organizētu pretošanos nemieriem. Tikai grūti pateikt kas viņus uztrauc vairāk - demolēšana un laupīšana vai arī iespējamā futbola sezonas sākuma aizkavēšanās :D
0
Neesmu baisi šajā iedziļinājies, bet cik var noprast, ta šis trādirīdis notiek tīri aiz fun (vai lack of fun). Bildēs, cik redzēts, ar vieni mellie. Nu ja, dies pas, no varas iestādēm pret tādiem pielietot vairāk par bargu skatienu.

Varbūt futbola "faniem" varētu vairāk uztraukt viņu kā lielo traču taisītāju slavas zaudēšana >:)
+1
Protams, ka mello pasākums, tikai visur to politkorekti noklusē. Skat, letiņi arī gatavojas karot ar čurkām/niggeriem: www.delfi.lv/news/world/other/li...
0
"Vai tad grautiņi kādreiz notiek arī bez marodierisma?"

Laikam jau nevarēšu likt priekšā piemērus. :D Tā viņš ir, cilvēki pārsvarā ir ļauni un debīli, palaid tik savā vaļā.
Karoč tas viss ņū vōrld ōrder nav nemaz tik nepamatota lieta, lai kā arī mums/jums/kādam tas nepatiktu. Diemžēl.
Ar dzīvniekiem viss skaidrs - tur to sauc par ganāmpulka skaita ierobežošanu, un visiem po vai kādam sāp.
+2
^^
Angļu futbola fanu nekārtības salīdzinājumā ar šito visu tāda kulturāla tējas dzeršana vien ir. Padzer alu, paskatās futbolu, pamētājas ar ķieģeļiem, izsit kādu stiklu, sadod viens otram pa seju, izguļas un iet uz darbu. Īsāk sakot - kārtīgi atpūšas :D
Savukārt šitie nemieri jau ir pārvērtušies apzinātā kaitniecībā un pašlabuma meklēšanā.
+6
Ūdensmetēju vietā ugunsmetājus, plastikas patronu vietā munīciju ar novirzīto smaguma centru un no sākuma šaut, pēc tam uzdot jautājumus.
Tie nav nemieri par ideju, tie ir klasiski vandāļi, kuri tikai laupīt un dedzināt grib. Un - kāds brīnums - 90% melli brūnā ādas krāsā.

Multibezkulturālisma paraugstunda. BNP nākamajās vēlēšanās dabūs dauuuudz vairāk balsu tagad.
-1
A ko citu tādā neglābjamā šķiru sabiedrībā kā UK lai citu dara bez graušanas? Varbūt kādam ir citas idejas, kā ar savu dzīvi pie viņiem kaut ko izdarīt? :) Kad bijām Londonā komandējumā, ar šausmām vērojām desmitiem jūdžu garumā gar dzelzceļa malām tās pilnīgi vienādās 2 — 3 stāvu māju pilsētiņas, kur dzīvo pilnīgi vienādi zemākās vidusšķiras ļautiņi. Jauniešiem no turienes ir pamatā trīs izejas: futbols, mūzika vai terorisms.
+3
vai dzimummaiņas operācija un narkotikas. :D
+2
Piekritīšu werwfolf par to, ka tas ir melno pasākums un vienkārši politkorekti ir to novelt uz slaistiem un bezdarbniekiem, kas dzīvo uz pabalstiem, nesaucot lietas īstajos vārdos. vieglāk ir attaisnot ar to, ka nabagiem gribas spožas mantiņas, nekā atzīt, ka tās ir kārtējās multikulturālisma sekas. aplaidusies tā eiropa ar viņiem ir kā ar utīm:( dzīvo pabalstiem, noziedzība plaukst, kad pamatiedzīvotājiem mērs ir pilns un sāk viņiem mazliet piegriezt skābekli, viņa saceļas un sāk jandāliņu. izklausīsies pēc fatālisma, bet kā drūmāko eiropas nākotni, nav grūti iztēloties šādus grautiņus visās eiropas lielajās pilsētās, kas varētu pat pārvērsties tādā melnbaltā pilsoņkarā.
+2
Pie īstajām lodēm ķerties nevajag - policijā un armijā arī ir ne mazums pretekļu, kas to vien gaida, kā izjust kā tas ir - bezatbildīgi nogalināt, visam tam haosam pa vidu. Tāpat kā tā stulbā blondīne, ko Diarētiķis ielika. Neatceros, kurš to rakstīja - karš dažos cilvēkos izceļ labākās, cēlākās īpašības un citos pašas zemiskākās (apmēram tā)
Tur visapkārt virmo kaut kāda eiforija un daudzi ir gatavi iecirst tajā arī savus zobus. Kopējo situācijas zvērību tas tikai vairos.
Armija vispār ir kā tāds sasprindzis muskulis. Tās vadoņi labi zina, ka tai ik pa laikam vajag kaut kur "izvicināties" un vislabāk ja tās nav tikai mācības ar kartona mērķiem.
0
vēl ticis atklāts ka tas Marks Dagans nav šāvis uz policistiem,
bet nu vispār ...
ierocis + džeks, kas izskatās šādi 2.bp.blogspot.com/-VbO_0Re7kAA/TkFpIL...

= bīstama kombinācija, jebkurā vietā un laikā
+8
Skatamies uz šo te no pozitīvās puses - kad pienāks melnbaltais karš, tad vismaz nebūs problēmas ar ienaidnieku atpazīšanu.
0
Ō jā, karš - ēēu, bars. Melns. Mūkam!
+2
In my nightmares, the streets are aflame
And in my dreams, it's much the same!

/Tom Morello/
+3
Kāda, beigu beigās, starpība, kurš kuru sit. Galvenais, ka visiem maize un izrādes.

Tas, imho, ir visu karu galvenais saturs. Pie dirsas visi korāni un svētie raksti, pie dirsas rases un nācijas un ideoloģijas. Mēs visi esam tikai gaļa, kas taisa jocīgu skaņu, kad tajā ietriecas lode, un ik pa laikam mums vajag palaist vaļīgāk to zvēru sevī, lai viņš mums palīdz atcerēties dažas svarīgas lietas.
+4
Bez multikulturālisma nemieri Anglijā varētu izskatīties aptuveni šādi - imgur.com/KhX8j
+19
Šokējošs video! Cilvēkiem ar vājiem nerviem neskatīties!
www.youtube.com/watch?v=0cbVW_QS2eE...
+4
"Piekritīšu werwfolf par to, ka tas ir melno pasākums un vienkārši politkorekti ir to novelt uz slaistiem un bezdarbniekiem, kas dzīvo uz pabalstiem, nesaucot lietas īstajos vārdos."
^
A pa manam starp melniem un slaistiem ir velkama vienādības zīme. Tieši tā iemesla viņus necieš Amerikā baltie, lai arī cik tas skanētu nepolitkorekti...Nu nemīl melnie strādāt...
-1
Vispār jau valdībai tur spēku lietot vajadzēja uzreiz, ievest policijas speciālās vienības/armiju un apslāpēt melno salašņu ārdīšanos pašā sākumā, taču kreiso/liberāļu valdības ir par mīkstu, lai ko tādu darītu. Nu neko - paši sev kapu rok.
-1
Deathperado, šodien, plkst. 11:27
Ūdensmetēju vietā ugunsmetājus, plastikas patronu vietā munīciju ar novirzīto smaguma centru un no sākuma šaut, pēc tam uzdot jautājumus.

^ pilnīgi atbalstu.
-8
Cik mēs labi zinām par citu nāciju piederīgajiem (sevišķi melnādainajiem), kādi viņi ir, un galveinais — kā viņi uzvedas un dzīvo valstīs, kurās mēs nekad paši neesam bijuši…

Bet piedāvāšu biznesa plānu.

1) Nodibinām leiblu, savācam visādas bezperspektīvas grupas.
2) Izlaižam biezā slānī CD, kurus neviens nepērk. Pašizmaksa — 53 centi par gabalu.
3) Diski krājas noliktavā, kura ir apdrošināta par pilnu produkcijas mazumtirdzniecības vērtību (tipa 10 dolāri par vienu CD).
4) Absolūti netīšam izceļas grautiņi, un absolūti netīšām LB veikala vietā tiek nosvilināta mūsu noliktava. Plastikāts burvīgi deg, spļaudams zilas un zaļas liesmas. TV kameras iemūžina katastrofu. Atbrauc daži mūziķi un vaimanā par zudušo garamantu.
5) Saņemam apdrošināšanu. Visi laimīgi!

Izmaksas: CD tiražēšana (daudz), apdrošināšanas polise, špicku kastiņa (1 gab.). Tīrā peļņa — tuvu pie 400%!
+1
^^^ tas jau tikai pie mums (un baltkrievijā un krievijā bikiņ) mītiņus izdzenā ar specnazu >:)
+2
^^ Tas bija domāts par "Nuclear Blast", cilvēk, kurš visu zina?
+1
Dethecrator, pats esi visur bijis un visu labi iepazinis, ka vari apšaubīt citu teikto?
+1
+1 dethecrator. šitā problēma nav bez konteksta, viegli no malas teikt, ka tur melnie vien ņemās, tā nav tiesa. tur dažos rajonos bezizeja jau gadiem briest, gan no cilvēku bez iespējam puses, gan arī policija tur nav balti jēriņi. skat, piem.: blog.alexanderhiggins.com/2011/08/09/guardian...
0
^^ Nu tur jau bija vismaz simts dažādu leiblu, ne tikai Nuclear Blast.

kurrrat, šodien, plkst. 13:11
"A pa manam starp melniem un slaistiem ir velkama vienādības zīme."

Netrūkst jau arī balto slaistu.
+6
Ja jau mellajiem tāda bezizeja utt - tad kāda mārrutka pēc viņi brauca uz to riebīgo Angliju?
Ak jā, pareizi, tur tīri normālus pabalstus maksā. Hmmm... bet ar to pabalstu nesanāk jaunajam platekrāna plazmas tv ar ar xbox, ļaunie baltie cilvēki nemaksā vairāk. Ok, pie mazākā iegansta sarīkojam grautiņu un ejam savākt trūkstošos komforta elementus.
Un iedomājies - tie baltie tak iedrošinās viņus sist ar stekiem! Cilvēktiesību pārkāpums!

Tos nigeru kvartālus vajadzeja ielenkt ar armiju, visu nobloķēt, visus izķert, sabāzt kravas kuģos tilpnē un aizsūtīt uz etnisko dzimteni.

Un šīs nots klausamies sekojošo dziesmu:

www.youtube.com/watch?v=F3Eqvtx4Cls...
0
+666
kas nestrādā, tam nebūs ēst un punktc.
+1
Nodibinām leiblu, savācam visādas bezperspektīvas grupas.....
tu te pats aģitē... /forum/123066-grondh-%E2%80%94-necilv%C4%93ks-2011
kaut kā tā? :D
/uhhhh kā tūlīt mīnusos ieraušos/ bet runa ir par to, ka tavs komentārs ir pilnīgi bezsakarīgs uzbrauciens, samērā skumjam faktam. iznīcinātas ir vērtības, kas neiet gluži zem "gribu šmigas pudeli un krutu maķugaļņiku", bet ir vienkārši vandālisms.
+2
No otras puses - baigi jau nu tie eiropieši strādā. Labi - viena daļa protams. Bet tā vispār - nekur citur kā Rietumeiropā (arī ASV utml. attīstītās valstīs) nav tik daudz tādu amatu, kā konsultanti, menedžeri, mākleri, brokeri u.c., kas neko neražo (un no kuru darba tātad arī nevar paēst, nu, tīri pa tiešo ņemot), bet lepojas ar labām algām, pārticību un bieži arī ar to, ka "nauda strādā tavā vietā" (kas īstenībā ir ļoti perverss krāpniecisks princips).
Un tad kad viena pasaules daļa dzīvo ļaujot naudai strādāt savā vietā, tad vienkārši ir jābūt kādai citai pasaules daļai, kas ar roku darbu saražo "segumu" šai sistēmai.
+2
Eiropā konsultēšana utml, Austrumāzijā ražošana, bet Āfrikā bērnu ražošana un vienkārša savstarpējā apkaušana. Ēdienu jādiedelē no eiropiešiem, jo tie, redz, pirms 40 gadiem nigeriem lika strādāt.
Tikai mellajā kontinentā notiek šitas ārprāts un kur mellie ierodas, tur arī sākās tāds pats murgs.
+1
Par Rietumeirop kk:( ir taisnība. Pārēdušies rietumnieki bez gastarbeiter nemaz nevarētu normāli funkcionēt.
0
Interesanti būtu, kas notiktu, ja, teiksim, francūži, padotos un visi pamestu Franciju. Paliktu dažādu toņkārtu mellie. Ko viņi darītu?
Bet ko tur, man jau šķiet, ka mūsu vaina ir tā, ka mums pisties un taisīt bērnus nepatīk. Cik tad ilgi Eiropas pensionārs klepos pret jauniem āfrikāņiem, kam dabiskās tiesības pēc dzīves telpas.
+5
ko tu muldi- pisties nepatīk?! :D
+3
Tur jau tā lieta, ka patīk. Ar blakus istabā raudošu sīko nevarētu būt īpaši forša pišanās :D
0
Vispār jau, par spīti atsevišķu cilvēku patikšanai, rietuminieki pišas arvien mazāk. Labi, es katram blakus neesmu bijis, bet tādas ziņas esmu lasījis no dažādiem avotiem.
+1
^ Diarētiķim.
Lūk, tā jau ir mūsu diagnoze. Mums pat blakus istabā raudošs sīcis fīri traucē. Ja jau gribētu, tad netraucētu arī begemots tai pat istabā.
0
nu nu... arī tabletes un gumija ir ļoti plaši lietotas mantas (un arī viagra). un problēma atrisināta - sīcis nebļauj un var turpināt kā studiju gados līdz kamēr tev 70
0
starp citu - es neuzskatu, ka tas ir kāds īpaša "naturālā garīguma" piemērs vai lielāka dzīvesdziņa, ka piem. Vjetnamā vai Angolā dzimst vairāk bērnu nekā Holandē vai Latvijā. Tas vienkārši ir prežu un tablešu trūkums un neizglītotība par šīm lietām.
+4
Lai pavisam neaizietu no tēmas patīkamos sānceļos - es gribēju teikt, ka, khm, krāsaino ierocis pret mums ir krāsains, gumijā neietērpts krāns.
+1
Salaida ieksa visadus degeneratus/meslus/parzitu... tagad netiek gala:

www.apollo.lv/portal/news/article...

Skinhead vel celusies no ENG :pozor:
0
^ Nepaspēju izlasīt Tavu pēdējo komentāru. Var jau būt, ka faktori ir visādi, bet rezultāts tomēr uzskatāms. Un Eiropas krāsainie taču zina, kas jādara, lai nerodas, bet rodas tāpat.
+1
Vieni no agresīvākajiem un nekārtības raisošākajiem Anglijas futbola faniem - Millwall FC fani aizstāv savas pilsētas ielas un dzenas pakaļ "protestētājiem". Izskatās, ka tur pa vidu ir arī menti un par šādu palīdzību īpašas pretenzijas neizrāda.

www.youtube.com/watch?v=p21-zkDlNUY...
+2
Par bērniem runājot, man liekas, ka Eiropā tiek veikts vairāk abortu kā dzemdību. Šaubos vai 3. pasaules valstīs aborts ir īpaši izplatīta prakse.
0
BTW — hipotētiskais scenārijs par noliktavas tīšuprātīgu nodedzināšanu grautiņu laikā un apdrošināšanas atlīdzības iekasēšanu nebij domāts kā Nuclear Blast grupu kvalitātes apdiršana vai sazvērestību teoriju bīdīšana, bet vienkārši uz ātro iešāvies prātā variants :)

(kas pilnīgi prasās pēc izmantošanas!!!)

Jebkurā gadījumā — īstais laiks uzlikt šo te dziesmiņu:

www.youtube.com/watch?v=6chg2l6O3lc...
0
Reku mūsējie dīkdieņi ārdās. Kā nekā, vajag taču parādīt, ka esam Eiropā un no Anglijas neatpaliekam ibio!

www.apollo.lv/portal/news/article...
+2
"Ngongo Mwambi has to travel 5 miles every day for fresh water and 7 miles for food...........This is because the daft twat torched Peckham Spar and Tottenham KFC and now has to walk to Croydon for breakfast."
0
Hahaha, "Ngongo Mwambi has to travel 5 miles every day for fresh water and 7 miles for food......"

Lasot šo, biju pārliecināts, ka runa ir par Dārfūras vai Mali iedzīvotāja stāstu!
0
Tur viņi travelo par kārtu lielākus gabalus un nepukst, ble.
-3
Tagad uz Londonu lidot iepirkties ir īpaši lēti. Tikai jālido uz nakti.
+3
Lūk, tas ir vāks.

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/388...

"Viņu partijas pārstāvis Saimons Hjūzs Guardian svētdienas laikrakstā Observer raksta, ka asa vēršanās pret nemieru dalībniekiem var tikai pasliktināt situāciju valstī. Viņaprāt, ilgtermiņa risinājums meklējams atbalstā nabadzīgajiem valsts iedzīvotājiem."

Jā, jā, un tiem papildus pabalstiem klāt vēl visus mellos debesmannā izpeldināt un katram pa rozā ponijam uzdāvināt. Mīkstmieši, ko lai citu pasaka.

Būtu svētīgi, ka kāds mello bars paša Hjūza mājai izbombītu logus, iznestu teļļuku un suni atspārdītu. Arī tad "asi nevērstos" pret nemierniekiem, bet katram piecīti rokā iespiestu? Momentā vectēva WWII laika Bren Gun no pagraba izvilktu. :)
+1
tikai tad nevajag brīnīties, kad uzrodas 'norvēģu terorists" arī britu nācijā. domāju, ka normālam cilvēkam, kas strādā, maksā nodokļus, kura veikalam izbombī stiklus, lai nozagtu vergu zīmola botas (lasīt- nike), šito visu redzot un dzirdot iekšās sāk vārīties. ne mirkli neattaisnojot masveida bērnu slepkavu, bet Iesalniekam bija taisnība- tās ir sekas visam šim korektumam, multikulturālismam utt. pievilksim klāt arī pabalstu sistēmu, atšķirīgu kultūras līmeni utt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas