Death In June Viļņā
0
The Vilnius date of DEATH IN JUNE 30th Anniversary Tour is confimed!
The legendary neofolk band will play the only magic concert in Baltic lands on October 13, 2011 in Lithuania. Exclussive live show of Douglas P. with John Murphy!

Venue: PROPAGANDA Club, V.M.Putino str.5, Vilnius, Lithuania
Event starts at 20.00 h.

Support: the only truly neofolk sound in Baltics - Latvian band ĒNU KALEIDOSKOPS.
Also DJs to keep the atmosphere.

TICKETS - 50 LTL on presale (in person only) - from September 27 at Dangus music store "Ragainė" in Vilnius (Pilies str.6, www.ragaine.org)
- or 60 LTL (18 Eur) at the doors.
For extra information please contact <ctnt@inbox.com>
--- No video recording allowed during the event! ---
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
iesaku
btw - visletakas biljetes visas tures ietvaros, plus te Eiropa DIJ koncerti notiek pa pusei konspirativi un hvz kadas vietas ar ierobezhotu biljeshu skaitu bezmaz 50-100 personam...
zhel ka neesmu dzimtajos krajos tagad...
0
šī ļoti priecīga ziņa! :)
0
a kads vispar no LV apmekles, jeb "te" tada publika neapgrozas?
+1
Varbūt Viļņas latviešu kopiena - Māriņais un Ošiņš? :)
0
holy shit. nemaz nezināju. gandrīz vai jājautā, vai kāds ar mašīnu turp nebrauc un vai ir kāda brīva vieta.
+2
ja naw cmuku puishu (shitie geji), mani neinteresee.
-4
33 & CorpseBride - ja mekle ar ko aizbraukt, varam piedavat stiligu ameriknu busu ar visam pasaules ekstram, no tevis - dabu savas pavieglas draudzenes, tad PM, varesiet smukiem caliem nemt uz kara zoba + pirms tam jaatsuta visu damu foto, jo nav velme uzdurties uz kaud kadam :slundram: :kroksiem:
+1
CorpseBride, tu esi baigi atpazīstama ;(
0
paga, ļauj man minēt - Corpsbride = vai nu Irēna, vai arī Ivo!?
0
Mošk kāds pateiks, bija uz jamo konci ar'? :D
0
koncis labs bija
+4
nebiju, atkārtošos, bet konceptuāli neatbalstu homoseksuālismu tādos izteikti maskulīnos mūzikas virzienos kā metāls, industrija un neofolks, tāpēc DIJ šķebina dūšu. Man personīgi nav saprotams, kā var cēli tur iepozēt vai pasarg dies dziedāt līdzi, klausoties kaut kādu tur Golden Wedding of Sorrow, zinot, ka šo viņš sarakstījis skatoties pa viesnīcas logu un gaidot savu boifrendu (true story) un kāds tur "jaunās tautas" ideāls, kas at the end of the day gets it from behind, ejiet taču es nezinu, piedrāzt bubamaru :D
+2
haha, kāpēc tu vienkārši nevari uzrakstīt, ka tev nepatīk, jo esi homofobs?
-1
jo es principā neesmu (tikai latents) - es SKAIDRI un GAIŠI uzrakstu, kuros stilos/subkultūrās man tas nepatīk, jo vienkārši NEPIESTĀV NE ESTĒTISKI, NE IDEJISKI, kāpēc tu pats neatzīsti, ka esi rusofobs? ??? ????
0
man nepatīk arī mūzika - tā 3 akustenes akordu strinkšķināšana un dziedāšana (= deklamēšana) uz vienas nots. cik tur vispār ir melodiju? nav nevienas
+3
p.s. All Pigs Must Diet
0
Rose clouds of Holocaust ....
0
nujā, ja tev vajadzīgas ļoti komplicētas melodijas, tad nederēs, Death in June vairāk spiež uz atmosfēru :(

tā kā te nav neviena klipona, tad pēc koncerta jau jāieliek, šī ļoti smuka dziesma (tikai slikta skaņas kvalitāte šajā jūtūbā) - www.youtube.com/watch?v=a0UXL6TKzQ8...
+2
For you it's very easy
For you to spread the blame
For you it's very easy
It's done in another's name

Holy water burns like acid
Incense subdues the sheep
You're as clean as the Virgin Mary
From your mouth the poison seeps

I used to think it was funny
But it's very sad
That so many can be fooled
By a poor man in drag

All you seek are confessions
Like you were a god
Giving rosary beads to the Irish
Giving tambourines to the Welsh

You're crippled by guilt
Like a blamed dog
She can't control her own body
She must give it to God

I used to think it was funny
But it's very sad
That so many can be fooled
By a poor man in drag
+2
nez par to homoseksuālismu, grūti pateikt, man netraucē. bet fakts, ka DIJ spēlē kosmosu no tikai 3 akkordiem, jau ir liela daļa viņa maģijas. vienkārša, bet ļoti efektīva tā mūzika, imo.
0
diez vai es esmu kaut kāds fobs tikai tāpēc, ka man nepatīk šovinisms
-1
toties tu uzvedies kā emo tīnis, iedomājoties, ka kādam piš tie dziesmu teksti, kurus tu liec. padomā ar ķirbi! es nezinu, cik lielai necieņai pret savu laiku jābūt, lai lasītu kaut kādas angliskas vārsmas, jo tev pēkšņi salicies, ka ar tevi runā kosmoss. davai spamo savā sviesta cibā, chauvinism, in its original and primary meaning, is an exaggerated, bellicose patriotism and a belief in national superiority and glory. Tavuprāt, Troļļ gņot jeļ ir šovinisti?
0
Viena lieta ja pediņi kautko spēlē, cita lieta, ja viņi to spēlē pedaini. Kamēr neapdzied brūno aci vai nedrāž viens otru uz skatuves, tikmēr tak pofig, ko šie mājās dara.

www.youtube.com/watch?feature=playe...
0
vot es biju. man nu pilnīgi nepavilka. vēl visu pārējo nakti cilvjus, kam patika, apsmēju par:
"here goes the train,
chuuu-chuuu".

Nu nav jau tā, ka man tikai blastbītus un growlu vajag, bet muzikāli es DI6 pielīdzinu jobanajiem čikāgas piecīšiem, sorre. UN PA 60 LITIEM, BAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!

kas kuram, i suppose.
0
ievads koncim gan patika - pirmās piecas minūtes or so. šķita, ka būs interesanti.

alus, kā vienmēr, bija lielisks.

nopelnīju mega MĪNUS KARMU, kad man uznāca smieklu lēkme pāris minūšu garumā - daži tur gribēja mani tur jau galēt, hahah.
0
"toties tu uzvedies kā emo tīnis, iedomājoties, ka kādam piš tie dziesmu teksti, kurus tu liec. padomā ar ķirbi! es nezinu, cik lielai necieņai pret savu laiku jābūt, lai lasītu kaut kādas angliskas vārsmas, jo tev pēkšņi salicies, ka ar tevi runā kosmoss. davai spamo savā sviesta cibā, chauvinism, in its original and primary meaning, is an exaggerated, bellicose patriotism and a belief in national superiority and glory. Tavuprāt, Troļļ gņot jeļ ir šovinisti? "

iekopēju tekstu dziesmai, jo man patīk, tam nav saistība ar 'emo' subkultūru, tavi komentāri arī nevienam nesniedz seksuālu apmierinājumu.
kādai vēl necieņai pret savu laiku? kas ir 'mans laiks?', vienīgais, ko es tiešām zinu - mans laiks noteikti nav tavs laiks (fool).
man nepatīk "Troļļ gņot jeļ" mūzika, kas tur ko nesaprast? man, piemēram, patīk "Moon Far Away", viņi arī ir no Krievijas, tā kā tava argumentācija nestrādā.
+1
Dziesmas teksts ir riktīgi zajebis, tas ir no tiem, kuru var lasīt kā atsevišķu dzejoli, jo tur ir literārā kvalitāte. Kāda tur atšķirība, ka grupā ir kāds gejs vai transseksuālis. Vai tad sāksim tāpēc mest ārā vai dedzināt visus Judas Priest ripuļus?
0
^ kā arī Troll un attiecīgos Gorgoroth ierakstus, un, protams, Cretin.
0
Neuztvērāt domu?
0
es tikai pievienojos troļļa barošanai
0
Gālam es piedodu par WARDRUNU (lai gan vienu dziesmu viņš tur konkrēti sabojā)

A kas tur ar Troll? Arī zaimo?
0
Pusnaktī ar lāpu rokā un baltu palagu ap galvu sabradāšu visus Rage Against the Machine diskus, kas man ir, jo tur tak uz ģitāras ir melnādains džeks!
0
p.s. īstenībā jau mans viedoklis nav tik agresīvs, kā varētu likties, bet te ir jopcik trūmetāls un nevienam īstenam trūlim nevajadzētu stāvēt uz kaut kādiem piezemētiem tolerantiem prātuļojumiem. Vai nu ir, vai nav! Cēsu Džons! Piedrāzt Bubamaru! 665+1
0
Moon Far Away patiesībā diezgan viduvējs projekts. Pēdējā plate lika vilties. Sadarbība ar sešiem mirušajiem bulgāriem gan pavisam cita lieta
0
"Pusnaktī ar lāpu rokā un baltu palagu ap galvu sabradāšu visus Rage Against the Machine diskus, kas man ir, jo tur tak uz ģitāras ir melnādains džeks!"

"Tom Morello was born on May 30, 1964, in Harlem, New York, to Ngethe Njoroge and Mary Morello. He is of Irish and Italian descent on his maternal side, and Kikuyu Kenyan descent on his paternal side."
0
"A kas tur ar Troll? Arī zaimo?"

Tā jau melš, ka Nagash arī stāvot uz savu dzimumu. NU ja, un The Kovenant, Dimmu Borgir un Chrome Division klausīšanās tātad arī ir ārpus jautājuma...
0
:(
0
Bļin, tad jau jāsāk uztraukties, vai Hellhammers nav viņa boifrends
+1
Da ko tur uztraukties... Faustu viņiem visiem uzrīdīt, Faustu!!!
0
ok, pieļauju, ka te ir daudz bērnu (bet viss norms, ir SFW)

en.wikipedia.org/wiki/Faust_%28music...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
neverforgotten
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas