RELICSEED spēlēs UK un USA
+4
Latvijas grupa RELICSEED spēlēs leģendārās METALLICA dzimšanas dienas svinību ietvaros

Latvijas thrash metal apvienība RELICSEED iepazīstina ar jaunu singlu „QUEEN”, dodas Eiropas koncertturnejā un šā gada decembrī uzstāsies Amerikā ietekmīgākās thrash metal apvienības METALLICA trīsdesmitās dzimšanas dienas svinību pasākumu ietvaros.

Šodienas RADIO 101 ēterā tiks pirmatskaņots RELICSEED jaunais singls „QUEEN”, kas ir neliels ieskats pārmaiņās grupas radošajā darbā, kā arī nākamā albuma kopējā muzikālajā koncepcijā. Jaunā albuma ieraksts plānots 2012. gada vidū studijā TRANZFORMER STUDIOS Burbankā, Kalifornijā. Dziesmu „QUEEN” var noklausīties arī šeit: soundcloud.com/relicseed/queen...

Ar jaunā singla iznākšanu grupa uzsāk savu Eiropas koncertturneju, kuras ietvaros sniegs 100 koncertus. Pirmie koncerti no 16. līdz 19. septembrim notiks Apvienotajā Karalistē, savukārt oktobrī, novembrī un decembrī RELICSEED dosies uz citām Lielbritānijas pilsētām un koncertiem Baltijas valstīs un Vācijā, kā arī ASV.

Šā gada 8. decembrī Sanfrancisko RELICSEED uzstāsies ar gandrīz divu stundu garu koncertu pasākumā, kas veltīts leģendārās grupas METALLICA 30 gadu jubilejai. Pasākumu organizē Sanfrancisko „Metallibash” komiteja, un tas norisināsies leģendārajā bārā „Kimo’s”, kurā 2002. gadā ir spēlējusi pati METALLICA.

Par 2012. gada koncertiem grupa izvairīgi klusē. „Ja turpināsim kā līdz šim, nav ne mazākās jausmas, kur, kad un ar ko kopā būs tas gods spēlēt nākotnē,” saka mūziķi.

Par RELICSEED
2004. gadā dibinātā Latvijas thrash metal apvienība RELICSEED savas pastāvēšanas laikā ir spēlējusi Latvijas lielākajos festivālos. 2010. gada 3. decembrī grupa izdeva debijas albumu „60 minūtes sapņa” – četru talantīgu mūziķu Andreja Upmača, Jāņa Narbuta, Kārļa Šteinmaņa un Edgara Rakovska viedokli un attieksmi pašiem pret sevi un apkārt notiekošo, kas tika nominēts „Latvijas metāla gada balvai 2010”. Albuma prezentācijas koncertturnejas ietvaros tika nospēlēti koncerti četrās Latvijas pilsētās: Rīgā, Cēsīs, Jelgavā un Liepājā. Grupai ir līgums ar ASV un Vācijas ierakstu un koncertu organizēšanas kompāniju DIRTY EARTH RECORDS.

Papildus informācija:
www.relicseed.com
www.draugiem.lv/relicseed

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
te vēl vidaks:
video.leta.lv/
0
Šitas gabals jau vairāk pēc tāda grūva izklausījas, kaut kas no Anthrax, kaut kas no Machine Head utml., vismaz tā pēc vienas reizes izlikās.
0
Pirmais rifs ir ļoti izdevies, otrais arī. Bet, kolīdz sākas vokāls… Ek, nu labi, dziedāt drīkst katrs, kā grib, un kopēt stilu no jebkura, ko grib :)

Tāpēc labi šķiet, ka drīz vien vokāls kļūst brutālāks. Vispār — kopumā jāsaka: lai arī visi ritma un melodiju elementi šķiet kaut kur jau tā kā dzirdēti, tie nekur kopumā nav skanējuši tieši šādā kombinācijā, tā kā šī dziesma «Queen» droši vien iepatiksies ne tikai tiem, kuru primārā izvēle ir klausīties thrash.

Pāriešana uz angļu valodu — nu tur laikam neko nevar darīt, jo ārzemju publikai bļaut virsū liriku no sērijas «Latvieti, kāpēc tik gļēvi?!» laikam nebūtu īsti jēga… Bet cerams, ka priekš savas tautas Relicseed pietaupīs kādu gabalu dzimtajā valodā!

… un šajā vietā manas pārdomas iztraucēja sekojošs fakts souncloud profilā:

«Relicseed: Edgars Rakovskis, Manchester, Britain (UK)»

Interesanti, ko tas varētu nozīmēt?
+1
Ierakstā jā, dzīvajā gan tik grūvīgs neizklausījās.
+1
Es Relicseed dzīvajā pirmo un pēdējoreizi redzēju 3 gadus atpakaļ Blomē...Un toreiz man iespaids bija tāds, ka tā ir parasta kaveru izpildītāju grupa un nekas vairāk, jo nekas no viņu pašu sarakstītā repertuāra tā arī man prātā neiesēdās.
0
kāds varbūt zin izskairojumu, kā grupa no laukiem bez megaierakstu kompāniju atbalsta un radniecības ar miljonāriem tikusi tur, kur viņi sakās esam tikuši? Jeb kāds no iepriekšējiem parametriem ir aktīvs?

0
A kur viņi ir tikuši ? Un kāda starpība Metāla blicei no LV vai tā ir no laukiem vai Rīgas ?

P.S. ''Grupai ir līgums ar ASV un Vācijas ierakstu un koncertu organizēšanas kompāniju DIRTY EARTH RECORDS''
-6
"no laukiem" = no austrumeiropas valsts bez nosaukuma un patērētāju tirgus
"kur viņi ir tikuši" = šā gada 8. decembrī Sanfrancisko RELICSEED uzstāsies ar gandrīz divu stundu garu koncertu pasākumā... bal bla bla... Nu varbūt tur vienkārši jānopiķo par to dalību... nez. Metallicas fanu pasulaulē ir mega daudz, gribētāju tur pazīmēties tajā pašā asv arī pa pilnam. Varbūt nostrādāja "lauku" faktors, kaut gan ir taču pasaulē daudz atpazīstamāki lauki par LV.

"DIRTY EARTH RECORDS" ir mega leibls? Šodienas pasaulē, kur ar ierasktu tirzniecību ir tādā dirsā, kā ar šņabi 86 gadā psrs... pelna no končiem? Grupa bez vārda? kaut kā neticas...

viss tas ir tik fanatastiski, ka pietrūkst kāds nezināmais lielums, kas varētu būt pašu piesaistīts kapitās visām šitām izklaidēm...
0
Man liekas, ka tur nav nekā TIK fantastiska. Pieļauju, ka iespējai uzspēlēt tajā jubilejas pasākumā ir tieša saistība ar Latvijas oficiālā Metallica fanu kluba darbību. A pārējais - protmas, pozitīvi, bet tas diez vai ir kas super fantastisks.
0
- nav, nav nekādas saistības.
Pieļauju, ka iespējai uzspēlēt tajā jubilejas pasākumā ir tieša saistība ar Latvijas oficiālā Metallica fanu kluba darbību.

0
+ tādus pašus jautājumus varētu uzdot par Sacramental un visiem pārējiem.
no laukiem, bez leibla un naudas čemodāna..
viss tas ir tik fanatastiski, ka pietrūkst kāds nezināmais lielums, kas varētu būt pašu piesaistīts kapitās visām šitām izklaidēm...
0
Domāju, ka Metallica arī būtu patīkami, ja svinībās tu būtu fani no visas plašās pasaules (no Mazpisāniem līdz geju mekai - Ņujorkai) (kas ne tikai iedzertu, bet arī uzspēlētu ko jautru un atraktīvu).

+2
pie reizes - esam par šo domājuši un cilājuši jau labu laiku, bet ai pohujnahujbļja atlikuši, te nu tā te torte tuvojas.

septembra beigās, Nabaklab būs kkas lekcijai / semināram / diskusijai līdzīgs par šo aktuālo, interesanto, derīgo tematiku un vielu pārdomām - alternatīvā mūzika (bla bla bla un metāl mūzika ar) mūziķiem, menedžeriem, iesācējiem, interesentiem, par tēmu - preses relīzes, mēdiji, mūzika, koncerti te, tur, cd izdošana, koncertu organizēšana utt.
info sekos.
0
apsveicu!
+3
^^ alus, šnabis, pupi būs?
0
Man šķiet, ka tas ir ļoti forši, ka džekiem ir laiks, iespējas un līdzekļi uzstāties ārzemēs. Cik ta grupas no LV metālscēnas vispār ir tikušas tālāk par Blomi vai kādu Baltijas festiņu? Lai tik laiž apkārt, spēlē un krāj pieredzi :)
-2
^^ pežas un viskijs.
0
ne/pa tēmu: Cēsu grupa Enhet arī eiro tūrē drīz:

Cēsu hardcore/metal apvienība „Enhet" pēc vairāku mēnešu pārtraukuma atgriezīsies uz skatuves, lai atrādītu pa vasaru sastrādāto un iesildītos gaidāmajai turnejai.

17. septembrī plkst. 22:00 savās mājās Cēsīs „Enhet" aizvadīs koncertu, savukārt jau četras dienas pēc koncerta „Fonoklubā" „Enhet" Berlīnē atklās Eiropas tūri, kurā nedaudz vairāk kā divu nedēļu laikā ir plānots aizvadīt trīspadsmit koncertus, aptverot deviņas valstis – Poliju, Vāciju, Nīderlandi, Luksemburgu, Slovēniju, Austriju, Ungāriju, Serbiju un Čehiju.
www.enhet.net
0
^^ P3LICAN "septembra beigās, Nabaklab būs kkas lekcijai / semināram / diskusijai līdzīgs par šo aktuālo, interesanto, derīgo tematiku un vielu pārdomām - alternatīvā mūzika (bla bla bla un metāl mūzika ar) mūziķiem, menedžeriem, iesācējiem, interesentiem, par tēmu - preses relīzes, mēdiji, mūzika"

par relīzēm, informācijas sagatavošanu medijiem (ar īso e) man tiešām būtu ko teikt. Pastāsti par pasākumu vairāk uz darba meilu /Džeina T.
0
Šitais labs varētu būt. Ja nebūs komandējumi utt, mēs droši vien visa grupa aizkāpsim — mums šitā tēma lielā mērā pazīstama no prakses puses — it īpaši jau nu pirmkārt Vovčikam, kaut vai ņemot vērā, ka Dark Domination pēdējais albums iznāca Japānā :)
+2
Ja jau reiz tēma neceļos nogājusi, tad es varbūt varu atļauties sajūsmu par Green Carnation
...
...
+2
karametals.lv/zinas/612/muziki-ai...
---
Manas pārdomas par šo tēmu...
+4
Visiem skeptiķiem, neticīgajiem, latviešu identitātes „glābējiem”, reālajiem „acu atvērējiem”, mūzikas un metāla subkultūras diplomētajiem kritiķiem, apskatniekiem, žurnālistu čupām un jebkuram citam interesentam atbilde bija, ir un būs tikai viena – darbs. Darīt. Rīkoties.

Zināt tādu terminoloģiju?

Ne man, ne rela[x]ed, ne arī kādam citam aiz muguras nestāv un tuvākajā laikā nestāvēs roudranners, sonī, aliss kūpers vai ventspils naftas termināls.

Ahā! Nekā tāda nav – tātad viss ir mēsli! „Bullšits!” Šitāda ierakstu kompānija nekur nav dzirdēta! Acīgajiem, redz, iztrūkst „ķēdes posmi”...

Komentētāj. Domu graudu ģenerētāj. Kritiķi.

Parādi man vienu – tikai vienu vienīgu grupu,
mūziķi, izpildītāju, mākslinieku – no Latvijas mēroga/kalibra valsts vai reģiona, kurš ir iešāvis „roudrannerā” vai tamlīdzīgā kompānijā ar pirmo mēģinājumu ārvalstīs. Ja jau spēj kritizēt, atspēries skepsēt, muti virināt un taustiņus klabināt tik ļoti pārgudrā un zinātniskā manierē – lūdzu, praksi. Piemērus. „Par un ap” čaukstēt prot jebkura skaņu izdvest spējīga cilvēciska būtne. Vēl parādi to, kurš savu pirmo koncertu ārvalstīs ir sniedzis uz pasaules lielākā festivāla skatuves vai kaut vienā no Eiropas apmeklētākajiem klubiem.

Krīze nav valstī; krīze nav finansēs. Krīze – jau fatāli šausminoša – ir latviešu intelektuālajā un garīgajā domāšanā, attīstībā, attieksmē pašiem pret sevi kā konkurētspējīgiem indivīdiem un to, ko katrs no mums dara. Nav skaidra un, kas pats svarīgākais – nekad praktiski mēģināta lietu kārtība, norise un secība. Mēs nekad, neviens un nekur netiksim ar attieksmi „tu tur nevienam neesi vajadzīgs”. Tās ir absolūtas, galīgas un kapitālas muļķības. Jā, un es to apgalvoju vēl jo vairāk tieši tad, kad visi ir „atēdušies”, pārēdušies, atskatījušies un visiem viss riebjas. Un vēl vairāk tad, kad ir „interneta un neierobežotās informācijas plūsmaz laikmets”. Mani reiz viens labs ģitārists mēģināja „vest pie prāta”, sarunu ievirzot „kā viens cilvēks var būt tik slimīgi un katastrofāli optimistisks, kad visur ir rakstīts, kas un kā notiek” gultnē.

Bet, redziet.

Latvieši redz sliktu absolūtā vairākumā. Ir argumenti, ka, lūk, ar sliktajiem piemēriem tiekot mēģināts parādīt, ka „dzīvē notiek visādi”, esot jārēķinās arī ar neveiksmēm, ar izgāšanos, ar visu... nu, jā, jā – ar visa kā daudz negatīvā jārēķinās! Nu, jā... jārēķinās. Nu, un? Tu rēķinies ar negatīvo. A, kur kaut kas pozitīvs? „Nu, kā... bet tur jau... nu, neko nevar zināt. Nu, kā tu vari zināt, ka būs? Kā var zināt? Kur nauda.. kur.. ? bet.. ai../ tik daudz neatbildētu jautājumu... Es jau tikai gribu parādīt, ka vajag arī par to negatīvo padomāt! Es tikai to labāko vēlos!”

Jūs redziet, ko jūs darāt ar savām smadzenēm? Jūs apzināties to, ka paši bendējat savas personības, domas, sapņus, idejas un darba spējas? Kā viens cilvēks var mērķtiecīgi domāt, runāt un propagandēt negācijas un vēlēties panākt pozitīvu rezultātu??? Ja ir kāds, kurš man var izskaidrot arī šo fenomenu – es ĻOTI labprāt uzklausīšu.

Mēs redzam, runājam un propagandējam surogātu, negācijas un saraudātas acis. Šādā vidē mēģinām darboties, attīstīties un pilnveidoties, taču nesanāk, jo sēžam paši savos sūdos, piedodiet. Nelaime tiem, kuri uzdod „a, kā var zināt”, „kā to var”, „kā tas iespējams” tipa jautājumus – turpiniet jautāt un jūs nekad uz tiem neradīsiet atbildes. Nekad.

Cilvēku attieksmi un domāšanu mainīt ir, lai neteiktu, vairāk ļoti, ļoti grūti. Jo sevišķi tādu, kuri konsekventi turpina uzskatīt, ka jebkas, ko viņi līdz šim ir darījuši un no tā iegūtais rezultāts ir vienīgā pareizā un ilgtspējīgā mēraukla. Aksioma. Kur nelaime atkal? Tādu ir vairākums. Un viņi ir, viņi bija un viņi būs un šie „darītāji” vienmēr pamācīs un norādīs citiem, kas ir pareizi un kas nepareizi. Un ko dara pārējie?! Protams, ka tam visam tic.

Nu, ticēsim. Ticēsim teorijām, pieņēmumiem; ticēsim tam, kas „visur rakstīts”; turpināsim iedziļināties ziņu sižetos, populārzinātniskos portālos, to komentētājos un dzīvosim ar sajūtu, ka viss ir kārtībā, jo neko nevar panākt. Pilnīgi viennozīmīgi nevar, jo... nu, tā taču visi runā. Tātad – tā ir taisnība.

Veiksmi un izdošanos!

Edgars
+4
Tas jau puslīdz skaidrs, ka zem guļoša akmens ūdens netek, bet biedrs Zyanide interesējās - ar ko jāpārguļ, lai varētu maukt 100 konču tūrē un bliezt 2h konci Metallicas jubilejas pasākumā.
0
Rakovski! Izklausās vairāk vai mazāk pēc Šlesera runas :)

Bet ja nopietni, tad šeit visi (neatkarīgi, vai paši spēlē kādā grupā vai nespēlē, ir uzstājušies ārzemēs vai nav, izlaiž albumus vai nē) reāli apsveic un priecājas līdzi Relicseed izaugsmei!

Tas, ko diskutētāji šeit cenšas apspriest, ir — kā šādi panākumi aizjūras zemēs un iespēja spēlēt pamatīgā tūrē ir salīdzināmi ar citu grupu darbību, un cenšas izprast, kas un kā ir mainījies mūzikas biznesa apritē salīdzinājumā ar 90-tajiem un 00-tajiem. Agrāk ar tām tūrēm, piemēram, bija bēdīgi: lai tiktu lielā tūrē par iesildītājiem kādiem stabiliem, pazīstamiem māksliniekiem (tipa no Satyricon vai Gorgoroth plaukta), vajadzēja rēķināties, ka divus — trīs gadus vajadzēs tūrēt reāli bez nekādas atlīdzības: tu vari iegūt tikai atpazīstamību, bet paiku un degvielu pērc par saviem līdzekļiem. Kad tu esi ieguvis atpazīstamību, tad jau vari sākt pieprasīt normālus honorārus. Īstenībā tā ir jebkurā profesijā, ka tev daži pirmie gadi jāpavada amatiera statusā, tā kā šādus piedāvājumus nevajadzētu uztvert uzreiz kā apvainojumu — bizness ir bizness. (Vienā Metal Hammer numurā Trivium līderis atminējās, ka vienā gadījumā no viņiem tika mēģināti izspiest vēl 20 000 dolāri par tiesībām piedalīties tūrē.) Tikai dažas jauniesācējas grupas var atļauties braukāt tūrēs uz šādiem noteikumiem, tāpēc es ļoti ceru, ka Relicsseed ir izsitušies jau tālāk!

Un mēs visi šeit esam priecīgi par to, ka mums būs viena grupa vairāk, ar ko lepoties. Un mēs, runājot ar masu meinstrīma patērētājiem, kad viņi gribēs smīkņāt par andergraundu, kā «savējās» kontrkultūras pārstāvjus minēsim vairs ne tikai Skyforger, Heaven Grey un Tesu, bet arī Relicseed!
0
Arī Flaying ir braukuši Eiropas tūrēs - ar dievu uz pusēm pa nelieliem klubiņiem un priecājušies, ka sanāk degvielu atpelnīt un paikai pietiek.

Ja labs leibls, tad palaiž tūrē ar citām savām grupām un tad jau apstākļi ir labāki.

Vic Anselmo braukā, bet tas gan vairs nav Metāls.
0
Tā jauki dizrdēt viedokli paplašinātos teikumos. Lai arī kā Tevi dēvēt.

Mans komentārs, savukārt, ir nelielas pārdomas par to, ko esmu redzējis, dzirdējis un ko man ir jautājuši pēdējā pusgada un diennakts laikā.
0
Rosewater arī spodrina Latvijas pagrīdes slavu, un īstenībā tak mēs kā nācija varam lepoties arīdzan ar Iļģiem.

Vēl Rakovskis argumentē šādi: «Ne man, ne rela[x]ed, ne arī kādam citam aiz muguras nestāv un tuvākajā laikā nestāvēs roudranners, sonī, aliss kūpers vai ventspils naftas termināls.»

Smieklīgi ir tas, ka es pats esmu Ventspils Naftas un Latvijas Kuģniecības akcionārs, un nesen noskaidrojās, ka Intars arī ir Ventspils Naftas akcionārs :) Bet tas jau nenozīmē, ka es ietu tagad kaut kur kaut kam kaut ko prasīt, ar pastieptu cepuri dauzoties pie valdes priekšsēdētāja durvīm. Manuprāt, tas fakts, ka tavu grupu aicina kaut kur spēlēt un piedāvā honorāru, kā arī piedāvā izlaist albumus, jau ir zināma kvalitātes zīme pati par sevi. Relicseed gadījumā tas ir jo īpaši redzams — pieaugot grupas līmenim, arī rodas iespējas. Mēs visi tagad turam īkšķus par Relicseed, lai šīs jaunās iespējas netiktu nopūdelētas :)
+2
Domājot par LV mūzikas neregulāro izkļūšanu plašajā pasaulē, atcerējos vienu izdevušos dziesmu no deviņdesmito vidus. Lai arī šis gabals nav no mūsu iecienītajiem žanriem, tomēr šķiet, ka šis ir viens no visu laiku labākajiem piemēriem, kas apliecina: latviešu folkloru iespējams piekaut līdz nepazīšanai, bet dziesma beigu beigās vienalga paliks nebeidzami latviska! :)

www.youtube.com/watch?v=bh1BJUL0P7M...
+4
Es dzerot alu un spaidot taustiņus, kā arī bezdējot krēslā tomēr pateikšu tās divas lietas, ko domāju:

1. 100 konči gadā kādreiz bija Līviem, Eolikai, Remix, Zodiakam un kam tur vēl. Bet tas bija laikos, kad auditorija bija 180 miljonu. Maiklam Džeksonam bija 80 miljoni pārdotu plašu, Zodiakam bija 40 miljoni. Tas par tiem koncertiem.
2. Otrkārt - vienīgais, kas netā uznāk par Dirty Graund Rekords ir viņu maispeis lapa ar 200 draugiem. Vai Hetfīldam uz vecumu pēkšņi nauda un slava būtu kļuvusi nesvarīg, ka sadarbojas ar andergraundu?

Varbūt pie vainas ir mana totālā paranoja.
+1
Nē, nu tas ASV koncis Relicseedam jau nav domāts kopā ar Metallica, vienkārši tas ir veltīts Metallica jubilejai. Tādi koncerti simtos klubu pa visu pasauli notiek. Arī Urbix, manuprāt, Jelgavā tādus laiku pa laikam taisīja. Tāpēc nevajag jau prasīt no džekiem uzreiz pasaules mēroga slavu, bet anyways ir baigi forši, ka viņi ir tikuši kaut kur paspēlēt ārpus Latvijas, malači! Tā turpināt!
+4
Jā jā jā.. cerība sev, saviem spēkiem utt

aizej uz banku un noliec biznesa plānu, kurā būs rakstīts - nu vot mēs paspēlēsim kaut kur kaut ko, tad mēs aizbrauksim uz LA, kur mūs varbūt pamanīs, un galu galā ir taču jādara, jādara jādara....
un pats gavenais, biedri baņķieri, iedo piķi, lai es varu ieskrieties savai pasaules karjerai...

Ok, pārspīlēju, bet Edgara kungs arī pārspīlē. Ja tu mūzikai pieej kā biznesam un, cik no Edgara var saprast, tas tā arī ir - cerības pārdoties pa dārgo un dzīvot no muzicēšanas, tad kāpēc apvainoties, ja tavu darbību vērtē tieši no šī aspekta - ieguldītais, prognozētais un perspektīvas vispār. Ja kāds blakus Alfai atver mazu veikaliņu, diez vai, ka viņam kāds sitīs pa plecu un slavēs par izrādīto optimismu un cerību saviem spēkiem, itsevišķi ja preču klāsts nav nekas exclusive.

Resp, vēlreiz, mans viedoklis ir, ja jau zīmējies un tērē piķi pašapziņas celšanai, tad nu ko tu apvainojies, ja kāds uz to tā arī paskatās... Bizness??? Cerības vinēt kazino uzliekot uz kādu ciparu ir lielākas, nekā cerēt kļūt veiksmīgam mūzikas biznesā. Matemātika, tikai šoreiz nevis muzikālā, bet klasiskā... NU un ko mēs domājam par spēlmaņiem, kas visu liek uz vienu ciparu un nāk ārā no iestādes bez biksēm? Kāpēc šis radošais kolektīvs būtu savādāk jāuztver, ja vienīgais uz ko Edgars balstās ir ... cerība, un pārsvarā uz veiksmi. Pašu spēkem (finasu līdzekļiem) taču skaidrs, ka par superzvaigni nekļūt, mūzika arī nav the next best thing. Nu būsim reāli, lūdzu. Kas paliek? Varbūtības teorija.

Varētu vēl sākt ķidāt līdzības un aizņemšanās, bet tas pārsvarā intersē "apzagto" grupu fanus un "kolēģus no ceha", kuriem nepatīk, ja kāds izmanto dopingu. Bet nu man šķiet, ka muzkālā oriģinalitāte nav tas, ar ko izceļas Relicseed. Izceļas uz LV fona ar sakarīgiem teksitem latviešu valodā un zināmu mūzikas kompizīciju, spēlēšanas kavlitāti. Pliks ātrums interesē ļoti mazu daļu klausītāju.

Tagad.. pats galvenais, Lūdzu likt mierā latviešus. Aizbrauksi uz USA un paskatīsies, kā tevi tur visi atplestām rokām sapaijās un sagaidīs un pavērs durvis uz veiksmes pasauli.. potams. Kaut kur biju dzirdējis salīdzinājumu par to, ja jau latvieši vis vis vis vis melnākie un skaudīgāie, tad laikam visi youtube komentētāji ir latvieši, visi pasaules forumu dirsēji ir latvieši utt... protams.
Ā nu pareizi, Edgars ir no Manchester, UK. Sorry, bro! ;)

Nav cepiena, nav.. pie kam nekā personīga. Davai gāžiet, spēlējiet, bet nevajag mītiņu taisīt un apelēt uz kaut kādām tur mītiskām nacionālajām sliktajām īpašībām, kuras piemīt visiem. Anglija ar savu dzelteno presi vispār nones. Bet nu ne man latvietim to Edgaram stāstīt.

Veiksmi! To jums vajadzēs!
+1
Cik lasītas intervijas un runāts ar mūziķiem, galvenais ilglaicīgu panākumu avots ir — uzbūvēt zinošu, lojālu, apmierinātu fanu bāzi. Tādu, kāda ir Skyforger, Arch Enemy, Metsatoll, Mayhem un citām grupām. Kā to izdarīt? Izlaist albumus ar pievienoto vērtību (un nevis naudas, bet emociju un idejas veidā!), braukt tūrēs un nevis gulēt ar Šāronu Osbornu. Tādā ziņā Relicseed ir uz pareizā ceļa, par to nav jāšaubās — lai arī ceļš ir tikai pašā sākumā: uh, kur tai vajag būt fantastiskai sajūtai! :))))

Priekš latviešu klausītāja Relicseed latviskie teksti nesa līdzi pietiekamu poētisko lādiņu, lai liktu šīs dziesmas klausīties ne vienu reizi vien. Vai šis pats uzlādējošais spars saglabāsies arī angliski runājošās publikas ausīs, klausoties tekstu jau tulkotu — to Rakovskis un pārējie mums droši vien pateiks pēc tūres beigām!
+3
Relicseed pretendē uz SUICIDAL TENDENCIES iesildīšanu; vari paļīdzēt šo mērķi sasniegt, rīkojoties, kā šeit norādīts: www.facebook.com/relicseed

(ejot uz on.fb.me/pOfDwO un zem bildes spiežot "I like"/"Man patīk")
0
Balsošana atklāta tikai līdz šodienas, 26.09. plkst. 14:00
0
Done! :)
0
Nospiediet arī Share, lai jūsu draugi redz ģīmjugrāmatā, un pierakstiet klāt aicinājumu izplatīt tālāk! :)
+2
Spriežot pēc jaunākā ieraksta Relicseed FB lapā, ir izdevies :)
+2
07.12.2011 LOS ANDŽELOSA, CA, ASV Key Club Relicseed + Korpiklaani
08.12.2011 SAN FRANCISCO, CA, ASV Metallibash 2011 @ Kimo's Info
12.12.2011 FULLERTONA, CA, ASV Slidebar
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas