18.sept / Nabaklab / Apocryphal (Baltkrievija)
+5
svētdien, 18. septembrī, Nabaklab

APOCRYPHAL (Baltkrievija)
www.facebook.com/pages/APOCRYPHAL-BE...
www.myspace.com/apocryphalmetal...

Blizzard
www.draugiem.lv/music/10072895/...

+ kāds djs
ieeja un starta laiks sekos
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Koncerta sākums: 20:00 / ieeja: 2ls

Core of the Coalman (Jorge Boehringer) – elektro akustiskās mūzikas komponists, mūziķis, instalāciju mākslinieks, kas dzimis Asv 1975. gadā, uzaudzis Teksasā, kā savu šī brīža mītnes vietu sauc Čehijas pilsētu Prāgu.
Mākslinieks vislabāk izpaužas tādos žanros, kā ambient, experimental, noise, avant-garde un elektronika. Ar Jorga vārdu saistās darbība mūzikas projektos - Core of the Coalman, Caroliner Rainbow un citos. Viņa dzīvesstāsts, tāpat, kā viņa mūzika vai mūzikas pasniegšanas veids plašākai auditorijai būs mazāk zināms, lai gan – nelaidiet garām šo dīvaini – leģendu!
www.myspace.com/opakptak

Apocryphal
Grupa radusies Baltkrievijā, 1994. gadā, un par saviem ietekmes avotiem joprojām min tādus death metal lielgabarītus, kā - Hypocricy, Deicide, Death, Dark Tranquility un Cannibal Corpse. Grupas diskogrāfijā vien ar pāris demo ierakstu, bet tas nav traucējis grupas dalībniekiem doties dažādās sadraudzības koncerttūrēs p abijušajām psrs valstīm.
Radikālāku soli grupa spērusi 2004. gadā – rīkojot starptautisku metāl mūzikas festivālu „Metal Crowd”, kas kā tradīcija turpinās jau vāirākus gadus, pulcējot mūziķus no dažādām pasaules valstīm.
www.myspace.com/apocryphalmetal...

Blizzard
Pirmsākums ir meklējams šī gada sākumā, kad Kārlis(vokāls, ritma ģitāra), Matīss(back-vokāls, solo ģitāra) un Roberts(bungas) satikās uz pirmo mēģinājumu jaunai grupai.
Nepilnā sastāvā tika ierakstīts arī pirmais grupas studijas singls „SinPathetic” , kas ieguva atzinību metāla cienītāju vidū.
Vēlāk sastāvam pievienojās mūsu trūkstošais posms - Rolands(back-vokāls, bass). Pilnā sastāvā ir aizvadīti vairāki koncerti, ne tikai Rīgā, bet arī Cēsīs un Jelgavā.
Vienīgais mūzikas stils, kurā mēs sevi iedalam, ir metāls. Pamatdoma - lai mums pašiem patīk, kā skan, tādēļ cenšamies mūziku bagātināt ar melodiskām iespēlēm, daudzbalsīgiem vokāliem.
www.draugiem.lv/blizzard
www.facebook.com/pages/BlizzardLV/20...

Dj Sinisters un Dj Nefolks
+1
+1
Uzstāšanās secība tāda kā afišā?
+1
mazā zāle:
20:00 / Core of the Coalman (Jorge Boehringer)
21:40 / Dj Sinisters vs Dj Nefolk gatavo kondīciju un sāk grabināt

lielā zāle:
21:40 Blizzard
22:00 Apocryphal

svētdienas vakars, nedomājams, ka kāds baisi gaidīs kādas masas veļamies, tādēl, sāks laicīgi 20:00
labu apetīti.
0
Tas amerikānis diezgan pačotīgs bzw

vimeo.com/26467572
+1
nu ja
+1
Core of the Coalman - iepisa pārāk lielu čerņu, nācās iet dzert, lai saglābtu ausis.
Blizzard - vokāls laikam gribēja ganīt lopus, nācās pamest, lai paņemtu vēl kāds āls. Starpcitu Brenguli un Valmiernieku iesaku tur (vairs) neņemt, pilnīga zupa.
Apocryphal - tīri kvalitatīvs desinieks, entuziasms arī bija labs priekš 8 cilvēku publikas, daļa laikam bija no Blizzard.
Nefolks arī nolažoja ierodoties tā pavēlāk, laikam nevarēja notopot, tā rezultātā Sins bombīja tur savus ejbījemus.
0
ko nevarēju? :D
Apocryphal redzēju, visumā piekrītu, kvalitatīvi, tight nshit, bet es tādus sūdus neklausos - vienalga visu cieņu par pašaizliedzību - laba atdeve tik kuplam apmeklētāju skaitam :) ģitāristi patika, jo bija vismaz kautkāds apmatojums (vienam mati, otram bārda), bet vokālists un bundzinieks gan estētiski nebaudāmi, tāpēc noskatījos tikai vienu dziesmu :(
p.s. www.last.fm/user/nefolk/journal...
0
Te daži vērojumi — gabaliņš bija uzrakstīts laikus, tikai aizmirsu linku šite iemest.

karametals.lv/zinas/620/psihopati...
0
^ ōjā, galda futbols 9Horizon laikā ierullēja !
0
^ apraksts gan bija par citu pasākumu :D
0
bet tur 9horizon un galdabumba ar tika minēti
0
Tas rakstelis bija domāts kā «pieminējums tam labajam un citu neapskatītajam, kas šomēnes paspējis notikt». Tāpēc arī 9Horizon piekabināti klāt — nebij jēga vienas rindkopas dēļ taisīt otru rakstu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas